In Malta hangen moslims katten en honden op aan kerken

Screenshot_27

Men vond een op de kop hangende gekruisigde hond aan een kruis van de rotonde in Mosta, Malta. Later werd er een op de kop hangende en gekruisigde kat gevonden aan het kruis van het St.-Philip standbeeld, ook in Mosta.

De politie heeft in “de afgelopen jaren” meermaals met gelijksoortige zaken te maken gehad. Net zoals wij “de afgelopen jaren” allemaal een snelle escalatie hebben meegemaakt van unieke misdaden, die normaal gesproken alleen maar in het Midden-Oosten te vinden zijn.

Wat betekent dit? Het betekent dat jij “de volgende”  bent die aan de beurt is. “We komen om jullie (christenen) te vermoorden.”

Screenshot_28

Deze voormalige Britse kolonie in de Middellandse Zee werd tussen 870 en 1090 door de islam bezet, toen het door het Normandische koninkrijk Sicilië werd bevrijd. Moslims beschouwen het eiland nog steeds als islamitisch territorium en willen het opnieuw bezetten (als zij in de meerderheid zijn of het onder controle hebben) en iedereen dwingen zich tot de islam te bekeren, de djizja te betalen of te sterven.

De oorspronkelijke bevolking is devoot katholiek en spreekt Maltees, een gelatiniseerde Arabische taal.

Screenshot_29

Enkele minuten later vond de politie een afgeslachte kat in St.-Philip Street, vlak naast de hoofdingang van de rotonde. De kat was, net zoals de hond daarvoor, op de kop opgehangen aan een houten kruis.

Beide delicten werden gerapporteerd aan de politierechter, die een onderzoek liet instellen.

Meer gevallen van de kruisiging van honden en katten in Malta.

Screenshot_30

Bron:
www.barenakedislam.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Islam, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, Malta, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

20 reacties op In Malta hangen moslims katten en honden op aan kerken

 1. Monalisa zegt:

  Dan weten wij nu ook wat we met hun moeten doen het voorbeeld geven zij zelf al aan.

  Geliked door 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  Alweer een teken dat koppensnellers absoluut GEEN dierenvrienden( maar ook NIET “ANDERSDENKENDEN” -VRIENDEN zijn)!

  Like

 3. Jan zegt:

  Het enige wat je met moslims moet doen is…..

  Like

 4. Cathja zegt:

  Wat een duivels, om dit te doen! Ik begrijp niet dat de Maltezers dit pikken van die moslims. Ik trapte ze het eiland af! Ik zou het hele eiland ZUIVEREN van de islam, en geen enkele moslim nog binnen laten! Ik begrijp niet dat er nog mensen bestaan die geen kwaad woord willen horen over moslims of de islam. Dan moet je toch wel een plaat voor je kop hebben van jewelste?
  Ik hoop dat de Maltezers die duivels keihard aanpakken, en ze geen enkele ruimte geven om de overhand te krijgen op het eiland!
  Geven ze toe, dan zijn ze verloren.

  P.s.: ‘Leuk’ voor de toeristen! Dit gaan binnenkort wegblijven van Malta!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Toch vrees ik, helaas, dat de Maltezers dit pikken omdat ze een meditterraan volk zijn en, laten we er geen doekjes om winden, meditterrane volkeren lopen doorgaans niet over van liefde en/of respect voor dieren.
   Als er al niet direct sprake is van regelrecht sadisme tegenover dieren, dan toch eerder van grotere onverschilligheid. Als ze getuige zijn van dierenmishandeling ontsteken ze minder frequent in woede dan wij en van genegenheid naar het dier toe is zelden sprake: Een hond dient om het erf te bewaken, een kat voor de muizenjacht, pasgeboren puppies/kittens worden zonder gewetensbezwaren verzopen en de volwassen dieren mogen blij zijn als ze genoeg te eten krijgen. Hard en arrogant, maar zó staat de meditterraan er niet zelden tegenover.
   Als Malta nog eens zou overgaan tot het uitzetten van moslims, zou dit helaas niet aanleiding no. 1 zijn, vrees ik…….

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 10.04. uur. Daar ben ik het geheel mee eens Cathja. O ja, denken we er wel aan, dat we de instroom van deze moslims te danken hebben aan met name; de socialisten, liberalen en christen-democraten! Denk aan: ” De Resolutie van Straatsburg”.
   O, om ook nog even te weten, binnen dit EUROPA mogen we op 2 zaken geen kritiek leveren: de PEST ISLAM en de COMMUNISTISCHE EU!

   Geliked door 1 persoon

  • peterselie1 zegt:

   Hier in “Nederland” pikken wij ook bijna alles Cathja van dit achterlijke volk wat behept is met deze verdorven woestijn ideologie.

   Like

 5. Het Westen, althans wat er nog van over is, zou eens hele bekende imams publiekelijk moeten kruisigen als vergelding omdat die de oorzaak zijn van het kwaad! Heel simpel! Want honden zijn onrein en Jezus is toch niet gekruisigd? Dat zijn toch allemaal leugens van de Joden en christenen? En die moeten zich toch allemaal bekeren tot de islam of dood?

  Like

 6. breget zegt:

  Maar hiermee ontheiligen ze niet onze kerken ,wat ze laten zien zijn de onderwereld se hersenloze lafhartige demonen die schrikken van hun eigen aangezichten en zich alleen kunnen vergrijpen aan kinderen ,vrouwen en dieren .

  Like

 7. luckybee zegt:

  Jezus Christus heeft niets er tegen als wij in de naam van onze lieve vrouwen en kinderen de strijd tegen onze vijanden op nemen.

  Like

 8. sylvia Groot zegt:

  Dat die smerige allah slaven voor eeuwig mogen branden in de hel van hun eigen duivel.
  De beste straf daar naartoe is om ook hen ook omgekeerd te kruisigen tot de dood er op volgt.
  Dat zal ze leren.
  Wat een goor, zielloze tuig.

  Logisch dat god’s schepselen, die onschuldige dieren, een pesthekel aan mensen krijgen.
  Heart breaking; ik bid voor ze.

  Like

 9. Er zijn al een hele tijd met grote regelmaat foto’s en video’s te zien van massa-slachtingen van christenen in het Midden Oosten en in Afrika. Allemaal MOSLIMTERREUR en MOSLIMCRIMINALITEIT geinspireerd en gedoogd door de moslimgeestelijken.
  Het is geheel volgens hun leer en het is slechts een kwestie van tijd voordat ook hier de niet-moslims zo behandeld zullen worden. Het slachten van Van Gogh was slechts een incident waarmee Bouyeri ver voor de muziek uitliep. Maar de fanfare is wel onderweg en nadert gestaag.

  Like

 10. In bijvoorbeeld Nederland worden ook veel huisdieren vermist. Zogenaamd weggelopen. Maar in werkelijkheid afgemaakt door dat tuig.

  Like

 11. bigljohn zegt:

  De Islam Duivel is onder ons, en velen accepteren het of bezigen de struisvogel mentaliteit. Tot twee maal toe hebben we de Moslims tegen kunnen houden om Europa binnen te vallen. Maar nu zijn ze door de politiek gelijk als het paard van Troye binnengehaald. Ze dachten een lucratieve deal gesloten te hebben; Olie voor immigratie. Hun ziel en de onze aan de Duivel verkocht, in ruil voor een geschenk; Olie ! Het enige wat ze in werking gezet hebben is onze totale ondergang !

  Like

 12. E. M. zegt:

  Op het Kepplerplein te Den Haag hebben islamitische kinderen een kitten levend verbrand. Dat is afgelopen zomer gebeurd. Ik hoorde het van een kennis.

  Geliked door 1 persoon

 13. Pingback: islamgeschiedenis

 14. José zegt:

  Vieze moslims. Al die gore Allah slaven mogen van mij voor eeuwig branden met hun achterlijke koraan. Het zijn allemaal Duivels, stuk voor stuk. Domme terroristen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s