Eermoord in Frankfurt: Ouders zetten als bewijs foto´s op internet

Screenshot_48

Symboolfoto van een moslima die voor de islamitische eer werd vermoord

(Door: Kybeline)

De islamitische ouders, die samen met hun dochter Naima in Frankfurt woonden, wilden hun dochter aan de meest biedende in Afghanistan uithuwelijken. Niet de dochter is in zulke gevallen tegenwoordig zoveel geld waard, maar de verblijfsvergunning voor de Afghaanse bruidegom in spe. Naima verzette zich hiertegen en wilde gebruikmaken van haar in Duitsland geldend recht. De ouders zetten tegen het slappe Duitse rechtssysteem de zeer efficiënte sharia in en vermoordden de opstandige Naima zonder omwegen:

Toen het lichaam van Naima gevonden werd, duidde de politie al aan dat het om een familiedrama zou kunnen gaan. Tot op dit moment wordt de vader van het Afghaanse gezin er dringend van verdacht zijn dochter te hebben vermoord. Hij is onmiddellijk na de misdaad naar Afghanistan gevlucht, waar hij zich nog steeds bevindt. Langzaam worden de achtergronden van de misdaad duidelijk en de politie spreekt intussen openlijk van “eermoord”.

Merkwaardig dat de politie en de media weer het woord “eermoord” gebruiken, waar door de politiek correcte dictatuur een taboe op rust. De reden daarvoor is dat de ouders zelf tegenover de islamitische gemeenschap in Frankfurt en voor het buitenland wilden bewijzen dat zij “eermoord” op hun dochter gepleegd hebben. Ze hadden het stoffelijk overschot van de gewurgde dochter gefotografeerd en de foto als een trofee op het internet laten circuleren.

De politie ziet zich er in haar inschatting vooral door bevestigd dat de vader blijkbaar niet alleen naar Afghanistan is gereisd om daar onder te duiken. Uit kringen van rechercheurs is te horen dat er foto´s van de dode Naima zijn opgedoken, die de vader na de misdaad had gemaakt. Hij heeft ze in eigen familiekring laten zien en eveneens aan de familie van de man met wie Naima zou moeten trouwen. Blijkbaar, vermoeden de rechercheurs, moesten deze als “bewijs” dienen om aan te tonen dat binnen de familie het “recht” weer hersteld zou zijn. Bovendien zou het ook gegaan zijn om een schadevergoeding voor de al betaalde bruidsschat.

FAZ

En uiteraard zijn de naïeve Duitse autoriteiten, media en “goedmenschendeskundigen” opnieuw sprakeloos van zoveel harteloze bestialiteit van hun lievelingscultuur.

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ej.bron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Duitsland, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, sharia. Bookmark de permalink .

21 reacties op Eermoord in Frankfurt: Ouders zetten als bewijs foto´s op internet

 1. bobzelf zegt:

  HET NIEUWE MOOIE WOORD IS TEGENWOORDIG :

  ZE ZIJN GESCHOKT !!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Goed, de vàder is dus naar Afghanistan gevlucht. Maar what about de moéder? Nog steeds in Frankfurt?
  Meteen arresteren, dat wijf, op verdenking van medeplichtigheid, zou je zeggen. EN vasthouden!
  Niks ‘eermoord;’ MOORD! Het westen kent geen ‘eer’ in verband met moord.
  Of krijgt justitie soms alweer slappe knieën? Het is niet te hopen.
  Wat dàt toch altijd weer isals het MOSLIMS betreft……..

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Nu weet ik niet zeker of de “hoog-geeerde- redactie” van dit uitstekende blog een “Faux Pas Express”, heeft gemaakt, maar als ,t Frankfurt betreft…..! ! !, dit ligt toch echt in Duitsland.
  Fr. komt er zo nu en dan toch al zo bekaaid af.!!!!!!!!!

  Like

 4. Evenals het wurgen van de Syrische vrouw is dit toch het ultieme bewijs dat we deze achterlijke mensensoort niet kunnen accepteren binnen ons WAARDEN en NORMEN-patroon.
  Met veel moeite kan ik me voorstellen dat de goedmenschen binnen onze LINKSE autochtone medemensen in hun argeloosheid moslims willen accepteren als (nieuwe) MEDELANDERS.
  Het is dringend gewenst dat ook zij zich verdiepen in de karaktertrekken waarmee deze mensen (want dat zijn ze wel, het zijn geen dieren of robots) door indoctrinatie hebben verkregen.
  Zij missen volkomen onze aangeboren en door opvoeding versterkte eerbied voor het leven. We hoeven ons daarom niet verheven te voelen maar hoeven ook niet uit een misplaatst sociaal gevoel voor gelijkheid van mensen deze onmensen te accepteren.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Je mag het natuurlijk geen achterlijke mensen-soort noemen, want moslims zijn geen ras, zoals altijd wordt gezegd. Maar door de eeuwenlange indoctrinatie van die achterlijkheid op die lui EN dan vooral de arabieren, waarmee alle ellende is begonnen, is er a.h.w. toch een nieuw soort verderfelijk mens ontstaan. Wat U schrijft dat de “goedmenschen” hen willen accepteren als medelanders?????????? ze worden meestal nieuwe NL-ers genoemd. Ik kan dat (en zal dat nooit kunnen ) hen als NL-ers zien. Ben ik dan racistisch ??? jammer dan, het tegenovergestelde is in mijn geval het geval.

   Like

 5. JooJootje zegt:

  E.J
  In de titel staat Frankrijk dat had natuurlijk Frankfurt moeten zijn.

  Like

 6. Theo Prinse zegt:

  off topic
  Ik heb vanavond op Omroep Zeeland live in de uitzending mijn afschuw uitgesproken over het voornemen om op 24 mei in Middelbrug de D66 Commissaris van Zeeland een prijs – de Four Freedoms medaille – aan prins El Hassan bin Talal van Jordanie wil uitreiken voor zijn zog. inzet voor wederzijds begrip met de islamitische wereld.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Hassan_bin_Talal

  Like

 7. Jan zegt:

  Eermoord is de schuld van de westerse samenleving die vrouwen aanzet tot rebels gedrag. Gevolg is dat de man, hoofd van het gezin haar weer terug moet meppen binnen de islamitische grenzen van de islamitische samenleving, ook wel hel genoemd. En dan kan het wel eens fout gaan. Maar de schuld ligt bij het westen met zijn ideeën over gelijkheid van de seksen.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Jan ik neem aan dat je een grapje probeert te maken.
   Bij de islam is dat verschijnsel al ouder dan de islam zelf maar zij hebben dat overgenomen en toen waren er nog geen westerlingen.

   Like

 8. Ekster zegt:

  Dergelijke moorden zullen steeds vaker voorkomen. Hoe meer achterlijkheid je in je land toestaat, hoe meer problemen, da’s logisch. Afghanen leven nog in het stenen tijdperk en willen dat graag zo houden. Maar wat erger is, de Afghanen -en allerlei andere booslims- die we hier uit goedhartigheid toelaten, importeren die achterlijkheid en verwachten dat wij het allemaal maar accepteren. Dat is allemaal niet moeilijk te begrijpen, zou je zeggen. Je ziet het dagelijks om je heen. Maar helaas, niet bij de Gutmensch, die zal nooit toegeven dat het zo is. Hij/zij volhardt koppig de werkelijkheid onder ogen te zien. Hij/zij is een struisvogel voor wie het sprookje van de multiculti-samenleving dient koste wat kost in stand te blijven. Andere culturen (zonder enig onderscheid) zijn allemaal even goed en fijn, denkt ie. De Afghaanse manier van leven vindt hij daarom ok. De werkelijkheid heeft geen vat op hem. En als hij dan toch een keer, omdat hij er niet onderuit komt, eindelijk met de islam in de praktijk van alle dag wordt geconfronteerd, is hij dan ook opeens “geschokt”. Hij/zij had nooit verwacht wat mensen met gezond verstand wel al lang zagen.

  Like

 9. scubaleonard zegt:

  Als wij de Afghaanse (islamitische) manier van familie herstructurering niet kunnen waarderen moeten wij niet zeiken maar al die papaver telers terugsturen.

  Like

 10. Pingback: Eerwraakmoorden en incest in Palestijnse gebieden | Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s