EU bepaalt voortaan de strafmaat

Screenshot_17

(Door: Martha N.)

Maximum straf bij financiële fraude is minimaal 4 jaar. Het bericht over een maximumstraf voor handelen met voorkennis: De Europese Unie heeft besloten dat een maximumstraf geldt (de wet is aangenomen) van in ieder geval vier jaar. Dinsdag 4 februari 2014 heeft het Europese Parlement met deze nieuwe wet ingestemd. Deze strafmaat geldt ook voor andere ernstige vormen van financiële fraude, zoals marktmanipulatie. Ook personen die illegaal informatie openbaar maken (voor persoonlijk gewin) moeten celstraf vrezen. Note: vallen hier ook klokkenluiders onder en wat verstaat de EU onder persoonlijk gewin?). De EU-lidstaten moeten nu nog hun formele instemming geven. Dan hebben ze twee jaar de tijd om deze Europese regels om te zetten in nationale wetgeving!

Voor veel landen betekent dit het aanpassen van de strafmaat. Dit alles klink goed, meer in de trend van: “Weg met de bedriegers”, weg met de graaiers, maar ergens klopt er iets niet! Is het dat de EU voortaan de strafmaat gaat bepalen en zo aan de vastgelegde wetgeving in landen voorbijgaat..? Het burgerlijk wetboek van landen en de strafmaat, de vastgelegde juridische bepalingen (goed of niet goed, verouderd of niet), gaan vertrapt worden door de EU, die zelf een strafmaat gaat bepalen..! Dit is toch niet mogelijk, gezien deze mensen hiervoor totaal niet bevoegd zijn. Dit wil zeggen, dat de EU zich opnieuw mengt in zaken waar zij totaal geen bevoegdheid voor bezit. Niet dat ik het eens ben met de gang van zaken in rechterlijke/justitiële uitspraken, waar slechts een enkele komma verkeerd reeds de grootste boef/ moordenaar op vrije voeten weg laat lopen.

Komma’s, die al of niet opzettelijk vergeten worden..! Nee, al die justitiële mankementen, die herziening nodig hebben, daar gaat het hier niet om. We hebben hier te maken met de brutaliteit van de Europese Unie, die voortaan de strafmaat gaat bepalen. Mensen, die niet gekwalificeerd zijn om ook maar enige zeggenschap over landen te hebben, zelf benoemd en door politici gesteund. Politici die hun eigen land verkwanselen voor persoonlijk geldelijk en of eergevoel gewin. Het zijn omhooggevallen politici, uitgerangeerd in de landelijke politieke functies, die gedumpt worden/voor wie een baantje gecreëerd wordt binnen de Europese Unie.

In feite geldt hetzelfde voor ongekozen burgemeesters. Het zijn vaak uitgerangeerde politici, die men een leuk baantje geeft. Ze zijn net niet goed genoeg om naar Europa afgeschoven te worden.

Screenshot_15

Terug naar ons onderwerp: Wat is het volgende, dat men strafbaar gaat stellen? Kritiek op de EU, kritiek op de islam… ? Nog niet zo lang geleden werkte de EU ook aan dit ontwerp en het is erdoor eer de burger het in de gaten heeft. Er wordt hier een grens overschreden, een weg ingeslagen waarvan men niet weet waarheen zij voert. Hoogst waarschijnlijk staan wij hier aan het begin van een ware dictatuur! Met een wetgeving, die alles strafbaar maakt wat onwelgevallig is in de ogen van de machthebbers. De EU is en blijft een sluipend gevaar voor de burgers…Voor de vrijheid van het individu (de autochtoon). We hebben het niet over de vrijheid van moslims en van allerlei buitenlanders die mee willen eten uit de ruif van het door (in dit geval) hard werkende Nederlanders opgespaarde pensioen en of medische voorzieningen. De EU heeft zich opnieuw gemengd in privéaangelegenheden van een land, waarvan de bevolking niet voor de EU heeft gekozen, deze werd hen in de strot gepropt. Hoog tijd dat we opkomen voor onze vrijheid.

Het is een tijd van goed nadenken waar U voor gaat kiezen: Terug naar onze vaderlandse waarden en vrijheden… mosliminvloed aan banden… geen inmenging meer in onze zaken door de EU… Dit jaar is een belangrijk jaar vanwege de gemeentelijke en Europese verkiezingen. Bent U voor overheersing door de EU en de ondergang van Uw eigen waarden en vrijheid, dan staat het U vrij hiervoor te kiezen, niemand die U tegen zal houden. Kiest U voor Vrijheid, of onderdrukking… Het is aan U..!

De komende tijd, tot aan de verkiezingen, zullen de Nederlanders alleen mooie praatjes horen. Het gaat goed en de partijen groeien, Rutte praat in Rusland over homo’s, doet het zo goed… alles goed, het gaat weer goed met het werk en de economie… Lees je verder en neem je de moeite een kijkje te nemen achter deze geweldige façade, opgeroepen door onze weldoeners de heren/dames politici, dan blijkt dat het weer verkiezingsverhalen zijn. Een “’Goed Verhaal”, zo denken ze, wiegt de Nederlander wel weer in slaap. Het heeft tot nu toe steeds gewerkt. Wat hebben we aan verhalen..?

Screenshot_18

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Elite, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op EU bepaalt voortaan de strafmaat

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ik heb het liever wat minder onder ons eigen gezag dan onderdrukt te worden door Brussel.

  Like

 2. Jade zegt:

  The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
  -Edmund Burke

  Like

 3. Joop Klepzeiker zegt:

  lieve help zo kunnen we dus de gehele financiële top van europa in het gevang zetten, maar zou dat nu de bedoeling zijn.

  Like

 4. Lucie zegt:

  Lieve mensen,geloof aub de smerige leugens van Den Haag en Brussel niet,Stem massaal PVV!!

  En dan die strafmaat voor financiële fraude,tja,dan kan bijna heel Brussel wel de cel in gedonderd worden,daar zitten heel wat van die smerige fraudeurs.

  Alleen de PVV is voor de Nederlander,de rest laat ons stikken!!!

  Like

 5. Geldt dit dan ook voor hun eigen parlementariërs, die aan de lopende band fraude plegen (Zelfs op heel internet te zien!)

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Waar maken die zich nog druk om ?
  De EU is nu al in millioenen hoofden
  sneeuw van gisteren ! 22 en 25 mei
  is de EU ellende zowiezo voorbei !

  Like

 7. Met de dezer dage in de Tweede Kamer gehouden stemming over de vrije toelating van Roemenen en Bulgaren zonder werkvergunningverplichting zien we dat de overgrote meerderheid van de volksvertegenwoordigers EUROFIELEN zijn (met uitzondering van de PVV).
  Een peiling van Maurice de Hondt wees juist in de andere richting. De verkiezingen in mei zullen voor duidelijkheid moeten zorgen. Laat deze anti-Nederland politici een poepie ruiken!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Th.M. van Baarle: 20.23. uur, op 9/2. Daar hoef ik niets aan toe te voegen! Het is inderdaad alleen de PVV, die helder is over de Ellende Unie!

   Like

 8. Ekster zegt:

  De EU is nu zeer snel bezig ons volledig te gaan overheersen. Steeds meer wetten en nu weer strafmaatbepalingen zullen door de EUSSR worden afgevaardigd, zonder enige vorm van democratie. De 2e kamer vindt het in grote meerderheid allemaal prima. We zijn verkwanseld, verhandeld en verraden.

  Like

 9. Anneke zegt:

  EU naamsuitleg EVIL UNION !!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s