Oostenrijk: Rode Kruis wijst moslimbloed af

Screenshot_1

De moslimverenigingen in Oostenrijk schuimbekken van woede, omdat een verantwoordelijke vrouwelijke arts van het Oostenrijkse Rode Kruis (ÖRK) het heeft gewaagd het “waardevolle” Mohammedanenbloed af te wijzen. De Islamitische Religiegemeenschap Linz wilde het initiatief nemen tot een bloeddonoractie onder haar leden. Dat werd onder verwijzing naar het vaak “verontreinigde bloed van mensen van de islamitische geloofsbekentenis respectievelijk mensen met een islamitische of Turkse herkomsthistorie” afgewezen.

Dat bevalt degenen, die anders de “reinheid” voor zichzelf in pacht hebben, helemaal niet. De uitspraak van de arts is echter terecht en wel m.b.t. de significant hoge aanwezigheid van Hepatitis-B antilichamen in het bloed van mensen uit Zuidoost-Europa en is daarom medisch gefundeerd. In tegenstelling tot de ideologisch gemotiveerde haatmaatregel van de Turkse Rode Halvemaan, de tegenhanger van het Rode Kruis, die een fabriek ondersteunt die uitsluitend medicamenten produceert van uit moslimbloed gewonnen plasma. Met de motivering: medicamenten uit andere landen zijn meestal met het plasma uit het bloed van de mensen van dit land geproduceerd en omdat die meestal geen halal voedsel tot zich nemen, heeft men daar een probleem mee.

Der Standard” bericht:

De Islamitische Religiegemeenschap Linz bekritiseert dat een door haar geïnitieerde bloeddonoractie door het Rode Kruis werd afgewezen, omdat mensen van islamitische of Turkse komaf hiervoor om medische redenen niet voor in aanmerking komen. Ook andere Oostenrijkse verenigingen is dit overkomen.

Christian Gabriel, de geneeskundig chef van de bloedcentrale Linz, zei dat men verplicht is om volgens de dienovereenkomstige veiligheidswet de bloedproducten te produceren en dat het gewoon een feit is dat in Zuidoost-Europa Hepatitis-B antilichamen veel voorkomen. Alleen daarom is men terughoudend bij de aanvragen van de cultuurverenigingen die afkomstig zijn uit deze regio´s.

De Islamitische Geloofsgemeenschap in Oostenrijk (IGGIÖ) zegt echter dat er veel moslims zijn die in Oostenrijk zijn geboren en opgegroeid en sinds hun geboorte constant in het Oostenrijkse gezondheidssysteem zijn ingebonden en dat de door het Oostenrijkse Rode Kruis voorgelegde bewijzen om de maatregel te onderbouwen onvoldoende zijn.

Screenshot_4

Het thema is op zich niet nieuw, ook homoverenigingen vinden dat hun leden wat betreft bloed geven gediscrimineerd worden, omdat homoseksuele mannen hiervan zijn uitgesloten. Het Rode Kruis stelt:

Mannen, die seks met mannen hadden, worden uitgesloten van het geven van bloed. Deze uitsluiting vindt plaats op grond van een significant hoger infectierisico voor HIV en van het resterende restrisico bij de diagnostiek (…). Internationaal bestaat de consensus dat seksuele contacten tussen mannen gekwalificeerd worden als risicogedrag.

Dat geldt ook voor Duitsland. Daartegen verzetten de Groenen zich heftig: “De uitsluiting van homoseksuele mannen is een eerstegraads discriminatie. Deze plaatst mannen, die seks hebben met andere mannen, onder algehele verdenking”, zegt Sven Lehmann, chef van de Groenen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, zoals n-tv berichtte.

Maar noch bij de moslims noch bij de homoseksuele mannen gaat het hier om discriminatie, zoals wanneer moslims ertoe oproepen bloed te geven opdat hun broeders en zusters in het haten en verachten van de “ongelovigen” geen onrein kafirbloed moeten krijgen als ze ooit in zo´n situatie terechtkomen.

In ieder geval is er nu veel “kwaad bloed” gezet, omdat er niet alleen zinvolle regelingen ter bescherming van de bloedontvanger bestaan, maar ook omdat een vrouwelijke arts volgens de eed van Hypocrates, ook al is deze tegenwoordig misschien iets achterhaald, boven een woedende politieke correctheid plaatst en, zoals ze heeft gezworen, in het voordeel van de zieke handelt en schade en onrecht van hen vandaan houdt.

Screenshot_2

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Islam, Islamisering, Moslims, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

23 reacties op Oostenrijk: Rode Kruis wijst moslimbloed af

 1. Jan Van zegt:

  Tja……
  t’is Ergens wel lachwekkend……

  Like

 2. bobzelf zegt:

  jA, WAT KAN JE NOU OPLOPEN ??
  STEEK HEM IN EEN GEIT, ?
  STEEK HEM IN EEN SCHAAP ?
  STEEK HEM IN EEN EZEL ?
  STEEK HEM IN EEN KAMEEL ?
  STEEK HEM IN KLEUTER ?
  IST KOELTOER MAN ,
  JIJ MAAR STEEDS NIE BEGRIJP !
  BEETJE JEUK ?
  WIJ WIL GEEF BLOED !

  Like

 3. Dorith Carmeli schreef op het facebook:
  Herinneren jullie je nog hoe de halve wereld op z’n kop stond toen het bloed van een Israelische Ethiopische dame niet werd afgenomen? Racisme! werd er geschreeuwd, discriminatie! Rotzionisten!
  Ach ja het is geen Israel

  Like

 4. Lis zegt:

  Een heldin, deze arts. Mogen vele artsen haar voorbeeld volgen. Zij heeft oog voor haar patiënten en baseert zich op wetenschappelijke gegevens. Laat gezond verstand (en de eed van Hypocrates) zegevieren.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ach, de booslims zijn weer eens boos, en krijgen daarbij snotverdomme ook nog hulp van de leipe GROENEN! Man,man wat een afgang!

  Like

 6. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Zou ik ook doen.~Laten ze het gebruiken voor hun eigen moslims.

  Like

 7. Jean zegt:

  Die Oostenrijkse arts verdiend de titel Professor én een standbeeld.

  Like

 8. Rick zegt:

  Ik heb ruim 25 jaar met een donorcodicil op zak gelopen.
  Aangezien in diezelfde periode onze maatschappij inmiddels doordrenkt is met moslims en het daarbij behorende islam gezeik; heb ik mijn codicil zo’n half jaar geleden geannuleerd. Ik wil onder géén enkel beding, dat iets van mij ter meerdere glorie van een moslim gebruikt zou kunnen worden!!

  Like

  • MH zegt:

   Om dezelfde reden weiger ik om donor te worden Rick. Zolang mij niemand kan garanderen dat mijn organen na mijn dood uitsluitend worden gebruikt voor NIET moslims zal ik geen donorcodicil bezitten.

   Like

 9. luckybee zegt:

  Waaaaaaaaat niet eens hun bloed kunnen wij gebruiken? zo als je ziet moslims zijn van binnen en van buiten totaal verrot.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Ja, als je nu ook nog gaat denken dat moslims ontvankelijk zouden zijn voor gefundeerde medische argumenten……
  Zij hebben hun eigen óngefundeerde moslim-argumenten en beschouwen die als heilig en boven elke twijfel verheven.
  Denk maar aan die islamitische “kandidaten” voor de Nobelprijs.
  En natúúrlijk zijn ze nu beledigd en steken dat niet onder stoelen of banken.
  Maar niets van aantrekken, natuurlijk:100 maal liever dàt dan dat het aantal hepatitis-B lijders schrikbarend stijgt door zogeheten politiek-correct donorbeleid!

  Like

 11. Anneke zegt:

  Eenmaal een bloedtransfusie ondergaan en wat was Annie intens ziek, de volgende dag!!! ! !!! “Eenmaal maar nooit weer”. Daarna nog een paar grote chirurgische ingrepen moeten ondergaan, met als hoofd-item….NOOIT MEER EEN TRANSFUSIE….Artsen deden in eerste instantie wel wat ‘moeilijk’, maar konden m’n standpunt toch respecteren; nadat ‘k m’n nare ervaring had verteld. De neurochirurg had zelfs meer dan een ‘grammetje’ respect, vond m’n mening eveneens krachtig en sterk!!! ! !!! Bloedtransfusie is merendeels niet direct nodig, er zijn ook andere mogelijkheden als er heftige bloedingen optreden.

  Like

 12. johannes zegt:

  ik hoef die rotzooi ook niet

  Like

 13. Lijkt logisch, gezien de korte duur dat een jihad strijder er mee doet

  Like

 14. Madeleine Meersman zegt:

  nu ja, laat ze toch moslimbloed geven, en verkoop het dan nadien gewoon aan Turkije! Iedereen content en de kas van het Rode Kruis is gespekt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat kan.Maar dan wèl secuur er op toezien, dat er niet per ongeluk een partij achterblijft.
   Metéén naar Turkije, die hele rotzooi!

   Like

   • Anneke zegt:

    ‘ Secuur er op toezien, dat er niet per ongeluk ‘……”Maar wat betekent – secuur – , wat is dat, wat wordt er met dat vreemde woord bedoeld…..???? Weet niet, wee nie, ikke nie begijpe, ikke ni snappe…….”. Hebbe de betekenes ni gelerd o schkuool……!!! ! !!! Wi allamaol duom gehouwe….hi in Niederlendje.

    Like

 15. Wans Horst zegt:

  Mijn keuzevrijheid komt ernstig in gedrang als ik bloed toegediend zou krijgen van een moslim, die lijken genetisch allemaal een beetje of meer dan dat in de war. Ik wil GEEN moslimbloed, al ga ik anders dood, dan moet dat maar.

  Like

 16. Jean zegt:

  Nooit of te nimmer moslimbloed en nooit of te nimmer een moslim of moslima aan mijn lijf, ik wil zelfs niet spreken tegen deze barbaren ook al zitten ze in een uniform of aan een loket. Die gewelddadige barbaren moeteneruit, punt.

  Like

 17. Ook van de “westerse” bevolking, welke positief reageren op welke vorm van hepatitis, Positieve Luer/VDRL reacties en/of HIV gerelateerde verschijnselen, wordt er geen bloed gebruikt door het Rode Kruis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s