Denktank VS: Centrumlinks in EU wordt weggevaagd

Screenshot_4

Marine Le Pen en Geert Wilders

(Door: Joost Niemöller)

De Amerikaanse denktank Stratfor die zich vaak baseert op informele bronnen van Amerikaanse inlichtingendiensten, bracht vandaag een uitvoerige analyse naar buiten over de komende ontwikkelingen in het Europese politieke landschap. Aan de hand van deze analyse wordt overtuigend aangetoond dat het sociaaldemocratische Centrumlinks zal worden weggevaagd.
Stratfor komt in zijn analyse tot de conclusie dat de crisis en  het pro-EU-beleid van de sociaaldemocraten de aanjager is van deze neergang. De sociaaldemocraten zijn het gezicht geworden van de huidige problemen. En dit zit diep in de geschiedenis van die partijen, die altijd voorstander zijn geweest van meer Europese integratie en afbraak van de natiestaat, die voorgesteld werd als de oorzaak van WOII:

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, EUSSR. Bookmark de permalink .

15 reacties op Denktank VS: Centrumlinks in EU wordt weggevaagd

 1. Tom Hendrix zegt:

  Laat de DRAAK EU maar vernietigd worden! En wat de sociaal-democraten betreft, sinds ik het boek gelezen heb: ” De Schijnelite van de Valsemunters”, ben ik wel klaar met deze kliek leugenaars en bedriegers. Helaas verwacht ik verder van de liberalen en christen-democraten ook niets meer. Ergo, de PVV is de enige politieke beweging die nog geloofwaardig overkomt, zeker t.a.v. de EU!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Weer goed nieuws, hart onder de riem.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  De hele EU kontlikkers krijgen inmiddels stuiptrekkingen en
  slagen op alle medien met linkse parolen om zich heen !
  De mainstream links getrimde televisie Talkshows krijgen
  iedere dag knuppeldik wat op hun smoelwerk !
  Ze zijn zo strontdom dat ze opgeklaarde Europese burger
  voor de gek houden ! Vieze vunzige EU parasiten met
  betaald links publiek knuppelen alle gesprekken neer
  wat met een EU refeferendum te doen heeft ! De haat
  op Zwitserland is bij het duitse televisieprogramma
  Anne Will zo uit de hand gelopen met het resultaat
  dat nu ook de laatste twijfelaar uit de EU wil !
  Ze hielden de zwitserse kiezers die met de meeste
  stemmen voor een Immigratie en vreemdelingenstop
  waren en dit ook doorgezet hebben voor randdebielen !
  Alleen de EU spezialisten in Brussel hebben het recht
  door hun godgegeven status om te beoordelen wat
  goed of schlecht is voor de Europese burger !
  2243 milliarden schulden met een schuldenklok die
  elk uur met millioenen verder loopt spreekt een
  andere taal !

  Like

 4. Republikein zegt:

  Als reactie op dit artikel van Joost kwam ik dit tegen:
  Het super politiek correcte Noorwegen heeft de voorzet al gegeven, 4000 criminele immigranten (voornamelijk mohammedanen) zijn daar al op het vliegtuig gezet naar woestijnië.
  Kan iemand hier dit bevestigen of het klopt, ik kan er niet achter komen.
  Zou weer een goede stap zijn.
  Ik ben benieuwd!

  Like

 5. Henk der Niederländer zegt:

  En laat het zogenaamde centrum recht ook maar weggevaagd worden in dit geval de viezerikken van de CDA.
  deze smeerlappen hebben ons land de laatste 30 jaren mee naar de sodemieter geholppen

  Like

  • Monalisa zegt:

   Henk der Niederländer de laatste 40 jaren Dat waren de PVDA VVD CDA en D66.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Monalisa: 08.36. uur. Dat is de volle WAARHEID Monalisa! Ik heb hier wel tig keer naar verwezen, op dit blog. Maar ik vrees, dat het hersenloze kiesvolk, helaas weer op deze VERRADERS zal gaan stemmen! IK ZEER ZEKER NIET! Laat ze naar de hel gaan!

    Like

 6. Jean zegt:

  Hetgeen ik al jaren zeg wordt bij deze alweer bewezen nl. vanaf het ontstaan van dat EU gedrocht is het fout beginnen te lopen met Europa en vooral met de Europeanen.
  Wat moet men ook verwachten van een bende zwaar dementerende uitgerangeerde lafaards en verraders die maar met één zaak bezig zijn, lullen en zakken vullen.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Centrumlinks in EU wordt weggevaagd? voor mij liever vandaag als morgen, inclusief de CDA.

  Like

 8. Geronimo zegt:

  Dat de EU idd. een gevaarlijk wangedrocht is, moge blijken uit een artikel dat ik nl. terugvond op:
  http://www.golfbrekers.be

  “De EU-bonzen willen met het spaargeld van de Europese burgers monopoly spelen. Tegen het einde van dit jaar zou het in werking moeten treden. 500 miljoen burgers kunnen dan straffeloos door de EU onteigend worden.”

  Een en ander kunt u verder lezen op voornoemde site.
  De moeite om weten, en tegelijk beangstigende vooruitzichten.
  Als dat geen bijkomende redenen zijn om zo vlug mogelijk deze dictatoriale instelling te laten voor wat ze is, enkel en alleen ter bescherming van de eigen burgers, dan weet ik het niet.

  Maar ja, daar gaan het nu eenmaal niet om, het gaat om het eigenbelang van te veel politici. Maak u geen illusies. Die weten dat als ze maar genoeg hand- en spandiensten bewijzen aan het EU-monster, ze daarvoor mogelijk/waarschijnlijk kunnen rekenen op een “rijkelijke” beloning in een of andere EU-instelling, eens gebuisd in de eigen politiek of wat daarvan nog overblijft. Daarom toch dat alle Europese ambtenaren zo’n hoge vergoedingen krijgen uitbetaald ! Lekker uitbollen met een riante wedde, niets meer om u financiële zorgen over te hoeven maken, dat zijn pas prettige en geruststellende vooruitzichten. Wat doe je daar allemaal niet voor. Al de rest is maar voor de show. “Omwille van de smeer, likt de kat de kandeleer”, zegt men toch !
  Dit zijn overduidelijk de huidige “aparatsjiks” van het vroegere communistische machtsblok. Wie dit niet ziet, is werkelijk ziende blind. Nu nog de Goelags installeren voor de onwilligen, genre Wilders en co, en de cirkel is rond.

  Een mooi voorbeeldje ter staving stond op 13 dezer op deze site onder de titel: “Barroso vindt premier Rutte voorbeeld voor andere EU-leiders. Minister-president Mark Rutte (VVD) is “een van de meest betrokken regeringsleiders in de Europese Unie”. Dixit voorzitter van de Europese Commissie, José Manuel Barroso. Dat is nou net wat ik bedoel. Rutte’s borst moet nogal gegloeid hebben van inwendige fierheid. Moet je kijken hoe tevreden ze van me zijn, moet hij vol trots gedacht hebben.

  Politici als Rutte willen toch allemaal zo graag de eerste van de Europese klas zijn. En wat helpt dan beter dan een publiekelijk schouderklopje als eerste beloning/waardering voor de geleverde hand- en spandiensten tegenover het Europese regime om ze mooi en netjes in de Europese dwangbuis te laten blijven lopen. Dat weet Barroso dus als geen ander.

  Daarom ook dat anti-EU politici als Wilders, De Winter, Farage, Le Pen…zoveel bewondering verdienen omwille van de moed en de integriteit die ze betonen tegenover hun volk. Die zullen nl. nooit op dergelijke riante vergoedingen voor bewezen diensten aan het regime aanspraak kunnen maken, tenzij heel misschien indien ze zich open en uitdrukkelijk zouden distantiëren van hun vorig gedachtengoed. En dan nog, ik zie dit nooit te gebeuren.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Sociaaldemocratische Centrumlinks zal worden weggevaagd. O, O, wat een prachtig nieuws zou dat zijn. Als dat gebeurd gaat de vlag uit !!!!

  Like

 10. Yvonne zegt:

  Ik krijg weer,voorzichtig,hoop!Maar aangezien heel veel mensen zich afhankelijk opstellen van berichtgeving via media en dus weer op de “elite”zullen gaan stemmen,is het ook niet meer dan:hoop!Daarom krijg je ze ook de straat niet op,wat ik[en anderen]al vaak hebben geprobeerd.Ik hoop dat het via verkiezingen kan,maar ben bang dat we het in the end,toch zullen moeten uitvechten met onze blote handjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s