Els Borst niet overleden aan vreemde luchtjes op de trap

Screenshot_1

Detailopname van de “plaats delict”

(Door: Martien Pennings)

Els Borst (D66) had in die villa in Bilthoven gelukkig geen last van vreemde luchtjes op de trap. Maar de kans dat een vreemdeling haar moordenaar is, kan je veilig op 95% stellen.

“In het VPRO-programma ´Zomergasten´ zet de politiek leider van D66 desgevraagd de PVV-stemmers weg als mensen die niet tegen een vreemd etensluchtje in het trapportaal kunnen. Na een beschrijving van de problemen met immigrantenjongeren in de Franse banlieux ontweek Pechtold de vraag van interviewster Margriet van der Linden of hij begrip kon opbrengen voor PVV-stemmers en kwam daarop met bovengenoemd denigrerend beeld van een substantieel deel van het Nederlands electoraat. Echo van de grimas van Melkert?”

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op Els Borst niet overleden aan vreemde luchtjes op de trap

 1. Monalisa zegt:

  Daarom werd hij bedeeld door het woord matennaaier.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Verheugend, wie volgt.

  Like

 3. tjonge zegt:

  iets met d66 en karma…

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ben benieuwd als dat door een van ‘onze koeltoerverrijkers’ blijkt te zijn gedaan of wij dat oooit zullen horen…

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  “Vreemde luchtjes op de trap….! Tjesus, wàt een gemeenplaats!
  Echt iets voor iemand van D’66, om dat zó te stellen.
  Stíkgelukkig zouden we geweest zijn als dàt het enige was…..
  Lekker de problematiek onder het vloerkleed vegen, hoor, jongens; iets beters kunnen jullie toch niet verzinnen……

  Like

 6. Opsporing verzocht; “en de daders zijn lichtgekleurd… en dragen zonnebrillen en bontkraagjes… zijn ervandoor gegaan op gestolen scooters…”

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Ik klikte de link in het verhaal aan en heb de reacties op Nujij.nl gelezen. Vele reacties van politieke (in)correctheid en Islamvrienden, terwijl Geert Wilders voor rotte vis uitgemaakt word. Je gaat er van over je nek als je dit alles leest. Gelijk zo’n effect als op de kermis, als je eerst oliebollen eet, er bier bij drinkt, en vervolgens in de achtbaan kruipt.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik weet niet wat ik met deze reacties moet, het gaat niet over die lummel Pechtold, maar over de “moord” of iets anders van Els Borst. Ik vind het tragisch, heeft niets te maken met wat dan ook, ik haat pechtold, maar dat heeft met deze zaak niets te maken

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Lichtpuntje: als de elite hetzelfde moet gaan meemaken als H&I, dan helpt dat wel bij het sluiten van de grenzen en het uitzetten van criminelen. Vele buurten in ons land worden trouwens geteisterd door inbraken en het enige dat de overheid hier tegen doet is persberichten verzinnen over hoe veilig ons land wel niet is.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Ja weer helemaal waar wat Mijnheer Pennings hier schrijft. Niet eens licht sarcastisch geschreven. Ik kijk hier in Fr, op sat. eigenlijk alleen di naar Öpsporing Verzocht” en het NO(s)[N]-journal. Bij dat opsporing verzocht zit ik me vaak te verbijten als er ALWEER een ouwetje op buitensporig manier is mishandeld, beroofd. Mischien omdat wijzelf die leefdtijd gaan naderen? ? Wij mogen ons hier, in tegenstelling tot NL, wel enigszins ( met bepaalde middelen ) verdedigen. Trouwens als er al iemand ONBEVOEGD op jouw terrein is, is dat al een
  “crime” op zich. Voor de middelen die ik hier heb om ons beetje te beschermen, ZOU IK IN NL allang zijn gearresteerd.
  Al jaren denk ik bij dat TV-programmA , waarom overkomt dat zo,n boven-ons (U )-gestelde nu niet eens. B.v zo,n Opstelten met z,n “gerustellende” niets-zeggende-uitspraken”. Of Dönner, met z,n “roep maar hard BOE” etc,etc.
  Ik bedoel uiteraard niet VERMOORD worden, maar wat mij betreft mag die Peggold b.v ook eens zoiets ten deel vallen, zoals je op dat programm ziet. OP VERMOORD WORDEN NA UITERAARD.
  Maar zo,n denigrerende uitspraak van “spruitjes-lucht-in-,t-trapportaal”. Wat een dedain….. Kun je toch eigenlijk zien hoe dat soort mensen over het gewone publiek denken.
  Verder vind ik het heel erg wat die mevr. Borst is overkomen.

  Like

 11. Harry zegt:

  Normaal doen ze dat af met : ” ach , incidentje ” .
  Tenminste als het een buitenlandse dader betreft .
  Ben toch zo benieuwd hoe Pechtold dit af gaat doen als onze vermoedens kloppen .
  Hopelijk is het niet iemand die hier geboren is , want dan blijven ze volharden in : ” een Nederlandse man ” .

  Like

 12. luckybee zegt:

  Ze was al altijd een vijand van God;en dat gebeurde met de vijanden van God, ze worden door de duivel zelf naar de Hel gesleurd.Zal me niet verbazend als de Duivels haar dikste vrienden waren de Moslims.Voor ze is en blijf ze een Kafir en die moeten dood.

  Like

 13. Monalisa zegt:

  Pechtold: ‘In-en-in triest’
  D66-voorman Alexander Pechtold, die vanmorgen door minister Opstelten (Justitie) op de hoogte werd gesteld, reageerde geschokt op het nieuws: ‘In-en-in triest dat deze zachtmoedige vrouw hoogstwaarschijnlijk door geweld om het leven is gekomen. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt voor de familie en andere nabestaanden. Maar ik hoop vooral dat Els niet lang heeft geleden.’ nee het nederlanse volk lijd wel onder deze Pechtold al veel te lang, dit leverd de partei weer stemmen op, de een zijn dood de ander zijn brood.En wat doe nog met 81 jaar op de verkiezing lijst! ze hebben hun strot nooit vol,geef een jonkie de kans nee pechtold die zit thuis, en zij bulkt van de centen.

  Like

 14. jans zegt:

  Els Borst heeft nog lang geleefd nadat ze citeerde: “het is volbracht”. Jezus stierf namelijk direct na deze worden, maar werd na 3 dagen weer levend. Els Borst zal Hem dat niet nadoen.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  “zet politiek leider van D66 desgevraagd de PVV-stemmers weg als mensen die niet tegen een vreemd etensluchtje in het trapportaal kunnen”

  Hoe haalt dat stuk achterbaks verradersvarken het in z’n koker om (dus ook) MIJ neer te zetten als een zeur die niet tegen vreemde etensluchtjes zou kunnen?
  Het probeem is veel groter dan ‘alleen maar’ een ‘luchtje’, maar dat wil meneer niet zien!
  Smerige bilderberg pluche-plakker met z’n vele gezichten.

  Ik hoop dat de moordenaar van Els Borst een moslim is; ben benieuwd welke draai de islam-knuffelaars hier dan weer aan zullen geven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, daar viel ik gisteravond dus ook al over. Lekker gemakkelijk om dat zo te stellen, dan hoeven ze niet door te denken.
   Wat dat betreft is het wel goed, dat een D’66 ‘ster het slachtoffer geworden is; dan wordt die club eens met haar neus op de feiten gedrukt.
   Al moet je het effect natuurlijk nog maar afwachten.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Natuurlijk Theresa en Tistochwat ben ik het eens met jullie twee, maar kijk eens naar de moord op Pim Fortuyn die stonk al vanaf het begin, zal niet verder in details treden want er is genoeg op het net te vinden daar over. Het miezerige kereltje Pechtold zijn woorden bijten als accuzuur, die over de autochtone burgers wordt gegoten die kritisch zijn over de multiculturele maatschappij en de islamitische immigratie golf. Je zou je handen zo in je flatscreen willen duwen om Pechtold bij zijn stropdas te pakken, hem er uit sleuren en hem daarna eens goed af te rossen. Zo de ergste woede is alweer gezakt, maar de stank van zijn woorden blijft hangen van deze Bildeberger die niet wou vertellen tegen een verslaggeefster die hem interviewde wat hij had meegemaakt, in tegenstelling van openbaarheid van bestuur waar hij zo mee loopt te koketteren.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ peterselie14 februari 2014 om 23:53

   U zegt: “deze Bildeberger die niet wou vertellen tegen een verslaggeefster die hem interviewde wat hij had meegemaakt, in tegenstelling van openbaarheid van bestuur waar hij zo mee loopt te koketteren.”

   Hij is ook niet bepaald op z’n mondje gevallen als het gaat om het demoniseren van Geert Wilders, de enige man die een geweten en een ‘rechte rug’ heeft!
   Als je miezerige alex pechdrol een klein zwart snorretje opplakt, doet-ie qua grote bek niet onder voor die Duitse meneer die vroeger ook zo brutaal kon schreeuwen om het volk op te jutten. Ik kan even niet op zijn naam komen.
   Ik denk dat die miezerige mannetjes zich zo willen doen gelden om het gemis aan lengte van hun je-weet-wel te compenseren.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 16.55. uur, op 14/2. Ook ik ben razend benieuwd, welke draai ze zullen maken als het een moslim heeft gedaan! Precies, tistochwat, maar, dan komen ze weer met de grootste SMOES, dat DAT NIET DE ECHTE ISLAM IS, DIE daarvoor verantwoordelijk is.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Tom Hendrix dan word het een moslim die hier geboren is en een slegt jeugd gehad heeft Tja zo lus ik er wel pap van, Ik heb ook een slegte jeugd gehad in de vorm dat mijn vader er niet meer was maar dan ga je niet moorden of stelen. Tistochwat krijgt u een krans van Bea zou els borst ook niet in die bilderberg group gezeten hebben??? als ik de foto’s zie op bijeenkomsten zitten vele politieke personen daar bij onder andere Pechtold hij geeft Bea net nog geen handje om haar vast te houden.

    Like

 16. Rien zegt:

  Dat zullen wij niets meer van horen dat word weer gezwegen , Wij mogen dat niet ervaren dat het bondkraagjes getinte Nederlanders waren , En toch stem ik weer PVV,

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   En “toch” stem ik weer PVV? En DUS (!) stem ik weer PVV!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Johhh E.J. toch voel je je wel goed? 🙂 🙂

    Like

   • Monalisa zegt:

    Els Borst komt gruwelijk aan einde
    BILTHOVEN –
    Het lijkt er sterk op dat Els Borst zich hevig heeft verzet tegen haar aanvaller of belagers. Volgens een hulpverlener die maandagavond het stoffelijk overschot van de 81-jarige heeft gezien, was de minister van Staat zwaar toegetakeld.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Rond de kansel in de kerk liggen bloemen en ook kransen van prinses Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, de Staten-Generaal en het ministerie van Volksgezondheid. Ook staat er een groot portret van Borst, die minister van Volksgezondheid was in de twee paarse kabinetten-Kok (1994-2002).deden ze dit ook toen Pim fortuyn is vermoord???? wat een schijnheilig zooitje
    Premier Mark Rutte, minister Edith Schippers en staatssecretaris Martin van Rijn (Volksgezondheid, Welzijn en Sport), minister Jet Bussemaker (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en onder anderen de oud-premiers Wim Kok en Ruud Lubbers wonen de herdenking bij.

    Like

   • Geert Wilders is er niet bij. Zal wel niet door dat Linkse volk zijn uitgenodigd. Misschien wil ie niet komen omdat ze hem haten. Groot gelijk heeft ie!!!

    Like

   • Monalisa zegt:

    PvdA staat stil bij overlijden Borst

    BREDA –
    PvdA-partijvoorzitter Hans Spekman heeft zaterdag op het congres van zijn partij in Breda stilgestaan bij het overlijden van oud-minister Els Borst. Hij noemde haar een „markante vrouw” die zich niet alleen heeft ingezet voor euthanasie, maar ook voor heroïneverstrekking aan verslaafden. Volgens Spekman kregen deze mensen daardoor een menswaardiger bestaan.
    PvdA-voorzitter Hans Spekman
    De manier waarop Borst aan haar einde kwam, noemde hij „zeer tragisch”. Spekman stond stil bij het overlijden van Borst (D66) bij de herdenking van overleden PvdA’ers op het congres.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Hi Mona lisa denk dat het ongeveer in deze trant gegaan is, dus een duidelijke speculatie van mijn kant.

    De dader(s) hadden de gangen van borst al een poosje na gegaan en opgemerkt hadden dat huize Borst goed beveiligd was.
    Borst kwam thuis na dat zij op het D666 congres een bezoek had gebracht.
    De dader(s) wachten haar op in de garage, waar zij eerder op de avond natuurlijk de deur geforceerd hadden. De bedoeling van de dader(s) was natuurlijk Borst met geweld dreigen om de alarminstallatie af te zetten zodat zij rustig hun gang konden gaan om alle waarde volle dingen incluis geld mee te nemen.
    Natuurlijk was Borst niet gauw van haar arrogante stuk te brengen want zij had al eerder voor hete vuren gestaan in haar carrière.
    Enfin dat liep natuurlijk op een absolute deceptie voor de dader(s) uit. De Oost-Europese misdadigers schuwen niet om geweld te plegen ook ouderen zijn niet gevrijwaard van geweld wat tegen hun wordt aangewend bij criminele handelingen. En vermoorden haar op een of andere manier, want Borst had hun gezichten in haar geheugen geprent als die niet met skimaskers bedekt waren.
    In ieder geval staan zij op de beelden van de beveiligingscamera’s als zij zo stom zijn geweest om die niet uit te schaken.
    Zo dan wordt het een hele toer om de dader(s) op te sporen als zij niets los laten over deze mislukte gijzeling en moord. Dan worden zij nooit gevonden en heeft de nationale politie het na kijken dank zij het gevoerde regeringsbeleid, het dynamische duo Opstelten en Teeven die het jachtseizoen 2014 op de ouderen eerder dan afgesproken geopend hebben.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 1 op de avond natuurlijk de deur geforceerd hadden. er waren geen sporen van braak.?
    2 dank zij het gevoerde regeringsbeleid, het dynamische duo Opstelten en Teeven die het jachtseizoen 2014 op de ouderen eerder dan afgesproken geopend hebben. Die zit volledig

    Like

   • Monalisa zegt:

    ME achter de hand

    UTRECHT –
    Mocht er zondag een intensieve zoektocht nodig zijn naar sporen in het onderzoek naar de dood van oud-minister Els Borst-Eilers, dan staat er een peloton van de Mobiele Eenheid (ME) klaar. Zaterdag gaf het rechercheteam alvast een voorwaarschuwing aan dit peloton voor het geval het zondag nodig is.Gebeurt dat ook voor de andere bejaarde mensen die doodgeschopt zijn of op een andere gruwelijke manier de dood hebben gevonden? Of gebeurt dat alleen maar bij belangrijke mensen? Bah!

    Like

 17. lucky9 zegt:

  Maak U geen illusies. Indien dit overlijden te wijten is aan een moslim belandt dit feit in een doofpot.
  Hoe meer pogingen er zullen worden ondernomen om het deksel ervan af te halen, hoe meer er zal getracht worden om het deksel ervan vast te lassen. Al was het maar om platte electorale redenen. Drie maand censuur is een makkie voor de idioten van D66 en de trado’s zullen maar al te graag meewerken om de realiteit te verbergen.

  Like

 18. Elsevier 13 februari 2014: http://bit.ly/1c7ZFSL:

  “Dat oud-minister Els Borst (81) het slachtoffer lijkt te zijn van een misdrijf, past in een patroon. Vermogende ouderen vormen een dankbare ‘prooi’ voor keiharde roofovervallers en inbrekers. Zeker als het gaat om alleenstaanden. Het percentage oude slachtoffers van moord en doodslag neemt de laatste jaren toe, zo blijkt uit het doorlopende onderzoek van Elsevier naar moord en doodslag. Vorig jaar waren het er veertien.

  De buurt in Bilthoven waar Borst woonde, wordt al lang geteisterd door inbraken. Het forensisch onderzoek in en rondom haar woning is nog gaande en levert mogelijk bruikbare sporen op over de dader(s).

  Eerder maakte de politie bekend dat er geen sporen van braak zijn aangetroffen. Borst werd gevonden in haar garage. Dat kan betekenen dat ze de eventuele dader(s) zelf heeft binnengelaten of betrapt heeft.

  Vaak gaat het bij gewelddadige roofovervallen om mobiele dadergroepen uit het voormalig Oostblok. Ze bereiden hun misdrijven grondig voor en gebruiken geweld als ze betrapt worden.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s