Dubbele moordenaar schept op – in door Nederland gefinancierde show


De Tweede Kamer vergadert over de Europese steun aan de Palestijnse Autoriteit. De president daarvan wou niet beginnen met vredesonderhandelingen als niet werd toegezegd dat Israël 104 Palestijnse moordenaars zou vrijlaten.

Eén van die moordenaars is Issa Abd Rabbo. Voordat hij werd vrijgelaten zat hij een levenslange gevangenisstraf uit voor de moord op twee Israëlische studenten. Bij zijn vrijlating noemde de Palestijnse president Mahmoud Abbas hem een ​​’held’ en nam zijn hand zegevierend in de hoogte.
Deze ‘held’ van Abbas heeft op 9 januari jl. een televisie-interview gegeven aan het onafhankelijke Palestijnse persbureau Ma’an. Dat wordt onder meer door de Nederlandse overheid gesubsidieerd.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Dubbele moordenaar schept op – in door Nederland gefinancierde show

 1. Cathja zegt:

  Een hele grote schande dat Nederland geld steekt in het Palestijnse persbureau Ma’an! Als hiermee niet het zoveelste bewijs geleverd is aan wiens kant onze meeste politici staan, dan weet ik het ook niet meer. Ik betaal als belastingbetaler dus mee aan zaken waar ik niks mee te maken wil hebben, maar ik kan nergens protesteren, want elk protest wordt gewoon genegeerd. Is het geen overduidelijk signaal, heer Timmermans, dat Abbas deze moordenaar ‘een held’ noemde?

  Wat een rotland is dit geworden! Die haat-imam mag gewoon komen lunchen op het Haagse stadhuis, hij mag zijn verschrikkelijke taal gewoon uiten, maar burgers die zich ernstig bezwaard voelen als de overheid hun geld in zaken steekt die van geen kanten deugt, dan heeft protest geen enkele zin, want er is niemand die naar hen luistert.
  Ons land is officieel een democratie. Maar zeer velen worden monddood gemaakt.
  Om te kotsen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 13.08. uur. Beste Cathja, Nedrigland is GEEN DEMOCRATIE meer, door TOEDOEN van de VERRADERS van de PvdA, CDA,VVD en D66! Met name de vuile RODEN steunen deze MOORDENAARS het meeste! Nederland is een PARTICRATIE, waar het REGENTENZOOITJE ook nog eens ons wenst te DWINGEN, te DENKEN, SPREKEN en VOELEN op de politiek-correcte, c.q. de socialistische manier! Als deze vuile smeerlappen konden, zouden ze zeker dit BLOG van onze onvolprezen Bert Bron verbieden, puur omdat hier de WAARHEID wordt gezegd. En deze RODEN en FILISTIJNEN wensen ik een enkeltje to hell!

   Like

 2. Jantje zegt:

  Hoelang staan we dit soort bestialiteiten nog toe?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Kijk, dat Nederland al zeer lange tijd maar doorgaat met onverdroten de Palestiijnen steunen door middel van infantiele demonstraties en dergelijke is al belachelijk genoeg, maar kàn nog op het conto van de onwetendheid geschoven worden. Dat men echter ook steun verleent aan programma’s waar dit soort zaken in déze vorm aan de orde komen, zou echter minstens tot nadenken moeten stemmen…..Nóg niets bedenkelijks gesignaleerd?
  Of schuift men maar kritiekloos die subsidie af zónder ooit te checken wat er in zo’n show aan de orde komt? Omdat het voor die lieve Palestijnen is?
  Dat is dan niet alleen infantiel, dat is bovendien zíek. Doodgewoon ziek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s