Islamitische verkrachtingscultuur

Screenshot_2

(Door: Daniel Greenfield)

Niemand kent de naam van de islamitische vluchteling, die in Port Hills (Nieuw-Zeeland) meer dan een dozijn vrouwen heeft verkracht. Hij werd intussen gearresteerd, voor de rechter gesleept en veroordeeld, maar de autoriteiten van Nieuw-Zeeland hebben zijn naam geblokkeerd vanwege zijn lidmaatschap van de islamitische gemeenschap.

Daniel Greenfield beschrijft op Frontpage Magazine het fenomeen dat rechters steeds opnieuw migranten, die vrouwen hebben verkracht, vrijlaten wegens “culturele dubbelzinnigheden”.

De islamitische serieverkrachter had zich op een “culturele misvatting” beroepen en beweerde dat hij alleen maar vriendelijk wilde zijn. Dat schijnt in zijn islamitische Midden-Oostencultuur te betekenen dat je vrouwelijke joggers mag verkrachten, aldus Greenfield.

In Australië worden deze islamitische “culturele misvattingen” inmiddels een groot probleem voor de vrouwen. Een Afghaanse vluchteling, die Australische vrouwen in zijn auto meenam en verkrachtte, beweert dat de culturele verschillen in het kader van een misvatting hem in de war zouden hebben gebracht. Het was niet zijn eerste “misvatting”. In 2008 werd hij ook al veroordeeld, omdat hij tijdens de Kerst een Australische teenager had verkracht.

Vorig jaar werd een Egyptische islamitische geestelijke gearresteerd, omdat hij vrouwen op het strand seksueel had geïntimideerd. De woordvoerder van de moskee zei dat de imam met het betasten “zijn liefde en meegevoel wilde laten zien, maar de culturele verschillen tussen Egypte en Australië verkeerd zou hebben begrepen.”

In het islamitische Egypte wordt 99,3% van alle vrouwen en meisjes seksueel lastig gevallen  

Wat in de Egyptische cultuur normaal gedrag voor een moslim is, is in Australië, waar vrouwen als mensen behandeld worden, crimineel.

Het culturele verschil tussen de islamitische wereld en de westerse wereld is gelegen in het feit dat er in de islam geen “vrije vrouwen” bestaan. Er bestaan vrouwen die bij een man horen en vrouwen die van alle mannen zijn. Er bestaan echtgenotes en dochters, of vrouwen die door iedere man tot slaaf gemaakt kunnen worden. Deze traditie gaat al terug tot Mohammed.

Steeds meer rechters in het Westen nemen de zienswijze van de Taliban over en met hun milde vonnissen ondersteunen ze de islamitische verkrachtingscultuur en plaatsen deze boven de rechten van de vrouwen.

Bron:
http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijk artikel:
www.frontpagemag.com
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Westen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Islamitische verkrachtingscultuur

 1. bigljohn zegt:

  Sharia rechtbanken, iedereen gaat ervan over zijn nek. Maar toch komen ze er aan. Onze eigen rechtbanken vinden het nodig (op een lijn met Den Haag) langzaam maar zeker het Sharia recht in Nederland in te voeren. Moslims hoeven geen veroveringsoorlog te voeren zoals in het verleden, nee, de Westerse overheid wil zelf een Sharia samenleving creeeren uit symphatie voor de Moslims. Over integratie gesproken ! Integratie was een uitspraak van onze regeringen, die slechts een afleidingsmanoevre was, om geheel achterbaks de mogelijkheid te scheppen om toch de Sharia hier in te voeren. Wijzelf zijn het die worden gedwongen steeds meer te integreren in het Sharia systeem, terwijl ontsnappen op zijn beurt onmogelijk is !

  Like

 2. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Geweldig die islamisering.
  Vooral begrip hebben voor dat crapule.
  Nou ik niet dus.

  Like

 3. Henny Clemens zegt:

  Dit is van een onderdanige walgelijkheid die zijn weerga niet kent.
  Maar het zijn altijd de vrouwen die de smerige prijs moeten betalen.
  Ik hoop echt dat de rechters die dit soort blinde vlekken hebben zelf eens door zo’n situatie geraakt worden, zijn vrouw, zijn dochter?
  Zien of die blind minderwaardige houding naar vrouwen dan even verdwijnt.
  Deze lafheid beheerst de hele westerse wereld, en waarom????!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, het is wel bijzónder zuur dat mensen als jij vooralsnog eerder aan den lijve ondervonden hebben, wat zoiets wil zeggen dan die rechters, Henny……
   Hoe gaat het met je dochter? Redelijk goed, hoop ik?

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Overal, en wel overal waar deze HAATIDEOLOGIE voet op bodem zet gaat het mis! De ISLAM is een perverse smerige nazi-ideologie! En overal zijn het de RODEN en progressieve partijen die deze islam, NIETS IN DE WEG LEGGEN! IK KOTS ERVAN!

  Like

 5. Ik geloof dat we iets verder moeten gaan dan Henny Clemens. De rechters die situaties scheppen, die uiterst gevaarlijk zijn voor onze vrouwen en meisjes zullen zich op termijn en hopelijk al spoedig, zelf moeten verantwoorden voor het plegen van verraad aan ONZE cultuur.
  Misschien is dan de wet niet toereikend om deze ploerten te straffen maar dan zullen er ongetwijfeld vernuftige personen zijn die daar wel raad mee weten.
  Ook de politici, die dit aanzien en niet ingrijpen zullen daar niet zomaar mee weg komen. Ze zijn gewaarschuwd!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Taal naar mijn hart, Mijnheer van Baarle! Van dàt punt moeten wij uitgaan en van geen ander punt!
   Mogelijk wel èrg optimistisch, maar als je van het tegenovergestelde uitgaat (Het noodlot komt er onherroepelijk aan en we hebben het maar te nemen) kunnen we het helemààl wel schudden! Alert blijven, maar ons toespitsen op de overwinning, dàt is het devies!

   Like

  • Driek zegt:

   @Misschien is dan de wet niet toereikend om deze ploerten te straffen maar dan zullen er ongetwijfeld vernuftige personen zijn die daar wel raad mee weten.
   Ook de politici, die dit aanzien en niet ingrijpen zullen daar niet zomaar mee weg komen. Ze zijn gewaarschuwd!

   En dat zijn voor mij, op deze winteravond, verheugende woorden, en ik hoop het nog mede te maken, dat deze nitwits aan de paal bengelen, want het is een onvergeeflijke schande indien deze lieden ongestraft blijven.

   Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  We were killing our own people in Srebrenica

  http://theremustbejustice.wordpress.com/2014/01/23/sensational-confession-of-ibran-mustafic-bosnian-muslim-war-veteran-and-politician-we-were-killing-our-own-people-in-srebrenica-srebrenica/

  “Srebrenica genocide is an agreed arrangement between the international community and Alija Izetbegovic ; between Izetbegovic and then- USA president Bill Clinton “ – Ibran Mustafic

  Like

 7. Syrier zegt:

  Verkrachten,liegen,roven dat zijn paar van hun zuilen.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ook deze ‘rechters’ zullen Neurenberg2 niet kunnen ontlopen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s