Knallende draai om de oren voor multiculti

Screenshot_38

Een meerderheid van iets meer dan 50% van de kiezers in Zwitserland wil de immigratie in Zwitserland in het vervolg beperken. Dit resultaat van het referendum van afgelopen zondag in Zwitserland is voor mensen die zich intensief met Zwitserland bezighouden geen verrassing. Verrast zijn echter wel degelijk de blinde en dove Zwitsers en Europeanen, die niet wilden horen en zien hoe de stemming in de bevolking al lange tijd omsloeg. Het enige verrassende aan dit referendum was eigenlijk alleen dat het zo nipt was; want de volksziel kookte over.

Voordat de staf over deze Zwitsers wordt gebroken, dient men zich voor ogen te houden dat al meer dan 25% van de in dit land wonende mensen buitenlanders zijn – met positieve, maar ook vooral negatieve gevolgen: stijgende huren, overvolle bussen en treinen, verlies van cultuurgronden. In een adembenemend tempo verdwijnen landbouw- en weidegebieden om plaats te maken voor het beton van nieuwe woningen.

En hier werd ook niet, zoals onze gelijkgeschakelde media ons willen doen geloven, een “algemene beslissing tegen buitenlanders” genomen – typische melding: “Zwitserland gooit de deuren dicht” of “Zwitserland isoleert zichzelf”- maar hier dient de fundamenteel welkome (!) immigratie niet ongeordend, maar gecontroleerd en volgens quota plaats te vinden. Bij wet dienen ieder jaar immigrantenquota vastgelegd te worden en er wordt voorgeschreven dat bij de invulling van banen Zwitsers de voorkeur dienen te krijgen boven buitenlanders. Wat is daar verkeerd aan? En wees eens eerlijk, vindt deze discussie ook niet in veel Duitse (Nederlandse!) huishoudingen, in bijna iedere Duits (Nederlands!) café of rondom iedere stamtafel plaats? Daar zitten de kiezers. En het is helemaal niet schadelijk om een keer naar de stem van het volk te luisteren. Politici hebben dat al lang verleerd. Die trekken daar hun neus voor op.

Het geschreeuw van de “ambts-Europeanen” is nu groot. Ja, ja, het klopt: deze bepalingen zijn een schending van de bilaterale verdragen met de Europese Unie en behandelen de EU-burgers als die van niet-EU-landen. Maar de Zwitsers laten met dit referendum zien dat ze bereid zijn met de ergste consequenties te leven. En ze laten zien hoezeer de mensen in dit land onder de immigratie hebben geleden, ingebeeld of terecht. De Zwitsers lijken vastbesloten het lot van hun land zelf te bepalen. Ze willen niet meer alles wat hun soevereiniteit uitmaakt – en daartoe behoort de immigratiepolitiek – op het altaar van de Europese integratie offeren alleen vanwege wat economisch gewin. Blijkbaar lukt het de politici – of dat nu in Zwitserland is of bij ons of elders – niet meer de angst voor deze ontwikkeling bij de burgers weg te nemen.

Als je goed kijkt, heeft een meerderheid van de Zwitsers hardop gezegd wat veel Europeanen denken. In Zwitserland en elders neemt de onvrede toe, omdat Europa schijnbaar niet in staat is de economie weer op gang te brengen en het ook niet lukt de immigratie te controleren. In plaats daarvan doet “Europa” de deuren nog verder open. De institutionele Europeanen moeten daarom nu niet over Zwitserland heen vallen, maar er heel snel en grondig over moeten gaan nadenken hoe de vervreemding, ja de ontworteling van de Europese cultuur en haar volkeren dan wel niet gestopt, maar in ieder geval afgeremd kan worden. Lawaaierige multiculti leidt tot vernietiging van onze identiteit. Dat is de boodschap van Bern!

Screenshot_39

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Conservo

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", democratie, EUSSR, Immigratie, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, Zwitserland. Bookmark de permalink .

10 reacties op Knallende draai om de oren voor multiculti

 1. Jan zegt:

  Voor de multiculturalisten is het al helemaal een zwarte dag want de peetvader van het multiculturalisme is dood

  Stuart Hall, ‘Godfather Of Multiculturalism,’ Dies
  Sociologist and public intellectual Stuart Hall, who helped shape conversations about race and gender in Britain and around the world, has died at 82. For decades, the Jamaican-born Hall was also a fixture in leftist politics.
  Hall was also an influential thinker about politics, particularly in the 1970s and ’80s. In that period, he frequently wrote for Marxism Today
  http://www.npr.org/blogs/thetwo-way/2014/02/10/274789348/stuart-hall-godfather-of-multiculturalism-dies

  Like

 2. Wans Horst zegt:

  Geweldig, die Zwitsers!

  Like

 3. tjonge zegt:

  geloof me, de eu heeft maar een doel voor ogen, dat is verdeel en heers, en dat lukt prima met het toestaan van alle moslims/gelukzoekers …

  brussel zal nooit vrijwillige zijn kwaadaardige plan en positie opgeven, het kwaad kan alleen maar met kwaad worden bestreden, ben ik bang voor…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tjonge: 20.34. uur. Dat vrees ik net als U ook. Men zal “alles uit de kast”, halen, om ons blijvend de eussr door “de strot”, te duwen!

   Like

 4. realist zegt:

  53% op en top zwitsers tegen 47% inclusief alle vreemdelingen(25%),dus in werkelijkheid een RUIME meerderheid die de migratie wil stoppen. in een democratie telt de wil van de meerderheid

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  De eerste reacties op het referendum van de Zwitsers (hieraan kan de Nederlandse vileine politici een voorbeeld nemen aan de volksdemocratie van Zwitserland) het wordt in de reguliere pers ‘speldenprikje’ genoemd maar als je het mij vraagt is dit een inleiding en een opmaat voor de meer serieuze in bedekte termen gestelde bedreigingen aan het adres van Zwitserland.

  De Europese Unie (EU) heeft het eerste speldenprikje uitgedeeld in de richting van Zwitserland. Met oog op de dreigende beperking van arbeidsmigranten van de EU naar Zwitserland heeft Brussel de onderhandelingen over een energiecontract stilgelegd.(Lees Verder) – – – >

  http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2014/2/Brussel-blokkeert-energie-onderhandelingen-Zwitserland-1461592W/

  Like

 6. Republikein zegt:

  Free speech.

  Like

 7. Tempelier. zegt:

  Ik ben echt jaloers op die Zwitsers..

  Like

 8. luckybee zegt:

  God is altijd erg geduldigd , niets en nooit is het te laat;altijd op zijn tijd.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Hier kan met recht gesproken worden over het Zwitserleven gevoel. Nu is het maar DE grote vraag of dit gevoel ook zullen kunnen waarnemen bij de E.U. verkiezingen in mei en de volgende tweede Kamerverkiezingen. Een zwaluw maakt immers nog geen zomer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s