Nieuwe peiling in Israël: Meerderheid zou bij een referendum tegen het ontruimen van de “nederzettingen” stemmen. En: “De nederzettingen maken Israël veiliger.”

Screenshot_30

(Door: Ulrich J. Becker)

Het 10e Israëlische televisiekanaal zond gisteren een actuele peiling over het thema “nederzettingen” uit. Volgens de peiling zou in een referendum 51,6% tegen de ontruiming van “nederzettingen” stemmen, 33% voor. Nee, hier werd zelfs niet eens gevraagd naar “nederzettingenblokken”, maar in het algemeen naar het ontruimen van “nederzettingen”. Zodoende is – ondanks alles wat men ons steeds opnieuw graag wil vertellen over “de Israëli´s” en de “belangen van de Israëli´s” en de “wensen van de Israëli´s” – de absolute meerderheid tegen het ontruimen van “nederzettingen”.

Screenshot_28

Een andere vraag was of de “nederzettingen” Israëls veiligheid verbeterd zouden hebben. Op deze vraag antwoordde 45% dat de veiligheid van Israël door de “nederzettingen” verbeterd werd. 23% antwoordde dat de veiligheid van Israël door de “nederzettingen” verzwakt werd en 22% antwoordde dat de veiligheid van Israël door de “nederzettingen” noch verzwakt noch verbeterd werd. Zodoende ziet 67% geen verzwakking van Israël door de “nederzettingen”…

Screenshot_29

Alle Israël-critici in Europa en de wereld zouden nu toch moeten weten (en het liefst ook uitspreken) dat als zij ophitsen tegen de “nederzettingen”, deze als grootste onheil en probleem van de wereld voorstellen zonder welke Israël veiliger zou zijn en dat de meeste Israëli´s deze ook liever kwijt zouden zijn enz., dat ze in geen geval namens de Israëli´s spreken. Integendeel, ze treden aan tegen de Israëlische meerderheidsopinie en de Israëlische belangen.

Bron:
http://aro1.com
Auteur: Ulrich J. Becker

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, antizionisme, Appeasement, democratie, Dhimmitude, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nieuwe peiling in Israël: Meerderheid zou bij een referendum tegen het ontruimen van de “nederzettingen” stemmen. En: “De nederzettingen maken Israël veiliger.”

 1. janfreak zegt:

  April 1949 heeft Transjordanië ( nu Jordanië) de Westbank geannexeerd en toegevoegd aan het Hasjemitische koninkrijk en tegelijkertijd de naam Transjordania veranderd in Jordanië. (Het lag nu niet meer over de Jordaan, maar aan weerszijden ervan) Ik snap dan ook niet goed waarom ze over bezet gebied door Israël spreken, dat heeft het alleen maar terugveroverd. Laat Jordanië maar een stuk land afstaan waar de Palestijnen kunnen leven. Een kwart van zijn oppervlakte moet ruimschoots genoeg zijn voor de Palestijnen, Israël is ook niet veel groter. Kunnen de Palestijnen ook bewijzen dat ze een woestijn net zo vruchtbaar kunnen maken als de Israëli’s.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Stuur deze ranzige gore teef
  in een boerka de woestijn in !
  Zij is typisch een van deze
  ratten die het arabisch/palestijn
  konflikt nog olie op het vuur
  geeft !

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Israel is veel te lief. Wat meer hardheid zou nodig en gewenst zijn. Alleen daarmee krijg je respect. Het tegenovergestelde krijgt men als je je laat ondersneeuwen. Niks bezette gebieden. Vol bouwen en volledig annexeren die hap en tegelijkertijd die Palestijnen inmaken en schijt aan de wereld hebben. Dat is veel beter dan al die rare verdragen die gesloten worden, waar Israel uiteindelijk het slachtoffer van wordt. Die stomme papiertjes. U weet wel, papier is geduldig.

  Like

  • Banderes zegt:

   Precies, Bigljohn ! Een groot deel van de wereld geeft er voortdurend blijk van dat zij sch*t hebben aan Israël en het leven van de joden. Laat men daar maar hárder en meer consequent op reageren. Voortdurend duidelijk maken wat de oorzaak van de naam “Judea” eigenlijk is en hoeveel duizenden jaren geleden dat is ontstaan.
   Herhalen en herhalen. Zo ook blijven herhalen dat de meerderheid van hen die zich “Palestijnen” noemen van oorsprong gewoon Egypteneren, Syriërs, Jordaniërs, zeg maar gerust Arabieren zijn die historisch niks met het land van Israel te maken hebben. Laten die Arabieren zich in het voor hen gestichte Jordanië vestigen en idd onderhand eens aan het werk gaan. Aanhoudend erin blijven hameren dat Israel in haar recht staat en gewoon vast zal houden aan dit recht.

   Like

 4. Tempelier. zegt:

  Israël heeft nu eenmaal meer grond nodig voor al die joden die gevlucht zijn uit Europa, dus nog meer grond is wenselijk.

  Like

 5. luckybee zegt:

  De Nederzettingen zijn in Kanaan gebouwd, dat is nog steeds de beloofde land van de Joden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s