Moslims oververtegenwoordigd in Britse en Italiaanse gevangenissen

Screenshot_26

Minstens 35% van alle Italiaanse gevangenen is afkomstig uit islamitische landen en een vierde deel van alle gevangenissen heeft een gebedsruimte voor ze ingericht. Het rapport van het Italiaanse ministerie van Justitie en Gevangeniswezen draagt de kop “Moskeeën in gevangenissen” en werd dinsdag in Rome voorgesteld.

Ansamed bericht dat op 30-09-2013 van de 64.760 gevangenen 23.000 buitenlanders waren en 13.500 kwamen uit landen die in meerderheid islamitisch waren, hoofdzakelijk uit Marokko en Tunesië.

De delicten omvatten drugshandel, diefstal, vervalsing van documenten en verzet tegen arrestatie. Ongeveer 9000 waren gelovige moslims, onder wie 181 imams of spirituele leiders en 53 van de 202 gevangenissen hebben zelfs moskeeën voor hen ingericht.

Screenshot_25

In Groot-Brittannië ziet het er net zo uit. In het jaar 2013 zaten er ongeveer 11.200 moslims in de gevangenissen in Engeland en Wales gevangen. Dat komt overeen met 13% van alle gevangenen (een stijging van 7,7% tegenover het jaar 2002) en dus veel meer dan hun aandeel in de bevolking, die 4,8% bedraagt, bericht het blog Cherson and Moschky.

Moslims kunnen in de gevangenis het leven van niet-moslims tot een hel maken. Medegevangenen worden net zo lang bedreigd totdat ze zich bekeren. Aldus geschied in Frankrijk, waar ongeveer de helft van de gevangenen moslims zijn en in enkele grote steden is dit zelfs 70%.

Screenshot_29

In Britse gevangenissen wordt het shariarecht van moslims in gevangenissen doorgedrukt. Medegevangenen worden bedreigd als ze varkensvlees eten, muziek is verboden en posters van pin-upgirls worden van de muur getrokken.

Niet-islamitische gevangenen zeggen dat de islamitische gevangenen beter behandeld worden. Ook de moslimbendes worden steeds gewelddadiger, de drugshandel en de handel in mobiele telefoons bevindt zich al volledig in hun handen. Het bewakend personeel is in gevangenissen zoals HMP Whitemoor al lang de controle over complete gevangenisvleugels kwijtgeraakt.

Screenshot_28

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, Frankrijk, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

15 reacties op Moslims oververtegenwoordigd in Britse en Italiaanse gevangenissen

 1. Jean zegt:

  én Belgische.
  Allemaal heel snel overbrengen naar die grote zandbak in Noord Afrika en zorgen dat er genoeg zwijnen en de buitenkant van de afsluiting lopen als bewaking.

  Like

  • Driek zegt:

   We zijn de laatste vijfentwintig jaar een eind opgeschoten, wat een geteisem, en die lieden hebben we hier met open armen ontvangen. Voor de vergrijzing.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Jammer genoeg zijn alle gevangenissen in Europa
   tegenover de herkomstlanden firstclass hotels met
   halalmenue betaald van de Europese belastingbetalers !
   In herkomstlanden worden ze met 1o man in een cel
   gesodemietert met een schijtemmer in de hoek !
   Zouden ze een grote bek hebben worden ze zonder
   ophef gefoltert wanneer nodig aan de muur gestelt !
   In Europa aangekomen zijn ze door hun sluizers al
   bestens informeert waar ze geld kunnen krijgen en
   na strafdaden ook een fijne Europese Pensioencel
   om met alle Landgenoten zonder problemen naar
   Shariaregels hun eigen wetten na te leven !
   Gaan we zo door met het Moslimknuffelen krijgt
   iedereen met een gezond mensenverstand het
   idee dat we in niet al te lange tijd midden in een
   burgeroorlog landen ! Want wat de Moslim niet
   bedenkt ! Europa zal nooit maar ook nooit en te
   nimmer de Sharia toelaten !

   Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Het bewakend personeel is in gevangenissen zoals HMP Whitemoor al lang de controle over complete gevangenisvleugels kwijtgeraakt.

  Moeten ze mij vertellen hoe zo iets mogelijk is.
  Dit zijn namelijk gevangenen die dus hun rechten verspeeld hebben voor de duur van hun gevangenschap.Waarom niet een aantal veiligheidstroepen deze vleugel in sturen om orde op zaken te stellen eventueel met grof geweld

  Like

  • Ekster zegt:

   Henk, dit is inderdaad niet te begrijpen. Het begint al met die lui allerlei privileges te geven zoals Halal-vreten. Dat moet je ze gewoon niet geven. Als je Halal wil eten moet je maar zorgen dat je niet in de gevangenis belandt. Ze hebben het helemaal voor het zeggen, autoriteiten buigen als knipmessen voor deze criminelen, totaal de omgekeerde wereld is het.

   Like

 3. wim van rooy zegt:

  Deze moslims vormen de SA van de islam. Zij maken de weg vrij; daarna komen de grote SS-jongens van de islam en dat zal andere koek zijn.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Moslims oververtegenwoordigd wad dacht u van de nederlandse gevangenissen denk allen maar aan vucht

  Like

 5. Anneke zegt:

  Stuur ze allemaal heel snel naar HER-OP-VOE-DINGS-KAM-PEN. Bedankt voor het WERELDWIJDE politieke BEDROG, wat zitten wij gewone burgers met over-verhitte gebakken peren. “Smeult al te lang, in de politieke pan”. Nou dit is nu wat de DWAZE, machts-bezetenen met ons voor hadden. Bedrog, bedrog, bedrog……..eindeloos; lijkt wel. Meneer Pissterk ook zo’n ervaren bedrieger, hij hoeft niet naar huis. Wordt feitelijk BELOOND voor zijn bedrog, een gewone burger wordt om het minste/geringste de laan al uit gestuurd. “Brrrrrrrr…….”.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Neen, blaten de socialisten,liberalen en christen-democraten in heel Europa en Nedrigland, er is GEEN MOSLIMPROBLEEM. KOTS, ontkennen, liegen en bedriegen, dat doen deze politici allemaal. Maar verwondert ons dat, als ene minister Plasterk, gewoon kan blijven zitten, terwijl hij BEWUST heeft zitten LIEGEN? Zo rolt dat heden ten dage! Laat ons dat voor ogen houden bij de a.s. verkiezingen!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ja, en dan nóg iets:
  Als het westerse gevangeniswezen soms denkt bij te dragen aan hun reclassering door e de mogelijkheid te geven, hun “geloof ” te beleven, het tegenovergestelde is waar, natuurlijk:
  Hun “geloof” leert ze immers juist dat het Allah welgevallig is, als je Kaffirs alles aandoet , ze bestelen, ze verwonden, ze doden…….
  En dan wil het toeval, dat ze op het ogenblik vastzitten in, vooralsnog, Kàffirlanden……
  Geloof me, die komen er op die manier zo mogelijk nog slechter uit, dan ze er in gingen. (Komt natuurlijk vaker voor, maar in dit geval dus om díe specifieke reden.)

  Like

 8. luckybee zegt:

  Huuuh bij ons niet?

  Like

 9. jans zegt:

  Mooi, hoe meer islamieten gevangen zitten, hoe beter. 😀

  Like

  • Anneke zegt:

   Veilig achter slot en grendel……In de schatkist van de Staat der Nederlanden….is uw allah schat in goede -, tot zeer goede bewaring. Een rijpings-proces zal de allah-schat ondergaan en zich NEDERIG keren tot Yeshua H’Maschiach…..Ach; dat zou heel mooi zijn….Dan zal er éénheid tot stand worden gebracht in deze ON-EGALE wereld. “Pfff-F-fff……..”.

   Like

 10. Republikein zegt:

  Het was gajes, het is gajes en het blijft gajes.
  Zouden ze van een andere wereld komen, hier ver vandaan?
  http://www.clarionproject.org/videos/sold-old-man-child-brides-afghanistan

  Like

 11. Tempelier. zegt:

  Een gebedsruimte ? je cel is goed genoeg en 5x per dag een stroomstoot voor de oproep. Of ben ik nu Te ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s