“Palestijnen” eisen controle over de Klaagmuur

Screenshot_24

De “vredespartners” bij de Palestijnse Autoriteit nemen niet alleen genoegen met de controle over de islamitische heilige plaatsen, ze eisen nu ook de controle over de Klaagmuur als het tot een vredesverdrag met Israël dient te komen.

“Ieder stukje land dat Israël in 1967 veroverd heeft, hoort bij de ´Palestijnse staat´, dus ook de Klaagmuur”, zei de Palestijnse minister voor Religieuze Aangelegenheden, Mahmoud al Habash, op het de Israëlische televisiezender Kanaal 10.

Al Habash wil het echter de Joden wel blijven toestaan op deze plaats te blijven bidden en hem zonder angst te bezoeken.

Bij de moslims heet de Klaagmuur “Buraq”. De islam beweert dat Mohammed zijn legendarische paard daar vastbond, toen hij mysterieus van Mekka naar Jeruzalem werd getransporteerd.

De Klaagmuur wordt, net als Jeruzalem zelf, niet genoemd in de koran. Dat deze plek echter het heiligste is dat het Jodendom kent, daarover bestaat geen enkele twijfel. De Klaagmuur is het restant van de westelijke muur van het tempeldistrict. Men zegt, dat de aanwezigheid van God nooit van deze plek is geweken. Het lijkt erop dat de Palestijnse politici naar steeds nieuwe uitvluchten zoeken om maar geen vrede met Israël te hoeven sluiten. Ook al ruimt de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry bereidwillig alle hindernissen voor de Palestijnen uit de weg – met deze hindernis zal dat niet lukken, want de joodse staat zal de Klaagmuur nooit opgeven.

Screenshot_25

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Palestijnen” eisen controle over de Klaagmuur

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nooit toegeven; het is niets anders dan een prestigekwestie voor de moslims.
  Je moet er trouwens niet aan denken wat er van hun beloften terecht zou komen als ze hun zin eenmaal zouden hebben.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Dat is weer zo’n typisch klassieke Arabisch of islamitische mentaliteit. Als men bereid is hun een vinger geven, eisen ze direct de hele hand. Als Übermenschen hebben zij natuurlijk speciale rechten verkregen van hun “Überstinker afgod Allah en zijn Capo bandiet Mohammed hebben ze recht!. Nu willen ze de Klaagmuur anders geen vrede!… Ach so!, wat komt nu verder? Gelukkig is de Klaagmuur tegenwoordig ook een bedevaartoord van Christenen. Sinds de paus, Johannes Paulus II, bij de Klaagmuur had gebeden, komen er nu vele Christenen, uit de hele wereld, daar te bidden. Vaak houden ze een gebed met een mobiel in hun hand t.b.v. zieken in het buitenland. Deze mensen willen echt niet dat de moslims met hun tengels aan het heiligdom van anderen komen. Eerlijk gezegd, het alle veiligste voor de Israël is de toestand laten zoals het is. Als de Palestijnen rottigheden willen (daar hebben ze regelmatig behoefte aan) dan kunnen ze lekker een veeg uit de pan krijgen …Kunnen ze lekker bij de hun goedbetaalde vrienden Greta Luizenberg, Dries van Agt(elijk) en de rest van de hyena’s janken.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  BOUW VOOR HUN MAAR EEN EXTRA MUUR !
  EEN GRENZMUUR ! 10 METER HOOG !

  Like

 4. jans zegt:

  Ze moeten dat palestijns islamitisch tuig Jordanie en de Sinai in sturen, gewoon alles over de grens zetten.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Eisen,eisen, eisen…o wacht, waar ken ik dat van…o, ja ik weet het weer, de moslims hebben daar een dagtaak aan!

  Like

 6. fleckie zegt:

  Uit het NIW v.7 febr.2014. : “PA ZET. ISRAELISCHE. PR. IN”, De Palestijnse Autoriteit overweegt een Israëlisch PR. bedrijf in te huren om jonge Israëli’s naar ‘het andere Palestina’ te trekken.Dit meldde de Israëlische radio de vorige week.Doel van de campagne is volgens het bericht om Israëli’s ‘bloot te stellen aan een andere kant van de PA, het nachtleven,de feesten,culturele evenementen,cafés en uitstekende restaurants.Politiek wordt daarbij vermeden.Het initiatief is deel van een groter plan om de banden tussen Palestijnen en Israli’s te versterken en wordt georganiseerd door een team dat is samengesteld door Abbas.Het heeft zo’n honderd bijeenkomsten georganiseerd met israelische politici,voormalig legerleiders ,zakenmensen en academici….Volgens de israelische radio zal de campagne onder meer bestaan uit een toer door de stad voor Israëlische Celebs,met een ontmoeting met Abbas,een maaltijd In een chique eetgelegenheid in Ramallah en een bezoek aan Rawabi,de nieuwe Palestijnse stad die laten noorden van. Ramallah gebouwd zal worden.Ook zullen video’s worden gemaakt bijvoorbeeld van. een dansend. Israëlisch fotomodel met op de achtergrond Ramallah.

  Like

 7. fleckie zegt:

  Wie kent niet het liedje over Salome,die danst voor een” ARABER KOOR”? Hoe zit het eigenlijk met TRUCCAGE-CHANTAGE-foto’s?!!

  Like

  • fleckie zegt:

   “PRO-ISRAEL BIJEENKOMST”,uit NIW 7 febr.14 Afgelopen zondag vond een een pro-Israël plaats in het Palais Royal in Parijs.Ruim 15000 Joden kwamen naar de bijeenkomst ‘Israel vandaag en morgen’,die door de afgezant van het JFN naar Frankrijk werd bedacht en opgezet .Tijdens het evenement was de tentoonstelling’De mooie Israëlische staat’ te zien,waarin aandacht werd besteed aan vastgoed mogelijkheden en agrarische,militaire,ecologische en wetenschappelijke ontwikkelingen in Israël,Onder de bezoekers bevonden zich Joodse gemeenschapsleiders uit Frankrijk,Franse burgemeesters ,Israëlische en Franse. Politici en JNF-voorzitter Efi Stenzler,….De. plaatsvervangende minister van Defensie,Danny Danon,benadrukte het belang van de bijeenkomst als reactie op het toenemende antisemitisme in Frankrijk: “voordat Europese diplomaten ons vertellen hoe we ons in ons historisch thuisland moeten gedragen,moeten ze zich eerst inzetten om het eeuwenoude bekrompen antisemitisme in hun eigen achtertuin tegen te gaan”.Een week eerder vond tijdens de Internationale Holocaust herdenkingsdag in Frankrijk een antisemitische demonstratie plaats waar ruim 17000 mensen aan deelnamen.Tijdens deze demonstratie werden antisemitische en Sjoa-ontkennende slogans geroepen.De afgelopen jaren is het antisemitisme in Frankrijk sterk toegenomen.###

   Like

 8. Oliebolie zegt:

  Palestijnen kakken in de goot.

  Like

 9. Jan zegt:

  Moslims vallen eigen artsen aan in Gaza

  Doctors protest assault of colleague in Nablus hospital
  Doctors from a public hospital in Nablus organized a demonstration on Wednesday to protest the assault of a colleague by the relatives of a patient being treated in the pediatrics ward.

  Dr. Hussein al-Sleibi was assaulted in Rafidia hospital on Tuesday by two relatives of a child, doctors told Ma’an. The family members threatened al-Sleibi and two nurses with a knife during the incident after claiming they were neglecting the patient.

  Doctors said they organized the demonstration to protest a growing number of assaults against medical teams.

  Director of the Nablus office of the Ministry of Health, Amirah al-Hindi, told Ma’an that the last decade has seen a spike in violent incidents against hospital staff.
  http://www.maannews.net/eng/ViewDetails.aspx?ID=672857

  Klinkt bekend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s