Inhakend op “De Grote Leugen”: “Dat achterlijke islamvolk leverde toch wel een knappe prestatie”

Screenshot_11

(Door: “Banderes“)

Er is echt méér aan de hand dan de simpele verklaring aan de hand van “Het Verdrag van Straatsburg”.  Ik heb het ook als zeer leerzaam ondervonden hoe “meneertje” ons even aan de hand nam met het artikel “De Grote Leugen” (hier deel 2) en een groot aantal gebeurtenissen uit de ons overkomen geschiedenis de revue liet passeren. Ik neem de vrijheid om daar op in te haken bij het aan de orde stellen van een daarmee samenhangend verschijnsel.

Om te beginnen triggerde mij de door meneertje in onze herinnering opgeroepen vraag: “Waarom staat het olierijke Noorwegen vol moskeeën?” Helaas kan ik daarop nu ook geen antwoord bedenken. Het blijft ons wel heftig intrigeren, dus bezighouden.

Bekijken wij de thans bestaande globale situatie op afstand, zullen wij moeten vaststellen dat die “Achterlijken” het toch maar klaargespeeld hebben om ons enerzijds met een voor ons dramatisch grote hoeveelheid immigranten van hun kansloze volk op te zadelen; terwijl zij anderzijds tevens met groot succes (bijna) “al het geld van de wereld” in hun bezit wisten te krijgen. Zij beheersen intussen namelijk feitelijk in belangrijke mate onze economie !

Het is een feit dat onder de woestijnen waarop het merendeels ongeletterde Arabische moslimvolk leeft “toevallig” wel ‘s werelds grootste olievoorraden liggen. Ik zou daar meteen twee woorden  aan toe willen voegen: HELAAS en JAMMER.

Wij beschouwen het in die woestijnlanden wonende volk als overwegend “achterlijk”. (gemeten naar onze maatstaven) Die gedachte wordt ook gesteund doordat zij gezamenlijk en zeer fanatiek de islamideologie volgen en die zelfs als een religie beschouwen.

Screenshot_12

Maar als we dichterbij kijken dan moeten wij anno 2014 wel vaststellen dat dat “achterlijke volk” niet eens capabel is om die olie die ze in zo ruime mate bezitten zelf uit hun bodem te halen. Westerse technici en hun ingenieuze equipment zijn daarbij onmisbaar. Niettemin hebben zij, ondanks hun gezegde achterlijkheid, toch maar mooi kans gezien om middels de chantage in dat Verdrag van Straatsburg ons op te leggen dat wij moeten toelaten om op ruime schaal hun ongeletterde bevolkingsoverschot in onze landen te laten binnenstromen dat daarbij ook hun “Achterlijke Ideologie -de islam- meebrengt en aan ons komt opdringen.

Zoals ik al vaststelde, daar is het niet bij gebleven: Ook in economisch opzicht hebben zij succesvol de macht van ons overgenomen. Immers, de olieprijs weten zij al die jaren door middel van hun Opec-mechanismen telkens weer in opwaartse richting te manipuleren. Steeds opnieuw worden er in hun gebieden tussen de olielanden onderling spanningen gecreëerd. Die spanningen leiden er vervolgens weer toe dat de wereldmarktprijs voor aardolie in opwaartse richting beweegt. En daarbij onze economie van tijd tot tijd bijkans volkomen overbelasten.

Screenshot_13

De toevloed aan immigranten nam evenredig toe met het stijgen van de olieprijs. Vóór 1973 kostte een vat olie namelijk slechts $ 3,00. In de 40 jaar tussen 1973 en 2013 liep de gemiddelde prijs per barrel ruwe olie op van minder dan $5 tot meer dan $100. Intussen bezitten zij vele miljarden van ons afgetroggelde geldmiddelen en de daarmede aangeschafte aandelenpakketten in onze westerse bedrijven alsmede veel van het meest belangrijke onroerend goed.

Daarenboven werden -uiteraard- zoals dictators eigen, in ruime mate wapens (bij ons) aangeschaft van het van ons afgetroggelde geld. Nog richten zij die wapens nauwelijks op ons. Voornamelijk moorden zij elkander daarmee uit. Laten wij daar tot zover dan maar blij om zijn. Houd er ondertussen wel rekening mee dat als zij ‘klaar’ zijn met elkaar, dat wij dan aan de beurt zijn.

Mij houdt niet alleen de gedachte bezig: “We moeten die achterlijke islam gewoon verbieden, vastleggen dat het geen religie is, volgens onze maatstaven derhalve niet de privileges verdient die wij gewoonlijk aan een echte religie toekennen. We moeten al die islammelingen die weigeren zich aan onze westerse normen en waarden aan te passen door te integreren, kordaat uitwijzen, buiten gooien, desnoods zelfs gewoon keihard er uit flikkeren.

Screenshot_14

Daarnaast speelt ook steeds de gedachte door mijn hoofd dat wij daarna ook met die islamitische maffia in economische zin moeten afrekenen. De balans opmaken en berekenen wat de reële schade is die zij ons met hun manipulaties hebben aangedaan. EN MET TERUGWERKENDE KRACHT VEREFFENEN. De olieprijs opnieuw en met terugwerkende kracht vaststellen op een reële waarde. Het  daaruit resulterende triljarden bedrag dat ze ons teveel hebben laten betalen terugvorderen. Beslag leggen op de banktegoeden, de aandelenpakketten, het onroerend goed, etc.

Hen terugwerpen in de era waarin zij feitelijk thuishoren en al 1400 jaar leven. In elk geval géén onderdelen meer leveren voor de met ons eigen geld van ons “gekochte” vliegtuigen, voertuigen en andere spullen.

Dat ze zich maar weer per kameel door hun woestijnen verplaatsen zoals het die bedoeïenen toekomt. Natuurlijk mist onze industrie dan de omzet vanwege hun klandizie. Yeah. Shit happens. Tegenover al die voordelen moeten we dan ook maar een kleinigheidje als verlies accepteren. Een offertje om bestwil. Als we het goed aanpakken, hoeven we waarschijnlijk niet eens een muur te bouwen rondom hun territorium.

Ondertussen blijven wij natuurlijk de nog benodigde olie gewoon “afnemen” en tegen de eerlijke waarde betalen. Het zou daarbij natuurlijk wel erg goed uitkomen indien er ondertussen een andere energiebron zou worden gevonden voor onze auto’s, vliegtuigen, fabrieken. Hopelijk een uitdaging voor de hoog begaafde Israëlische ingenieurs om iets uit te vinden waarmee zij hun Arabische opponenten in één klap ontdoen van hun business, dus inkomstenstroom!?

Screenshot_15

Door:
Banderes
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabieren, Arabische wereld, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Westen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Inhakend op “De Grote Leugen”: “Dat achterlijke islamvolk leverde toch wel een knappe prestatie”

 1. Cathja zegt:

  Goed stuk zeg! Helemaal mee eens. Maar zodra dit artikel onder de ogen van onze politici terecht komt, krijgen ze het Spaans benauwd! Nee, ze laten zich liever chanteren dan dat ze bereid zijn de boel eens even flink op te schudden.
  Wat zou het geweldig zijn als wij nooit meer van die Arabieren afhankelijk zouden zijn, maar zij van óns! De rollen moeten eens omgedraaid worden. We hebben decennia lang gedoogd dat zij stap voor stap de macht overnamen, en nu moet er maar eens een andere wind gaan waaien.

  Konden we de klok maar terugdraaien, en voorkomen dat het Verdrag van Straatsburg zou worden ondertekend. Maar in die tijd sliep kennelijk niet een déél van Nederland, maar héél Nederland!

  Inderdaad, laten knappe Israëli’s de touwtjes maar eens in handen nemen. De moslimwereld zal op z’n kop staan.
  Wanneer is het zover?

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Leuk verteld maar helaas zit je wel een flink eind in de goede richting.
  Onze westerse wereld heeft zich vooral door links laten remmen.
  In Nederland begon de Pvda. ermee onder den Uyl.
  Tien over rood die nog linkser zeiden te zijn dan den Uyl hebben het duidelijk laten zien.
  Toen ze er eenmaal zaten hebben ze ALLEMAAL goed voor zichzelf gezorgd.
  Wij zijn er nooit meer bovenop gekomen.
  We waren met kernenergie op de goede weg maar ook daar werd door links een stok in het wiel gestoken.
  Waarbij grove fouten bij Tjernobil en nu nog erger Fukushima zijn gemaakt.
  Maar ook bij het winnen van steenkool zijn tientallen duizenden gestorven waarbij alleen al in Limburg duizenden gestorven zijn aan stoflongen.
  Er zit toch waarschijnlijk veel links in mensen.

  Like

  • Jean zegt:

   Louis,
   Met links én moslims alleen maar ellende daarom de boodschap “in mei is het onze beurt”.

   Like

  • Inge zegt:

   De doden bij Fukushima zijn veroorzaakt door de tsunami, niet door de kerncentrale. De kerncentrale stond, achteraf gezien, niet op een handige plek, waardoor het gebied nu onleefbaar schijnt te zijn. In Duitsland zijn op grond van de ramp in Fukushima meerdere kerncentrales gesloten; oorzaak en gevolg zijn daar verward geraakt.
   Als je het aantal doden ten gevolge van een kerncentrale afzet tegen de gevolgen van stoflongen, dan is de kerncentrale verre te verkiezen. Maar dan moet je de centrale wel op een gunstige plek bouwen en hem uitstekend onderhouden.

   Like

 3. reageerbuis zegt:

  Laten we ook niet vergeten dat de tekstschrijver van Tony Blair heeft gezegd dat de immigratie bewust gestimuleerd werd om de identiteit van het volk te vernietigen. We hebben iets soortgelijks zien gebeuren onder Stalin, die hele volksstammen verplaatste.

  Like

 4. JooJootje zegt:

  Zeer interessante benadering van de realiteit.
  Geef ook een inkijkje waar het gevaar bij deze mensen op de loer ligt en hoe simpel het kan zijn dit te voorkomen en de welvaart terug te laten keren bij de mensen die het verdienen.
  Tegelijk maak je het hun ook onmogelijk dat zij zich opnieuw kunnen manifesteren en dan is er vrede zie je wel volgens mij is dat ook hun voorspelling een grote strijd en dan vrede.
  Alleen de uitkomst voldoet niet aan hun verwachtingen vrees ik.

  Like

 5. JooJootje zegt:

  Over het stoppen met olie, daar is al een oplossing voor dat noemen we technologie en sommige deel oplossingen bestaan al en kunnen wellicht verder ontwikkeld worden.
  Kernenergie.

  Like

  • Jean zegt:

   JooJootje,
   De groenen, vriendjes van de islamieten en islamtieten, zijn het daar niet mee eens, vriendjes onder elkaar beschermen zich van het riante inkomen, dus, groenen én roden wegjagen liefst met een flinke rammeling.

   Like

 6. peterselie1 zegt:

  Goed artikel Banderes

  Ga helemaal mee in jouw redenering, terug naar het verleden dat gaat helaas niet meer, de Nederlandse burger zit gewoon opgezadeld met ongeveer 2 miljoen moslims. Er zou een immigratiequota ingesteld moeten worden, strengere integratie wetten, gelijke behandeling (geen positieve discriminatie). Ook zo als je het stelde zouden er nieuwe energie bronnen door technologische ontwikkelingen mognlijk gemaakt moeten worden. De windmolen-hoax daar zou men onmiddellijk mee moeten stoppen, dat is gewoon miljarden weggegooid geld. Laat men bijvoorbeeld de waterstof-fusie volop ontwikkelen want het lijkt er op dat deze in de ijskast is gesteld. Bouw er een stel kern-centrales er bij met de nieuwste veiligheidstechnologieën, b.v. Thorium kernenergie zonder afval. Ook het elektrisch rijden is veel te duur en voor een bepaalde groep mensen weggelegd, je kan een ‘Tesla’ kopen maar dan moet je wel 70.000 euro uit je toch al afgeknepen beurs schudden. In mijn optiek blijf alles nog een geruime tijd bij hetzelfde, langzame ontwikkelingen en wachten dat er een nieuwe generatie komt die alle oude ideeën overboord smijt en er vol tegen aan gaan, want met alleen woorden en de federale EU komt men er echt niet.

  Like

  • meneertje zegt:

   Het is uiteraard weer een nieuwe islam-gruwel.

   Maar ik zie toch nog één gunstig aspect. Zo’n artikel wordt nu tenminste op de Volkskrant-site geplaatst.
   Ik meen tekenen te zien dat in ieder geval de webmasters van het log van deze krant een klein beetje lef beginnen te krijgen. Af en toe durven zij nu een stukje waarheid over de islam toe te laten..

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Banderes, dat heeft U goed verwoord! laat ons inderdaad snel overgaan op alternatieve energiebronnen, dat is de enige mogelijkheid om van de afhankelijkheid der islamlanden af te komen.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Jammer genoeg menen onze meiden heel vaak dat het het paradijs is de emiraten bedoel ik; ze vegeten daarbij dat het alleen een fatamorgana is veroorzaakt door olie.

  Like

 9. Syrier zegt:

  Die olie en grond was helemaal niet van die tering- barabieren.Om een voorbeeld te noemen Irak was Assyrisch grondgebied tot 1933.In 1933 zijn de meeste christelijk Assyriers verdreven in alle windhoeken van de wereld met behulp van wederom de Engelsen.Bij het bloedbad van Semele zijn duizenden Assyriers vermoord en heel veel zijn verdreven.De engelsen gaven de arabieren tanks en vliegtuigen zodat zij de christenen konden afslachten.Ik kom net van een begravenis van een Assyrische veteraan die eerst voor de Engelsen had gevochten in heel het Midden Oosten.
  Om mijn verhaal te verduidelijke :Mijn familie naam is Selukie wat de oude Assyriche naam van Kirkuk is ,en in Kirkuk heb je de beste olie van de wereld. Reeds in de balylonische tijd kwam die olie aan de aardoppervlak.De profeet Daniel sprak van de eeuwige ovens.

  Like

 10. meneertje zegt:

  @Banderes,

  Het doet mij uiteraard genoegen als iemand bericht dat ik haar tot het schrijven van een uitgebreide reactie heb aangezet.
  En des te meer als dat zo’n intelligente reactie blijkt te zijn als u hebt geschreven.

  Ik zal u uitleggen waarom ik die ook nog eens extra-nuttig vind.
  Iemand stelde mij voor mijn artikel uit te breiden met een derde deel.
  In eerste instantie antwoordde ik dat ik geen stof had voor zo’n derde deel. Pas later drong het tot met mij door dat ik die stof wel degelijk had.
  Dat heb ik hem nog wel geschreven, maar jammer genoeg waren mijn artikel en de reacties daarop inmiddels in de kelders van het archief verdwenen.

  Ik zal uitleggen wat ik in dat derde deel had moeten schrijven.

  Toen ik tevoren overdacht wat ik in mijn artikel moest opnemen, had ik mij voorgenomen ook over de financiële aspecten van de immigratie (speciaal die van moslims) te schrijven.
  In ieder geval over twee hoofdpunten daarvan.
  Ten eerste: de immigratie (niet uitsluitend van moslims, maar zij vormen wel de meerderheid daarvan) kost Nederland per jaar naar (voorzichtige) schatting zeven miljard.
  Ten tweede; de kosten van de immigratie van niet-westerse allochtonen heeft ons, ruw geschat, in het totaal ongeveer het bedrag gekost dat de aardgaswinning in Groningen heeft opgeleverd.

  Als ik het een beetje “kort door de bocht” mag formuleren: de Groningers betalen nu met hun aardbevingen voor de massa-import van ongeschoolden, analfabeten en criminelen in Nederland gedurende de laatste decennia.

  Toen ik mijn artikel schreef was ik – helaas! – dat voornemen om ook over de financiële aspecten te schrijven, even vergeten.

  Het doet mij veel genoegen dat u mijn artikel nu aanvult juist op het aspect dat ik had laten liggen.

  Wat uw pakket voorstellen betreft om de enorme fouten van het verleden te herstellen, moet ik zeggen dat ik het over de wenselijkheid daarvan geheel met u eens ben, maar dat ik de mogelijkheid tot realisering er van nog niet duidelijk voor ogen heb…

  Like

  • Banderes zegt:

   Het verheugd mij dat ‘meneertje’ mij hier bijtreedt.

   Uiteraard realiseerde ik mij ook wel dat het idee niet ‘zomaar even’ uitvoerbaar is.
   Eerst en vooral dient er nog een enorm ethisch dilemma te worden overwonnen. Achteraf een reeks zakelijk reeds afgewikkelde transacties weer openbreken en de afrekeningen herzien is niet alleen een immens rekenkundig en organisatorisch karwei, het is iets wat menigeen moreel tegen de borst zal stuiten.

   Ik beoogde dan ook meer een schot voor de boeg te geven. Een andere dimensie aan onze denkrichting te geven.

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    citaat : Een andere dimensie aan onze denkrichting te geven.

    ikkes : ik mag uw wijze van formulering van het onontkoombare wel, onontkoombare als we we nog enigszins over een vrijheid willen blijven beschikken.

    Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Nee, de klok terugdraaien kan niet, zoals Peterselie1 al stelde. Een ander beleid naar de moslims toe zou nog wel kunnen: Inderdaad: Strengere toelatingseisen en, daarop aansluitend, een strikter integratebeleid. Verder zou men abrupt moeten ophouden, hen als een zielige, hulpbehoevende groep te zien, die recht heeft op bepaalde voorzieningen en privileges. Zoals eerder Daniel Greenfield al stelde: Beschouw hen als een volwassen meerderheid -waar ze zichzelf zo graag voor aanzien- maar dan wel een volwassen meerderheid in óns land, die geacht wordt, zich volwassen te gedragen volgens ónze normen. Laat regelmatig het NEE horen, rustig maar beslist. Laat geen islamitische zeden toe, zelfs geen fractie ervan en ook niet bij wijze van uitzondering. Houd steeds voor ogen, dat deze groepering nu eenmaal de neiging vertoont, de hele hand te nemen,waar een vinger geboden wordt dus ook hierin moeten zij ‘opgevoed’ worden…..
  Maar ja, tegen wie benadruk ik dit eigenlijk? WIJ hier weten dit immers al lang.
  Het is de Schijn-Elite van de Valsmunters, die wat dat betreft eens hardhandig wakker geschud dient te worden!

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Niet alleen de Arabieren strijken veel geld op met de verkoop van benzine c.q. olie.

  Wat dacht U van onze roverheid. Ergens zal het geld toch vandaan moeten komen dat afgedragen wordt aan de EU, de multiculturele samenleving de windmolen parken en de maatloze speciaal gecreëerde wildgroei aan subsidies die vooral het politiek correcte ons kent ons volk en haar vele vertakkingen ten goede komt.

  Overheid maakt accijnstarieven voor 2014 bekend

  Gepubliceerd op 09-12-2013 om 14:12

  accijnsactie1

  De landelijke overheid heeft de accijnstarieven voor volgend jaar bekendgemaakt. Voor benzine gaat het tarief omhoog van 0,74655 euro naar 0,75924 euro per liter. Een verhoging van ongeveer 1,3 cent. Het dieseltarief stijgt een stuk harder. Per liter gaat er dit jaar nog 0,44028 euro accijns naar de staat. Dat wordt vanaf begin volgend jaar 0,47776 euro. Een verhoging van ruim 3,7 cent. Deze bedragen zijn alle exclusief BTW. Tel je die erbij op, dan gaat bij een literprijs benzine van 1,709 euro ongeveer 1,05 euro naar de staat. Dat is ruim 61 procent. Van de opbrengst van een liter diesel gaat bij een prijs van 1,409 euro 0,71 euro naar de schatkist. Dat is iets meer dan de helft.

  Worden we niet door de Arabieren financieel gekielhaald, dan in elk geval door onze democratisch wel of niet strategisch gekozen volksvertegenwoordigers.

  Like

 13. vctleman zegt:

  Import moslims industrie heeft meer omzet dan de bouw!

  De import moslims is een industrie geworden van tienduizenden ambtenaren en div. functionarissen,advocaten,tolken, beleids- en gemeenteambtenaren,maatschappelijk werkers,bewakers,verzorgers van asielcentra,wetenschappers,sociologen,managers,enz.
  islamindustrie financiert PVDA, GL en D66…
  De regering doet alles precies verkeerd. Al die miljarden belasting opbrengsten gaan met bakken vol het land uit:  EU/ontwikkelingshulp en verder geven ze het aan de import nog meer moslim industrie. Bij de bouw van grote moskeen in Nederland, werken alleen apart geimporteerde Moslims uit Turkije en marokko, dus niet bepaald werkgelegenheids creërend voor de Nederlandse bevolking…

  Voor deze islamindustrie, de bouw van nog meer hilton gevangenissen, verzorging van moskee diensten, uitkeringen, moslim omroepen, begeleiden van Marokkaanse jihadisten, gratis vakanties voor de tuig in ruil van het pauzering roofaanvallen, is een zeer lucratief job geworden.

  De immigratie van Moslims is bedoeld om Europa op deze wijze te veroveren, en ook om de niet-moslim bevolking op den duur te vervangen door een Moslim-bevolking. Moslim-migranten zijn juist geen economische migranten, maar ideologisch gemotiveerd.

  Moslims stellen voortdurend hun eisen aan PVDA, GL, CDA en D66, met als doel hun eigen waarden op te leggen: deze houding vloeit voort uit hun religie. Toegeven of compromis leidt slechts tot meer eisen. De eisen zijn mede bedoeld om niet-Moslims tot de status van dhimmi te reduceren. 

  Wat steeds duidelijker wordt: De imams en leiders van de moslims,verenigingen, werken iedere ontwikkeling van de jonge moslims tot zelfstandig denkende mensen tegen. Dat ziet men aan de tegenwerking van de moslim scholen en hun besturen. 
  Want ontwikkeling op westerse wijze is een gevaar voor de islam-ideologie. De moslims mogen gewoon niet wijzer worden. Onderwerping en opleiding tot domme adepten van dat geloof wordt er in gestampt op de moslimscholen. En onze regering laat dit gezwel maar groeien. 

  De juiste houding voor PVDA, GL, CDA en D66 zou zijn, om alle eisen van de Moslims resoluut af te wijzen, maar deze partijen willen dat niet. Ze doen zelfs concessies voordat de eisen zijn gesteld. Het is deze houding die met dhimmitude omschreven wordt: het is een vorm van verraad aan de westerse beschaving. 

  De groei van de Moslim-bevolking in Europa is een strategie van de Moslims. Nu al zij er veel meer Moslims in Europa, dan de officiële cijfers laten zien. Binnen enkele generaties zullen Moslims de meerderheid vormen. De Europese regeringen hebben met deze strategie feitelijk ingestemd, door Moslim-immigratie toe te laten.

  83% van de gevangenen zijn Islamitisch afkomst, ze willen nu in de gvangenissen moskeen hebben…Er is nog een gelijkaardig barbaars bloederig ritueel dat wél door alle volgelingen van Mohammed wordt ondergaan. En dan tellen we de gevangenen die ook buitenlands zijn en wel hier zijn geboren nog niet eens mee!

  In plaats van de enig logische conclusie te trekken, alle mogelijke middelen gebruiken om de moslims te doen terugkeren, gaat men maatregeltjes verzinnen om de immigratie weer wat acceptabeler te maken. En dat zegt A. Petchold, nog meer miljoenen van gemeenschapsgeld aan de moslims geven, om jihadisten onder controle te brengen! Die man spoort echt niet.

  Onmiddellijk het nederlands paspoort afpakken van de Jihadisten en voorgoed het land uitzetten.

  Het beste zou zijn om Islamisten met 2 paspoorten uit te sluiten van de Nederlandse volksverzekeringen, aow, kinderbijslag, bijstand en AWBZ uitkeringen. Mensen met 2 paspoorten, na 50 jaar, hebben immers niet eenduidig voor het Nederlanderschap gekozen.

  Petchold er valt nog veel te leren van wat wij al lang weten. Een onthullend recent onderzoek naar de aard van de propaganda van de moskeeën in Nederland komt tot de conclusie dat het een totalitaire ideologie van haat weerspiegelt die kan aansporen tot geweld. ISIS in Nederland propageert dat de islamieten die het geloof de rug toe keren gedood moeten worden volgens de imams van deze moskeen, en wordt democratie als on-islamitisch veroordeeld. 

  Voor Nederland met zijn grote Turkse en Marokkaanse gemeenschap is in dat verband relevant. 

  de groeiende macht van de islamieten, de deur geopend heeft voor alle moslimlanden dat erop gebrand is Wahhabisme van ISIS binnen nederland te promoten. De Moslim landen beginnen significante fondsen naar Turkije en Marokko te sluizen en ontwikkelden instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief het opzetten van Koranscholen en liefdadige organisaties. Zij halen ook Turken en Marokkanen voor training naar midden-oosten, om zo een nieuwe generatie radicale predikers te scheppen die geschoold waren in een rigide interpretatie van de islam. Dezen worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en Marokko en vervolgens door herkomstlanden naar Europa en Azië gestuurd om de islam te verspreiden.

  Nederland moet pas weer immigranten toelaten als we eerst alle criminelen, nep-vluchtelingen, dubbele-paspoorthouders en nutteloze profiteurs hebben teruggekregen naar hun herkomst landen en de overigen volledig zijn geïntegreerd. Dit is het enige voordeel van hun dubbele paspoort.

  Deze Moslims hebben hun hele leven lang gefantaseerd, hoe ze Nederlanders en andere denkbeeldige vijanden kunnen vermoorden. Ze hebben nu de manier gevonden om hun dromen in daden om te zetten.

  Dit tuig hoort niet in Nederland thuis, NL paspoort innemen en naar herkomstland uitzetten, ouders ook. Het is mede de schuld van PVDA, D66, GL, die jarenlang hebben gedaan alsof er niets aan de hand was en ervoor heeft gezorgd dat deze Jihadisten hun gang konden gaan.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @vctleman: 11.26. uur. Klopt meneer Leman, maar de belangrijkste schuldigen zijn: VVD,CDA,PvdA en het CDA. Deze PARTIJEN meneer Leman, hebben 43 jaar achter elkaar geregeerd in NEDERLAND. En deze VERRADERS hebben INGESTEMD met de KOMST van deze sprinkhanenplaag der ISLAM!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s