De voedselbank en een tribunaal voor Al-Haddad

Screenshot_56

Arnoud van Doorn en Haitham al-Haddad

(Door: Henny Eekhof)

Yup: het is weer zo ver:  een haatimam komt de Nederlanden vertellen wat er allemaal mis is in dit land waar ca. 2 miljoen moslimse peoples en peoplelinnen hartstochtelijk aan de tiet van Tante Staat zuigen: is het geen uitkering wegens te weinig werk, dan wel een toeslag op het uitkeringsbudget en wat kinderbijslag wegens het seksueel afraggen van de vrouwelijke veestapel. En anders maar te vaak naar de dokter, want dit land moet hoe dan ook kapot.

“De PvdE is trots om a.s. maandag Sheikh Haitham al-Haddad een lunch te kunnen aanbieden in het Haagse stadhuis. Blij met zijn steun!” Dat twitterde ex-PVV-er Arnoud van Doorn, die het kennelijk met de moslims eens is dat dit land zo snel mogelijk naar de kloten moet worden geholpen. Het zinderende dieptepunt van menselijk vernuft is opnieuw het in Engeleland woonachtige sujet van moslimse origine, met de onwelriekende naam ‘Haitham al-Haddad’ (De Sjaak voor intimi).

Wat vindt deze mohammedaanse ‘kanjer’? Nou: ik heb wel een paar anekdotes die dat duidelijk maken:

“De definitie van islam is niet vrede. Moslims die dat beweren, hebben een minderwaardigheidscomplex. Islam betekent overgave. Aan de wil van de schepper. Alleen Allah mag wetten maken”.

“De islamitische oplossing is dat een externe, onbevooroordeelde autoriteit beslist: God”.

Overgave vereist volgens deze sjeik dat je de regels van Allah uitvoert, ook al begrijp je niet waarom. “Dat is een test. Het hele doel van de schepping is een test.” Lastige vragen van ongelovigen hoef je dan ook niet te beantwoorden. “Waarom had de profeet zo veel vrouwen? Waarom had hij een vrouw van negen jaar oud? Ik zeg: als jij niet gelooft dat Allah de enige schepper is en de enige die wetten maakt, snap je dat toch niet. Als je gelooft dat Mohammed integer was, vraag je niet naar zijn vrouwen. Ook dat is een test.”

“Als wij mensen iets niet steekhoudend vinden, betekent dat niet dat het niet logisch is. Neem besnijdenis van de man. We konden niet begrijpen waarom dat moest, maar nu zien we in Afrika dat het HIV tegenhoudt. En vrouwenbesnijdenis, daarvan wordt nu gezegd: nee, dat is tegen de mensenrechten! Maar zullen we het in de toekomst logisch vinden?”

En dit zijn uitspraken van iemand die zich ‘geleerde’ noemt: een stuk intellectueel wrakhout wat vliegensvlug van de normaal denkende stranden wordt verwijderd door een natie met enig zelfrespect. En de sukkelpartij van Arnoud van Doorn gaat zo’n stompzinnige haatkweker nog een lunch aanbieden ook OP HET HAAGSE STADHUIS, waar het meer voor de hand ligt om zo’n minderwaardig mens met een honkbalknuppel meteen weer terug het vliegtuig in te slaan.

De definitie van de islam is geen vrede, zegt hij. Dat kunnen we dagelijks om ons heen zien of in de kranten lezen. Waar de islam verschijnt, verschijnt ook onverdraagzaamheid. De ‘islamitische oplossing’ voor dat zelf gecreëerde probleem is de interventie van ‘God’.  Nu gaan er wel erg veel dagen voorbij voordat deze islamitische ‘God’ tot de meute spreekt, maar Van Doorn en zijn haatsjeik zijn van harte uitgenodigd om dat mannetje of vrouwtje eens mee te nemen om diens visie voor te leggen. Uiteindelijk zal het er op neer komen dat het mohammedaanse fotomodel al-Haddad de inhoud van de Goddelijke boodschap persoonlijk komt vertellen, waarbij we niet eens behoeven te gissen of het misschien ook een leugen is: dat is het op voorhand want God bestaat niet en ook Allah is een verzinsel uit een zieke geest. Wie daar anders over denkt: plaats even een foto van God hieronder. Case closed.

‘Lastige vragen’ hoef je als  gelovige’ dus niet te beantwoorden. Dat is nog eens handig. Wie in de Heilige Geest van Ashton Martin gelooft kan de achtervolgende agenten midden-in-de-bek uitlachen: “is koeltoer en rulligische dinges net als steel en uitkering”. Het is ook handig als je de clitoris van je 6-jarige dochter wilt laten wegsnijden met de beperkte mohammedaanse middelen wegens hevig geloof: “lastige vragen niet beantwoorden”.  Als toppunt van stommiteit geeft deze mohammedaanse hoogvlieger ook nog een staaltje geneeskundig vernuft weg: het besnijden van mannen voorkomt HIV!  Zelfs een rund zou het niet loeien.

En dat meesterlijke stukje inteelt gaat straks lunchen in het Haagse Gemeentehuis? Ik had gedacht dat we onze belastingcenten wel beter konden gebruiken, want als we daar een stadhuis voor gaan gebruiken, kan het ook afgebroken worden bij gebrek aan nuttig effect. Laat Van Doorn maar met die sukkel naar de voedselbank gaan als aanvulling op zijn criminele drugsinkomsten.

Door:
Henny Eekhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

26 reacties op De voedselbank en een tribunaal voor Al-Haddad

 1. koddebeier zegt:

  Haat imam, aan dat soort idioten raak je gewend, maar het soort smerige collaborateurs als die
  Arnoud van Doorn dat went nooit, hoe laag moet je gezonken zijn om als een vuile NSB-er te gedragen. BAH, Wat een walgelijk miezerig mannetje !!!

  Like

  • Cathja zegt:

   Dit soort lieden noemen ze ook wel eens NESTBEVUILERS! Laat ‘m lekker opzouten naar een moslimland! Dat moet voor hem aanvoelen als een warm bad!

   Like

  • tjonge zegt:

   waarom schrijft onze fijne msm daar nooit eens een stukkie over, hoe het in godsnaam mogelijk is dat een pvv-er een draai van 180 graden maakt en zich aansluit bij de ergste vijand van de pvv ?

   maar ja, das geen nieuws natuurlijk…

   Like

 2. delamontagne zegt:

  De sukkelpartij van Arnoud van Doorn ? ! ? ?
  Ik denk eerder dat die
  “Sheikh Haitham al-haat-haat.”, die van Doorn als een useful idiot ziet. Maar al–lah, ,t etentje zal ook wel apart hallala worden geserveerd.
  Wat dat “….uitkering wegens te weinig werk………..
  “, betreft.
  Toevallig las ik dit korte berichtje gisteren in de Engelse Daily Mail:: In een apartment gebouw in London was eergisteren een hevige explosie Ahmed-el-bibi, woonde op de 1e verdieping, ene Mustafa-al-Gammel-an woonde op de 2e verdieping. Er waren geen overlevenden, BEHALVE Harry Brown ( natuurlijk ), want die was op zijn werk.

  Like

 3. Marijke zegt:

  Van Doorn is duidelijk een mislukkeling. Hij weet niks van het leven te maken en legt nu alles maar in handen van Allah. Hoeft hij nergens over na te denken; lekker gemakkelijk.

  Like

 4. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Met Arnoud van Doorn is het duidelijk dat hij bij de PVV
  van de rood/groene landverraders ingesluist is !
  Maar daarmee heeft hij zichzelf een berendienst bewezen !
  Dieper kann geen mens meer zinken !

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Henny Eekhof, dat heeft U goed verwoord! Dat is helaas Nederland anno 2014, het “land van de simpele dwazen”, geheel geïnfecteerd door de RODE PvdA bacil. Daarom kan zo een HAATJURK hier zijn gang gaan! Man, man,man wat ben ik moslimmoe!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Prima gesteld van Henny Eekhof; Hij is de zoveelste kanjer op dit gebied!
  Neemt trouwens niet weg, dat, als dit uit de mond van Al-Haddad is opgetekend, hij tenminste voor één keer eerlijk is geweest: Normaal gesproken zit je je te verbijten bij programma’s als De Halve Maan en je af te vragen waarom er op duidelijke vragen nooit een rechtstreeks antwoord komt, maar nu lezen we, dat dit allemaal als ‘testen’ beschouwd wordt en dat daar niet op gereageerd dient te worden. Best. Uitstekend. Evenwel: Dan is er maar één conclusie mogelijk: In dat geval kan er geen sprake zijn van communicatie en zijn alle toenaderingspogingen om de dialoog op gang te brengen zinloos. Aldus kan men stellen, dat het eveneens een zinloos gebaar is om een dergelijke figuur naar Nederland te halen en zou men dat in de toekomst ook nooit meer moeten doen!
  En die van Doorn, die Godvergeten land- en partijverrader zou opgepakt moeten worden en over de grens geflikkerd! Hopelijk komt dat er nog eens van, als we ons aan de Enge Unie ontworsteld hebben of zoiets!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Mee eens Theresa deze godvergeten partijverrader is een een extreem islam conformist. Door zijn verraad aan Wilders zijn PVV deelt hij natuurlijk de inside informatie van de PVV aan alles wat islam gerelateerd is. Arnoud van Doorn is niet alleen een luis in de pels van de PVV maar mijns inziens ook een ultieme landverrader.

   Like

 7. louis-portugal zegt:

  Goed en mooi stuk Henny.

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Tussen de ex-PVV-er Arnoud van Doorn en Haatbaard al Haat-Haat is er een relatie als tussen een masochist en een sadist. De een kan niet zonder de ander, en omgekeerd. Ziek blijft het wel als een normale gezonde volwassen man onderdanig is aan een ander. Mijn cultuur is het niet. Maar ik heb dan ook helemaal niets met SM.

  Het komt vaker voor dat redelijk normale blonde jongens over gaan tot de islam, maar dan steeds komt er een dociele kruiperigheid om de hoek kijken, steeds weer herken ik dat als een extreme vorm van homoseksueel gedrag. Niet van het gewone soort, maar genot beleven uit onderdrukt worden door andere mannen. Ziekelijk vind ik het. Ergens in het verleden van ex-PVV-er Arnoud van Doorn zal een moment zijn geweest waarop hij beschadigd is geraakt. Niet dat het interessant is, maar men zou er eens naar kunnen zoeken, om te voorkomen dat soortgelijke situaties zich weer voordoen. Er zijn al genoeg redelijk normale blonde jongens gevallen voor de islam. Het is een afwijking en het is psychisch!

  Like

 9. mac zegt:

  kan Arnoud niet naar een islam landje en daar de boel gaan regelen in plaats van hier de boel proberen te frustreren

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Quote uit het artikel:
  “kinderbijslag wegens het seksueel afraggen van de vrouwelijke veestapel”
  Ik ‘vind het woord ‘fokpremie’ hier meer passend dan het woord ‘kinderbijslag’.

  Die foto van Arnoudje naast die uiterst tevreden kijkende haatbaard… wat een achterbakse en triomfantelijke blik heeft die landverrader in z’n ogen.

  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2014/1/Celstraf-geeist-tegen-oud-PVVer-Arnoud-van-Doorn-1455155W/
  Lekkere vent; jammer dat hij ooit betrokken was bij de PVV want dit geeft de rooien natuurljk weer volop voer.

  Like

 11. Luchtpint zegt:

  OT

  Opgelet !! Immigratie moet volgens EU NOG soepeler in België !

  “Profiteurs uitwijzen wordt moeilijker”

  “EU-burgers mogen veel meer familieleden laten overkomen in het kader van de gezinshereniging. Het wordt ook moeilijker om EU-burgers die onterecht van onze sociale zekerheid profiteren, het land uit te zetten. Dat staat in een wetsontwerp dat de Kamer volgende week goedkeurt.

  Onder druk van de Europese regels en rechtspraak moet België zijn vreemdelingenwet op meerdere vlakken versoepelen. Zo wordt het veel moeilijker om een EU-onderdaan die profiteert van onze sociale voorzieningen zoals werkloosheidsuitkering of leefloon, terug te sturen naar zijn land van herkomst. Voortaan moeten allerlei factoren in acht worden genomen, bijvoorbeeld of de profiteurssituatie misschien niet tijdelijk is.

  Verder zullen EU-burgers veel meer gezinsleden kunnen laten overkomen dan nu al het geval is. Naast vrouw, kinderen en ouders mogen in de toekomst ook familieleden ten laste, ernstig zieke familieleden en niet-geregistreerde partners naar ons land komen.

  De versoepeling van de regels valt ook bij sommige meerderheidspartijen zwaar. Zo vreest het Antwerpse Kamerlid en migratiespecialiste Nahima Lanjri (CD&V) dat onze Belgische strengere regels van enkele jaren terug door de nieuwe wet “drastisch worden beperkt. Dit zal misbruiken aanwakkeren en de strijd tegen schijnhuwelijken en schijnsamenwoonsten opnieuw ondergraven”, stelt ze.”

  http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid1533215/profiteurs-uitwijzen-wordt-moeilijker-2.aspx

  Like

 12. aquarius4422 zegt:

  Als er in Nederland een man rondloopt die het verdiend wegens landverraad veroordeelt te worden is het Arnoud van Doorn wel.
  Het is een schande voor de rechtstaat dat zoiets verwerpelijks nog vrij rondloopt.

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   verdient moet met een t en veroordeeld met een d, precies omgekeerd dus (o.t.t. gevolgd door voltooid deelwoord). Maar inhoudelijk heb je volkomen gelijk.

   Like

 13. delamontagne zegt:

  Ik vind het al onbegrijpelijk dat zo,n schoft, allerlei haat-uitingen en anti-semitisme in NL kan komen verkondigen. Maar dat een politieke partij zo onnozel is om in een open brief te verkondigen dat ,t verbijsterend is dat jonge moslims” De loftrompet steken over de omstreden al-Haddad.”
  HADDEN ZE ANDERS VERWACHT.?????????????????
  De enige remedie voor NL en de EU, totaal verbod op die ACHTERLIJK-HEID.
  x.x.x.x.x.x.
  CU wil afstand moslims van omstreden imam
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22278291/__CU__afstand_moslims_van_imam__.html

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Ziekelijke foto van een landverrader glimlachend zittende bij de dood.

  Like

 15. Splurf zegt:

  Quit blowing shit up !

  Like

 16. Jean zegt:

  Omdat het vernietingsspel van Europa door die EU misdadigers niet snel genoeg verloopt hebben ze besloten dat nog meer vreemdelingen binnen mogen komen zn dat het voor ons zeer moeilijk wordt vreemdelingen te verwijderen ook dan doen ze hier aan 100% parasitisme. Als zo een baardaap met zijn 7 vrouwen en 25 kinderen komt dan zullen wij die allemaal ongestoord moeten laten parasiteren!

  Nog niet duidelijk wat er MOET gebeuren in mei?
  Heel dat EU tuig wegstemmen én wegjagen na ze eerst alles afgenomen te hebben wat ze bij mekaar gestolen hebben.

  Het is reeds 5 over 12 voor ONS Europa, nog wat werklozen erbij aangevuld met vreemdelingen en het lontje wordt wel heel kort.

  Like

 17. Dat dit deze afvalproducten uit het evolutie-proces nog existeren is al verbazingwekkend, nóg ongelooflijker is dat er ‘geciviliseerde’ mensen deze troep serieus nemen en pamperen!

  Like

 18. luckybee zegt:

  Kan iemand deze immam niet bij zijn 72 maagden verenigen?Hij zal dan tevredezijn maar wij ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s