Macedonië: Castratie voor pedofielen

Screenshot_5

In de strijd tegen pedofilie pakt Macedonië nu door. Met ingang van onmiddellijk mogen pedofielen chemisch gecastreerd worden. Het parlement nam een wet aan, die de straf voor seksueel misbruik van kinderen verscherpt. Pedofielen kunnen in het vervolg een levenslange gevangenisstraf krijgen en bij recidive mag chemische castratie worden toegepast nadat de daders hun gevangenisstraf hebben uitgezeten en uit de gevangenis ontslagen worden. wie als dader vrijwillig akkoord gaat met chemische castratie kan rekenen op een kortere gevangenisstraf. Groeperingen die zich inzetten voor kinderbescherming bekritiseren de wet als nog te mild.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Justitie, Macedonië. Bookmark de permalink .

13 reacties op Macedonië: Castratie voor pedofielen

 1. Republikein zegt:

  Is dat een verkapte waarschuwing voor Ali?

  Like

  • luckybee zegt:

   Oooooof aan de Katholieke Clerus?De Maccedoniers zijn geloof ik Orthodoxe Christenen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    wou jij dan zeggen dat orthodoxe christenen NIET aan kindermisbruik doen? Verbeeld je maar niets; Dat komt overal voor bij iedereen!

    Like

   • vanhetgoor zegt:

    Alleen bij de Rooms Katholieke kerk mag de priester niet trouwen, bij de Orthodoxe kerk is de priester normaal getrouwd (meestal met een vrouw).

    Like

 2. Henk der Niederl:ander zegt:

  Buiten Ali een goede zaak

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Het grote probleem hierbij is echter dat chemische castratie maar voor een klein deel werkt, als het überhaupt werkt. Seksualiteit en haar individuele beleving is vooral een psychisch gebeuren. Mensen hebben fantasieën hierover en deze fantasieën stop je niet met chemische castratie. Vaak is het zo dat het voorstellingsvermogen de biologische prikkel die nu achterwege blijft gaat ondervangen. In mijn psychiatrische loopbaan heb ik regelmatig ondersteuning moeten geven bij inname van dit soort medicijn. Zo wordt in Nederland o.a. gebruik gemaakt van het medicijn Androcur. Mijn ervaring met mensen die behandeld worden met stoffen die chemische castratie beogen is in elk geval dat ze niet voor 100% vrij worden van seksuele gevoelens. Deze gevoelens blijven wel degelijk aanwezig en er zit (willen we maatschappelijk verantwoord blijven handelen) niets anders op dan gestrafte pedoseksuelen hun leven lang te volgen in hun dagelijks doen en laten. Willen we dat omwille van kosten niet dan blijft alleen nog over de veroordeelde pedo op te sluiten en de sleutel weg te gooien. In Nederland was in het verleden overigens meer dan een progressieve partij (P.v.d.A en Groen-Links) die de pedoseksualiteit graag uit het strafrecht wilden halen. V.V.D. en wellicht D 66 zaten volgens mij ook in dat rijtje maar dat zou ik nog eens moeten nakijken.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Castratie

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   Het probaatste middel is de doodstraf want die lieden zijn ongeneeslijk gek.
   Gevangenisstraf of gekkenhuis kost de gemeenschap geld, en dat zijn zij niet waard.
   De psychisch gestoorden die kinderen seksueel misbruiken en hen daarmee levenslang psychisch vervormen, hebben geen recht om in onze wereld te leven en moeten enkele reis richting hel worden gestuurd.
   Ik stem voor invoering van de doodstraf !!!

   Like

 4. Sjaak8.1.2014U zegt:

  SNIP SNAP SNIEDEL AB !

  Like

 5. Jean zegt:

  Pedofielen kunnen niet zwaar genoeg gestraft worden maar dan wel alle pedofielen zonder uitzondering van rang of stand.
  Voor dergelijke perverse smeerlappen is een kogel nog te duur.

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Ik heb er geen moeite mee, behalve dat het niet echt werkt. Het enige dat werkt tegen pedofilie is 24 uur per dag controle uitoefenen. Ik ben van mening dat een kinderneuker geestelijk gestoord is en dat hij daarom therapie nodig heeft. Gevangenisstraf is geen oplossing, daarnaast kost het erg veel geld. De (chemische-) castratie is geen 100% garantie dat er geen kinderen meer worden geneukt. En er blijft altijd weer opnieuw aanwas van nieuwe kinderneukers, zolang het verheerlijken van de profeet Mohammed (VZMH) niet wordt verboden blijft het terugkomen.

  Naar mijn mening is het ook zeer desastreus dat er tegenwoordig Europese richtlijnen zijn m.b.t. de bestialiteit. Vroeger was dat in Nederland niet verboden, het lijkt me erg smerig, maar ik veronderstel dat het voor een bepaald soort mannen een uitlaatklep is. In veel culturen waar mannen met meerdere vrouwen mogen trouwen blijven mannen over die geen vrouw kunnen vinden, dan is er een schaap of een kameel. Die hebben daar geen last van. Ik denk dat het hooguit kriebelt en irriteert. Welke verwrongen geest heeft deze wet ooit bedacht? Wel mag iemand een beest in stukken snijden, maar iets anders kan dan zogenaamd een inbreuk maken op de integriteit van het dier. Verkeerde conclusies alom!

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Chemische castratie, wat een onzin.
  Krijgt die pedo dan iedere dag of wanneer moet dat??? een pil ofmoet hij die zelf nemen.
  Doet hij nooit natuurlijk.
  Er is maar een castratie en dat is zijn ballen weghalen.

  Like

 8. aquarius4422 zegt:

  Waarom chemische castratie? Met twee bakstenen gaat het ook.

  Like

 9. Wat doen ze moeilijk! waarom niet dat woord “CHEMISCHE” gewoon weghalen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s