Nederland moet stoppen met ontmoedigingsbeleid Israël

Screenshot_30

Het ontmoedigingsbeleid dat Nederland momenteel voert ten opzichte van Israël zaait alleen maar verwarring en is zeer kwalijk. Tijd om te kappen met die waanzin!

Je zou verwachten dat minister Timmermans en het waterbedrijf Vitens nu grote vrienden zijn. Vitens is gestopt met het samenwerken met het Israëlische bedrijf Mekorot. Dat heeft het nodige losgemaakt, hier in Nederland, maar zeker ook in Israël. Timmermans heeft tot nu toe uitgestraald dat hij helemaal niet rouwig is over dit besluit van Vitens. Hij vindt het prima. Toch zijn Vitens en Timmermans het niet met elkaar eens.

Het waterbedrijf Vitens en het ministerie van Buitenlandse Zaken blijven het oneens met elkaar. Minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken zei woensdag in de Tweede Kamer dat Vitens excuses heeft gemaakt voor de suggestie die het bedrijf had gewekt, dat een gesprek met Buitenlandse Zaken mede aanleiding was geweest om de samenwerking met het Israëlische bedrijf Mekorot af te blazen. Na het Kamerdebat liet Vitens weten dat er helemaal geen excuses zijn gemaakt.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël-vijandigheid, Nederland, Socialisten. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nederland moet stoppen met ontmoedigingsbeleid Israël

 1. Herman Meijer schrijft:
  “We moeten achter Israël gaan staan. Nederland moet stoppen met het ontmoedigingsbeleid.”

  Volkomen mee eens. Hoe kunnen we meer druk uitoefenen dan een goed artikel in DDS en een comment op deze blog.
  Als je leest hoeveel raketten er in de omliggende landen op Israël gericht staan is het urgent dat Nederland – en als het kan ook andere landen in West-Europa – blijk geven van hun medeleven en bereidheid om steun te verlenen als dat nodig is.
  Ik zie liever vrijwilligers naar Israël vertrekken dan jihadisten naar Syrië.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Vertel dat maar onze sefadische Joden van Amsterdam ze zitten toch allemaal in Marxistische partijen?

  Like

 3. Anneke zegt:

  Israel en Nederland twee kleine landjes op een grootse planeet. Het ene land(je) gelegen aan een ijskoude, donker-ogende, Noordzee met een klimaat dat zich weer-spiegelt aan die duistere en koude Noordzee….Het andere land(je) liggend aan de warme, Middellandse Zee…zonnig. Met helaas voor het oog van vele wereld-burgers, een donker -, dus oerduister politiekklimaat. OOIT waren deze twee kleine dondersteentjes dikke makkers van elkaar. Althans dat werd ons burgers lang voorgehouden. Golda Meïr huilde ooit (vroege jaren-70) eens…..Israel en Nederland twee broeders, twee in één….of zo iets dergelijks. Wat zou het mooi – en fijn zijn als Nederland en Israel weer dikke vrienden worden. En dat Nederland voor Israel en ‘d’r’ bewonenrs gaat opkomen!!! ! !!! Laat broeder Israel niet verteren in een enorm diepe beerput!!! ! !!!
  Het grote gros van de VER-OORDELENDE burgers kletst maar wat uit hun nek, zijn nimmer in dat pracht land Israel geweest en zijn totaal vergeten dat dit land(je) is gekozen door onze Heilige Vader, de G’d van Abraham, Isaak en Jakob….!!! Het is en blijft Zijn LANDGOED, Hij is en blijft Landeigenaar van de aardse navel.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Franz verdient wel een zetje in de rug!

  Like

 5. Dr.Kwast zegt:

  En Timmermans maar toneel spelen. Wat de EU wil zal ook Nederland na volgen.

  Complimenten Barroso voor Rutte
  http://www.nu.nl
  Premier Mark Rutte is ‘een van de meest betrokken regeringsleiders in de Europese Unie’
  En wij dachten dat het kabinet zou vallen met Plasterk.

  Like

 6. fleckie zegt:

  ” dans macabre rond ARAFATS. MILJARDEN”,was een column.van de helaas overleden Columnist G.P.MOK, vanhet NIW, OP acht april 2005,,waarin hij schrijft over de door ARAFAT “WEGGEFOEZELDE MILJARDEN” ….Misschen kan minister TIMMERMANS van BUITEN
  ANDSE ZAKEN,bij de. PALESTIJNEN (;ABBAS) er achter komen wat er nog BOVEN. WATER is gekomen van dat enorme . “WEGGEFOEZELDE”

  Like

 7. fleckie zegt:

  Uit het NIW v 14 febr.2014.van Columnist SALOMON. BOUMAN”BOYCOT-RAGE.” “In Israëlische politieke kringen bestaat het vermoeden dat vanuit de EU boycot van Israël wordt aangemoedigd”.

  Like

 8. fleckie zegt:

  In het NIW van 14 febr.2014,kan men ook het verhaal lezen OVER HET ISRAELISCHE. bedrijfsleven ,waarover Jan Franke schrijft,oa.over de ISRAELISCHE HIGHTECHINDUSTRIE.dat ongekende successen boekte,en dat er in de Nederlandse en Europese media amper aandacht aan wordt besteed. …..”SILICON WADI”, ” WAZE,een ISRAËLISCH SPROOKJE”, en “HONDERD MEDEWERKERS WERDEN IN. EEN. KLAP. MILJONAIR”……ABONNEMENT DIGITAAL per jaar E 100,20 Studentenabbonement p.jaar e 67,50.
  Sich

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s