Zwitserland: Turk valt gehandicapte aan in de trein

(Door: Kybeline)

In de video is te zien hoe een jonge Turkse migrant in Zwitserland een gehandicapte man aanvalt. De 39-jarige Zwitser was met de trein op weg naar zijn grootmoeder in een verzorgingstehuis. In de trein werd hij plotseling door de Turk aangevallen en in elkaar gemept:

De in de regio woonachtige Turk bekende schuld. De 22-jarige man gaf als motief aan verbaal te zijn geprovoceerd.

De broer van het slachtoffer bestrijdt de uitleg van de dader: “T.M. is veel eerder schuw en introvert, hij zou nooit iemand provoceren.”

(…)

Screenshot_2T.M. is opgewekt van aard en in de omgeving bekend. Na het incident kreeg zijn familie enorm veel steunbetuigingen. “Op Facebook schreven de mensen honderden comments, dat heeft ons heel goed gedaan”, zegt zijn broer.

De dader woont momenteel in een tehuis in Güttingen. Volgens lezers is hij in het verleden al vaker door pesterijen opgevallen. (…)

De vader van T.M. verwacht van de dader dat hij voor zijn daad uitkomt. Hermann M.: “Hij moet zijn excuses aanbieden aan mijn zoon.”

20min

Pas als hij van zijn advocaat te horen krijgt dat met excuses verzachtende omstandigheden in aanmerking komen en dat hij zonder excuses aan te bieden zelfs uitgezet kan worden, zal zo´n Turk zich bij zijn slachtoffer verontschuldigen – dat zou de vader toch moeten weten. Anders bieden zulke Turken heus geen excuses aan. Ze denken er recht op te hebben om mensen, die zij als minderwaardig beschouwen, in elkaar te slaan. En ze beschouwen ons Europeanen nu eenmaal als minderwaardige mensen.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", Barbarisme, Immigratie, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Turken, Zwitserland. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zwitserland: Turk valt gehandicapte aan in de trein

 1. Monalisa zegt:

  Ik weet er alles van het is tuig

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Kijk, dat is nou echt een VOLGER der ISLAM! Hij doet niet anders wat hij leest vanuit het GRUWELBOEK KORAN, waarin staat dat WIJ, andersdenkenden, apen en varkens zijn. En iedere vrijdag wordt DAT herhaald in hun MOSKETEN annex HAATHUTTEN. En onze wegkijk politici verroeren geen vin. Om te kotsen!

  Like

 3. walter zegt:

  Turken zijn vieze r*tten en veel erger dan Marokkanen, ondanks wat de media ons laat geloven. Mocro’s zijn religieuzer maar turken zijn ontzettend nationalistisch. Misselijkmakend volk!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Persoonlijk zou ik niet weten wat erger is: Religieus (let wel: Op z’n Mocro-moslims) of nationalistisch op z’n Turks. Denk aan de Grijze Wolven!

   Like

 4. alidas1 zegt:

  Jammer dat ze zelf nooit in elkaar geslagen worden.
  Dan zouden ze eens weten hoe dat voelt.
  Excuus aanbieden een pak op zijn donder moet hij hebben

  Like

 5. isidor zegt:

  waarom kom ik zulke klootzakjes nooit tegen

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Ze zoeken zwakte en menen dat in dit geval gevonden te hebben in een gehandicapte, zwakzinnige gaat mij te ver als benaming, omdat de Turk daar veel meer recht op heeft. Waarschijnlijk stond dat heerschap de manier van kijken van de gehandicapte niet aan, ik vind het jammer voor de gehandicapte dat hij slaag kreeg, maar als de Zwitsers hierdoor nog verder hun ogen openen — onthoud dat de anti-buitenlander discussie nu opnieuw leven zal worden ingeblazen, de Turk vergeet dat Zwitserland geen EU is en dat het volk daar in de regel snel zelfstandig, zonder gegijzeld te worden door een politieke partij als de VVD en PvdA, maar ook D66 met hun zogenaamde bestuurlijke vernieuwingen, een bindend(!) referendum op poten heeft gezet om misstanden als deze bij de wortel te bestrijden — is het snel gedaan met de moslimmannetjes, héél snel. Zelfs al zijn ze geneutraliseerd als Zwitser, op het moment dat ze een gevaar voor de binnenlandse veiligheid opleveren, wordt de Schweizer Pass zo ingetrokken.

   Like

   • Syrier zegt:

    Mag nederland een voorbeeld aanneme!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Wans Horst: 22.19. uur. Kijk, daar hoop ik vurig op! Dat Zwitserland het voortouw neemt, en deze muzelman gelijk eruit schopt! En dat erna nog vele baardapen mogen volgen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s