De islam haat alle “ongelovigen”

Screenshot_13

De islam verlangt dat alle “ongelovigen” zich bekeren respectievelijk een ondergeschikte positie in de samenleving hebben, die “dhimmitude” wordt genoemd. Dat is ons lot als we ons niet bewust worden van onze macht en diegenen vernietigen die in de wereld willen domineren.

De Canada Free Press stelt hier de vraag wat het exact zegt dat sportevenementen zoals de Super Bowl in Amerika of de Olympische Winterspelen in Rusland dusdanig massale veiligheidsmaatregelen vereisen om zich tegen jihadistische aanslagen te beschermen.

Al 1400 jaar lang haat de islamideologie de “ongelovigen” en het Westen moet leren begrijpen dat de islam, hoewel hij er uitziet en klinkt als een religie, eerder een politieke en economische organisatie is die de volkeren wil controleren waarin hij dominant is. De islamitische geestelijken, die de staat regeren, zijn onmetelijk rijk, ze bezitten miljarden.

“Open Doors” heeft een lijst voor het jaar 2013 gepubliceerd, waar de 50 ergste landen in staan die christenen vervolgen. 82% van deze landen is islamitisch.

Ali Sina, een ex-moslim, zegt heel openlijk dat het islamitische terrorisme er niets mee te maken heeft wat de mensen in het Westen doen of laten en dat ze niets kunnen doen om dit te veranderen, behalve er tegen te vechten en het te vernietigen.

“De waarheid is”, aldus Sina, “dat de islam een zieke ideologie is. Een ideologie van de haat, die niets anders kan dan de dood brengen. Dat is de realiteit, die de wereld maar niet wil accepteren.”

Screenshot_12

Bron:
http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijk artikel:
http://canadafreepress.com
Auteur: Alan Caruba

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie. Bookmark de permalink .

37 reacties op De islam haat alle “ongelovigen”

 1. janfreak zegt:

  Ik dacht ook dat het gebed afgesloten werd met Dood aan de ongelovigen, waarin de ongelovigen iedereen zijn die de islam niet aanhangen.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Ik zeg het al jaren; we zijn in oorlog met de islam en dat vereist oorlogsmaatregelen.
  Dat houdt in dat moslims in andere dan moslimlanden een contract moeten tekenen van loyaliteit aan het land waar ze verblijven en als ze dat contract geweld aan doen moeten ze terug naar waar ze vandaan kwamen.
  Het is niet moeilijk er is gewoon politieke moed voor nodig in het belang van allen.

  Like

  • Lucie zegt:

   Vertel dat die angsthazen in Den Haag en Brussel maar.
   Die hufterige lieden blijven heulen met de islam,alleen omdat ze als de dood zijn een kogel in hun kop te krijgen.
   Zo geven ze liever hun vrijheid op en verknallen ze de toekomst van de kinderen en kleinkinderen.
   Die hebben straks geen leven meer als die idiote baardapen hier de dienst uitmaken.
   Schijnbaar snappen die leeghoofden dat totaal niet.

   Like

 3. peterselie1 zegt:

  Het smerige niet geïntegreerde moslimtuig is in de verste verte niet instaat om een moderne westerse maatschappij democratisch te besturen, laat staan zelfstandig te runnen. Want dan moeten zij allemaal aan de bak, dat wordt dan wat zonder uitkeringen.

  Like

 4. Ik zag gisteren nog een moslim op televisie die zei dat de islam respect heeft voor alle geloofsrichtingen want dat staat in de koran… en dan denk ik aan die collega, ook moslim, die zei dat christenen en ongelovigen vechten tegen de tal van goede en lieve moslims. Vooral het Duivelse Amerika. En die Duivelse Paus. En de Duivelse kerken. Kort gezegd; het Duivelse Westen. Hoezo de waarheid verdraaien?

  Like

  • Lucie zegt:

   Die duivelse kerken vechten niet tegen de islam,je hoort geen enkele kerkvertegenwoordiger in het Westen,eens een keer in opstand komen tegen al die moordpartijen in bijna alle islamitische landen.
   En hoeveel kerken zijn er al afgebrand,honderden!!
   Ze houden zich angstvallig stil,bang voor hun eigen hachje.

   Like

 5. Dr.Kwast zegt:

  De Palestijnse Autoriteit is er niet tevreden mee om het gezag te krijgen over de ‘islamitische’ heilige plaatsen, en eist nu dat zelfs de Westelijke Muur of Klaagmuur, die wereldwijd wordt erkend als de heiligste plaats van het Jodendom, onder zijn gezag komt als onderdeel van een vredesakkoord met Israël.

  ‘Elk stuk land dat Israël in 1967 bezette behoort tot de Palestijnse staat. Ook de Buraq Muur zal onder Palestijnse soevereiniteit staan’, zei de Palestijnse minister van Religieuze Zaken Machmoud al-Habash in een interview met het Israëlische Channel 10 News.

  Al- Habash stelde voorts, dat onder Palestijnse soevereiniteit de vrijheid van godsdienst zou worden beschermd en het aan Joden zouden worden toegestaan ​om op die plaats te blijven bidden zonder angst voor vervolging.

  Buraq Muur, de term die Al-Habash gebruikte om de Westelijke Muur aan te duiden, is de islamitische term voor de westelijke steunmuur van de Tempelberg. In zijn latere jaren beweerde de islam dat dit de plek was waar de profeet Mohammed zijn magische paard Al- Buraq vast bond nadat hij van Mekka naar Jeruzalem was vervoerd.

  Toen we in 2008 een interview hadden met Azzam Khatib, de toenmalige directeur van de Islamitische Trust (Waqf), die de moskeeën bovenop de Tempelberg beschermt, werd ons gezegd dat toen 1400 jaar geleden de moslims voor het eerst in Jeruzalem kwamen, het gebiedan de Tempelberg kaal was, en er geen harde bewijzen van eerdere bouwwerken waren overgebleven.

  ‘Toen de moslims hier kwamen hebben ze nooit enig bestaand gebouw of nog levende cultuur aangetroffen, ze hebben dus nooit een bestaand gebouw bedreigd’, zei de Waqf-directeur. ‘We gaan niet in op theorieën over gebouwen die hier wel of niet eerder zijn geweest’.

  De islamitische functionarissen, die altijd een bron van tegenstrijdigheden zijn, ontkenden later hun bewering dat de Tempelberg in het jaar 600 leeg was, met hun verhaal over het middernachtelijk bezoek van Mohammed aan de Al Aqsa moskee, die vandaag hoog boven het zuidelijke einde van het verhoogde plateau uittorent.

  Een gids van de Waqf wees naar de massieve Westelijke Muur, die als je de islamitische functionarissen mag geloven 1400 jaar geleden niet zou hebben bestaan, en wees ons de exacte plaats aan waar het paard Al-Buraqzou zou zijn vastgezet.

  Ryan Jones

  Like

 6. Er moet een omslag plaats vinden. Dit artikel, evenals eerdere, geven haarscherp aan dat de islam uit is op absolute overheersing. Dat heeft immense consequenties voor ons, autochtone ongelovigen. Als de samenleving zich dat bewust wordt zal een hopelijk redelijk groot deel in de verdediging schieten. Dat is echter lang niet voldoende. Als we ons leven lief zijn, zullen we niet kunnen volstaan met ons verdedigen,
  We zullen de aanval moeten kiezen en ik herhaal een eerdere uitspraak.
  Sluit de moskeeën en deporteer de imams en de directe volgelingen.
  De rechtvaardiging daarvoor kunnen we vinden in het ontnemen van de islam van het predikaat religie. Het religieuze aspect is slechts een dekmantel voor deze criminele ideologie, die als een strijdmacht ons continent is binnengeslopen. Wat nodig is, is de ontmaskering als zodanig en het realiseren van het elimineren van dat GEVAAR,

  Like

 7. Syrier zegt:

  Wie haat de islam niet?
  Mensen die lage IQ hebben.
  Mensen die niet op de hoogte zijn van de aard van deze religie.
  Mensen die gebrainwast zijn.
  Mensen die er voordeel mee halen.
  Mensen die omgekocht zijn
  De moslim zelf.

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  Net als Brussel. Monddood aan alle ongelovigen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joost Visser: 06.59. uur. Precies Joost! Ga maar na waar in de EUSSR NIET of GEEN KRITIEK mag worden geleverd! Dat zijn de perverse IDEOLOGIE ISLAM en op de COMMUNISTISCHE EUSSR zelf!

   Like

 9. Tempelier. zegt:

  O jee dan gaat mijn kop er zeker af, want ik buig niet . Volgens mijn moslim buurtjes ben ik een slaaf en natuurlijk een racist. Speciaal voor de religie van de vrede en tolerantie een groot tempelierskruis in de tuin en een meter hoog Maria beeld en voor in de tuin een beeld van een naakte dame. Je kunt het een beetje bekijken als tegenhanger van de hoofddoek.

  Like

  • @Tempelier; Kijk uit voor de beeldenstorm waartoe de koran oproept. Dat heb je gezien met de immens grote boedha-beelden. Want volgens dat kutboek mag je alleen Allah aanbidden. Geen beelden of naakte vrouwen. Zelfs geen beelden van heiligen (Maria) en profeten (Jezus).

   Like

 10. Charles Martel zegt:

  Islam is de akeligste uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan, de collectieve psychose die naar de algehele destructie van de beschaving leidt.

  Like

 11. scubaleonard zegt:

  Het wordt tijd, de zandbak moet worden schoongemaakt.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Dat klopt helemaal daar om mag je de islam ook niet met fluwelen handschoenen aan pakken maar met gebalde fuist Eerst dan zullen ze koesthouden.

  Like

 13. vanhetgoor zegt:

  Nèt als knoflook en daglicht voor een vampier, als kryptoniet voor Superman, zo is de waarheid voor de islam. Dracula verschrompelt als er daglicht op hem valt. Clark Kent is machteloos als hij hij in de nabijheid van dat groene spul is. En net als de eerste twee is de islam een verzinsel en het resultaat van menselijke fantasie. Die fantasie kan bestreden worden met de waarheid. De islam bestrijden kan alleen gedaan worden als keer op keer elke moslim er van doordrongen wordt dat hij achter een sprookjesgod aan loopt.

  Vergeet niet dat 2014 het laatste jaar voor de islam is!

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Oosterrijk !
  Het Rood Kruis Oosterrijk wil geen bloed van Moslims !
  Hepatites B en Insest zijn ook gronden genoeg !

  Like

 15. Jean zegt:

  Met die brul- en baardapen incl. Kopvoddenwijven alleen maar ellende daarom houden wij Vlamingen op 25 mei ONS referendum betreffende die barbaren, de uitslag is nu reeds bekend: ACHTERLIJKE GEWELDDADIGE BARBAREN BUITEN.
  Alles van vreemde afkomst wat hier geen toegevoegde waarde heeft moet eruit incl. criminelen en illegalen, dan pas is er sprake van Welvaart, Veiligheid en Leefbaarheid en de grenzen potdicht desnoods gaan we zelf aan de grenzen staan met mankracht.
  Die achterlijke barbaarse waanzin islam MOET ERUIT.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 10.37. uur. Mee eens Jean! En ook mijn stem gaat naar de enige partij, die af wil van de RODEN der EUSSR, en een stop op de horden moslims, en andere gelukzoekers naar Nederland, Vlaanderen en de rest van Europa!

   Like

 16. Dr.Kwast zegt:

  De koran is het woord van allah en er mag niets aan veranderd worden. Alles wat daar in staat zijn de woorden van allah volgens de islam en zeker volgens de Moefti. Toch is in de jaren (685-705) door een zekere kalief Abd al-Malik bin Marwan de koran herschreven. De conservatieve stemmen tegen deze hervorming van et door allah gegeven schrift drukte hij bekwaam de kop in. Dit herschrijven diende om het Arabische schrift voor meerdere personen leesbaar te maken. Allah had vergeten dat de mens de koran ook moest kunnen lezen. Daarom werd de koran het schrift van allah herschreven, door een kalief die vond dat het niet leesbaar genoeg was. Wat deze kalief op eigen houtje heeft kunnen veranderen aan de opdrachten van allah zal hij er wel niet bij gezet hebben. Dus het punt is dat het heilige boek voor de islam niet zo heilig is als ze zelf denken (als ze dat al kunnen). Toch bleek de leesbaarheid niet altijd goed leesbaar, vandaar dat een ander Ibn Muqla (886-940) het nog een beetje makkelijker leesbaar maakte. Maar voor veel mensen is het nog steeds heel moeilijk te lezen. Veel letters duiden het zelfde, waardoor ze op of onder de letter een punt/komma/haakje of wat ze bedachten om de letter te duiden, waardoor de letter de waarde kreeg waarvoor hij diende. De horizontale lijn is cruciaal, ook de grootte van de letter is van belang, ze worden allemaal in hokjes gezet van bepaalde grootte. Zo ver wat ik gelezen heb op internet.

  Like

 17. Exter zegt:

  DE mmensen worden pas wakker als de eerste bommen ontploffen op en rond het binnenhof, dus we wachten nog maar even af , erg lang zal dat wel niet meer duren.en weg lopen als ze alla akbar roepen dan is het al te laat.

  Like

  • Jean zegt:

   Monalisa,
   WIJ weten dat die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd Europa zal verstikken als we tenminste niet snel een HALT! toeroepen tegen die barbaren.
   Het politiek gespuis heeft ons verraden en zal ons blijven verraden want voor die zijn de postjes en de poen véél belangrijker dan de welvaart, veiligheid en leefbaarheid van het eigen volk.
   Gelukkig is er nog zo iets van: Loontje komt om zijn boontje en dat zal plaatsvinden op 25 mei aanstaande dan houden wij Vlamingen ons ‘referendum’ a.g. die misdaadorganisatie én a.g. die barbaren ons opgedrongen door dat gespuis, u weet wel, die Zweedse maalstroom met steun van die Britse debiele aston en Luxemburgse reling, 3 k*twijven waarbij we vooral de schijnheilige Drievuldigheid niet mogen vergeten want dat zijn de laffe opdrachtgevers.
   Ik weet wat ik moet doen op 25 mei.

   Like

 18. Henk.V zegt:

  Een mooi stuk!
  Het bevestigt wat wij, die gewoon onze hersens gebruiken, al lang weten :de islam acht zich in oorlog met ieder die de islamitische visie niet deelt.
  Veel westerse ”idealisten” denken dat een verklaring waarin men zegt dat men vreedzame intenties jegens de islam koestert,de oorlogsverklaring van de islam te niet kan doen.
  Deze denkwijze is infantiel.Alle grote oorlog werden begonnen toen één partij de vijandelijkheden opende.

  Politiek correct heeft allang gecapituleerd voor de islam, wat blijkt uit de opvatting die hier dreigt post te vatten dat wij de islam vooral niet mogen ”beledigen”, waarbij het de moslims zelf zijn die aangeven wat beledigend is.Een zuivere vorm van sharia dus!

  Dat ieder kritisch denkend mens daardoor totaal gechanteerd wordt, doet er kennelijk niet toe.
  Het wordt de hoogste tijd dat er één partij de absolute meerderheid behaalt en ons verlost van de dwangbuis waarin kleinzieligen en haatzaaiende religieuze scherpslijpers ons willen dwingen.

  Like

 19. Madeleine Meersman zegt:

  Raar dat moslims zelf niet weten dat Al Aqsa = de verste moskee betekent. Ten tijde van Mohammed bestond de Palestijnse Al Aqsa moskee nog niet. Waar Mo met zijn vliegend paard naartoe reed is in ieder geval NIET Jeruzalem. Zijn bed was wèl onbeslapen die nacht, maar een paar straten verder sliep een andere weduwe alleen, ook nog in haar verplichte rouwtijd, net als Mohammed. Het verhaal over zijn nachtelijke reis met zijn gevleugeld paard kwam er naar aanleiding van de vragen van zijn volgelingen die ontdekt hadden dat Mo niet in zijn eigen bedje had geslapen……

  Like

 20. Jan Wandelaar zegt:

  murdered by slow strangulation

  Like

 21. vigilante zegt:

  Wij zijn in staat van oorlog.islam heeft dat zo bepaald.
  De wang toekeren of dialoog is capitulatie.

  Like

 22. Jan zegt:

  Arab American museum shows arabpig spring protest art

  Like

 23. M.C. zegt:

  als ik zit fte poepen moet ik altijd aan ,geloof denken !
  wat raar he .

  Like

 24. Ratio zegt:

  Religie/Geloof processen van niet denken.

  Like

 25. Jan Weide zegt:

  Geloof maakt meer kapot dan je lief is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s