Hamburg: Toch geen “rechtse” brandaanslag

Screenshot_12

Zoals altijd in zulke gevallen kwam  ook na de brand in een door asielzoekers bewoonde meergezinswoning in Hamburg-Altona-Nord de grote linkse verontwaardigingmachinerie op gang. Klaagzangen tegen rechts, oproepen tot treurmarsen, het hele gebruikelijke programma. De dader had op de begane grond een kinderwagen in brand gestoken. Daarbij kwamen een moeder en haar beide zoons om het leven. “We zullen alles, echt alles in het werk stellen om de dader te pakken, en we zullen hem krijgen”, aldus een rechercheur.

Nu hebben ze hun dader: het was een 13-jarige Duitse Indiër. De jongen was al meerdere malen onder psychiatrische behandeling, wat immers in Duitsland een verontschuldiging voor alles is.

De “Bild-Zeitung” schrijft:

Met de arrestatie van de vermoedelijke dader is het nu zo goed als uitgesloten dat de brandstichting een rechts-radicale achtergrond had.

Wat een pech. Zo wordt het ook helemaal niets met de heropvoeding van een compleet “nazivolk” tot de reflexmatige strijd tegen rechts als er ergens een asielzoekerscentrum of moskee in brand staat.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", Barbarisme, Duitsland, Immigratie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Hamburg: Toch geen “rechtse” brandaanslag

  1. luckybee zegt:

    Alle Hanse steden zijn links georienteerd;ik begrijp niet dat Hitler ook daar populair was geweest.

    Like

  2. apelstaartje zegt:

    13-jarige Duitse Indiër Met de arrestatie van de vermoedelijke dader is het nu zo goed als uitgesloten dat de brandstichting een rechts-radicale achtergrond had.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s