CARTOON

Screenshot_35

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op CARTOON

 1. Jean zegt:

  Moet ik aan de linkse of de rechtse hendel draaien? Mag ik draaien tot ze volledig sluiten want er zit toch niets van waarde tussen?

  Like

 2. bobzelf zegt:

  DRAAI DIE DRAAIDEUR CRIMINEEL ZIJN KOP ER MAAR AF

  Like

 3. scubaleonard zegt:

  Je moet je er niet teveel bij voorstellen, het is en blijft een scoutingclubje!!

  Like

 4. Harry zegt:

  De schroefdraad op de spindle is verkeerdom , hier is linkse draad afgebeeld , komt niet voor op lijmklemmen !
  Of is dat misschien symbolisch voor de achtergrond van Plassterk ?

  Like

 5. De AIVD is Oost-Indisch doof. Heeft oorkleppen op. Althans de politici die luisteren naar de AIVD. Nee, de AIVD zorgt dat de waarheid niet gehoord wordt door de politiek, door Plasterk!

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Het is net een hamster.

  Like

 7. johannes zegt:

  wat zijn jullie nog wijs met die uilebal

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Zijn kop in zo’n grote smederij-bankschroef zetten, en zover mogelijk aandraaien. Er is niets aan verspeeld aan dat schorum. En het meest erge is nog dat als (net als met Weekers) ze opstappen, vrijwel meteen weer een nieuwe zijn plaats inneemt. En dat smeerlappen kabinet gaat natuurlijk de rit volmaken. Met het grote gevaar af, dat we over 2 jaar alweer met zo’n Ka – U – Thee kabinet opgescheept zitten. Sinds de tweede wereldoorlog zitten we er al mee opgescheept, al bijna 70 jaar aan een stuk vertegenwoordigen kabinetten een linkse signatuur. De kans dat er ooit eens een echt rechts kabinet komt is net zo groot, als dat prinses Beatrix bij u zich zal gaan aanmelden om als werkster te komen te werken.

  Like

 9. Monalisa zegt:

  bigljohn Nou nou ik heb dit aan gemeld om hem te kakken te zetten zie de lol er van in hoe wij met hun cartoons om gaan, ik noem dit voor hem een vernedering maar ieder mag zijn zegje doen,anders word het leven zo saai.

  Like

 10. Monalisa zegt:

  Natuurlijk overleeft hij het debat, VVD en PvdA zijn allebei te bang voor een val van het kabinet en zullen alles op alles zetten om Plasterk te ‘redden’. Nieuwe verkiezingen is het laatste wat ze willen, gezien het grote virtuele zetel verlies.
  Dat dit kabinet schadelijk is voor Nederland interesseert ze geen zier.
  Plasterk en Hennis moeten eigenlijk opstappen.
  De tweede kamer niet inlichten over zijn fouten op 22 november is een doodzonde. Hij had de kamer moeten inlichten en diep door het stof moeten gaan. Verder had hij voor mij verder geen informatie hoeven te geven over de inlichtingendiensten. Het feit dat zowel hij als Hennis de informatie onder de pet hebben gehouden is ernstiger en dat dit uiteindelijk boven water is gekomen spreekt voor zich.

  Like

 11. Monalisa zegt:

  Ministers overleven debat

  de ministers Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken (PvdA) en Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie (VVD) hebben het debat in de Tweede Kamer over hun optreden in de spionagezaak overleefd.

  Tja dat wist het volk vorige week al na de uitspraak van Rutte.stel je voor dat de verkiezing no 3 dit jaar er ook bij komt ze gaan af als een gieter. .

  Like

 12. luckybee zegt:

  Jammer dat hij nog zit waar hij zit.

  Like

 13. Monalisa zegt:

  Waarom Plasterk niet zal hangen

  Een geheime dienst – zoals de AIVD – doet per definitie iets wat niet mag. Zo’n dienst mag je huis binnenvallen, je telefoon afluisteren, je bankafschriften controleren – als het maar in ‘het lands­belang’ is.

  Toevallig is wat de AIVD doet, altíjd in het landsbelang, en als dat niet zo is, hebben de Amerikanen het gedaan.

  Dus als je een minister vraagt of al dat afluisteren van de AIVD wel is toegestaan, zal hij zijn ambtenaren vragen: ‘Is al dat afluisteren overeenkomstig de wet gegaan?’

  De ambtenaren zullen dan zeggen: ‘Ja, al dat afluisteren was in het landsbelang.’

  Nu zei de minister eerst: ‘Ik kan bevestigen dat de Amerikanen 1,8 miljoen telefoontjes van ons hebben afgeluisterd.’ Drie maanden later zei hij: ‘Wij hebben zelf die 1,8 miljoen mensen afgeluisterd, en die informatie hebben we gedeeld met de Amerikanen.’

  Nu kun je zeggen: Plasterk hangt. Hij heeft gelogen. Hier kan hij niet mee wegkomen. Maar ik zal nu uitleggen waarom Plasterk, ondanks al deze uitspraken, toch minister zal blijven.

  Zijn verdediging zal de volgende zijn:

  1. Ik heb gecontroleerd of 1,8 miljoen mensen zijn afgeluisterd. Dat is gebeurd. Dat heb ik niet gelogen.

  2. Ik heb mijn ambtenaren toen onmiddellijk gevraagd: ‘Mocht dit?’ Zij antwoordden: ‘Dat mogen de Amerikanen natuurlijk niet doen.’ Dat heb ik dan ook gezegd: ‘Amerikanen mogen ons niet zomaar afluisteren.’ Dat heb ik niet gelogen.

  3. Ik heb toen de Amerikanen gebeld en gevraagd of zij die informatie hadden. Nou, die hadden ze. Dat heb ik dus niet gelogen. Ik heb daarop gezegd: ‘Jullie mogen ons niet afluisteren.’ Dat zouden ze ook niet meer doen. Ook dat heb ik niet gelogen.

  4. Nu blijkt dat het om militaire informatie ging. Niet van de AIVD, maar van de MIVD. Ja, daar ga ik niet over. Dat is het militaire pakkie-an van minister Hennis van Defensie. Ik heb alleen gesproken over de AIVD. Wat ik daarover zei, was geen leugen. Mevrouw Hennis is er nooit naar gevraagd. Die loog dus ook niet.

  5. De Amerikanen hebben van ons 1,8 miljoen afgeluisterde gesprekken gekregen. Van minister Hennis. Niet van mij. Kortom: ik heb altijd de waarheid gesproken. En als Plasterk nu wel heeft gelogen? Dan deed hij dat in het landsbelang. ‘En daar kan ik nu dus niets over zeggen.’

  (Door: Theodor Holman)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s