Bouwverbod op moskeeën in heel Europa geëist (+ video-update!)

Screenshot_1

De Britse Europarlementariër van UKIP, Gerard Batten (op de foto links met Geert Wilders), heeft voor heel Europa een verbod geëist op de bouw van moskeeën. Moslims zouden bovendien een verklaring moeten ondertekenen, waarin bepaalde gedeelten van de koran veroordeeld worden, aldus Batten dinsdag.

Het is een grote fout geweest om “deze explosie van moskeeën in Groot-Brittannië” mogelijk te maken. Hij staat ook nog steeds achter een “Charta tot wederzijds begrip” staan van de in Londen wonende ex-moslim Sam Solomon, die hij al in 2006 propageerde. Daarin wordt geëist dat de moslims afstand zouden moeten nemen van het geweld in de koran en alle passages zouden moeten schrappen die de “gewelddadige Jihad” stimuleren. Zij zouden als “ongeldig en niet-islamitisch” uitgeroepen moeten worden.

Mary Honeyball, een Labour-afgevaardigde, zei dat Batten deel uitmaakt van de hatelijke kant van zijn partij en aantoont, ondanks alle inspanningen van partijchef Nigel Farage om het voor de Europese verkiezingen anders voor te stellen, hoe rechts de UKIP is.

De in Pakistan geboren conservatieve afgevaardigde Rehman Chishti zegt dat het standpunt van Batten, vooral over de “Charta” en het feit dat delen van de koran “onbruikbaar” gemaakt moeten worden, schokkend is. “Als Nigel Farage het waard zou zijn om te vertrouwen, dan zou hij het deze persoon niet toestaan voor de UKIP te spreken.”

Hieraan is goed te zien dat de islam al lang in het Britse parlement is aangekomen.

De Charta, waarop Batten zich beroept, werd in 2006 door de islamgeleerde Sam Solomon gepubliceerd. Solomon was professor voor shariarecht, voordat hij zicht tot het christendom bekeerde en hiervoor ternauwernood aan de doodstraf ontsnapte. Batten vertegenwoordigt de opvatting dat “ieder verstandig, normaal persoon” dit document moet ondertekenen. Het kan niet zo zijn dat teksten, die bevelen om Joden te doden, blijven bestaan, zei hij in een interview met “The Guardian”. “Als het denken, dat de moderne mens vertegenwoordigt, iets als fout heeft herkend, zoals in dit geval, dan zullen zij ook hun denken moeten herzien. Als zij zeggen dat ze hun ideeën m.b.t. deze kwesties niet kunnen herzien, dan hebben we vermoedelijk een probleem – Wij of zij?”, voegde hij er aan toe.

Batten wordt niet moe zijn eis te herhalen dat de moslims een vijf punten catalogus moeten ondertekenen, waarin zij de gelijkheid met andere religies accepteren, geweld afwijzen en de noodzaak erkennen de betekenis en toepassing van bepaalde delen van de islamitische teksten en leren opnieuw te onderzoeken en aan te passen.

“Ik verwacht dat de fundamentalisten het met mij eens zijn dat de democratie onverenigbaar is met de fundamentalistische islam. Gematigde moslims moeten dan beslissen aan welke kant ze staan”, aldus Batten.

Batten stelde al in 2010 voor om een verbod op het bouwen van moskeeën naar heel Europa uit te breiden. “Twee onverenigbare systemen op dezelfde plaats” zijn niet mogelijk.

Videotip door “vederso”:

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islamisering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bouwverbod op moskeeën in heel Europa geëist (+ video-update!)

 1. Theresa Geissler zegt:

  Hear, hear! De UKIP schiet uit haar slof, zij het dan niet direct bij monde van leider Nigel Farage, maar van deze Gerard Batten.
  Een goed initiatief! Of er ook maar een fractie van bereikt wordt is een tweede, maar het is mooi, dat het althans naar voren wordt gebracht.
  Overigens interessant om te vernemen hoe dit bij Farage valt, want die wilde juist geen samenwerking met de PVV OMDAT Geert dit soort dingen eveneens naar voren brengt.
  Wordt vervolgd!

  Like

  • Wachteres zegt:

   IK wist het Theresa, er waren al meer anti-islam reacties via UKIP.

   Ik vermoed dat Nigel zoveel mogelijk stemmen wil binnenhalen en daarna gaat hij zeker met Geert samenwerken.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, Wachteres, dat de UKIP inderdaad krachten herbergt, die zich wat dàt betreft duidelijk uitspreken was mij ook niet helemaal onbekend.
    Die Lord Pearson, die nu dus in het Hogerhuis zit, was er één van.
    Maar Nigel, hè, Nigel….. Misschien heb je gelijk, hoor, dat is wel te hopen. En dàn zou het een enorme vooruitgang betekenen, natuurlijk.
    Alleen wéten we dat nu nog niet. Wat we wèl weten is dat men van een paar van zijn uitspraken in het verleden als oprecht Islamcritcus bepaald niet vrolijker werd.
    Dat is wat we wat hem betreft hèbben. Wat we Krijgen moeten we nu afwachten.
    Nogmaals, je kunt gelijk hebben. Al zal hij dan toch een paar van zijn eerdere meningen drastisch moeten bijstellen.

    Like

 2. luckybee zegt:

  Wat deze twee Heren vorderen is helemaal in overeenstemming mat de 10 Geboden.
  Ik steun ze.

  Like

 3. jans zegt:

  Helemaal top! Hoe eerder, hoe beter!

  Like

 4. Rien zegt:

  Dit is het begin kom op Geert nu moet het tamboe zijn met de moskee ’s dat zijn lieg hutte haat hutte , Nee weg er mee wij willen vreden en geen gewelt van de moslims , IK STEM OP GEERT ZEKER WETEN , EN UIT DE EU ,

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het geheel eens met het artikel. De islam is, in mijn optiek, geen geloof maar een perfide ideologie.

  Like

 6. Jean zegt:

  Waar kan ik tekenen voor akkoord? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
  Heeeeeeerlijk, 25 mei nadert.

  Like

 7. Vederso zegt:

  Tundra Tabloids komt in verband van het Charter van Sam Solomon met de volgende posting:

  http://tundratabloids.com/2014/02/we-got-mail-canonical-texts-of-islam-cant-be-changed.html

  Like

 8. Syrier zegt:

  Dat is een goed begin.

  Like

 9. Syrier zegt:

  Men zou ook de turken kunnen vragen om de Aya Sofia terug te geven aan haar oorsponkelijk eigenaren in ruil voor leven in de west-europes landen.
  De christenen mogen geen kerken bouwen in turkije terwijl dat hun land was en voor Arabie geld het zelfde.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Syriër: 03.09. uur. Precies waarde Syriër, U legt het probleem in een paar woorden uit! Het is namelijk ALTIJD EENRICHTINGVERKEER bij de islam! Zij krijgen door te krijsen, schreeuwen en met medewerking van de socialisten ALLES voor elkaar hier in Nederland en Europa, maar CHRISTENEN zijn hun LEVEN NIET ZEKER IN MOSLIMLANDEN! Gezwegen dat ze daar het ook maar zouden riskeren, om over een kerkbouw te beginnen!

   Like

 10. fleckie zegt:

  “Werk”aan de winkel voor de psycho-analisten? Want dat zal dan een “HELE KLUS” worden!!,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s