Genoeg is genoeg!

Screenshot_28

Het doorsluizen van Nederlandse bevoegdheden naar ‘Brussel’ gaat door. Onze volksvertegenwoordigers lijken nog maar één belang te dienen; het belang van de EU. Veel partijen doen alsof zij eurosceptisch zijn. Als puntje bij paaltje komt, blijkt echter dat het tegendeel waar is. Dat bleek onlangs weer bij het debat over het overdragen van bevoegdheden naar de Europese Unie, aangevraagd door het burgerforum-EU. De Kamerleden en de regering durven de bevolking geen referendum te geven over deze soevereiniteitsoverdracht omdat men bang is. Bang voor uw geluid, bang voor uw stem, bang voor uw mening over de EU. Men weet drommels goed hoe zo’n volksraadpleging uit gaat pakken. Net als in 2005 zal de kiezer massaal neen zeggen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Genoeg is genoeg!

 1. Ik heb nog een paar duizend van die stickers liggen en bij ons zijn ze € 1,75 raag me af wie ons na-aapt in één keer wij hadden deze actie verleden jaar lopen

  Like

 2. Wans Horst zegt:

  “Onze volksvertegenwoordigers lijken nog maar één belang te dienen; het belang van de EU. Veel partijen doen alsof zij eurosceptisch zijn. Als puntje bij paaltje komt, blijkt echter dat het tegendeel waar is.”

  Waarom zou de auteur de PVV niet noemen? Heeft de auteur zich te zeer laten indoctrineren door lieden die zonder enig fundament jarenlang hebben geroeptoetert dat Wilders de grote satan is, die koste wat het kost hun machtspositie willen vasthouden, ook al gaat dat over de rug van een echte patriot als Wilders??

  Om van te kotsen!

  Like

 3. O ja ik vergat nog te melden dat we gestopt waren met de verkoop omdat mensen bekeuringen kregen vanwege het afplakken. Dat is verboden bij de wet. € 65,00 dat was het toen.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Bang voor uw geluid, bang voor uw stem, bang voor uw mening over de EU. Maar niet bang tijdens de verkiezingen. Ze trekken allemaal hun mooiste pakje aan, beloven de hemel op aarde, en verneuken je daarna al bij de eerste dag dat ze op het pluche zitten. Heeft het sowieso nog zin om te gaan stemmen in een land waar je al bijna 70 jaar lang vernaggelt wordt door linkse politieke partijen, en waar rechts er nooit in kan slagen een vuist te maken tegen dit gespuis. Met dank aan de MSM die het volk hersenspoelt, en eraan bijdraagt dat dit verrotte systeem tot aan de jongste dag kan blijven voortbestaan !

  Like

 5. luckybee zegt:

  Wilders is niet de Satan in tegendeel hij is de enige die de 10 geboden respecteerd, dat doen niet eens de Christelijke partijen.Ze willen allemaal Allah naast onze god hebben.om aan te bidden.of te laten bidden.

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  ik vind het wel grappig 21% btw op een sticker met genoeg is genoeg

  Like

 7. Jean zegt:

  Die EU bende loopt gelukkig op haar laatste pootjes, de ‘burgers’ van Zwitserland hebben hun stem laten horen, Noorwegen volgt en de ‘burgers’ van Vlaanderen zullen het op 25 mei duidelijk maken dat we die EU misdaadorganisatie die ons totaal kapot aan ’t maken is kotbeu zijn, door die ongecontroleerde import van barbaren, criminelen, geweldplegers en steuntrekkers waar geen enkele actieve tussen te vinden is gaat héél Europa de verdoemenis in, de Amerikaanse had toch nog gelijk ‘fuck the EU’ want EU staat gelukkig niet voor Europa.
  Als ik de tronies van die schijnheilige Drievuldigheid nog maar zie is mijn dag én week al om zeep, als daar dan ook nog maar één haar van ene uit de parasiterende club van Laken bijkomt dan is al een maand om zeep, gelukkig ligt de afstandsbediening steeds in mijn omtrek om héél snel weg te zappen want ik wil nog wat genieten van het leven, een leven zonder parasieten…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s