Berlijn: Geen reclame met “blote” vrouwen

Screenshot_27

Dat in Berlin-Kreuzberg de linkse waanzin regeert, is al lange tijd bekend. Nu bewijst men daar echter definitief hoe men met politieke correctheid dichtbij de sharia kan komen. Groenen, Piraten, Die Linke en de SPD hebben in het districtsparlement een motie ingediend, volgens welke in het vervolg “seksistische of vrouwvijandige reclame”, volgens links begrip uiteraard, verboden moet worden.

Het linkse Berlijnse genderverzet wil iedere vorm van “ongepaste voorstellingen van lichamen” verbieden. Er mag alleen nog reclame worden toegelaten die overeenkomt met de politieke “idealen van een geëmancipeerd, bewust en duurzaam leven.” Deze formuleringen doen vermoeden wiens geesteskindjes achter dit censuurvoorschrift zitten. De woordkeuze “ongepaste voorstelling van lichamen” zou ook afkomstig kunnen zijn van de plaatselijke imam.

De Berliner Zeitung bericht:

De motie werd ingediend door alle fracties behalve de CDU – dus de Groenen, de SPD, Die Linke en de Piraten. Het is een antwoord op een succesvolle aanvraag van bewoners, waarmee een burgerinitiatief reclame volledig wilde laten verbieden. Omdat door alle fracties als onrealistisch wordt beschouwd, wil men in ieder geval bij het thema seksisme ingrijpen, zoals Paula Riester, de fractiecheffin van de Groenen, zegt. De schijn van seksuele beschikbaarheid op veel reclameborden zou tot reële overvallen op vrouwen kunnen leiden.

De “schijn van beschikbaarheid” van gouden sieraden in de etalages van juweliers zou echter ook tot reële inbraken in deze winkels kunnen leiden. Net zoals überhaupt alles, wat je zoal in de straten van de stad ziet, begeerte zou kunnen opwekken.

Ook beelden van huisvrouwen bijvoorbeeld naast een wasmachine worden in de toekomst verboden. Kinderen en jongeren dienen niet met “rollenclichés geconfronteerd te worden”, want dat zou tot gevolg hebben dat zij “zichzelf niet meer buiten dit kader kunnen voorstellen.”

Dus heteroseksuele vrouwen zullen dan waarschijnlijk in het vervolg helemaal niet meer op welke reclameborden dan ook maar afgebeeld worden in Berlin Friedrichshain-Kreuzberg.

Hier een gedeelte uit de verbodscatalogus:

Er is vooral sprake van geslachtsdiscriminerende reclame (seksistische reclame) wanneer

a) Vrouwen of mannen op denigrerende wijze worden afgebeeld;

b) De gelijkwaardigheid van de geslachten in twijfel wordt getrokken;

c) Onderwerping of uitbuiting (niet kritisch)  worden voorgesteld of wanneer te verstaan wordt gegeven dat geweld of dominante gebaren getolereerd zouden moeten worden;

d) De persoon in zuiver geseksualiseerde functie als blikvanger wordt voorgesteld, in het bijzonder mogen geen beeldende voorstellingen van naakte vrouwelijke of mannelijke lichamen zonder direct inhoudelijk verband m.b.t. het product waarvoor reclame wordt gemaakt, worden gebruikt.

Conclusie:

In Kreuzberg mag alleen nog reclame gemaakt worden voor zaken die overeenkomen met de linkse politieke idealen, zoals daar zijn: Menselijke lichamen, in het bijzonder de vrouwelijke, mogen alleen nog uitgebeeld worden als ze verhuld zijn en niet in een welke heteroseksuele vorm dan ook of met het betreffende geslacht overeenkomende context worden uitgebeeld.

Het tragische hieraan is dat, op grond van de meerderheidsverhoudingen in het districtsparlement, deze wet waarschijnlijk daadwerkelijk zal worden aangenomen.

Screenshot_28

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Berlijn, Censuur, Dhimmitude, dictatuur, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vrijheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Berlijn: Geen reclame met “blote” vrouwen

 1. Wachteres zegt:

  IK heb net onder een ander artikel een analyse van Paul Weston aangehaald, waarin hij o.m. zei;

  EUROPA HEEFT ZICH AL ONDERWORPEN AAN DE ISLAM”.

  Hij heeft gelijk!

  Like

  • Driek zegt:

   Dank zij die tyfus mohammedanen is over slechts enkele jaren het leven zo verschrikkelijk grauw en kleurloos geworden, dat niemand er nog wat aan vindt. Het aantal zelfmoorden zal dan ook toenemen. Al die fleurige reclames van mooie vrouwen in spannende lingerie worden straks overal verboden. De volgende stap is meisjes in bikini op de Nederlandse stranden verbieden. Trouwens het viel mij afgelopen zomer al op dat de Zandvoortse kust werd overspoeld met hoofddoek dragende jonge meisjes en vrouwen. Het lijkt wel alsof ze het er om doen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, Driek, dat laatste weet ik wel zeker!
    Om maar te zwijgen van de provocatrices, die je overal ziet. Je kent ze wel: strakke topjes, sexy leggings maar daarbij dan tóch weer een hoofddoek.
    Als die het er niet om doen……

    Like

  • bigljohn zegt:

   Inderdaad Wachteres, via achterdeurtjes maakt de Islam via de politiek reeds de dienst uit. En dat er geen weg meer terug is aangaande die Islam, dat verkondig ik reeds erg lang. Misschien wel over 50 of honderd jaar, want ieder kwaadaardig systeem heeft een zelfvernietigend effect. Van de Nazi’s dacht iedereen dat ze er nooit meer vanaf zouden komen, de Nazi’s zelf hadden het over een Duizendjarig Rijk. Het ging niet verder dan van 1933 tot 1945. Maar sommige van die kwaadaardige systemen houden het wel 50 tot 100 jaar vol.

   Like

 2. Wachteres zegt:

  Duidelijk blijkt dat links en de islam veel gemeenschappelijk hebben.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 20.03. uur. SOCIALISME en ISLAM zijn beiden VERGIF voor iedere maatschappij. Daarbij ook nog het feit, dat de RODEN overal de 5e colonne der ISLAM zijn!

   Like

 3. Jan zegt:

  De DDR was in feite een shariastaat, dus men kent de klappen van de zweep.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Uit de islamitische- OF uit de christelijk-Orthodoxe hoek: Bezwaren tegen reclame voor lingerie en dergelijke komen altijd uit één van die twee hoeken, althans in beginsel.
  Alleen: In het tweede geval wordt het door links niet gesteund; voor hen is dat eerder een reden om zich tegen de bezwààrmakers te keren.
  Dus weten we al weer uit welke hoek hier de wind waait.
  Tenminste, in Nederland zou dat zo zijn.

  Like

 5. Marijke zegt:

  O, in de Schilderswijk ook niet.

  Like

 6. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Ik duw dit artikeltje in mijn dossier ISLAMISERING:

  Like

 7. wim van rooy zegt:

  Het is de ultieme wens tot communistische maakbaarheid van de geest.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Blijven rocken, tot uit je pan.

  Like

 9. Monalisa zegt:

  In Berlijn is het al jaren gebruikelijk dat in sommige districten, vrouwen zijn minder dan een stukje kaas waard – deze curry gunst naar Stone Age paradigma niet de rechten van vrouwen te bevorderen, maar de eisen van degenen die in boerka en zwangsverheiraten geplakt. De Groenen met hun gênante Gleichschalterei om een ​​mierenkolonie hunkeren wordt geteeld in de slappe met oneerlijke eufemismen zoals “tolerantie”, “diversiteit” en “kleurrijke” een generatie rubber stamp – niet in staat om voor zichzelf te denken, net slim genoeg om te ploegen de partij slogans opleveren.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Wat hebben ze in Berlijn tegen een lichaam van een mooie naakte jonge vrouw?Dat is toch om op te vreten? Oeps ben vergeten dat Wowereits een Homo is, hij ziet liever een naakte man in de Plakaten prangeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s