Nederlandse jihadist poseert met afgehakt hoofd

Screenshot_9

AMSTERDAM – Op internet is een foto opgedoken van een uit Nederland afkomstige jihadist die poseert met een afgehakt hoofd in Syrië.

De man zou meevechten met een extreemislamitische beweging. Het is niet bekend wie het slachtoffer op de foto is. De foto zou een week geleden zijn gepost.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Islam, Jihad, Nederland. Bookmark de permalink .

28 reacties op Nederlandse jihadist poseert met afgehakt hoofd

 1. Tom Hendrix zegt:

  Men verwacht het niet hé! Dat is nu het ” geloof van de vrede”. Maar als deze zgn. verrijker terug zou komen naar Nedrigland, zal er een heel batterij hulpverleners voor hem klaar staan, met- geen dank- aan de progressieven en politiek correcte partijen!

  Like

 2. Lis zegt:

  Wanneer deze zielige kansarme figuur terugkomt in Nederland wordt hij ‘in de gaten gehouden’ en krijgt alle hulp die nodig is om zijn traumatische ervaringen te boven te komen. Hoe ziek moet je zijn om andere mensen te onthoofden en zulke walgelijke foto’s van jezelf te laten maken? Bah, bah, bah!!!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  En deze verrijking komt straks weer gewoon naast U wonen ??????

  Like

 4. jans zegt:

  Dit noemen de socialisten een cultuur verijking, het is gewoon een godsdienst waan. De islam is op aarde gekomen om de mensheid naar de verdommenis te helpen. De islam en koran moeten verboden worden. Alle moskeen en islamscholen moeten worden gesloten en afgebroken.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  DAAR BEN JE HELEMAAL VERKEERD INGELICHT !
  DIT IS NOOIT EN TE NIMMER EEN NEDERLANDER !
  DIT IS EEN VAN AIDS INFEKTIERDE BAARD-AAP !
  NEDERLANDERS HEBBEN NOG EEN EERGEVOEL !

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Bij eventueel thuiskomst in Almere wordt dit moslimschorem in de watten gelegd door weet ik niet hoeveel instanties die daarbij betrokken worden.
  En Plasterk zijn AIVD die speelt ook een ondergeschikt rolletje I.P.V. hem uit te leveren aan het oorlogstribunaal nadat hij zijn Nederlandse paspoort en nationaliteit verloren heeft.
  Ook altijd het gezeik op onze Zuiderburen de Belgen, maar deze zijn tenminste consequent in hun daden en handelingen, in België wordt tenminste het paspoort afgepakt.
  Bij ons met natuurlijk weer een langdurige procedure van een wetswijzigingen toegepast worden door dit kabinet wat op zijn handen zit en alleen overeind komt wanneer Brussel roept.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Ik was hoogst verbaasd dat de Telegraaf dit plaatste.
  Moeten ze vaker doen, mogelijk reageert links Nederland dan ook geschokt.

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   Mee eens. Dan kan de burger niet meer de andere kant opkijken.
   En verder… mocht die viezerik het wagen terug te keren naar Nederland om zijn uitkering veilig te stellen, dan onmiddellijk oppakken en in het gevang opsluiten.
   Want bewijs van moord door hemzelf aangeleverd.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Had dit hier op blog ook niet gekund? /
  LET OP: ZEER SCHOKKENDE FOTO
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22296042/__Jihadist_poseert_met_hoofd__.html.
  /////////
  Nederlandse jihadist, tjsa als je dit NL-ers noemt.!
  Loopt zijn autkiering door tijdens verblijf aldaar.????????????????

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik heb die serie al gezien.
  Ik ben erg benieuwd of we dat ook bij onze MSM te zien krijgen.

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Hier komt natuurlijk de duurzame groene verrijking volledig tot uiting waar de linkse/socialistische/islamitische alliantie steeds maar naar verwijst in de vele NOS en VARA programma’s en waarin zo veel mogelijk van elke gelegenheid gebruikt wordt om de zwarte piet naar de PVV en met name de heer Wilders toe te schuiven.
  Je krijgt onmogelijk de handen op elkaar voor het doel van de Rode Honden van Nederland.
  Genocide ontkenner Pechtold zal ongetwijfeld ontkennend op de lugubere foto reageren.

  Like

 11. Jean zegt:

  Ik moet nog maar het woord islam of moslim horen en ik kom al aan ’t kokhalzen.
  Hoelang nog die smeerlapperij op ons grondgebied? Is de politiek te laf of hebben ze hun ziel verkocht voor de postjes en de poen zonder normen, waarden en fatsoen?
  Mensen stem voor partijen die een einde maken aan die import van…, aanwezigheid en geweldplegingen door islamtuig. Onze leefwereld en veiligheid zullen het enorm baat bij hebben.
  Mijn keuze staat reeds lang vast ik stem “tegen” die EU bende en “voor” het Vlaamse Belang.

  Like

 12. Er staat in het artikel van de Telegraaf dat de slachter een jihadist is. Maar jihadisten zijn gewone moslims hoor! Sommige moslims worden betaald door Israël en dan doen ze gruwelijke dingen, zie foto!? De slachter zal ook wel gediscrimineerd hebben gevoeld door Geert Wilders en de PVV in Almere. Vandaar… Geert Wilders moet stoppen!? Geert Wilders is het grote gevaar!? Zulke dingen zullen wel op Joop.nl staan.

  Like

  • Sjaak zegt:

   NIET MEE EENS ! Zou het Wilders/Le Pen en vele Europese
   meestreiders tegen de Islaam niet geven hadden we nu al de
   Sharia in Nederland ! Het beste voorbeeld is dat ze al een
   cartonist die harmloze tekeningetjes in de Krant zet tot op de
   hedige dag op de moordlijst van de Moslim staat !
   Zou U in een land willen leven dat van de Shariawet bepaalt
   word ? En zou Wilders en de rest inknikken voor de Moslim
   ga ik me met hand en tand verdedigen ! En wanneer
   de burgeroorlog tegen de Moslims voorbij is en ik het
   overleef, ga ik verzamelen voor een standbeeld voor
   de strijders wie Wilders !

   Like

   • Ja Sjaak, ik begrijp je wel. Maar ik wilde alleen de gedachten van Links Nederland weergeven. Maar zo’n Jihadist is een gewone moslim. Want een Jihadist wordt geëerd in zijn moslimgemeenschap. Een voorbeeld moslim. Dan ben je pas een moslim. Ik denk niet dat de andere moslims afstand nemen van Jihadisten. Verder staan achter de gedachten van Links Nederland steeds !? Dat betekent zeer slechte gedachten.

    Like

 13. luckybee zegt:

  Tsia zo te zien is de islam bij ons bijna Thuis? Tenminste als wij niets iets hier tegen doen.Het is tegen de 10 Geboden.Dat is heel zeker.

  Like

 14. breget zegt:

  En nog word er door goedgelovige personen , menselijkheid aan zo’n gestoorde nazaat verbonden.

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Gaat nergens om, maar als de identiteit van dat beest bekend is…….
  Moest zich, mocht hij ooit weer binnen onze grenzen terugkeren, toch eens een klein, geheim commando vormen, dat in een onbewaakt ogenblik snel en discreet met hem afrekent……
  Tja, als die lapzwansen in Den Haag het niet doen, zal ooit de burger het zelf moeten doen, nietwaar?
  Hoe dan ook, hem weer gewoon hier laten wonen alsof er niets aan de hand is, is eenvoudigwegweg uit-ge-slo-ten.

  Like

 16. Azraël zegt:

  ‘Nijntje gaat naar school’ zou voor dit soort gasten toch veel beter zijn dan deze teksten;

  [Q8.12] : Ook toen uw Heer tot de engelen sprak: Waarlijk ik ben met u; bevestigt dus hen die gelooven. Ik zal schrik in de harten der ongeloovigen werpen. Slaat dus hunne hoofden af, en slaat al de toppen hunner vingers af.

  [Q47.4] : Als gij de ongeloovigen ontmoet, slaat hun het hoofd af, tot gij eene groote slachting onder hen hebt aangericht; of bindt hen, opdat zij niet ontkomen. Daarna zult gij hen in vrijheid stellen, of hen teruggeven tegen een losprijs, tot de oorlog zal geëindigd zijn. Dit zult gij doen. Waarlijk, indien het Gode behaagde, zou hij, zonder uwen bijstand, wraak op hen kunnen nemen, maar hij beveelt u in zijne veldslagen te strijden, opdat hij den een van u, door den ander zou kunnen beproeven. En wat hen betreft, die ter verdediging van Gods waren godsdienst strijden, God zal hunne werken niet doen verloren gaan.

  (Q5:33) : Maar de belooning van hen die tegen God en zijn apostel strijden, en er op bedacht zijn, op aarde slecht te handelen, zal wezen, dat zij gedood zullen worden, of gekruisigd, of dat hunne voeten aan de tegenovergestelde zijden zullen worden afgesneden of dat zij uit het land zullen worden gebannen. Dit zal hunne ongenade in deze wereld zijn, en in de volgende zullen zij een strenge straf ondergaan,

  Like

 17. tjonge zegt:

  de pvda zal zeer verontwaardigd zijn…en gaat over tot de orde van de dag.

  Like

 18. Avidia zegt:

  De Linksen???? die omarmen al die rotzakken, de rechtsen in de regering accepteren het maar om in de regering te blijven, spelletjes toch???? Wat kan hen het schelen, als ze maar blijven zitten. Als ze die rotzooi het land uitsturen??? Mooi niet, kost stemmers vooral voor de pvda partij voor de allah. Ze zitten er samen in, dus likken ze elkaars kont over de ruggen van ik weet niet hoeveel mensen. Walgelijk!!!!
  Stem PVV

  Like

 19. Oud Marinier zegt:

  Ben bijna 47 jaren jong, maar de NL-se “ondergrondse”/verzetsbeweging tijdens de 2e Wereld oorlog , roept bij mij toch wel idee-en op die ik gaarne NU zou toepassen .( Als oud-marinier heb ik mijn portie ook wel gehad in het M.- Oosten). Wanneer het politiek , wettelijk enz enz “onmogelijk” is om deze ‘gestoorden’ aan te pakken en met allerlei voorzieningen in de watten worden gelegd , die zelfs (voorheen) dienstplichtigen en/of beroeps-militairen niet eens kregen (na uitzending in regio van gewapend conflict) , dan maar een soort van executie commando escader oprichten . En dit gajes executeren bij aankomst in NL . Uiteraard pas na grondig de betreffende persoon te hebben geschaduwd. Dan een goed plan uitwerken ivm liquidatie/executie. Snel en efficient , geen sporen achter laten … niets wat bij een eventueel politie onderzoek naar wie of wat dan ook kan leiden. Helaas …is de huidige regering het blijkbaar met die ‘gestoorden’ eens en houdt hen op allerlei mogelijke wijzen de hand boven het hoofd , want ze zijn allemaal zo zielig , enz enz…… Kotsmissleijk wordt ik er van…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s