Wilders blij met EU-rapport: ‘Uittreden levert miljarden op’

Screenshot_3

Het is gunstig voor Nederland om de Europese Unie te verlaten. Het bureau Capital Economics concludeert dit in een onderzoek dat het heeft uitgevoerd in opdracht van de PVV.

Het onderzoeksbureau zegt dat een vertrek uit de EU Nederland een kans biedt om de welvaart te laten toenemen in een mate die alleen  lang geleden kon worden bereikt. De groei is mogelijk omdat regels en verplichtingen van de EU wegvallen, zo zeggen de onderzoekers. Nederland zou vrijer handelsbetrekkingen kunnen aangaan met andere landen.

Enkele belangrijke conclusies uit het rapport (lees hier, pdf):

‘Binnen de Europese Unie zal Nederland economische groeipercentages realiseren die niet alleen lager zijn dan die op elk continent van de wereld gewoon zijn, maar ook lager dan in de afgelopen decennia in eigen land gerealiseerd.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wilders blij met EU-rapport: ‘Uittreden levert miljarden op’

  • Tom Hendrix zegt:

   @Monalisa: 16.51. uur. We hadden niet anders verwacht toch! Das “Vierte Reich”, onder leiding van de RODE NAZI’S zullen alles uit de kast halen, om het rapport van Capital Economics, onderuit te halen!! Natuurlijk gezamenlijk met de andere verraders: de liberalen en de christen-democraten. En uiteraard RADIO en TV HANOI, en alle RODE OMROEPEN van KRO,VPRO,TROS,NCRV,VARA en helaas ook de EO! En natuurlijk ook onze RODE KRANTEN!

   Like

   • Monalisa zegt:

    Tom Hendrix Niet bij de pakken neer zitten gewoon doorgaan wie zij dit ook weer Tom zoveel door linken ook naar de PVV ze weten al alles van deze Said en ze houden deze Said ook in de gaten als wat je kwijt wil moet je deze man een mail sturen dat is de woordvoerder bij de PVV Graaf de M. [m.dgraaf@tweedekamer.nl]

    Like

  • Wans Horst zegt:

   Dijsselbloem weet maar al te goed waar je rapporten kan kopen, zoals de waard is…
   Dit kan iedere domme, ja zelfs zwakzinnige, hond bedenken. Er is geen ontkennen aan. De enige reden dat dit soort lieden nog ontkennen is trouwens dat ze hun ‘levenswerk’, op kosten en ten detrimente van de burger zou moeten leiden naar Brussel (genoeg ambtenaren met die ambitie), in duigen zien vallen.

   Like

 1. Jean zegt:

  Dat wist ik al voor die studie, voor Vlaanderen idem dito, héél snel die EU misdaadorganisatie dumpen en de veroorzakers van al die ellende voor een volkstribunaal slepen, als eerste de schijnheilige Drievuldigheid met die smerige aston, maalstroom en reling met in hun zog dé vernietiger van alle welvaart, veiligheid en leefbaarheid een zekere verhofstal.
  Leve de Onafhankelijke Republieken in Europa zonder achterlijke middeleeuwse decadent dure folklore.

  Like

 2. Wans Horst zegt:

  Linkse types laten gedegen onderzoek gewoon links liggen als het ze niet uitkomt, als het niet in hun ideologische levensstijl past… Maar het wordt steeds duidelijker dat onze democratie niet in z’n geheel verschilt van een dictatuur. Eén die o.a. uit Brussel komt, waar dit rapport op hamert. Echter blijven de landverraders nog steeds in Nederland ook al zouden wij uit de EU vertrekken. Dit roept om een Neurenberg 2.0.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Wans Horst Vanavond een serie gezien hier over toen waren ze ook al corrupt de gene die moest hangen kreeg een gevangenis van 5 jaar en na die vijf jaar was hij weer bij zijn gezin dus van Neurenberg daar heb ik geen hoge pet op.
   Dit roept om een Neurenberg 2.0.

   Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Fuck the EU !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s