PVV maakt rechts college in Den Haag mogelijk

Screenshot_35

De sociaaldemocraten waren sinds 1974 de grootste partij in de Hofstad. Daar lijkt een einde aan te gaan komen bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen met de opkomst voor de PVV. Die laatste partij heeft hierdoor de sleutel in handen voor het eerste rechtse college in Den Haag ooit.

Uitstekend nieuws van TNS NIPO vandaag. In een peiling die het enquêtebureau hield in Den Haag blijkt dat de PvdA een gevoelige nederlaag moet gaan incasseren. Van de 10 zetels die ze nu nog hebben in de gemeenteraad van het Haagse, blijven er straks nog maar 7 over. Tegelijkertijd klimt de PVV van 8 naar 10 en wordt daarmee de grootste partij van 070.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

5 reacties op PVV maakt rechts college in Den Haag mogelijk

 1. Republikein zegt:

  Boycot?

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Laten we eerst maar afwachten of de PVV de grootste word, alles is mogelijk in nederland het land van Fraude en bedrog.

  Like

 3. Anneke zegt:

  Inderdaad Monalisa, verkiezingsfraude daar is men heel goed in gespecialiseerd. “De kaarten zijn al-lang voor de verkiezingen geschud en is er dus lang van te voren bekok-stoofd wie er aan het roer mag staan…..”. Burgers zijn decennia in de waan gelaten, dom gehouden….maar de laatste tien -, twintig jaar is het bedrog wel vlot boven water aan het komen. Bedrog wordt gelukkig meer en meer zichtbaar voor de ZIENDE – en HORENDE burgers. “Jammer dat er nog veel teveel mensen zijn, die de voetjes van de bedriegers het liefst zouden willen af-likken”. In en in TRIEST……kan ‘k beter zeggen.

  Like

  • Monalisa zegt:

   PVV neemt verder afstand in peilingen

   AMSTERDAM –
   De VVD en de PvdA staan, bijna 1,5 jaar na de Kamerverkiezingen van september 2012, nog altijd slecht in de peilingen. De VVD staat met 24 zetels (17 zetels verlies sindsdien) op een gedeelde tweede in de jongste peiling van TNS Nipo. PvdA (23 zetels verlies sindsdien) staat op 15 zetels.

   PVV-leider Wilders
   De PVV boekt opnieuw terreinwinst en komt uit op 30 zetels. Dat zijn 9 zetels winst ten opzichte van de Kamerverkiezingen in september 2012. Ook D66 maakt een gestage opmars. De partij stijgt van 15 in september 2012 naar 24 zetels en komt daarmee op gelijke hoogte met de VVD.
   De SP komt uit op 19 zetels en blijft daarmee het CDA (16) en de PvdA (15) voor. De ChristenUnie en 50Plus blijven op 6 zetels, GroenLinks staat op 4 en SGP en Partij voor de Dieren zouden 3 zetels halen.
   Uit onderzoek van TNS Nipo blijkt verder dat het vertrouwen in het kabinet-Rutte II laag is. Slechts 14 procent van de bijna 900 Nederlanders gaf aan vertrouwen te hebben in deze regering. Toch verwacht minder dan een derde dat het kabinet dit jaar valt. Ruim een derde verwacht bovendien dat Rutte II de volle rit uitzit.

   Like

   • Anneke zegt:

    Ben ontzettend benieuwd, hoe de ‘kaarten deze ronde worden geschud’. De PVV kan men niet meer ‘doodzwijgen’. Jammer dat deze partij niet in alle middelgrote gemeenten is vertegenwoordigd. Woon helaas in een oer-socialistische stad….Tilburg. Dan zou ‘k eigenlijk op Smolders moeten gaan stemmen. Hij wint het nooit van de landelijke ‘democratisch’-socialistische partijen….. Had vorig jaar al zo GEHOOPT dat Rutte op z’n snoet zou gaan….Was ervan overtuigd, dat dit kabinet Rutte-II nog voor het zomer-reces van 2013 zou vallen. “HELAAS, mocht dit niet geschieden”.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s