‘Hoe leer ik Wilders bashen.’ In 15 handzame regels.

Screenshot_29

(Door: Joost Niemöller)

Vanaf het moment dat Wilders niet meer voor de VVD in de Kamer zit, wordt hij in de media gekleineerd, gepest, veroordeeld, gedemoniseerd, weggehoond. Dit gebeurt steeds op dezelfde manier.  Dit zijn de 15 handzame regels om Wilders te bashen

 1. Ga nooit in op de argumenten die Wilders gebruikt. Publiceert hij rapporten met cijfers, zeg dan dat die rapporten niets waard kunnen zijn want Wilders gaf er opdracht voor. (Hetzelfde argument kan gegeven worden over praktisch ieder rapport van pakweg de WRR, maar dat hoor je nooit.)
 2. Zeg dat Wilders ‘nu echt te ver gegaan is’, en dat hij ‘radicaliseert’, ook al zegt hij niets nieuws.
 3. Schep een beeld van Wilders als dictator in eigen kring en van eindeloos gedoe onder ‘zijn’ Kamerleden dan wel gemeenteraadsleden. Voed dit beeld aan de hand van opgestapte, verbitterde politici. Gebruik gelekte mail.
 4. Houd vol dat Wilders op de een of andere manier een fascist is, ook al moeten hiervoor zeer vergezochte, abstraherende, redeneringen opgevoerd worden.
 5. Zeg dat Wilders dan misschien zelf geen fascist is, maar dat hij wel omgaat met fascistische, dan wel antisemitische partijen in andere landen, ook al zijn hiervoor geen harde bewijzen aan te voeren.
 6. Suggereer dat Wilders geholpen wordt met duistere internationale geldstromen, liefst ‘Joodse’, omdat veel mensen zich ook na WOII altijd door dit argument laten aanspreken.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

22 reacties op ‘Hoe leer ik Wilders bashen.’ In 15 handzame regels.

 1. Theresa Geissler zegt:

  Afgezien van punt 13 -dat neerkomt op echte sabotage, zonder dat andere partijen er ook maar íets deugdelijks voor in de plaats zetten- heeft het waarachtig iets komisch!
  Kun je zien, wat een infantiel spelletje de politiek kan zijn. Zeker als de ‘bashers’ in feite geen weerwoord hebben.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Deze vuilspuiterij naar Wilders houdt pas op als de politiek en de MSM het ware verhaal gaat vertellen over actuele zaken. Het zijn niet meer en minder dan Noord Korea – Iran toestanden. Het volk wordt gehersenspoeld en weet niet beter als zou Israel een agressor zijn en Wilders een racist. Met Moslims zou men in dialoog kunnen gaan, en de Palestijnen zijn te beklagen. Op die manier zal er nooit wat veranderen.

  Like

 3. Komkom, Joost!
  Puntje 5:
  “Zeg dat Wilders dan misschien zelf geen fascist is, maar dat hij wel omgaat met fascistische, dan wel antisemitische partijen in andere landen, ook al zijn hiervoor geen harde bewijzen aan te voeren.”
  Nu lul je net als de islamknuffelaars die altijd “harde bewijzen” voor vanalles willen zien van islamcritici.
  Jij en ik weten heel goed dat een flink deel van de aanhang het Front National en het Vlaams Belang antisemitisch is.
  Wat ik gezegd heb is dit: als Wilders bij het zoeken naar samenwerking met Front National en VB de eis gesteld had dat er openlijk van die antisemieten afstand genomen zou worden, dan waren die partijen én de PVV antisemitische en op het cruciale moment niet-stemmende Tokkie-aanhangers kwijt geraakt en hadden ze er stabiel stemmende middenklassers bij gekregen.

  Bovendien: wegen de voordelen van meer faciliteiten in het Europarlement op tegen de imagoschade voor Wilders?
  Nigel Farage doet het prima zonder formele bondgenoten!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Farage doet het prima, maar alleen met woorden, achter z’n rug steken ze een dikke vinger op en lachen hem uit, want hij kan niets veranderen !!!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Exact! Niet in zijn eentje. Daarvoor zal hij toch aansluiting moeten zoeken bij de Freedom Alliance.
    Maar om dàt te kunnen -en te wíllen- zal hij tóch zijn islamstandpunt nog iets moeten wijzigen.

    Like

  • jowitteroos zegt:

   Meen dat Front National bij monde van Marie le Pen toch echt afstand heeft gedaan van de antisemitische uitspraken van haar vader.

   Like

 4. Jan zegt:

  Wilders pest ons, wil niet discussiëren, wij worden bedreigd:

  Jammerende Ibrahim Wijbenga & Yassin Elforkani :http://pauwenwitteman.vara.nl/media/306415

  Like

  • Jan zegt:

   Twee volledig van de islam losgezongen nitwits en taqiïsten: Ibrahim Wijbenga & Yassin Elforkani
   (Aan tafel ook randdebielDolf Jansen)

   5:57 Yassin Elforkani: “de ‘radikale islam’ werd door Al Kaida gecreëerd en heeft niets met islam te maken die ik aanhang.” Braaf knikkende P&W

   Yassin Elforkani: “Iemand zei, onze profeet is gestuurd met het zwaard en toen dacht ik ‘waar heb je het over’ en ik werd zelfs op straat aggrussief (geen schreifvaut) bejegend, zelfs bespuugd.”

   Ibrahim Wijbenga: “Ik moet vrezen voor mijn leven en overweeg een kogelvrij vest.”
   http://pauwenwitteman.vara.nl/media/306415

   Yassin Elforkani: “Ik weet het niet, ik snap het niet, weet niet, geen idee, we gaan praten, wij moeten aan de slag, ik heb ook geen oplossing, de samenleving moet het oplossen wij proberen dat te aggeleren (??????)”
   http://www.eo.nl/tv/knevelenvandenbrink/artikel-detail/yassin-elforkani/
   Moslims en socialisten: imbecielen en idioten.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jan: 05.48. uur. Precies Jan, imbecielen en idioten. En wat ze goed kunnen, is in de “slachtofferrol”, kruipen. Dat is namelijk een van hun kenmerken, altijd zijn anderen het schuld. Ik ben doodmoe van de islam!

    Like

   • delamontagne zegt:

    Helaas komt ,t hier toch ook voor dat mensen (een enkeling ),die hier in Fr een 2e huisje kopen, ONMIDDELLIJK ook canal.digital willen/moeten hebben om Pauwel EN WAUWEL maar niet te hoeven missen. Ik zeg dan”een beetje sarcastisch:”ja je moet hier natuurlijk ook op de hoogte van ,t nieuws kunnen blijven”

    Like

 5. luckybee zegt:

  Wilders doet niet mee in de verkiezingen in Dordrecht. Wie krijgt mijn stem, als ik toch de PVV mijn stem geeft?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Luckybee: 10.28. uur. Dan adviseer ik U, om toch te kiezen voor een lokale partij, Luckybee!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh….juist. Ik vroeg me eerlijk gezegd de hele tijd al af, hoe Luckybee het eigenlijk bedoelde.
    Hàd al een reactie, maar slikte die maar weer in.

    Like

 6. Tistochwat zegt:

  16. Zeg iets afgezaagds over zijn blonde haar.

  Like

 7. scubaleonard zegt:

  Joost Niemöller, ik wil je maar één ding vragen. Betreft je opmerking in punt 6, ik citeer; ‘duistere internationale geldstromen, liefst ‘Joodse’, Wat jij met dat zooitje ongeregeld in Den Haag hebt of vindt moet jezelf weten maar laat ons er buiten!!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @scubaleonard

   Ik weet zeker dat Joost dit niet letterlijk, maar sarcastisch/cynisch bedoelt!!

   E.J.

   Like

   • Harry zegt:

    Lachen , ik heb zelf ook nog een beetje Joods bloed ( verdund en aangelengd met alcohol ) en een enorme Israel sympathie , maar die overgevoeligheid bevreemdt me een beetje .
    Er zitten ook gewoon rotzakken tussen , helaas . Eerlijk is eerlijk .
    Eigenlijk hoort bij het Jodendom ook een grote dosis humor en zelfspot , moet toch kunnen ?
    De doorgeschoten reacties van sommigen en soms ook het Cidi daar winnen we niks mee , integendeel , dan gedragen we ons net als de moslims zodra je over hen of hun ideologie wat zegt . Het zout en slakken trauma .
    Laten we daar verre van blijven !

    Like

   • scubaleonard zegt:

    OK daar neem ik genoegen mee.

    Like

 8. Frank de Vries zegt:

  Ik stel het helaas al jaren, dat : De huidige bevolking van Nederland en Europa weer op precies dezelfde dom onwetende wijze door hun kortzichtige- en egocentrische politici zo als in de dertiger jaren van de vorige eeuw …

  (dit gezegd voor de huidige zelf historisch naïef gehouden generatie Mammoeth-wet geleerden EN mede door de voortdurende Links/Christelijke- en zelfs VVD gedoogde pro-Islam media indoctrinatie van de afgelopen kwart eeuw)

  … weer bezig is om …

  (Nu in plaats van de door die Socialist Adolf Hitler in zijn “Mein Kampf handboek” bevolen Joden
  vervolging en gruwelijke afslachting van miljoenen mensen!)

  … WEER door huidig eigen ….
  (NB zelf nationaal dom gekozen)
  …. laf egocentrische en dictatoriaal ondemocratische politici en z.g. “Volksvertegenwoordigers” in zowel Den Haag als “Brussel” te worden meegesleurd in een ….

  (via de NU absolute tweedeling: “Middeleeuwse Islam Inquisitie versus modern westerse democratisch wettelijk gelijkberechtigde normen en waarden”!)

  … straks “religieuze-” (maar niet minder gruwelijke) terroristische (Wereld)oorlog tegen de wreed achterlijke woestijn-stammen-dictatuur van militair “Mohammed” en zijn miljarden verplicht- en zo dom mogelijk gehouden “kanonnenvlees” OM ….

  (NB Mohammed heeft zichzelf uitgeroepen tot Allah-profeet EN met zijn OOK WEER aan alle moslim volgelingen dodelijk dwingend voorgeschreven “Koran-wetten”)

  …. ONS ALLEN (niet moslims!) met zijn verplicht massaal gefokte Halal keelsnijdende “Jihad-horden” te overspoelen EN Koran-legaal moordend, verkrachtend en met gruwelijk geweld ONS ALLEN tot slaaf gaan maken!
  LEES DE KORAN! (Ze doen dit in toenemend mate al jaren overal in de wereld).

  Zolang dit domme Nederland (en West Europa) niet vanaf NU de PVV-gedachte tot de absolute meerderheid in Den Haag brengt, zal bovenstaand gruwelijk scenario zeker gaan plaatsvinden.

  Let goed op, wanneer de hieraan schuldige politici en hun meelopers ons land gaan verlaten.
  Ook dat is al vaker gebeurd.

  Like

 9. Dankzij Frank kennen we nu zo ongeveer alle superlatieven, die van toepassing zijn op de 5eColonneMoslims, die ONS VADERLAND en de omringende landen overmeesteren. Tevens weten we wat ons van deze halsafsnijders te wachten staat.

  NU is er nog net tijd – tot mei 2014 – om ons sterk te maken en ons hiertegen te verweren. De politieke strijd zal geleverd worden op een iets grotere schaal dan NEDERLAND, namelijk in het EUROPEES PARLEMENT. De EUROPESE COMMISSIE is op dictatoriale wijze bezig ons uit te leveren aan de ISLAM-horden. De partijen in het Europees Parlement die deze politieke richting om zouden moeten buigen komen uit een aantal landen. Voor wat NEDERLAND betreft is dat de PVV.

  Dus, als uw leven u lief is zorg dan dat de PVV in mei 2014 zo sterk mogelijk vertegenwoordigd naar dat Europees Parlement wordt afgevaardigd. U kunt daar aan meewerken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s