Vergunningaanvraag moskee maakt hatelijke bezwaren los

Screenshot_46

De toekomstige moskee in Park Selwerd in de stad Groningen

GRONINGEN – De bouwaanvraag voor een moskee in Park Selwerd heeft een golf van haat losgemaakt. Er kwamen 111 bezwaren binnen. Ongeveer de helft van de bezwaren bevatten hatelijkheden aan het adres van moslims.

Volgens de gemeente zitten tussen die bezwaren kwetsende opmerkingen over de moslims en hun geloof. De gemeente doet niets met die bezwaren omdat het geloof bij het geven een omgevingsvergunning geen rol speelt. “We betreuren de soms kwetsende inhoud van de zienswijzen,” zegt wethouder Roeland van der Schaaf.

De PVV verspreidde 5000 pamfletten in de buurt met een voorbeeld hoe je bezwaar kunt maken. Een groot aantal bezwaren was op de PVV-leest geschoeid.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering. Bookmark de permalink .

29 reacties op Vergunningaanvraag moskee maakt hatelijke bezwaren los

 1. bobzelf zegt:

  DE FIK ERIN , EN PLEUR ER EEN VARKEN NAAR BINNEN , PROBLEM SOLVED !!

  Like

  • Driek zegt:

   We betreuren de soms kwetsende inhoud van de zienswijzen,” zegt wethouder Roeland van der Schaaf.
   Nou, meneer van der Schaaf, ik zou, als ik u was, maar eens gaan treuren over al die Nederlandse burgers die daar slapeloze nachten van hebben, al die hardwerkende burgers die met waardeloos onroerend komen te zitten, die overlast ondervinden van lieden waar ze toch een grote pesthekel aan hebben. Meneer de wethouder, u dient eens wat meer rekening te houden met de Nederlanders, in plaats van de sluizen open te zetten voor die misdadige ideologie, waar zo langzamerhand het merendeel der Nederlanders kotsmisselijk van zijn. Ik zoude u willen zeggen, meneer Roeland van der Schaaf, dat ik oprecht hoop, dat u straks de eerste bent, die terecht gesteld wordt op de dag der vergelding- de eerste die met een bord op z’n nek loopt waarop met grote letters staat: IK BEN EEN LANDVERRADER.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bobzelf: 17.06. uur. Strak plan Bob. Leve de varkens!

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Wanneer worden de zogenaamde volksvertegenwoordigers is eindelijk WAKKER !!!
  Wij willen geen HAATHUTTEN meer !!!!
  De islam is geen geloof maar een doctrine, de koran is een boek van HAAT, MOORD en vernedering !!
  Het moest verboden worden !!

  Like

 3. Jean zegt:

  Hopelijk worden in héél Nederland én Vlaanderen die haatbunkers gesloopt tot op de grond.

  Like

 4. Bauernschmaus. zegt:

  Die haathutten schieten als paddenstoelen uit de grond.Wanneer wordt men toch wakker?

  Like

 5. delamontagne zegt:

  .
  ONGELOFELIJK;;: één woord veranderen kan WONDEREN doen!

  Ik had een bouwvergunning aangevraagd, voor de bouw van een nieuw huis.

  Het zou 40 meter breed en 100 meter hoog worden.
  Ik had 9 torens en torentjes van verschillende hoogte gepland.
  Ook rondom ramen over het hele gebouw.
  Het zou pastelgroen van kleur worden.
  Buiten wilde ik een luid “entertainment sound systeem” laten aanleggen.
  Er was een parkeerplaats voor 200 auto’s naast het gebouw gepland.

  De gemeente weigerde de bouwvergunning.
  Ze vroegen of ik wel goed bij mijn HOOFD was.
  Ik heb de aanvraag opnieuw ingediend.
  Maar deze keer heb ik het woord “huis’, veranderd in “Moskee”.
  Maandag beginnen ze met de bouw…

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  ……..alsof haat-verspreiden via de moskee naar zowat alle doelgroepen anders dan moslims, geen kwaad bloed zet…………………………….en dan ‘een omgevingsverguning heeft niets met geloof te maken’…..’dank je de koekoek’, het heeft alles met verloedering van omgeving te maken; geluidsoverlast, past niet bij andere gebouwen in de omgeving, overlast van het in en uitgaan van moskeegangers ( soms wel een paar keer per dag) en dan ook nog de oproep voor het vrijdaggebed in een taal die je niet verstaat voor een volk dat je niet wilt verstaan …………………………………..het is de zoveelste kazerne van haat,……………….

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Maar dat is nog lang niet zo erg, als wat de moslims in moslimlanden doen. Namelijk christenen vervolgen en vermoorden, en met alle mogelijke middelen trachten Israël schade toe te brengen.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  “Oh nee, alweer een moskee….!”
  Minstens een deel van de bezwaarmakers al deze Vlaamse carnavalskraker wel door het hoofd geschoten zijn, schat ik. Ook al ligt Groningen binnen de Nederlands-Belgische grenzen op ongeveer de maximale afstand van Vlaanderen.
  En het gemeentebestuur reageert natuurlijk weer politiek-correct: Met ‘op PVV-leest geschoeide bezwaren ‘doen ze niets. Alleen als het over parkeerproblemen en dergelijke gaat willen ze er nog wel éven naar kijken om vervolgens te constateren, dat het wel meevalt. Welnu, Heren B&W van Groningen, wordt het dan ook niet eens tijd om serieus te bekijken, waarom een àndere, steeds groeiende groep met die àndere bezwaren komt en dàt eens serieus nader te gaan bekijken? (Ook al weten we vooruit, dat de conclusie ook hier wel al zijn, dat het allemaal meevalt)
  Overigens, wist U al, waar de meeste terroristische complotten beraamd worden, Heren…..?
  Ik zou tóch maar eens een oogje in het zeil gaan houden, als ik U was…..-Er van uitgaande, dat het onding er dan inderdaad moet komen……

  Like

 9. Marijke zegt:

  In Groningen?! Ik krijg ineens visioenen…..

  Like

 10. D. G. Neree zegt:

  Jaja, zogenaamd gaat het over het parkeren en de rest is hatelijk en hoeft dus niet behandeld te worden. Ik zou alle argumenten van degenen die bezwaar maken graag horen.

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Bezwaar maken tegen zo’n moskee is als tegen een muur praten. Gemeenteraden zouden zelfs Neo Nazi’s een vergunning geven voor een bouwwerk, als die overtuigend konden aantonen dat het Nazisme een geloof is in Wodan, Thor, en Luki. Immers, discriminatie naar geloof is verboden, maar discriminatie van Nederlanders is toegestaan. Niet bij de Wet, maar via smerige intriges. Hoe lang zal dit alles nog mooi blijven staan ?

  Like

 12. Elke moskee…
  weg ermee!!!

  Like

 13. Ik hoorde net op de radio een vrouw uit Iran die al vijftien jaar in Nederland woont. Toen ze op Schiphol aankwam raakte ze in een shock want ze zag allemaal kussende stellen. En ze heeft heel gauw de Nederlandse taal eigen gemaakt en werd naar een aantal weken na haar aankomst op Schiphol al toegelaten tot de Nederlandse universiteit. Toen vroeg de discjockey of ze ook teleurstellende momenten heeft beleefd in Nederland. Ja, zei ze, omdat een deel van de Nederlanders een bepaalde groep probeert weg te zetten. Die maken er een soort Wij en Zij cultuur van. Dat sloeg natuurlijk op Geert Wilders, PVV-ers, E.J. Bron en ons. Maar die ‘lieve’ dame zei juist niet dat de hele koran een Wij tegen Zij cultuur is!!! Wij (Allah, Mohammed, Engelen, moslims) tegen Zij (Joden, christenen, ongelovigen, anders-gelovigen, homo’s, afvalligen, demonen, Satan).

  Like

 14. alidas1 zegt:

  Ik dacht dat de Groningers toch wel hun verstand gebruikten .
  Het is zeker weer een PVDA mannetje.
  Er zijn varkens genoeg in de omtrek de koppen zijn al genoeg

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is verdómd geen slecht idee! En dat bij voorkeur meteen een paar emmers varkensbloed over het terreinv uitgieten!
   Eh…..wèl graag er op letten, dat de dieren in het slachthuis volgens normaal voorschrift geslacht zijn. (Haram zogezegd, volgens de Islam.)
   Geen onnodig dierenleed!

   Like

 15. José zegt:

  Je zou hopen dat er toch wat meer aardbevingen komen???

  Like

 16. Joannes den Hollander zegt:

  In Geleen zijn veel bewoners inmiddels ook radeloos vanwege een onaangekondigde komst van een moskee in hun woonwijk. Deze gaat gevestigd worden in een voormalige sociale werkplaats.

  De verwittigde wethouder Geenen “was verrast” en zou uitzoeken wat er allemaal gebeurd was.
  Van de kant van de moskee hebben bewoners vernomen dat wethouder Geenen dat al lang geleden voor hen geregeld heeft. Ook het veranderen van het bestemmingsplan heeft Geenen laten gebeuren zonder de burgers daarvan in kennis te stellen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joannes den Hollander: 20.56. uur. Ook in mijn woonplaats wensen ze weer zo een HAATHUT neer te zetten! En onze verraders van politici laten het maar gebeuren!

   Like

 17. Jean zegt:

  In heel Europa komt steeds meer het verzet tegen die achterlijke gewelddadige barbarij tot stand, GELUKKIG.
  In België lopen al circa 13.000 verminkte vrouwen rond, m.i. is dat aan de lage kant gehouden zo vlak voor de verkiezingen.
  Voor mij is een zaak aan de orde en daar zal ik ook naar stemmen in mei en dat is “WEG MET DIE GEWELDDADIGE BARBAARSE SMEERLAPPERIJ”.

  Like

 18. Wans Horst zegt:

  Roeland van der Schaaf moet eens niet zo discrimineren. Het ‘geloof’ dat m’neer verdedigt is op geen enkele manier te vergelijken met bijvoorbeeld het Jodendom of het Christendom, niet in de laatste plaats omdat de volgers van laatstgenoemde ideologieën over het algemeen respect hebben voor de levensvisie van mensen die niet tot hun ideologie behoren. Misschien dat Roeland van der Schaaf wakker wordt op het moment dat zijn dochtertje de ware islam ontmoet, je moet er niet aan denken als ouder zijnde. Maar de slaafsheid waarmee ambtenaren als Roeland van der Schaaf is wel verwijtbaar. Was het niet zo dat 30% van de ambtenaren zou weigeren onder een PVV-minister te dienen? Daar is het bewijs geleverd dat een substantieel ambtenaren in ieder geval van mening zijn dat ze een vrije keuze hebben. Natuurlijk is Roeland van der Schaaf niet veel te verwijten: ook al zou hij het programma van de PVV ondersteunen, dan nog dicteert Den Haag, ja, die mooie stad, waar men in ieder geval bij de Tweede Kamer-gebouwen (niet die moderne) het gevoel krijgt alsof men zich in een Sharia-vrij zone bevindt, geheel het tegenovergestelde van andere delen van het land. Kamerleden komen natuurlijk nooit op werkbezoek in de Marokkaanse enclaves van Nederland zonder dat de gemeenschap al het tuig veilig heeft opgesloten. Oostblokkers stelen wel onze banen, maar misschien hebben ze ook het voordeel voor ons dat ze bijzonder gewelddadig kunnen zijn richting moslims toe op het moment dat een moslim weer eens denkt een niet-moslim als zijn voetveeg te gebruiken.

  Like

 19. Pingback: Stemmen, stemmen, stemmen! - Pagina 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s