De multiculturele knuffelaars gaan op oorlogspad

Erik60

(Door: Erik60)

De door de Belgische overheid gesubsidieerde antiracistische site KifKif heeft de oorlog verklaard aan het racisme op het internet.  Zij hebben een tool, ‘de wiper’, ontwerpen om racistische en discriminerende opmerkingen via internet op te sporen. Op internet is regelmatig sprake van cyberhate en regelrechte oproepen tot geweld. En dat is KifKif en het Centrum voor Gelijke Kansen een doorn in het oog. Wat begrijpelijk is. Maar de vraag is aan wie ze de oorlog verklaard hebben. Aan de autochtonen of de allochtonen?

Wie denkt dat de antiracistische site KifKif ‘de wiper’ alleen ontworpen heeft, heeft het mis. Dit zal wel in samenspraak gebeurd zijn met baas van het Centrum Voor Gelijke Kansen, Jozef De Witte. De rechtse blogs zijn de Belgische overheid al veel langer een doorn in het oog. Bovendien is het een publiek geheim dat Jozef De Witte graag de Vlamingen beschuldigt van racisme. Deze extreemlinkse activist, want dat is hij;  Wie zijn eigen volk verloochent en de Vlamingen steeds uitmaakt voor racisten is in mijn ogen extreemlinks. Hoewel ik het dikwijls niet met hem eens ben, moet ik toegeven dat oproepen tot geweld via internet walgelijk is. Meestal zijn het mensen die een nickname gebruiken en onzichtbaar te keer gaan. Toch kreeg ik gisteren een slecht gevoel toen ik de publicatie las over de nieuwe aanpak van cyberhate.

Screenshot_34

Tijdens het lezen van de publicatie op de site van KifKif  kreeg ik een bubbel gevoel. Ik besefte direct dat dit een uitgekiende manoeuvre was om tegenstanders van de multiculturele samenleving aan te pakken.  Gaan nu het zwaar gesubsidieerde KifKif en meneer De Witte ons vertelellen wat wij wel of niet mogen schrijven? Ik veronderstel dat dit communisme is. Wij leven in een democratische rechtstaat waar vrijheid van mening een recht is. Natuurlijk zijn er grenzen en is het oproepen tot het vermoorden van iemand heel erg fout. Dat moet aangepakt worden. Maar toch niet sommige zinnen die in een vlaag van opvliegendheid op sociale media gezet worden. Zoals ‘zeg, het waren weer Marokkanen die de boel op stelten zetten’ of  ‘potverdorie, met moslims altijd last.’ Gaan ze dit ook verbieden? Ik denk het wel. Dat is de bedoeling van heel dit systeem. Al wie iets te lastig over de islam doet, zal het weten. Hij of zij zal voor de rechtbank gebracht worden. Stilaan domineert de islam ons leven en diegenen die wij verkozen hebben om onze belangen te verdedigen, doen gretig mee.

Screenshot_36

Dit zijn praktijken die een democratische rechtstaat onwaardig zijn. Er zal niet direct gestraft worden. Dit zal stapsgewijs gebeuren. En natuurlijk zullen de gevestigde partijen ermee akkoord gaan. Want de regering (ik denk de Vlaamse regering) zal dit wel betaald hebben. Met het geld van de burger gaan zij diezelfde burger volgen, beboeten en in het ergste geval opsluiten. Wie overvallen, verkrachting, beroving of weet ik veel meegemaakt heeft, zal niet meer op Facebook of Twitter mogen schrijven dat het bijv. zwarte moslims waren die een vrouw brutaal verkracht hebben. Elke onjuiste vorm die ook maar zal verwijzen naar het multiculturele zal genadeloos afgestraft worden.

Screenshot_37

Persoonlijk heb ik niets tegen sites als KifKif. Ieder zijn ding. Maar de meeste artikelen zijn erg eenzijdig.  Zo las ik het artikel van Samara Azabar,  ‘Antwerpen, ik hou van u, ik walg van u’ met veel interesse.  Maar wat een subjectief artikel. In dit artikel doet de auteur net of Antwerpen de meest racistische stad is die er bestaat. Wat een flauwekul schrijft die auteur. Allochtonen zijn volgens die moslima (want in het artikel heeft ze een hoofddoek op) in Antwerpen vogelvrij. Zij was op een tram getuige van een racistisch incident. Autochtonen scholden een allochtone vrouw uit. Heeft deze auteur wel eens de tram genomen in Antwerpen? Volgens mij niet. Op de tram in Antwerpen zitten meestal heel veel allochtonen en zeer weinig autochtonen. En ik kan het weten. Ik ben regelmatig te vinden in Antwerpen. Zij vertelt dat zij bang is op straat, op de tram, in de auto en dat ze gesommeerd wordt om een terras te verlaten, omdat ze een hoofddoek op heeft. Het zou allemaal kunnen. Maar ik geloof er niks van. Het zijn niet de autochtonen die de allochtonen lastig vallen en wegjagen. Neen, het is eerder andersom. De Marokkaanse of zwarte bendes maken de straten en trams onveilig. Hoeveel autochtonen zijn er al niet door allochtonen (meestal zijn het Marokkanen) doodgeslagen of zwaar mishandeld? Als ze opgepakt worden, krijgen ze net als in Nederland een lichte straf. Ik zeg het nog eens: de slachtofferrol is moslims op het lijf geschreven. Als ze respect willen van ons, zullen ze toch de ware feiten eens onder ogen moeten zien. En de mensen de waarheid vertellen.

Gaat het Centrum Voor Gelijke Kansen nu het antisemitisme tegen de Joden door de moslims ook aanpakken? Gaan Vlaams Marokkaanse Syriëstrijders, die bekend staan als wrede kindermoordenaars, verkrachters en christenvervolgers van het ergste soort nu ook bekend worden?  Gaat KifKif hun namen ook publiceren en hen aanklagen? Neen, en dat zijn ze waarschijnlijk ook niet van plan. Een mes snijdt maar aan een kant. En we zullen zien hoe het verder afloopt, maar het laatste woord is er nog niet over gezegd.

Screenshot_35Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, België, Censuur, Dhimmitude, discriminatie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op De multiculturele knuffelaars gaan op oorlogspad

 1. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Hoeveel autochtonen zijn er al niet door allochtonen
  (meestal zijn het Marokkanen) doodgeslagen of zwaar mishandeld !
  In Hamburg regelen we dat wel zelf !

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Erik60, dat heeft U goed verwoord. En natuurlijk zijn de RODEN en progressieven van plan, om ons de mond te snoeren. Jawel hoor, je mag een eigen mening hebben, maar wel een SOCIALISTISCHE MENING! Vuil rood verraderstuig, met de dag groeit mijn hekel tegen alles wat socialistisch is! De grootste LANDVERRADERS zijn het!!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom,
   Bij u groeit de hekel met de dag voor alles wat links is, bij mij om de minuut voor alles wat links, rood en groen kleurt.
   Het is één groot bedrog èn profitariaat gesteund door gewelddadige moslims, andere moslims ken ik niet.

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Zij hebben een tool, ‘de wiper’, ontwerpen om racistische en discriminerende opmerkingen via internet op te sporen. Als die toevallig ook Nederlandse sites screent, zou het rode kankergezwel zich ook wel eens naar ons kunnen uitbreiden door onze linkse politici te informeren, om ten lange leste ook ons aan te pakken. Ik hoop niet dat we deze ontwikkelingen gaan krijgen, want de vrijheid van meningsuiting is al langer een onderwerp van discussie in het linkse kamp.

  Like

  • Jean zegt:

   Bigljohn,
   Dat kif kif zootje moslims komt zich wel zelf tegen, van dergelijke allochtonentroep valt nooit iets positiefs te verwachten enkelbmaar dreigen en parasiteren overgoten met cripinaliteit en geweld. Echte zandbakmentaliteit en cultuur.

   Like

 4. Charles Martel zegt:

  Het echte fascisme slaat andermaal toe. Feiten mag je niet meer bij naam noemen, dat is zowat het grootste misdrijf dat je kan begaan, duizend maal erger dan mensen ritueel afslachten.

  Like

 5. Ekster zegt:

  Hier kun je op wachten. Dit gaat zeer zeker ook in Nederland gebeuren, als het al niet in het geniep gebeurt (want dat is de Nederlandse manier). Dit is ook precies wat de EUSSR wil, dus dan weet je dat het gaat komen.

  Like

 6. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Moskeeën willen overleg over radicalisering
  AMSTERDAM –
  Moskeeën willen met gemeenten geregeld gaan overleggen
  over radicalisering binnen hun achterban. Dat zeggen de drie
  belangrijkste koepels Contactorgaan Moslims en Overheid, Milli Görüs en het Samenwerkingsverband voor Marokkaanse Nederlanders.
  Dat schrijft Trouw. De partijen reageren op een appèl van
  minister Lodewijk Asscher, die maandag aan de Tweede
  Kamer schreef dat religieuze en etnische gemeenschappen
  moeten helpen bij het tegengaan van radicaliseren.
  Volgens de koepels weten gemeenten nauwelijks wat er
  in de moskeeën speelt en hebbemoskeeën soms geen
  idee bij wie ze moeten aankloppen als ze tegen
  problemen aanlopen. Zij willen daarom een
  structureel overleg, eens per maand of kwartaal.
  ——————————————————————
  1. ZE VOELEN DE HETE ADEM IN HUN NEK !
  2. HET GEEFT GEEN MARROKAANSE NEDERLANDERS !
  3. HET GEEFT GEEN NEDERLANDSE MOSLIMS !
  4. ZE HEBBEN DANK INTERNET EN DE OPEN
  OGEN OVER DE HELE WERELD VERSPEELT !
  5. DE DAGELIJKSE MOORDEN AAN CHRISTEN
  LIEGEN ER NIET OM !
  6. GEEN CENT AAN DE PIELEMAN ASSCHER
  OM HET TEGENGAAN VAN DE RADICALISERING !
  ERUIT DONDEREN DE HELE MOSLIMHAP !
  7. ZE WETEN NIET WAAR ZE MOETEN
  AANKLOPPEN BIJ PROBLEMEN ?
  MAAR DONDERS GOED WAAR ZE AAN
  MOETEN KLOPPEN OM SUBSIDIE TE KRIJGEN !
  8.ALLE ANDERE GROEPEN VAN MENSEN HEBBEN
  ZICH INTIGREERT ALLEEN DE MOSLIM NIET !
  9. JULLIE HEBBEN BIJ WENEN GEFAALT EN
  DAAR GAF HET GEEN INTERNET ! EN OMDAT
  WE VAN JULLIE NIET MEER GEDIEND ZIJN EN
  INMIDDELS BRAAKNEIGINGEN KRIJGEN NOG
  EENS ! ROT OP EN LAAT EUROPA MET RUST !
  NOOIT ! NEVER ! ZAL HET JULLIE LUKKEN
  EUROPA TE ISLAMISEREN !
  VROEGER WAS DE SPREUK !
  LIEVER DOOD ALS ROOD !
  EN NU HEET HET !
  LIEVER DOOD ALS ISLAAM EN SHARIA !

  Like

 7. Johan zegt:

  Cyberaanval, en platleggen die bende!!! Wie weet nog een goede hacker? En anders wordt het tijd dat we met zijn allen net zo tekeer gaan op straat als de allochtonen! Maar dan 10 x erger, want dat is wat dit linkse bolwerk niet van de lamgeslagen burger verwacht…

  Like

 8. D. G. Neree zegt:

  Gebruik de wiper om van sites als Maroc.nl en wijblijvenhier alle racistische opmerkingen als KKkaaskop en witte pedofielen naar die kifkif te sturen.

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  Dan stuur ik deze verzen uit de koran naar ze, erg haat zaaiend, racistisch en oproepen tot geweld.
  http://www.ex-moslim.nl/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s