Het Europese volk lijdt onder de zelfmoordneigingen van de Europese Unie

Erik60

(Door: Erik60)

Waarom wordt de eindeloze immigratiegolf van moslims niet gestopt door Europa? Waarom wil Europa niet ingrijpen tegen de instroom van talloze analfabeten die geen culturele verrijking zijn, maar een last.  Ze zijn niet alleen een last voor de schatkist, maar ook een last voor ons. En dat wil of kan de Europese elite maar niet begrijpen. Waarom beschermt de Europese Unie de bevolking van het oude continent niet? Waarom kijkt de Europese Unie weg, terwijl islamitische hordes massaal onze vrouwen verkrachten, onze kinderen aanpakken en onze huizen leegroven. Waarom moet de Europese bevolking zoveel lijden, terwijl de Europese elite in weelde baadt?!

Dat de Europese Commissie volledig het noorden kwijt is, daar is iedere normale mens het wel over eens. Het is een log, elitair en extreemlinks systeem dat de oorspronkelijke Europese bevolking eerst als een citroen wil uitpersen en daarna wil vervangen. Ik zeg dit, omdat Europa dit aan de bevolking laat doorschemeren. De Europese Commissie is zo met zichzelf bezig en voelt zich zo elitair verheven boven de gewone mensen dat het wel verkeerd af moet lopen. De geschiedenis herhaalt zich. Kijk maar naar de laatste stuiptrekkingen van het Romeinse rijk.  Wij gaan hier in Europa dezelfde kant op.

Screenshot_11

Kijk maar naar Guy Verhofdstadt, Cecilia Malmström, Viviane Reding, José Manuel Barroso, Nelie Kroes en anderen… Zij zijn het voorbeeld hoe het niet moet. Vol arrogantie presenteren ze telkens hun plannen. De meeste van deze plannen zitten niet op dezelfde lijn met de bevolking. Meestal is het om ons te beknotten in onze vrijheid. Want waar de elite bang voor is, dat is voor een mondige burger die zijn mening durft te uiten. Neem nu Cecilia Malmström, zij bekommert zich sterk om Afrikaanse islamitische vluchtelingen die de oversteek naar Europa maken. Deze dame zou zich beter eens kunnen bekommeren om de eigen bevolking, die getiranniseerd door haar islamitische vrienden. Deze extreemlinkse dame heeft waarschijnlijk nog nooit in haar thuisland Zweden een achterstandswijk bezocht, waar de islamitische hordes het voor het zeggen hebben en de autochtonen in de minderheid zijn. Ik zou zeggen: Cecilia, wandel toch eens op je gemak door een van jouw lievelingswijken. Gedraag je als een normale vrije westerse vrouw. Doe het gewoon overdag. Zonder begeleiding. Dan ga je echt meemaken hoe de culturele verrijking in Europa is.

Screenshot_10

Zolang deze arrogante zelfbenoemde elitaire mensen daar in Brussel blijven zitten in hun ivoren toren zal er nooit iets veranderen. Zij hebben alles wat hun hartje begeert. Zelfs hun ambtenarenkorps “verdient” in Brussel zoveel salaris, dat het voor de gewone man of vrouw moeilijk te begrijpen is waarom een Europees ambtenaar zoveel moet verdienen. En dan heb ik het nog niet over de instroom van Oost-Europeanen die in ons West-Europa alle banen inpikken. Zij werken voor dumpinglonen. Hallo Europa, waar zitten jullie? Hoe kunnen jullie dit goedpraten? Eigenlijk wordt het tijd dat jullie vervangen worden door normale, hardwerkende mensen. Wedden dat het dan beter gaat?

Screenshot_12

Ja, ja, Europa, en dan spreek ik nog niet over al die verschillende islamitische volkeren die hier in ons midden met zeer veel liefde door jullie zijn opgenomen. Deze volkeren zijn al eeuwenlang met elkaar in oorlog. En jullie laten ze maar binnen komen tot het vat zal overlopen. En dan, Europa, is het te laat!  Veel te laat! Dan zal er van het welvarende Europa niet veel meer overblijven. Ik vraag me af waar jullie gedachten naartoe gaan als jullie met auto en chauffeur door het multiculturele Brussel rijden. Kijken jullie wel naar buiten? Durven jullie de metro te nemen ’s avonds? Dacht het niet. Ik zou zeggen, Europa, doe maar lekker verder. Zorg ervoor dat jullie elkaar steunen in het postjes verdelen. Blijf maar lekker zitten waar je zit en luister vooral niet naar ons. Profiteer er nog wat van zolang het duurt. Jullie extreemlinks Europa zal verdwijnen. De volkspartijen komen op. Maar ik weet dat jullie dit niet zullen laten gebeuren. Links geeft zich nooit gewonnen en wil de macht niet afstaan; hoe democratisch alles ook zal verlopen. Ik vrees dat links het altijd voor het zeggen zal hebben in Europa.

Toch zal het misschien, heel misschien kunnen veranderen. Als we allemaal op de PVV stemmen. Dan zal links er niet onderuit kunnen en krijgen we ons land terug. Want hoe zei Eleanor Roosevelt het ook weer?: “De toekomst behoort toe aan hen die geloven in een droom.”

Screenshot_13

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het Europese volk lijdt onder de zelfmoordneigingen van de Europese Unie

 1. Tom Hendrix zegt:

  De oorzaken beste Erik60, dat zijn de VERRADERS van PvdA,VVD,CDA en Demonen 666, die voor: ” De Resolutie van Straatsburg”, hebben gestemd in 1975. En daarna hetzelfde verradersspul, wat heeft meegewerkt aan het ontstaan van de DUIVELSE EUSSR! Toevallig weer door de betreffende politieke partijen. En waarvoor: OLIE,MACHT,BILDERBERG en de NWO!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Fantastisch stuk, en zo 100% waar…!
  Chapeau!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  —De toekomst behoort toe aan hen die geloven in een droom—. Een droom proberen te verwezelijken is een, maar tegen de bierkaai vechten is twee. Ik hoop maar niet dat als wij in Mei onze stem hebben laten horen, dat ermee geknoeid en gemanipuleerd gaat worden, cq dat onze sten volkomen genegeerd gaat worden door de E.U. Ik zeg en blijf het zeggen; Een dictator die verkiezingen uitschrijft is al erg verdacht. Hij zal nooit en te nimmer toestaan dat zijn opponenten een vinger in de pap gaan krijgen, laat staan een hele hand. Het is misschien wel zijn manier van handelen om ons voorgoed uit te schakelen. Ik ben na het stemmen benieuwd in die Meimaand, maar verwacht er niet al te veel goeds van.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  De EU is als een kanker die zich invreet in de landen van Europa, het brengt niets goeds en beknot onze vrijheden en het kost ook nog eens miljarden!
  En dat gezwets dat we Europa nodig hebben voor onze handel is bulshit, hoe ging dat voor de EU en de euro hadden we het toen zo slecht ik dacht het niet.
  De EU trein heeft ons een valse bestemming opgegeven en daar willen wij niet naar toe!

  Like

 5. Driek zegt:

  Ik vind het weer een fijn artikel van u, meneer Eric. Ik tracht de mensen al vanaf de jaren tachtig, toen ik een koran in handen kreeg, te waarschuwen voor de islam, en het verbaasd mij steeds opnieuw, dat toch intelligente mensen, met een behoorlijke ontwikkeling, mij nog steeds proberen te overtuigen, dat de islam op den duur, net als het christendom, wel ingeburgerd raakt, en we er geen last van zullen hebben. Ik maak met mijn opstandige praat over die mohammedanen geen vrienden. Soms lijk ik wel een roepende in de woestijn. En ik ben bang, dat inmiddels de overmacht van die mohammedaanse lieden te groot is geworden, want ze zitten in gemeenteraden en besturen en allerlei organisaties, teveel om op te noemen. We hebben het te ver laten komen. Ik vind het beroerd voor de jonge generatie. Maar ze nemen ook niet de moeite zich te verdiepen in de ontstaansgeschiedenis van de islam. Ik vind het erg jammer dat ons mooie landje verworden is tot een soort van derde wereldland, volgestouwd met lelijke moskeeën, ik kan er nog steeds niet over uit. Het lijkt af en toe wel een nare droom.

  Like

  • fleckie zegt:

   De koppensnellers zetten ,zo te merken,”VAART achter de BOUW van MOSKEEËN”,( doen zich waarschijnlijk veel moeite voor “BEKEERLINGEN ” te vergaren!…men mag wel NIET vergeten wat eigenlijk hun doel is :n.l.wat In het boek”was wollen die ARABER” van. HOVEYDA,o.a.”Verallgemeinerung hin oder her,ich sage Ihnen,zie wollen nicht die totale AUSLOSCHUNG des Abendlandes,so doch zu,mindest seine DEMUTIGUNG,seine. SCHWACHUNG, seinen VERFALL. Warum den wachsenden HASS auf die Unglaubigen(genauer gesagt auf die CHRISTEN UND DIE JUDEN der Industriestaaten verstecken,der auf dem Bodem des ISLAM. GART?). Etc.

   Like

 6. Thomasson zegt:

  De laatste twee decennia van een eeuw bepalen in grote mate het verloop van de geschiedenis in de eeuw daarna. Op 14 juli 1789 werd de Bastille bestormd en luidde de klok van de Franse Revolutie. De Franse Revolutie een later de komst van Napoleon Bonaparte heeft het verloop van de 19de Eeuw beïnvloed. De laatste twee decennia van de 19de eeuw waren zeer bepalend voor het verloop van de 20ste eeuw. Denk maar aan Nationalistische bewegingen die geleid hadden naar de Eerste Wereldoorlog en de politieke stroming zoals Socialisme, Communisme en Nazisme. Net als in het begin van de 20ste eeuw, is onze wereld ver van rustig; vooral in Europa. Net als hun geestverwanten Marie Antoinette en Louis XVI leeft de linkse en liberale arrogante ‘Schijn Elite’ van Europa in een soort nep Eldorado. Vanuit hun corrupte Walhalla’s in Brussel en Straatsburg voelen ze zich verheven boven de gewone mens. Erik60 stelt de volgende vragen:
  a) Waarom wordt de eindeloze immigratiegolf van moslims niet gestopt door Europa? Waarom wil Europa niet ingrijpen tegen de instroom van talloze analfabeten?
  ANTWOORD: Omdat de mensen die EUROPA vertegenwoordigen, hebben een doel: snel rijk worden en leven als jet set. De gewone mensen (die voor ze stemmen) interesseren ze geen zier.
  b) Waarom beschermt de Europese Unie de bevolking van het oude continent niet?
  ANTWOORD: Wat schuift dat? De oliesjeiks betalen prima voor de zwermen moslims die Europa bereiken. VISA, MASTERCARD en CREDIT SUISSE zijn de tover worden. Als het te gevaarlijk wordt, zijn ze allang weg.
  c) Waarom kijkt de Europese Unie weg, terwijl islamitische hordes massaal onze vrouwen verkrachten, onze kinderen aanpakken en onze huizen leegroven
  ANTWOORD: Wat interesseert hen dat? Hun dochters, vrouwen en moeders worden niet verkracht. Zij leven niet in buurten waar al het geïmporteerde ongedierte uit de Derde Wereld leeft. Ze gebruiken geen openbaar vervoer en vanuit de limousines ziet men alle drek niet.
  d) Waarom moet de Europese bevolking zoveel lijden, terwijl de Europese elite in weelde baadt?!
  ANTWOORD: De linkse Europese elite van het soort Cecillia Malmström, Catherine Ashton, Jose Manuel Barosso en de rest van het gespuis zien zichzelf als ‘Goden van de Olympus’. Ze leven net als de leden van het hof van de Russische Tsaar of de Opper Sovjet. Zij zien zichzelf als mensen met geboorterechten op luxe en weelde.

  .

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Prima gedaan weer, Erik60! Vooral die slotalinea pakte me! Heeft Eleanor dat gezegd? Helemaal mijn gedachten! trouwens, de Roosevelts -Franklin D., maar zéker ook zijn vrouw Eleanor- waren fantastische mensen, aan wie de VS véél dankbaarheid verschuldigd zijn! Als één presidentspaar Amerika door de crisis èn de oorlog kon loodsen, waren zij het! En nog één van de welgeteld drie presidenten van Nederlandse afkomst ook! Ik vind nog steeds, dat Nederland best wel trots op hem kan zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s