Nederlandse vrouw ontsnapt aan Arabische harem

Screenshot_36

Doha in Qatar

DOHA – Een pijlsnelle bevrijdingsactie afgelopen donderdag door een speciale eenheid van de politie in Qatar heeft voorkomen dat een jonge Nederlandse vrouw volgens haar familie in de harem van een rijke Arabier terechtkwam.

De vrouw was vorige maand door haar vermogende vriend, die ze in Nederland had leren kennen, meegenomen voor een vakantie naar de rijke oliestaat Qatar. In het Arabische land kwam ze volgens haar moeder, die afgelopen week in paniek contact opnam met De Telegraaf, terecht in een nachtmerrie.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabieren, Barbarisme, Islam, Moslims, Qatar. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nederlandse vrouw ontsnapt aan Arabische harem

 1. fleckie zegt:

  Tja,dat gebeurt, als men niet doordenkt,voor niks gaat immers. alleen de zon op!

  Like

 2. Jan zegt:

  Gevalletje Taken

  Like

 3. bobzelf zegt:

  Gohhhhh, WERD DIE SNOL NET OP TIJD GERED , WHAHAHAHAHAHAHA
  maar ze is in ieder geval een paar keer goed doorgeblafd !!
  is fransje zeker snel langsgeweest ??

  Like

 4. Cathja zegt:

  Tja, een beetje gezonde terughoudenheid als je zo’n ‘vermogende vriend’ én islam-aanhanger hebt, lijkt me wel op zijn plaats. Wie gelooft er nog in sprookjes?
  Deze jongedame zal haar lesje wel hebben geleerd. En wij zien opnieuw de duistere kanten van de islam.
  Walgelijke ideologie is het! Liegen en bedriegen is hun handelsmerk.

  Like

  • Jean zegt:

   Cathja,
   En elke week komen er honderen van dat barbaars tuig onze landen binnen via die EU misdaadorganisatie en wat doet E.T. & co? NIETS, NOPPES, als de kassa maar rinkelt is alles kits bij die misdadigers.

   In mei rekenen we af met dat tuig.

   Like

 5. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Wat bezwaart ze zich ? De meeste vrouwen die uit
  Europa komen niet meer levend terug en worden
  door hun afdwaling naar een moslim Enklave ook
  niet Meer vermist ! Boontje vraagt om zijn loontje !

  Like

 6. wim van rooy zegt:

  Wat een lichtzinnige kalveren zijn die westerse vrouwen toch! Nooit een krantje gelezen? Alleen maar een krantje is genoeg.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Dat is toch een van die door de voormalige/en huidige konnegein, als “PARADIJSJES” genoemde ON-landen.
  Tsja, zij zelf kregen uiteraard een andere ontvangst……….

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  De geur van de rijkdom is verleidelijk èn bedwelmend, dus in zekere zin kan ik de jonge vrouw in kwestie wel begrijpen.
  Maar…… de toevoeging ‘moslim’ zou al een alarmbel moeten laten afgaan.
  Dat dit niet gebeurde is echter evenmin verrassend, want daarin was ze gewoon even onnozel als talloze andere Nederlanders.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Het geval van het Nederlandse meisje in Qatar staat niet op zichzelf alleen. Zij had geluk. Haar ouders, de Nederlandse ambassade en de politie in Doha (om diplomatieke redenen) kwamen snel in actie en hadden haar bevrijd. Er zijn honderden van meisjes voor wie niemand in actie komt en voor hen rest een leven als slavinnen.

  Wij lezen met afgrijzen zulke stukken in de krant. Wij beschouwen de mentaliteit van volkeren die nog steeds in slaven handelen als onderkruipsels. Maar hoeveel mensen onder ons durven het toe te geven dat dezelfde onderkruipsels, uit de Arabische schiereiland, enorme invloed hebben op ons leven in west Europa? Zij bepalen onze buitenlandse politiek, zij zorgen ervoor dat onze grenzen openblijven voor tsunami golven van islamitisch en Afrikaanse gelukzoekers die het leven in iedere westers land ontwrichten, zij zorgen ervoor dat onze belastinggeld voor het leeuwendeel gaat voor het verzorgen en onderhouden van analfabete nutteloze Derde Wereld infiltranten die wij niet hebben uitgenodigd. Via hun onuitputtelijke reserves van petro-dollars zijn ze in staat alles en iedereen om te kopen. Met name: de media, landelijke politiek en in de EU. Het massale OMKOOP JIHAD moet ervoor zorgen dat op den duur het aantal moslims in het land zo groot is, dat zij zelfs via democratische wegen de macht zouden kunnen overnemen. De Europeanen zouden – met behulp van hun tot de bot corrupte leiders – op den duur hun soevereiniteit en vrijheid verliezen. Zodra de islamitische kalifaat aan de Noord Zee (en elders) wordt opgericht, zal de autochtone bevolking als roofbuit worden beschouwd. Hier zouden de wetten van de primitieve slavenhandelaren uit de Arabische Schiereiland heersen. Iedere dag zouden uit de Europese havens van Lissabon tot Trondheim boten vol met Europese slaven vertrekken in de richting van Noord Afrika of de Suez Kanaal. Er zou niemand zijn om jonge meisjes en kleine kinderen van de tengels van haremhouders bevrijden.
  Als wij dit toekomstbeeld niet willen hebben, moeten wij er nu voor vechten.
  EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE.

  Like

 10. Jean zegt:

  Geef dit artikel aan elke Nederlandse en Vlaamse vrouw en wijs ze op de gevaren contact te hebben met moslims. Wij willen geen moslims in ons land, eruit ermee met dat achterlijk gewelddadig barbaars vee.

  Like

 11. lucky9 zegt:

  Het is duidelijk dat in het onderwijs aan deze “jonge vrouw” essentiële informatie werd onthouden. Waarschuwingen tegen de islamitische cultuur en gebruiken zou in het verplicht basispakket van elke middelbare school moeten zitten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mijn reactie hierop : Een uitstekend voorstel, Lucky9!
   Reachtie van de goedmens hierop: Blèèèèr! Wegzetten…..discriminatie…..demonisering van een Gódsdienst….indoctrinatie van de middelbare scholie-ier……racísme…..in het on-der-wijs nog wel !
   Voel je ‘m?

   Like

   • lucky9 zegt:

    Tja, Theresa, de goedmens is nu eenmaal het slachtoffer van zijn eigen cognitieve dissonantie die (meestal uit politieke hoek) door indoctrinatie en censuur omgevormd werd tot feitenresistentie. De goedmens is per definitie dom, zelfingenomen, laf en hypocriet of arrogant.
    De meeste goedmensen zijn zélf racisten. Mijn euro is desbetreffend pas definitief gevallen toen ik vaststelde hoe Ayaan Hirsi Ali werd behandeld in Nederland.
    Toen ik als blanke atheïst het in Vlaanderen durfde op te nemen voor haar, kwam de weerstand ongelooflijk scherp uit de linkse hoek. De meeste linksen zijn dus zelf racisten net zoals de echte nationaal-socialisten dat waren.
    Dat is de enige verklaring voor de op haar in Nederland gepleegde karaktermoord.
    Gelukkig voor haar was ze intelligent en kon migreren naar de VS.

    Like

 12. Avidia zegt:

  Ik kan alleen maar EEN ding zeggen, stom!!!! Wie trapt daar nu in???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s