Studente sterft door weigeren toelaten van mannelijke paramedici

Screenshot_6

Saoedi’s woedend

Duizenden Saoedi’s hebben online hun woede betuigd omdat universiteitsambtenaren weigerden mannelijke paramedici toe te laten bij een studente die tijdens college een hartaanval kreeg.
Amna Bawazeer, masterstudente op het “College of Social Studies” aan de “King Saud University” in de hoofdstad Riyadh, werd om 11 uur in de morgen getroffen door een hartaanval tijdens het vrouwencollege, waar ze de laatste hand legde op haar cursusschema voor het tweede semester.
Toen de ambulance arriveerde, mochten de paramedici echter twee uur lang het collegelokaal niet binnen om het slachtoffer onmiddellijke hulp te kunnen verlenen. De universiteitsambtenaren betoogden dat het ambulancepersoneel mannelijk was en daarom het vrouwenlokaal niet mochten betreden, temeer ook omdat Amna niet bedekt was hoewel zij dringend, snelle en vitale behandeling nodig had, meldde het Saoedisch Arabische dagblad “Okaz”.

Screenshot_4

Lees verder>>>
(h/t Peter Selie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

19 reacties op Studente sterft door weigeren toelaten van mannelijke paramedici

 1. Sjaak zegt:

  Hier nog zo een moslimknuffelaar !

  Like

 2. Dr.Kwast zegt:

  In Syrië komen honderden vrouwen om door toedoen van deze olie baronnen. Van mij mogen in die olie landen ook honderden het loodje leggen, worden ze misschien wat normaler ten behoeven van die zelfde vrouw.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Wat een mooie cultuur toch dat mohammedanisme.

  Like

 4. Jean zegt:

  En dergelijke achterlijke waanzin wil de bende vanRAMPay héél graag in Europa hebben vandaar de misdadige import van barbaren een zootje wat wij afstoten gelijk kanker.

  Like

 5. luckybee zegt:

  In Forum Marokko ben ik helemaal niet welkom zo te zien ik wordt brutaal uitgesmeten.Ze zijn mij niet vergeten daar bij wil ik alleen vragen, of een vrouweljke doktor een mannelijke patient mag behandelen of is dat ook verboden?

  Like

 6. bigljohn zegt:

  In zulke landen staat het woord van de Koran boven het welzijn van de mens. En laat hier nu ook al de Koran aanwezig zijn in de tweede Kamer. Naast de bijbel ! Onze politici beginnen ook al interesse te krijgen in die Duivelsverzen. Het Moslimgevaar wordt met het jaar erger en erger in Nederland.
  En ook hier lopen van die hitsige moslim mannetjes rond, die in de ziekenhuizen (voor hun vrouw)het alleenrecht opeisen voor een vrouwelijke arts. Moslims eisen, eisen, en eisen, en veel Nederlanders volgen maar slaafs. Die Moslim schoften moeten zich aan ons aanpassen, maar niet andersom. Maar ik zal wel een roepende in de woestijn blijken, omdat onze elite werkelijk knettergek is !

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Hoevelen van U denken nu echt dat die Saoudies WOEDEND zijn.
  Haar mede-studenten..JA.
  De rest van de al eeuwenlang geindoctrineerde “mede-gelovigen??????????????????????””

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Zo, zo. Saoedi’s woedend…..Tja. Nou, moet je horen: Het is nog steeds jullie eigen beleid.
  Verschrikkelijk, dat het die jongedame het leven gekost heeft, maar dat krijg je nu eenmaal met die idiote seksenscheiding van jullie.
  En aangezien de Leer bij jullie boven àlles gaat, kennen jullie zelfs het begrip ‘noodsituatie’ niet, dus……
  Gek, maar hier blijf ik even volkomen stoïcijns onder, gevoelsmatig…..
  Laat die Saoedi’s zich eerst maar eens bezinnen op de totale gekte, die die ideologie, die ze aanhangen veroorzaakt.-Ik heb trouwens het vermoeden, dat het wel weer snel zal weg-ebben: Voor óns zou zoiets onvergeeflijk zijn, voor hullie uiteindelijk heus niet…..

  Like

  • Driek zegt:

   Ja, Theresa, dat waren mijn gedachten nu ook, ik vind het beroerd voor die vrouwen, maar ze zijn er zelf schuldig aan, het is hun eigen beleid, want de leer van Mohammed de Verschrikkelijke gaat boven alles.

   Like

 9. Jean zegt:

  alweer een maagd toegevoegd aan de club.
  Man man zou er nog iets achterlijkers bestaan?
  Open een site, een krant, een zender, dagelijks gaat het over die achterlijke moslims, is het niet over geweld dan is het over verminkingen, verkrachtingen maar steeds staat die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij in de kijker.
  Laten we het nu eens massaal voor eens en altijd verdrijven van ons Europees grondgebied en ze dumpen waar ze thuishoren nl. in die Noord Afrikaanse zandbak en we spreken er nooit meer over.
  Stel u eens even voor wat een prachtig Europa er dan is, nota bene we sturen die EU misdaadorganisatie in zijn geheel mee want die bende heeft tot op heden alleen maar armoede en ellende veroorzaakt, die huichelaars en verraders zijn enkelbezig voor zichzelf en dat zootje kost ons miljarden. Miljarden gaan naar Afrika en die Afrikaners komen naar hier??? Kunt u nog volgen…

  Like

  • delamontagne zegt:

   Een muslim zelfmoordterrorist sterft en komt in ,t muslim-paradise. Daar aangekomen is hij omringd door 72 van de lelijkste HEKSEN, die je je maar kunt bedenken.!!!!
   Een olijke al-lah zegt dan tegen hem:” WAAROM DENK JE EIGENLIJK DAT ZE NOG STEEDS MAAGD ZIJN”.???????

   Like

 10. nieuwenhuis zegt:

  luckybee @: U bent echt niet de enige hoor………………..
  Hier zit er nog een.

  Like

 11. lucky9 zegt:

  Om heel eerlijk te zijn luckybee: elke arts met een kopvod blijft met haar vuile poten van mijn lijf. Zeker weten!

  Like

 12. Jan zegt:

  De waarde van een vrouw in de islam

  Ishaq 593 – “As for Ali, he said, ‘Women are plentiful, and you can easily change one for another.”

  Tabari Vol 9, Number 1754 – “Treat women well, for they are [like] domestic animals with you and do not possess anything for themselves.

  Muslim (4:1039) – “A’isha said [to Muhammad]: ‘You have made us equal to the dogs and the asses'”

  Tabari Vol 9, Number 1754 – “Treat women well, for they are [like] domestic animals with you and do not possess anything for themselves.”

  http://zionstrumpet.com/wp-content/uploads/2010/10/5-18-10-goat-better-than-woman.bmp

  Like

 13. scubaleonard zegt:

  Mensen de voorraad bij Allah moet wel op peil blijven!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s