Jihadisten in de media: dat heeft gevaarlijke gevolgen voor de samenleving

Screenshot_13

(Door: Hadi Hairan)

In januari zond Nieuwsuur een interview uit met een Nederlandse oud-beroepsmilitair die nu een jihadist is. Niets onverwachts, gezien de media tegenwoordig te veel gericht zijn op het promoten en verheerlijken van terroristen. De BBC is in meeste gevallen de eerste om dit soort mensen op te sporen, heerlijke verhalen over te vertellen, documentaires en interviews te maken over/met hen en ze als helden te presenteren. Andere media volgen snel. Dankzij deze aandacht worden ze wereldberoemd, ze vermenigvuldigen zich in stroomversnelling, hun aanhang groeit aanzienlijk en geld en wapens beginnen hen toe te stromen. De media kost dit miljoenen euro’s, maar dat beschouwen ze als een investering in potentiële toekomstige nieuwsmakers!
Wat in werkelijkheid gebeurt is dit: die terroristen organiseren zich beter en beginnen brutaler te functioneren, ze onthoofden mensen regelmatig en zullen niet terug deinzen te zijner tijd de sharia (wat een volledig verbod op de media inhoudt) of wat voor terroristische ideologieën dan ook op te leggen. De terrorist en de journalist zijn in deze zin partners geworden, de taak van de media is niet meer om de democratie te waken en te bekritiseren, maar haar te ondermijnen, te vernietigen en in plaats daarvan een eigen mediacratie op te bouwen.

Bron:
www.hadihairan.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Jihad, mainstream-media. Bookmark de permalink .

9 reacties op Jihadisten in de media: dat heeft gevaarlijke gevolgen voor de samenleving

 1. Theresa Geissler zegt:

  Het is nog zo ook! Door hardnekkig te blijven doorgaan met het promoten van die Jihadstrijders graven de MSM op den duur hun eigen graf!
  Maar ja, behalve voor de MSM geldt dat tenslotte ook voor héél Links. PLUS de verschillende kerkelijke richtingen, zolang die geen duidelijker houding aannemen tegenover alles wat Islam is.
  Al deze groeperingen houden nu eenmaal de verkeerde voor de vijand. En ze zijn maar NIET op andere gedachten te brengen, dàt is het grote probleem.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Over de media maak ik al veel langer zorgen;voor al door dat de engelse media alleen om een pulicer plaats te winnen de Servier zo slecht hebben gemaakt en de jiahadisten worden, verheerijk. met hun nep concentrations kampen dat alleen door een kamera intelling een concentratie kamp leek wat niet is.Demensen die ze fotgrapheren zitten niet binnen de prikkeldraad , maar buiten de prikkel draad. in freiheid.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Bert komen er nou steeds meer arabieren die geen zin meer hebben in die smeerlapperij van de moslim terroristen????
  Indien ja, een verheugend verschijnsel.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Trouwens de hele linkse media is een gevaar voor de samenleving !!!

  Like

 5. helletocht zegt:

  Dit gaat voor levensgevaarlijke situaties zorgen in ons land en in de EU. In Duitsland alleen al zijn er ongeveer 1000 jihadi’s, waaronder redelijk wat Duitse blanke jongeren, die al net hetzelfde Duits praten als hun Kanakenbroeders. Geloof maar niet dat onze overheid ermee bezig is om deze crimineen aan te pakken en uit te zetten. Nee, ze worden gepamperd. Lachebekje is vandaag op bezoek bij Poetin om de rechten van homo’s en weet ik wat voor afwijkende varianten te bepraten. Poetin ligt in een deuk, omwille van dat premiertje uit het gehucht Nederland. Hij zegt laten we eerst even sporten, dat verzet de zinnen. In dit land staat Nieuwsuur bol van de homoprietpraat, je zou denken dat het niet deugt als je ook niet van de verkeerde kant bent. Dadelijk is hetero zijn nog de afwijking! Maar het werkt allemaal contra-productief, maar dat hebben de linksmannen en linksvrouwen niet in de gaten. Ik wil wel eens weten hoeveel honderdduizenden mensen van Nederlandse origine hun mensenrechten verloren hebben, omdat allochtonen altijd voorgaan, omdat ze ons leegvreten en omdat wij voor eeuwig en altijd tussen deze woestijnbewoners moeten wonen en leven. Ik kan geen hoofddoek meer zien. Dat bereik je met het soort bestuurders dat wij de afgelopen decennia hebben gehad. Het is een schandaal. Nederlanders stem die linksmannen en wijven weg, stem Europa weg, Ga stemmen!!!!

  Like

 6. Jan zegt:

  David Harris – Als jihadisten terugkomen uit Syrië. Voorbeeld Canada

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Nederland is een hele makkelijke prooi voor de Islam en de Jihadist. Hier worden ze gekoesterd als ware dat men goud gevonden had, terwijl er van alles gedoogd en goedgekeurd wordt wat Moslims eisen. Waar je mee omgaat, daar zul je mee besmet worden. Alleen deze Sharia besmetting is een terminale ziekte, is met geen enkel geneesmiddel te genezen, en leidt tot de uiteindelijke zeer pijnlijke dood van Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s