Noorse filantropen

Screenshot_27

Wat zouden deze Noorse linkse rotzakken zeggen als een Israëlische politieke jeugdgroepering (wat nooit zou gebeuren) zou worden afgebeeld ​​voor een poster van de massamoordenaar en terrorist Anders Behring Breivik en lachen als valse katten? Israëlische Joden zullen echter nooit hun toevlucht nemen tot zulk dom, achteloos en laakbaar gedrag.

Een delegatie van de jongerenafdeling van de Noorse Arbeiderspartij, AUF (linkse extremisten), was op bezoek op de “Westelijke Jordaanoever”. De AUF-leiders poseren trots voor een portret van Marwan Barghouti, een bekende terrorist, schuldig bevonden aan en veroordeeld voor zijn rol in vijf moorden, waaronder de aanval op een visrestaurant in Tel Aviv op 5 maart 2002, waarbij drie burgers werden gedood.

Meer hier in het Noors op MIFK

Opmerking: Hier nog meer Scandinavisch “yumanitarian” tuig (Zweden), vermomd als orthodoxe Joden, poserend met Kalasjnikovs, samen met hun Arabische terroristenkameraden ergens in Paleostinistan.

Screenshot_28

Bron:
http://tundratabloids.com

Vertaald uit het Engels door:
vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Communisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Naïviteit, Noorwegen, Rotzakken, Scandinavië, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

6 reacties op Noorse filantropen

 1. Theresa Geissler zegt:

  Tja, nou…..Ik schat in dat ze creaturen als onze Gekke Gretta, Hamas van Bommel, droeve Dries en het Molenpaard Meulenbelt een hand zouden kunnen geven. Die acht ik daar namelijk ook best toe in staat.
  Zweden of Noren, het blijven grotendeels doorgedraaide imbecielen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen we der RODEN wel weer! Verachterlijk volk, en landverraders ook nog!

  Like

 3. Jan zegt:

  De onderste foto toont aanhangers van de International Solidarity Movement, gehersenspoelde pionnen van terroristen van Hamas, de PFLP en de Palestinian Islamic Jihad. Rechts een terrorist van de Al Aqsa Brigades
  http://whitelocust.wordpress.com/2011/01/31/western-leftists-naive-support-for-anti-western-violence/
  http://www.stoptheism.com/

  Like

 4. jans zegt:

  Ach, het lot van het linkse tuig zal uiteindelijk niet veel beter zijn dan de jihad strijders, ze zullen elkaar afslachten.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Iedere normatief mens zou koken van woede als (nep)vluchtelingen, uit de zandbak en jungle, het land van de gastheren veranderen in een vuilnisbelt en zij gedragen zich als vijanden tegenover de lokale bevolking. Dat geldt echter niet voor de Noorse UAF jongeren (en andere links gespuis). De jongeren die wij op de foto’s zien, zijn het resultaat van intensive hersenspoeling die direct na hun geboorte is begonnen (ouders, school, media enz.). Deze hersenspoeling is dieper en intensiever dan die van kinderen die in Nazi Duitsland waren opgegroeid en lid waren van de Hitler Jugend. Het is een feit dat na de capitulatie van Duitsland in 1945, veranderde het land snel in een normaal democratisch land. Er waren in Duitsland geen, of zeer weinig, ondergrondse organisaties die vochten om de Nazi’s weer aan de macht te helpen. Hetzelfde geldt ook voor de DDR na 1989. Het gedrag van links in Zweden en Noorwegen (en andere Europese landen) is het resultaat van
  “Social Engineering” (desinformatie, hersenspoeling en PR-tactieken). De Sovjets, die als doel hadden het westen zonder oorlog te knechten, hebben de filosofie van Herbert Marcuse en Erich Fromm tot een perfect werkzame methode geïmplementeerd. Sovjet Rusland is in 1990 gevallen, maar de gevaarlijke methode van hersenspoeling is nog steeds werkzaam en is een dreiging voor onze vrijheid en bestaan. Bijvoorbeeld: de tsunami-golven van schadelijke massa immigratie uit Derde Wereldlanden. Het krankzinnige gedrag van de linkse partijen tegenover hun eigen natiestaat en de vijandschap die ze tonen tegenover hun eigen volksgenoten, zijn kenmerkend voor deze ‘Social Engineering’. Aangezien linkse partijen domineren de EU, is deze organisatie tot de vijand van onze vrijheid en soevereiniteit geworden. De reden voor de psychopathische slachtpartij die Anders Behring Breivik in Utøya had aangericht, is te vinden in zijn wens de linkse machthebbers zo veel mogelijk schade brengen door hun kinderen te vermoorden. De jongeren van de UAF, die gefotografeerd worden met een poster van een terrorist, proberen hetzelfde te doen als Breivik; het Israëlische volk te elimineren. Met deze daad tonen zij dat ze even krankzinnig zijn.

  Like

 6. Jan zegt:

  1 mei in Noorwegen werd Israël-haatdag

  1st of May parole in Trondheim: Stop this whining about antisemitism. As usual, sponsored by NTNU professor Trond Andresen, vigorously defended by the unions.

  Norway, Israel and the Jews
  Anti-semitism and the anti-Israel lobby in Norway
  http://www.israelwhat.com/2015/04/29/1st-of-may-parole-in-trondheim-stop-this-whining-about-antisemitism-as-usual-sponsored-by-ntnu-professor-trond-andresen-vigorously-defended-by-the-unions/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s