De stelling van de week

Screenshot_19

Het blog ejbron.wordpress.com zal nog dit jaar van hogerhand uit de lucht worden gehaald.


Click onderstaande link aan om uw stem uit te brengen (rechts onderaan op de pagina):

http://www.popned.nu/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

74 reacties op De stelling van de week

 1. delamontagne zegt:

  Dat dit blog bij de instanties in ,t “verdom-hoekje”zit………..al..lah !, dat geloof ik zo.
  Maar ze weten natuurlijk ook wel dat ,t een uitlaad-klep is voor de opgedane frustaties, te leven in een land ………”in-de-overgang”.

  Like

  • maria zegt:

   Nee dit is niet zomaar een “uiting van frustraties”! Hier wordt geprobeerd duiding te geven aan het nieuws van alledag. Aangezien de mainstream linkse media ons een rad voor ogen draaien mbt de EU-economie en de multiculturele samenleving is een nuchtere beschouwing meer dan nodig! Gelukkig gaat nu bij meerdere media het licht aan, maar EJ blijft vooralsnog een roepende in de woestijn!

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Er zijn er zo nog. Ik ging vroeger wel eens kijken op http://kafirharby.blogspot.be/ , maar de webmaster is daar blijkbaar weg !

    Op een gegeven moment liet hij de reaguurders weten (dat was in okt 2012, dacht ik)

    “Ja, Kafir Harby heeft momenteel andere katten te geselen. Onder het motto “wat baten kaars en bril als de linkse uil niet zien wil”, bereid ik een reis naar Israel voor. Of ik nog veel tijd ga vinden voor deze blog, valt nog te bezien. Vooral de verkiezingen in de VS zullen hun invloed hebben. Als Sheikh Obambi het haalt, ziet het er voor deze wereld beroerd uit, en wordt het sowieso vechten tegen de bierkaai. Wel ben ik nog actief op twitter @kafirharby : allen daarheen!!”

    Sindsdien hebben ik niks meer vernomen, toch niet op de blog zelf. (aan twitter doe ik trouwens niet)

    Echt zonde !

    Like

 2. Jan zegt:

  Haal de Joop en Maroc.nl ,
  en ‘Wij blijven hier ‘ maar uit de lucht

  Like

  • maria zegt:

   Nee die pro-immigratie en pro-islam/anti-Israel beweging is niet zo snel te stoppen, helaas. Het zit te diep in de genen van de quasi-christenen en linkse jaren 60 marxisten (voor wie sexuele vrijheid alles was, inclusief seks met kinderen) Ze hebben zich zo vereenzelvigd met de vrijheids-ideologie (die Jezus zag als revolutionair) en zich afgewend van God (die wel een rol voor Jezus voor de mensheid had) dat ze het zogenaamd opnemen voor de “verdrukten der aarde” die zich toevallig in de 10 vierkante kilometer van de “betwiste” gebieden van Israël bevinden.

   Like

 3. lucky9 zegt:

  Indien dit zo zou zijn, bibber en beef alvast islamofiele poco’s. Dat zal immers heel erg nodig zijn. Zelfs uw kak intrekken zal U dan geen soelaas meer brengen. Eens het hek van de dam is kan U nergens meer schuilen en bent u -volkomen terecht- vogelvrij. Onomatopee… Zelfs niet meer in een moskee.
  Indien ik in uw plaats zou zijn, beste poco instanties, zou ik eerder cyaankali slikken dan mij te verzetten tegen wat -onvermijdelijk- komen zal.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  En hoe zit het in dat geval met DDS? GeenStijl? Ik geloof deze stelling niet.
  Delamontagne heeft gelijk: Dat van die uitlaatklep realiseren ze zich donders goed en trouwens, de vrijheid van meningsuiting is hier ècht heilig; dat is juist één van de weinige sterke punten van dit land.
  In België ligt het al weer veel moeilijker, maar hier…..Nee, je moet met alles rekening houden, natuurlijk, maar dít moet ik echt eerst zíen…..

  Like

  • Lis zegt:

   @Theresa, naar mijn idee gaat het verder dan vrijheid van meningsuiting. Ik lees hier ook veel vertaalde berichten van feiten, gebeurtenissen waar de Nederlandse media ons onwetend van wil houden. Het verbieden van een weblog als deze is naar mijn idee meer dan censuur. Het zou een bewuste poging zijn tot misleiding, bedrog en landverraad.

   Like

 5. Leo zegt:

  zeg maar gerust , ………. ondergang.

  Like

 6. Jade zegt:

  Heb het al eerder aangekaart, we moeten een plan B hebben.
  Dit blog mag niet verloren gaan!

  Like

 7. Marc Bouwman zegt:

  EJ, zou je enige uitleg kunnen geven? Wat is er aan de hand?

  Like

 8. Monalisa zegt:

  We leven toch in een democraties land? toch of is het toch een dictatuur land!, als je te lastig word dan moet je verdwijnen, net als bij de telegraaf daar krijgt ook een ban maar dan kan ekudos ook wel opgedoekt worden.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:
  3 februari 2014 om 22:35
  Maar de religie van de vrede wordt hier toch zeker in een kwaad daglicht gesteld? Net als de EU? En als de vrijheid van meningsuiting echt heilig zou zijn hier in Nederland, waarom worden de politiek incorrecte meningen dan bijna volledig uit de MSM geweerd? De politiek incorrecte meningen – dat zijn dus de meningen van de meerderheid van de bevolking op tal van terreinen.
  Ja, de leugens van toenmalig koningin Beatrix over vrouwenrechten in Abu Dhabi, of was het Dubai, dat soort leugens doen het goed in de MSM. Op een gegeven moment wordt zo’n blog als dit gewoon net even te vervelend en dan is er altijd wel een stok te vinden om de hond mee te slaan.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat kan inderdaad en daar moet rekening mee gehouden worden. Toch is juist in Nederland de tendens eer sterk ontwikkeld, datje met alles weliswaar op tegen gas kunt rekenen -dat is dan ook de andere kant van de medaille- maar dat je wel heel veel kunt ZEGGEN.
   Dat leeft hier zó sterk dat het min of meer uniek is in Europa. Vaak is het ook een kwestie van grenen: Zo was hier in Nederland op politiek vlak een Resolutie-Halsema wel mogelijk, maar geen Resolutie-Anciaux, die veel verder gaat en bv. moslim-tegenstanders ècht de mond snoert.; Zelfs de Nederlandse “Goedmensen” gaat dat te ver, juist door die ingebakken vrijheid van meningsuiting.

   Like

  • delamontagne zegt:

   ………….de leugens van toenmalig koningin Bea……. etc. Ja ik ben dus niet de enige die zich toen groen /en/geel heeft geergerd aan zo,n domme uitspraak. En dit nogwel gedaan door de ‘hoogste”van ,t land. GROTER KWAAD kun je in zo,n geval niet hebben. Als ik haar,Bea, dan vergelijk met Queen Margrethe van Denmark over VRIJHEID van menings-uiting is dat nogal een verschil met ,t muslim-heulen van de vroegere h.k.h. Hier doet Margrethe op min 1 zo,n uitspraak. Haar man, sorry gemaal !!!!, zegt iets op min 2 dat-ie-niet de profeet is.(hij mag wel oppassen!!!!!) Vroeger,toen ,t voor haar nog veilig was, kon je Margrethe gewoon hier in Fr op de markt, tussen het gewone vo’lk, haar boodschapjes zien doen. NU NIET MEER ( na de cartoon-rellen )

   Like

 10. Wij moeten met z’n ALLEN alle publicaties van EJ “liken” en doorsturen, zodat internet overspoeld wordt met de waarheid, die door onze criminele bestuurders aan banden wordt gelegd!
  ONZE VRIJHEID VAN MENINGSUITING WORDT AAN BANDEN GELEGD!!!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Verschillende malen geprobeerd Realpredictor om de vertaalde artikelen te linken, maar na een paar keer wordt de link naar E.J. gecensureerd door onder andere Spits Nieuws, Metro deze conformeren zich aan het beleid van de Telegraaf media groep. Blader bijna elke dag 29 kranten door, en kijk naar de koppen of ik iets interessants kan vinden maar het lijkt er veel op dat het nieuws van een paar ‘mediabureau’s’ wordt gedistribueerd bijna al het nieuws lijkt van een paar bronnen afkomstig te zijn. Een interessante gedachte-oefening is misschien dat men voor zich zelf ook tot deze conclusie komt.

   Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 daarom ook geen dingen kopen wat het concern van de telegraaf maak, dan zijn we al aardig op weg,, weet iemand wat de telegraaf allemaal maakt behalve dan de krant zou mooi zijn als dit hier geplaatst word en van die andere kranten.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Dat doe ik zo wie zo niet beste Monalisa, de commercie heeft weinig vat op mij. Bestel ook geen dure dingen op het web, heb wel eens een reactie gemaakt hier dat normen en waarden die 30, 40 jaar geleden valide waren nu niet meer gelden ook de aankoop van kleinen dingen en aanbiedingen van de Telegraaf mogen zij zelf houden.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 dan kunnen wij elkaar een hand geven wij doen dat ook niet.

    Like

   • Monalisa zegt:

    bekijk even deze link

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Hi Monalisa, wat vind jij van Plasterk die de Kamer verkeert heeft voorgelicht over het afluisteren van 1,8 miljoen telefoontjes, volgende week dinsdag een kamer debat in plaats van een spoed debat want de kamer verkeert voorlichten was toch volgens de politieke mores een ‘doodzonde’ (aftreden)…

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 Er komt een motie van wantrouwen aan maar die over leeft hij, Anders is rutte 2 weg en dat mag niet maar plasterk die heb ik al op meer vouten betrapt deze man is niet gezicht voor deze post (het hele kabinet is niet geschikt )

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja jammer genoeg speelde ik met een soortgelijke gedachte Monalisa, beter zou men af zijn wanneer het kabinet gewoon openbaarheid van zaken geeft, maar dat is een ijdele gedachte.

    M.v.g.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Peterselie1: 11.43. uur. Ik had de TELEVAAG opgezegd Peter per brief. Wat schetst mijn verbazing, gisteravond ging de telefoon, en jawel hoor, een medewerkster van de TELEVAAG= TELEGRAAF, die mij probeerde om te lullen! Ze vroeg, waarom ik de krant deed opzeggen, nou ik zei: “Mevrouw, de Telegraaf is mij TE LINKS geworden”, doodse stilte aan de andere kant van de lijn. Ze was daarna zo mak als “een lammetje”, en ze zei, dat ze het netjes in orde ging maken wat betreft mijn opzegging. De HELE VUILE GORE PERS kan van mij ongezien de tyfus krijgen!

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja daar heb je gelijk in Tom De Telegraaf is ook zo links als een draaideur geworden, conformeert zich glunderend aan het halal-kabinet. Die dame was natuurlijk gelijk overdonderd na zo een antwoord van een Bulldozer ha, ha, ha, zo hoop ik ook nog straks buiten een PvdA’er tegen te komen die campagne maakt voor deze nationaal v2.0 socialisten.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 en Tom vers van de pers.
    Minister nog verder in het nauw in afluisterzaak
    AIVD waarschuwde Plasterk
    Minister Ronald Plasterk is vooraf door de AIVD gewaarschuwd dat de informatie die hij gaf aan de Tweede Kamer over het verzamelen van telefoon- en radioverkeer gegevens onvolledig of zelfs onjuist was.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Mooi zo Monalisa dan nemen de kansen toe dat hij echt in de problemen komt, zelfs het ambt van een ministeriële positie neemt hij niet serieus.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 we wachten af volgende week het vervolg,ik hoop het zo dat de regering valt? dan hebben we drie verkiezings in dit jaar.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Peterselie1: 11.43. uur en Monalisa: 16.54. uur. Ik hoop net als jullie van harte, dat deit FAALKABINET volgende week in mekaar stort! The sooner the better!

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Mee eens Tom, om verdere financiële en sociale afbraak van Nederland bv te voorkomen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1, Misschien word het wel twee vliegen in een klap die Hennes wist er ook van. Hennis bij debat met Plasterk over afluisteren twee minister weg en het kabinet ook weg dat zou mooi zijn.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Inderdaad Tom & Monalisa las het nieuws, verheug mij al op de uitkomst en een roemloze exit van Tapsterk.

    Zowel minister Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD, Defensie) als de inlichtingendienst AIVD hebben minister Ronald Plasterk (PvdA, Binnenlandse Zaken) gemaand op zijn woorden te letten in de NSA-zaak. De AIVD heeft begin november zelfs gewaarschuwd dat de informatie die hij doorgaf niet volledig of onjuist was.

    http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2014/2/Hennis-en-AIVD-waarschuwden-Plasterk-in-NSA-zaak-1458805W/

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Natuurlijk Monalisa ‘ons kent ons’ geldt des te meer voor de soevereiniteits overdragers, alles wat wordt besproken door deze landverraders blijft binnenkamers.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Rechtszaak dwong Plasterk tot openheid

    DEN HAAG –
    Eindelijk is er dan duidelijkheid waarom Plasterk ineens naar buiten kwam met de onthulling dat de 1,8 miljoen gegevens in handen van de NSA waren onderschept door de Nederlandse inlichtingendiensten. De landsadvocaat zou die brisante informatie vrijgeven in een lopende juridische procedure. De minister voelde zich gedwongen eerst de politiek in te lichten voordat dit woensdag naar buiten zou worden gebracht.

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/22276561/__Rechtszaak_dwong_tot_openheid__.html
    Lees ook het PDF bestand dan weet u genoeg.
    PDF landsadvocaat.pdf.pdf

    De rechtszaak is aangespannen door een groep burgers en privacyorganisaties, verenigd onder de naam “Burgers tegen Plasterk”. Die dagen de minister voor de rechtbank, omdat ze hem verdenken van het ‘witwassen van informatie’.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Bedankt Monalisa voor de info, mooi dat er zo een initiatief bestaat als ‘Burgers tegen Plasterk’ wordt waarschijnlijk gefaciliteerd door een hoge ambtenaar die het ook niet eens is met de Minister die het beleid aanstuurt en via, via hem een stok in de wielen steekt.

    Like

 11. breget zegt:

  E.J. Wat kunnen we doen om te proberen dit tegen te gaan ?

  Like

 12. JooJootje zegt:

  Theresa ik denk dat jij een denk fout maakt we hebben het hier niet over de Nederlandse overheid en we weten dat Brussel de eu hier wel mee bezig is en dat hebben ze een tijd geleden al mede gedeeld.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, ik maak geen denkfout. Brussel is inderdaad het gevaar. Maar ik heb het over de situatie, zoals die op het ogenblik nog in NEDERLAND is en dacht jij nou echt, dat dat binnen een jaar definitief veranderd was? Dat is wel heel sterk. Eerst maar eens kijken of het European Framework er überhaupt door komt en in welke vorm, want verschillende berichten zeggen dat het vooralsnog niet eens een bindend WETSONTWERP is, maar een ‘model ‘of iets dergelijks. Dat er iets in de lucht hangt, dat ís zo, maar iedereen doet hier maar of dat binnen een paar maanden gerealiseerd is in de meest drastische vorm! Alsof Big Brother morgen toeslaat! Hou dat nou toch gewoon in de gaten en ga intussen door waarmee je bezig bent, zónder in paniek te raken. Sorry, dat ik het zèggen moet, maar dat krijg je nou je nou van al die doemscenario’s, waar we elkaar de laatste tijd mee bestoken -en waarvan een deel geschreven is door mensen die het óók maar van horen zeggen hebben en in feite niet meer weten dan jij of ik.
   Dat ie je hier: E. J. introduceert hier gewoon een stelling als stelling van de week, zonder dat hij ècht aanwijzingen in die richting heeft ontvangen en meteen voel je hier en daar de paniek al weer toeslaan. Ik daarentegen blijf zeggen: Zó snel en gemakkelijk heeft Brussel één en ander er niet door en wat Nederland betreft is het in ieder geval NIET de ingebakken Nederlandse traditie, dus dat zou nog wat gaan geven, als ze dat probeerden! Laten we in Godsnaam met twee benen op de grond blijven en géén paniekvoetbal gaan spelen, zolang er geen concrete aanleiding toe is!
   Ga anders m et mijn zoon praten, een uiterst bekwame ICT’er -zelfs briljant- : Die beweert, dat controle over al die sites op Europees vlak niet eens te doen is, in de praktijk. We moeten ons niet zo laten opnaaien.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Regelmatig worden websites geblokkeerd voor bezoekers uit China. De Chinese overheid verscherpt restricties vooral in tijden van onrust, maar opent de toegang soms weer na enige tijd. De dreiging van blokkade kan ook gebruikt worden om internetbedrijven te dwingen tot medewerking, zoals in juni 2009 met Google.

    Like

 13. Avidia zegt:

  E.J.Bron, wat kunnen wij doen om de site te behouden, ik heb al eens voorgesteld de site financieel te steunen, nooit bericht op gekregen, deze site is miljoenen waard, zeg ons wat wij kunnen doen om de site te behouden, naar wie moeten wij ons wenden???? Het is gewoon verschrikkelijk!!!

  Like

 14. maria zegt:

  Ja nu lachen we er nog om maar ik word hier bang van .. Heb alvast voor EJ gestemd. Een anti-EU en anti Islam attidude hebben wordt in de nieuwe wereld niet zo gewaardeerd. Laten we anders bijeenkomen in mijn huis dan hebben we het het er nog wel over! Gaan we gewoon op mijn ip verder…

  Like

 15. Avidia zegt:

  Als dit gebeurd ben ik absoluut tot alles in staat, de meest vreselijke dingen gaan door mijn hoofd, ik sta niet voor mijzelf in

  Like

 16. D. G. Neree zegt:

  is er aanleiding voor deze stelling?
  Denkt men, dat islamkritiek en EUkritiek verboden gaat worden?
  Heeft Bert signalen hierover gekregen?

  Like

 17. Peter Klaasing zegt:

  Dan moeten ook maar ALLE Nederlandse kranten opgedoekt worden, want er staat toch niks van belang in. Tevens kunnen dan alle linkse journalisten ontslagen worden. Is Geert Wilders al hierover ingelicht?

  Like

  • Monalisa zegt:

   E.J. Bron
   Het blog ejbron.wordpress.com zal nog dit jaar van hogerhand uit de lucht worden gehaald.
   eens – 11% ( 15 Stemmen )
   oneens – 89% ( 123 Stemmen )
   Totaal aantal stemmen 138

   E.J .Bron er is hoop onder de mensen

   Like

   • Monalisa zegt:

    Update vandaag om 16,25 6-2-2014 E.J. Bron
    Het blog ejbron.wordpress.com zal nog dit jaar van hogerhand uit de lucht worden gehaald.
    eens – 14% ( 35 Stemmen )
    oneens – 86% ( 213 Stemmen )
    Totaal aantal stemmen 248.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, want het is maar een STELLINg. Op “STELLING VAN DE WEEK!”
   Mijn hemel…….

   Like

 18. Jan zegt:

  Gebeurt niet, want dan dienen ook de online kranten van links opgedoekt te worden en de online websites van de arselifters want die leveren ons immers de munitie, net als hun jachtakte, ook wel koranus genoemd.

  Like

 19. Sjaak8.1.2014U zegt:

  De identische Site PI in Duitsland is door het
  gerecht zonder Problemen door gekomen !

  Like

 20. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Dit is München ! Nu nog Amsterdam ?

  Michael Stürzenberger gaat weekeinde voor weekeinde met
  zijn demonstraties tegen de islaam de straat op !
  Wie doet dit in Nederland ??????????

  Like

 21. bigljohn zegt:

  Het overleven van de E.J. Bron blog moet nu wel lukken als er negatieve wetgeving vanuit Brussel komt. Niet zoals toen destijds met Radio Noordzee Internationaal met zijn 100 Kilowatt op 220 meter middengolf, twee kortegolfzenders en een FM zender op 100 Mhz. Concurrent Veronica plaatste een bom op het schip Mebo 2 van RNI. Dit was het begin van de ondergang van alle zee piraten. Er volgde gelegenheids wetgeving ! Nu hebben wij de PVV en de Wet achter ons staan. De Wet op vrije meningsuiting. Immers Geert Wilders heeft het proces wat ze tegen hem aanspanden wegens vermeend haarzaaien ook gewonnen. De kans is klein dat er weer gelegenheids wetgeving komt die dit soort blogs gaat verbieden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, zie je wel: Ik beweer al maandenlang niets anders!

   Like

  • meneertje zegt:

   Naar mijn mening heeft Geert Wilders dat proces gewonnen, omdat daartoe “van hogerhand” opdracht was gegeven. Hij mocht door de rechters wel worden berispt, maar niet veroordeeld.
   En waarom? “Hogerhand” was bang voor wat er zou gaan gebeuren als Wilders zou worden veroordeeld, zelfs al was het maar tot een voorwaardelijke straf.
   “Hogerhand” herinnerde zich nog heel goed wat er na de moord op Pim Fortuyn was gebeurd.

   Dat kan niet, zegt u, want wij hebben hier drie gescheiden machten? De uitvoerende macht mag op geen enkele manier ingrijpen in wat de rechtelijke macht bepaalt.

   O ja, daarin hebt u gelijk. En gelooft u nou ook dat die regel nooit wordt overtreden?
   Nou, ik niet.

   Like

   • Wachteres zegt:

    U hebt groot gelijk, meneertje.

    Kijk maar eens wat er in de Europese landen gebeurt i.v.m. de veroordeling van moslims.

    Weinig of geen straf; andere/eigen normen die speciaal worden aangelegd voor de islam.

    Ik denk aan Duitsland, waar een moslim die zijn 12-jarig dochtertje had verkracht, niet veroordeeld werd omdat zoiets bij hun cultuur hoort. Heel handig, zo’n precedent.

    Of een moslim die vrouwen verkrachtte en vrijgesproken werd omdat hij niet wist dat zoiets in GB niet mocht.

    Ik denk dat we eindeloos door kunnen gaan met voorbeelden.

    Paul Weston heeft het al eens gezegd: “Het Westen heeft zich al onderworpen aan de islam”.

    Het is intriest, maar waar!

    Like

 22. bigljohn zegt:

  Rectificatie. De tekst; Geert Wilders moet niet zijn haarzaaien, maar haatzaaien.

  Like

 23. bouwmja zegt:

  Zeg, EJ, dat moet je toch een warm gevoel geven, al die bezorgde reacties. Je hebt duidelijk succes.

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik sta vierkant achter dit blog van onze onvolprezen web-master Bron! Verder moeten we ons niet gek lopen maken, over een eventueel ingrijpen vanuit Den Haag en/of Brussel! Als het zover zou moeten komen, gaan we massaal de straat op!

  Like

 25. Theodoor zegt:

  Ik vind dit een nette site waar nieuws langs komt die je elders niet ziet. En dat nieuws heb je broodnodig om bij te blijven in een wereld waar heel veel nieuws eerst beoordeeld wordt of het bericht wel past in de levenssfeer die gepromoot wordt door LINKS.
  Praktisch alle kranten doen daar aan mee, de reden hiervan zal zijn wel of geen opdrachten van bijvoorbeeld reclame, het voorbeeld van Wolfsen

  Like

 26. jowitteroos zegt:

  .Gezien de censuur vanuit Links als EU zou het mij inderdaad niets verbazen als websites als een E.J. Bron, die de waarheid zeggen ook gecensureerd worden. kijk wat er al op You – Tube gebeurd en op facebook alwaar kritiek op islam of te kritische stem over islam gelijk de kop in gedrukt wordt, dus verwijderd ……………………

  Like

 27. Azraël zegt:

  Heb net mijn ‘stem’ laten horen. 210 vs 28.
  ‘Xandernieuws’ is een paar jaar geleden ook al eens uit de lucht gehaald. Ik weet niet of het verhaal correct is maar iemand had een klacht ingediend bij punt.nl en zonder opgave van een reden kon hij niks meer. Wat ik ermee vertellen wil is dat het tegenwoordig wel erg gemakkelijk gaat allemaal. Niemand zit toch te wachten op censuur allah (grapje) China of Iran.

  Maar als het toch zover komt, schijn je je ook te kunnen begeven op het ‘Darknet/web’ of hoe het ook maar heet. Hopelijk krijg ik dan wel voor die tijd bepaalde instructies want daar snap ik de ballen van.

  -Deze site wil ik niet meer missen.-

  P.s. Aan allen en natuurlijk de webmaster; Bedankt voor al jullie tijd, geld en energie die jullie er insteken.

  Like

 28. Avidia zegt:

  Ik las ook ergens weet niet meer waar dat De Dagelijkse Standaard weg moet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s