Opnieuw slaag voor carnavalsvierders

Screenshot_23

Omdat er op dit moment op veel plaatsen carnaval gevierd wordt, komt het steeds opnieuw tot overvallen op uitgelaten feestvierende mensen door afgunstige buitenlanders. Gisteren nog berichtten we over een geval in Aldingen. Deze keer had een meute van ongeveer 300 jongeren in de leeftijd van 13 tot 17 jaar op internet afgesproken om de nachtelijke optocht in Ottersweier te verstoren.

Het resultaat volgens SWR:

Er werden 17 aangiftes gedaan. Elf mensen raakten gewond, waarvan drie zwaar. Politieagenten werden uitgescholden en bespuugd. Een lijnbus werd zwaar beschadigd. Walter Kautz, de politiechef van Bühl, liet drie bijzonder gewelddadige personen arresteren. De sterk gealcoholiseerde relschoppers kwamen overwegend uit het noordelijke gebied van Baden naar Karlsruhe. Volgens de politie hebben de meeste geweldplegers een Oost-Europese of Afrikaanse migratieachtergrond. Op dit moment bestaat er geen concreet veiligheidsconcept voor toekomstige manifestaties. De politie adviseert om in het vervolg carnavalsoptochten niet meer ´s nachts te laten plaatsvinden. De organisatoren van de 17 jaar oude nachtelijke optocht denken op dit moment over alternatieven na.

Een concept tegen zulke gewelddadigheden heeft de politie niet, omdat zo´n concept vermoedelijk helemaal niet mogelijk is. De enige consequentie is dus het afzeggen van de populaire nachtelijke optocht in Unzhurst.

En zo gaat er opnieuw een stuk Duitse cultuur verloren, alleen omdat enkele buitenlanders onze cultuur niet bevalt. Het afzeggen “voor altijd” is een bankroetverklaring van onze rechtstaat en onze democratie, die niet met zo´n ongeciviliseerde troep als massafenomeen kunnen omgaan.

Screenshot_22

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Barbarisme, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

7 reacties op Opnieuw slaag voor carnavalsvierders

 1. Avidia zegt:

  Ze mogen wel gek zijn als ze stoppen met hun traditie, oprotten die relschoppers, vastzetten in bunkers en de sleutel tijdelijk verloren zijn, door een luikje water en oud brood!

  Like

 2. Jan zegt:

  Als samoerai verkleden en vervolgens je ook zo gedragen. Exit 300.

  Like

 3. Jan zegt:

  ‘Carnaval’

  Delhaize haalt ‘Auschwitz-kostuum’ uit de rekken
  Supermarktketen Delhaize heeft vandaag een carnavalskostuum voor kinderen uit de rekken gehaald dat heel wat ophef heeft veroorzaakt omdat het lijkt op een gevangenispak dat werd gedragen in de concentratiekampen van nazi-Duitsland. Delhaize heeft zich verontschuldigd tegenover de klanten die aanstoot namen aan het kostuum.
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1789443/2014/02/07/Delhaize-haalt-Auschwitz-kostuum-uit-de-rekken.dhtml

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Kijk, dit toont het gelijk van Dhr. Wilders aan. De OORZAAK van dit geweld ligt bij de RODEN in Brussel! Deze RODE GANGSTERS van de criminele EUSSR, hebben ons gedwongen massaal deze ONAANGEPASTEN tot te laten! Dit en het rapport van Capitol Economics, zijn VOLDOENDE om ons z.s.m. uit het RATTENEST der EUSSR te begeven!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Het zijn MO bewoners wat weten die van Feest van de Zonnen wende?Dat wij zo probeerden de winter te verdrijven.Met As Woensdag wordt geloof ik de Caranval Prins begraven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s