EXCLUSIEF: Euro-PvdA’er casht tonnen met nepadressen

Screenshot_16

Herinnert u zich het PvdA-drama rondom lijsttrekkerskandidaat Judith Merkies en haar dagvergoedingen? En de fractievoorzitter die daar vanuit zijn wolkenkrabbervormige moral highground van alles van vond? Wel, die fractievoorzitter, Thijs Berman geheten, blijkt zelf al jaren de boel te flessen. Vanwege een ‘keimoeilijke gezinssituatie’ zou hij momenteel in Parijs wonen. Daarvoor woonde hij in Groningen. De dagvergoeding die Merkies niet mocht houden, omdat ze in Brussel zelf woont, stak Berman de afgelopen 9,5 jaar daarom wél gewoon in zijn zak. Maar raad eens: Berman woonde al die tijd, net als Merkies, in Brussel. En hij maakte, in tegenstelling tot Merkies, nooit aanstalten zijn vergoeding terug te storten. Dat leverde al gefronste wenkbrauwen op (we linken nog maar een keer naar De Telegraaf), en de VPRO stelde al voor om te gaan turven hoe vaak hij dan daadwerkelijk in Parijs te vinden is. Ze kunnen stoppen met turven, want de sleutels passen helemaal niet.

Lees verder>>>
(h/t Peter Selie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

16 reacties op EXCLUSIEF: Euro-PvdA’er casht tonnen met nepadressen

 1. Monalisa zegt:

  peterselie ik had een stuk op de telegraaf gezet wuz het kwam hier van daan hoe de mannen van de PVDA graaien en bedonderen.

  In de Nederlandse politiek is de neiging groot om het bestaan van corruptie en fraude te bagatelliseren. Die ogenschijnlijk naïeve reactie zou wel eens gevoed kunnen worden door het feit dat op het onderwerp een zwaar taboe rust.
  Tot nu toe is de overheid tekort geschoten in het nemen van maatregelen om mogelijke corruptie, fraude en machtsbederf tegen te gaan.
  ——————————————————–
  Naar aanleiding van de diefstal, gepleegd door PvdA-gemeenteraadslid Bert van der Roest in Utrecht van de Daklozenkrant, las ik dat hij hiervoor hoogstwaarschijnlijk niet vervolgd zal worden! Dit is de meest verwerpelijke diefstal, omdat dit om de financieel meest kwetsbaren gaat! Zoals altijd wordt corruptie bij de overheid met de mantel der liefde bedekt. Dit soort smerige doofpotspelletjes ben ik, en hopelijk velen met mij, spuugzat.
  ——————————————————–
  Ik heb op Google gezocht naar artikelen waar dit soort criminele handelingen bij bestuurders, ambtenaren en politici in Nederland vermeld worden. De hoeveelheid is schrikbarend! Op slechts 1 van de tientallen pagina’s vond ik onderstaande artikelen:
  ——————————————————–
  http://www.sp.nl/overheid/opinies/3/Corruptie_in_Nederland.html
  ——————————————————–
  Het topje van de ijsberg!
  Nederland fraudeland? Na alle berichtgeving over affaires en schandalen rond
  bestuurders zou je gaan denken dat deze stelling juist is. Onderzoekers aan de Vrije
  Universiteit verzamelden gegevens over corruptie- en fraudeonderzoeken bij
  gemeenten. De resultaten van het onderzoek laten een opmerkelijk beeld zien en tonen
  aan dat cijfers alleen niet genoeg zijn om conclusies te trekken.

  Klik om toegang te krijgen tot het-topje-van-de-ijsberg.pdf


  ——————————————————–
  Uniek zelfs voor Banaane-fraude Nederland: Heel College Vlissingen corrupt.
  “Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.
  De fractievoorzitters in de gemeenteraad van Vlissingen hebben donderdag overleg gevoerd over het declaratie Fraude-gedrag van hun gemeente Bestuurs-Gangsters. In het kort: het hele College corrupt en dat was zelfs even schrikken voor onze redactie. Maar niet voor Boublog, die toevallig net een artikel heeft geplaatst over de Boekhoud fraude bij nagenoeg alle Gemeenten in Banana-Fraude-Nederland. http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/08/02/uniek-zelfs-voor-banana-fraude-nederland-heel-college-vlissingen-corrupt/
  ——————————————————–
  Noodklok over fraude in Nederland

  ——————————————————–
  Ambtenaar A’dam pleegde fraude
  De ambtenaar zou onder meer aannemers die door het stadsdeel worden betaald, voor privédoeleinden hebben ingeschakeld. Tegen de medewerker is aangifte gedaan van ambtelijke omkoping. De banden met de betrokken bedrijven zijn verbroken.
  Vijf andere ambtenaren, die ook van fraude werden beschuldigd, zijn door het Bureau Integriteit vrijgepleit. Zij zijn inmiddels weer aan het werk.
  http://nos.nl/artikel/516340-ambtenaar-adam-pleegde-fraude.html
  ——————————————————–
  Ambtenaar Leerdam gearresteerd voor fraude en corruptie.
  De ambtenaar wordt ervan verdacht op kosten van de gemeente externe bedrijven te hebben ingehuurd om privéklussen te laten verrichten. Ook zou hij jarenlang goederen hebben besteld op kosten van de gemeente.
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2012/7/Ambtenaar-Leerdam-gearresteerd-voor-fraude-en-corruptie-ELSEVIER343011W/
  ——————————————————–
  http://www.hanssmedema.eu/2013/03/30/belastingwetten-ongeldig-bij-doofpot-affaire-staat-zelf/
  ——————————————————–
  Ambtenaar vervolgd voor fraude bouwproject Sneek
  Een ambtenaar van de gemeente Zuidwest-Friesland wordt strafrechtelijk vervolgd voor valsheid in geschrifte. Hij zou een contract rondom een uitbreidingsplan in Sneek hebben vervalst.
  http://www.nd.nl/artikelen/2013/mei/03/ambtenaar-vervolgd-voor-fraude-bouwproject-Sneek
  ——————————————————–
  Ongeveer vijf procent van de bestuurders in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en langdurige geestelijke gezondheidszorg pleegt bewust fraude.
  http://www.nieuws.nl/algemeen/20130917/Een-op-twintig-zorgbestuurders-fraudeert-bewust
  ——————————————————–
  Eind 2008 stelde de Inspectie voor het Onderwijs vast dat bij vijftien schoolbesturen (samen 43 scholen) tussen 2004 en 2008 voor minstens 4,6 miljoen euro is verduisterd of ‘onrechtmatig besteed’, maar tot nu toe is geen enkele bestuurder hiervoor berecht.
  http://www.binnenlandsbestuur.nl/islamscholen
  ——————————————————–
  Bestuurders school Amsterdam gepakt om fraude
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3361701/2012/12/11/Bestuurders-school-Amsterdam-gepakt-om-fraude.dhtml
  ——————————————————–
  Utrecht onderzoekt fraude ambtenaren
  De gemeente kreeg signalen van fraude met een aanbestedingsprocedure voor werkzaamheden aan vier welzijnspanden in de stad. Om wat voor misstanden het gaat en welke bedragen daarmee zijn gemoeid, kon een woordvoerder van de gemeente donderdagochtend niet zeggen. Daarover wordt gezwegen zolang het onderzoek loopt. De misstanden kwamen aan het licht door een melding uit de aannemerswereld. Ook kwam het een en ander aan het licht bij de reorganisatie van de vastgoedorganisatie, aldus de gemeentelijke woordvoerder. http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3520647/2013/10/03/Utrecht-onderzoekt-fraude-ambtenaren.dhtml
  ——————————————————–
  Fraude en diefstal de gewoonste zaak voor politici! ‘Nederland staat stijf van de fraude’ De fraudeproblematiek in Nederland wordt alleen maar erger en de pakkans is laag omdat politie en justitie geen plan van aanpak hebben.

  http://www.nujij.nl/politiek/Nederland-staat-stijf-van-de-fraude.20502790.lynkx
  ——————————————————–
  Oud Tweede-Kamerlid Patricia Remak heeft zes maanden gevangenisstraf, waarvan drie voorwaardelijk, opgelegd gekregen door het gerechtshof in Amsterdam.
  Bovendien moet de voormalig VVD politica een werkstraf van 240 uur uitvoeren, liet een woordvoerder van het hof donderdag weten naar aanleiding van een bericht in Het Parool.
  ——————————————————–
  Remak heeft zich volgens het gerechtshof schuldig gemaakt aan uitkeringsfraude. Ze heeft het nagelaten inkomsten van haar werk bij het ministerie van Financiën en bij de Provinciale Staten te melden. Die hadden namelijk invloed op de wachtgelduitkering die zij voor haar werk in de Tweede kamer (1998- 2000) ontving.
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2008/02/fraude-en-diefstal-de-gewoonste-zaak-voor-politici/
  ——————————————————–
  En hier een voorbeeld hoe criminele politici, behalve dat zij niet worden vervolgd, gewoon hun post kunnen blijven vervullen!
  ——————————————————–
  Van fraude verdachte politicus houdt belangrijke VVD-post.
  ——————————————————–
  De van fraude verdachte Berthold Ziengs speelt nog altijd een belangrijke rol bij een lobby-club van de VVD. Dat schrijft het Financiële Dagblad vrijdag. Pijnlijk voor premier Rutte die onlangs beloofde dat zijn partij een streng integriteitsbeleid zou voeren.
  ——————————————————–
  Ziengs zou met belastingen hebben gesjoemeld met zijn vastgoedbedrijf Tecumseh. Hij zou tientallen valse facturen hebben geschreven met een buit van ruim 600 duizend euro, schrijft het FD. Bovendien zou hij geld witwassen via zijn bedrijven.
  http://www.joop.nl/politiek/detail/artikel/22722_van_fraude_verdachte_politicus_houd.
  Het aantal frauduleuze handelingen in de politiek lijkt haast positief gecorreleerd te zijn aan de economische crisis. Logisch? In sommige gevallen wellicht psychologisch verklaarbaar, maar binnen de politiek mogen we toch echt wel ander gedrag verwachten. Tijd om zwaarder te gaan straffen.

  Dit kan toch niet zo lang doorgaan hier moet een eint aan komen maakt niet uit hoe. dit kost de burger handen vol met geld, het moet wel allemaal opgehoest worden.
  ——————————————————–
  http://www.elsevier.nl/Politiek/blogs/2013/8/Frauderende-politici-moeten-zwaarder-worden-gestraft-1331712W/

  Like

  • peterselie1 zegt:

   H/t voor dit stukje van jouw hand Monalisa, frauduleus handelen door politici is totaal verwerpelijk, de bestuurlijke elite moet een voorbeeld rol geven. Daarom zou deze witte boorden criminaliteit die ook gepleegd wordt door ambtenaren van de overheid en semi overheid zwaarder gestraft dienen te worden als een gewone burger die fraudeert. Dan komt men alweer snel om het te generaliseren de D66 magistratuur om de hoek kijken, die frauderende ambtenaren en mensen op top functies bij bedrijven en financiële instanties die gefraudeerd hebben, vaak gewoon schikkingen aanbieden in plaats van een gevangenisstraf. Het rechtssysteem was altijd al vriendelijk voor de bestuurlijke elite, en hard voor de doodgewone burger in mijn optiek. Men weet toch; wie wind zaait zal storm oogsten.

   Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 Dank het was niet van mij dat stuk, het heeft ergens gestaan ik heb nog een veel langere lijst met namen van elke partij die fraudeert helaas te lang om het hier op te zetten maar dat stuk wat ik hier geplaatst heeft, stond ook in de telegraaf op wuz het heeft er 1 dag opgestaan en ben verbrand door tegen reacties van de eurovielen daar, wand het was niet waar ik dank de blog schrijver hier voor dit stuk, het is de waarheid niks anders dan de waarheid blijk baar mag je dat niet plaatsen gelukkig hier wel.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Geeft niet Monalisa deze informatie herhalen kan geen kwaad. Erger mij alleen aan SBS en RTL met de herhalingen van flut programma’s. Het is bizar hé die lijst van frauderende politici en ambtenaren, de PvdA zijn koplopers in dit opzicht. Zeg maar zo Monalisa hoe meer deze kwaadaardige zaken worden herhaald des te beter, wij zijn de druppels die de steen uithollen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 dit is al een deel van de pvda dit heeft hier bij de herr bron gestaan, met nog meer partijen die fout bezig waren, helaas er gaat nu zoveel om dat ik niet weet waar ik het gezet heeft in mij computer maar vinden doe ik het wel en kom er weer op terug.
    PVDA – burgermeester Aleid Wolfsen Ontving 17.000 euro te veel aan huisvestingskosten. Hij gebruikt zijn macht als burgermeester vervolgens om te voorkomen dat het verhaal in de krant verschijnt.
    PVDA – raadslid PvdA-raadslid Mustafa Okcuoglu stapt op na ruzie binnen de fractie.
    PVDA – FractieVoorzitter Harlow Brammerloo vertrekt naar een conflict over 18.000 Euro.
    PVDA – Tweede Kamerlid John Leerdam vertrekt nadat hij voor lopende camera wordt betrapt op leugens.
    PVDA – Wethouder Theo Vaes vertrekt naar gesjoemel met declaraties.
    PVDA – Wethouder Jaap Kuin stapt op na diefstal boortjes uit bouwmarkt.
    •PvdA – senator Edward Brongersma: overtreding wet op kinderporno
    •PvdA – penningmeester Sharda Poese (A’dam-ZO): fraude, verduistering
    •PvdA – raadslid Faiz Yerlibuçak (Beverwijk): banden met terreurorganisatie Grijze Wolven
    •PvdA – minister: Als burgemeester Guusje ter Horst: dronken achter stuur, doofpotpoging, daarna gewoon minister geworden, gesjoemeld met doktersbewijzen om een Audi-8 te verkrijgen vanwege ”rugklachten”
    •PvdA – deelraadslid Randy Stena (A’dam-ZO): arbeidsverzuim, werkweigering
    •PvdA – raadslid Jerry Sulaiman (A’dam-ZO): fraude, greep uit kas
    •PvdA – raadslid Hakim Hmadouch (Arnhem): mishandeling echtgenote, bedreiging
    •PvdA – raadslid Elvira Sweet Adam: 2x veroordeeld voor dronken achter stuur
    •PvdA – raadslid Ama Carr Adam: zonder rijbewijs, onverzekerd rijden, valse naam
    •PvdA – raadslid Mohammed Kaied uit Dalfsen: poging tot doodslag
    •PvdA – Kamerlid Hamid Houda. Moest weg vanwege belastingfraude; nu toch verkiesbaar
    •PvdA – raadslid Cebeli Gönül uit R’dam: mishandeling echtgenote
    •PvdA – raadslid Mohammed el Yaakoubi Adam: mishandeling, dumpen importbruid
    •PvdA – raadslid Ernest Owusu-Skeyere A’dam-ZO: fraude, illegaal wapenbezit
    •PvdA – raadslid Ronald Buld Nijverdal: mishandeling, verkrachting
    •PvdA – raadslid Murat Yasar uit Kampen: mishandeling echtgenote
    •PvdA – wethouder Paul Depla uit Nijmegen. Bekend om de fietsenhok-affaire. Op 1 april 2010 benoemd als burgemeester van Heerlen.
    •PvdA – Kamerlid en huisarts Rob Oudkerk, die zieke en verslaafde prostituees bezocht voor zijn seksuele genoegens: DAT is nog eens seksueel misbruik!
    •PvdA – Raadslid Tjeerd van Dekken, stalking
    •PvdA – minister Koenders, gaf Fl. 89 (= € 42) miljoen aan UNFPA. Is nu directeur van UNFPA. Toeval?
    •PvdA – minister Herfkens. Weigerde onterechte huursubsidie van $275.000 terug te geven
    •PvdA – minister Pronk, alcoholist, vernielde een auto van zijn ministerie. Vaak ladderzat en publique in het buitenland
    •PvdA – minister Vredeling, drankmisbruik
    •PvdA – Kamerlid Paul Tang – Lekken van miljoenennota
    •PvdA – Bram Peper- Minister van Binnenlandse Zaken, in opspraak door zijn declaratiegedrag
    •PvdA – Khadija Arib – Dubieus reisje naar congres in Marrakesh betaald door Marokkaanse overheid
    •PvdA – Rob van der Mark – Burgemeester van Vlieland. Openbaar dronkenschap.
    •PvdA – Burgermeester Cohen liet miljoenen in de Poldermoskee verdwijnen en miljarden in de metro
    •PvdA – Deelraadslid Fatima Elatik die informatie achterhield, mede verantwoordelijk is voor de verdamping van 30 miljoen en een nagenoeg failliet stadsdeel Oost-A’dam achterliet. Huurde een tweede boot bij Sail Amsterdam voor liefst € 30.000.
    PVDA Raadslid Jan Wierenga stapt op uit onvrede met het PVDA beleid.
    PVDA Tweede Kamerlid Désirée Bonis stapt op uit onvrede met het PVDA beleid.
    PVDA Raadslid Martin van Dijk stapt op uit onvrede met het PVDA beleid.
    PVDA fractieleider Bernadette Zijp stapt op uit onvrede met het PVDA beleid.
    PVDA Raadslid Annette Valent stapt op uit onvrede met het PVDA beleid.
    PVDA fractieleider Andy de Vos stapt op uit onvrede met het PVDA beleid.
    PVDA afdelingen in Amsterdam Zuidoost en Rotterdam Feijenoord zijn compleet overgenomen door respectievelijk Antilianen en Turken die vervolgens allerlei subsidies voor hun eigen achterban regelen

    Like

 2. louis-portugal zegt:

  Van rechtse “kapitalisten” weten we dat ze graaien maar er vallen steeds meer “HEILIGEN” door de mand die eigenlijk nog veel erger maar in ieder geval zeer veel hypocriter, cq. leugenaar, zijn.

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik heb niets tegen mensen die veel geld verdienen, maar dit is slapende rijk worden, een beetje leuk doen met de vrouwtjes op kosten van belastinggeld. En de man doet er werkelijk helemaal niets voor, want wie is Thijs Berman nou helemaal? een grote nitwit, die een beetje de grote bink uithangt. Oppakken zo’n figuur, voor de rechter brengen, zijn ze nou ……helemaal van de pot gerukt.

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Geen zorgen voor de dag van morgen in het bananen koninkrijkje aan de Noordzee.

  http://nos.nl/artikel/607577-prins-jaime-vaticaanambassadeur.html

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En deze VUILE SMERIGE OPLICHTER, maakt deel uit van een nog veel SMERIGER GEDROCHT de EUSSR. Het is met name de Partij van de A-socialen- de RODEN- die groot voorstander zijn van deze communistische BENDE. Snotverdomme, en ondertussen moeten onze ouderen in de poepluiers liggen, is de ZORG naar de filistijnen geholpen, staan duizenden met hun gezinnen op de rand van de ARMOE, en deze RODE KWAL BERMAN feest lekker door! En dat dankzij de verraders en hun partijen; de VVD,CDA,D66, PvdA,GL,CU. Allemaal clubs die buigen en bukken voor de HOER VAN BABYLON/de EUSSR!

  Like

 6. luckybee zegt:

  PVV dan PVV en dan nog eens PVV.

  Like

 7. Harry zegt:

  En IEDERE dag blijkt maar weer het grote gelijk van Wilders .
  We moeten van dat EU gezwel af zien te komen , hoe eerder hoe beter .
  Het bestaat uit weinig anders dan dieven , dictators en landverraders , in ieder geval wat de eurofielen betreft .
  De politiek , de milieulobby , de ” hulpverlening ” , het zijn weinig meer dan vehicles om zoveel mogelijk geld aan de burgerij te onttrekken teneinde hun eigen bankrekening vol te storten .
  WEG met die bende !

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ja, maar PVV en SP stemmers zijn meestal te dik althans volgens één of ander sullig onderzoek. 🙂

  Like

 9. aquarius4422 zegt:

  Een PvdA er die steelt, je kijkt er niet meer van op.

  Like

 10. Jan Wandelaar zegt:

  deel 2 EU

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Typisch PvdA kenmerken. Met ons belastingeld de grote mijnheer uithangen, het massaal verkwisten, en door de Wet met rust worden gelaten. Je kunt er allerlei termen aan vasthangen die de lading dekken; Klasse justitie, witte (linkse) boorden criminaliteit, benoem het maar zoals je wilt.
  En ze weten gewoon dat ze daar eindeloos ongestraft mee verder kunnen gaan, want bij iedere verkiezingsronde slagen ze er weer in, met de hulp van de MSM media, hele volksstammen weer op hun te laten stemmen. Eerst word de kiezer flink bedonderd door die linkse politiek. Vervolgens is ineens het geheugen van de kiezer niet meer up to date, vergeten alles, en stemmen wederom massaal of de foute politieke partijen. Om ten lange leste alweer te klagen dat de politiek zulke rare streken met hun uithaalt. Zo gaat het al tientallen jaren achtereen…..

  Like

 12. Avidia zegt:

  koddebeier zegt:
  7 februari 2014 om 18:29
  O jeetje, dan hoor ik er niet bij, ik weeg 54 kilo :-{

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s