VIDEO: The Last Day!?


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “win”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: The Last Day!?

 1. Jan Van zegt:

  Oei!!
  De mens(heid) is druk bezig zichzelf uit te roeien……

  Like

 2. Jan zegt:

  Ashton: “I’m cool with that”

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Dan hoop ik vooraf een ding, dat IRAN wordt teruggebombardeerd naar het STENEN TIJDPERK!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Dat is mensen werk dat kan niet de last day zijn.Sorry

  Like

 5. Rick zegt:

  OFF-TOPIC.
  Zou maar alvast mijn spaartegoeden en andere activa zo snel mogelijk opnemen…
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/02/13/geheimpapier-eu-will-sparguthaben-fuer-euro-rettung-konfiszieren/
  Mooi moment om een “Bank-Run” te starten.

  Like

  • tjonge zegt:

   zoals ik al eerder gezegd heb wat betreft de vermeende 10% spaardersheffing,
   ik zie niet in hoe de eu wil voorkomen (nadat ze die 10% van ons gestolen hebben), dat de spaarders DAARNA alsnog al hun geld op gaan nemen of massaal goud gaan kopen ?

   dus uiteindelijk resultaat; hoogst waarschijnlijk alle banken geploft na deze eu-maatregel ?

   dan heb ik het nog niet eens over al het volk wat ziedend wordt en misschien tot de meest erge daden in staat zal zijn..

   Like

 6. Oud Marinier zegt:

  Off-Topic maar in reactie op @Rick + @Tjonge , als ik het dus goed begrijp hebben de EU + Nationale politici ergens een puinhoop van gemaakt in financiele zin . Nu dat er financiele tekorten dreigen , wil men deze “blunders” dus proberen te dichten met SPAARGELD van de gewone man , door dit eenvoudigweg , te CONFISCEREN en het als een zogenaamd nieuwe (belasting) wet te introduceren ? En niet alleen in de EU , heb ook begrepen dat men al gesproken heeft met internationale monetaire instanties en dit dus wereldwijd wil gaan invoeren ? Ik vraag me dan toch af , waarom iemand nog zou sparen …als je dat al kan….zijn er volgens mij niet zo veel meer , in NL . Massaal goud kopen heeft ook weinig zin, daar de banken dan zullen zeggen , wanneer u goud wil inwisselen voor contant geld , rekenen wij OF een bepaald percentage extra admin kosten , OF men zegt , dat men EXTRA kosten berekend ivm het NIET reguliere sparen , maar kopen van goud en er dus alsnog een vorm van belasting betaald moet worden. En dus bijv. 10% hiervoor in rekening brengt. Lijkt me verstandiger , om de “voorwaarden” van welke bank dan ook even te checken voor “sparen”. Was er op ’t moment van openen van spaarrekening GEEN betreffende wet die dus deze belasting van 10% verplicht te betalen , lijkt het me toch moeilijk voor een bank of regering omdit door te drukken, daar dan ALLE banken hun hun beleid enz enz moeten herzien .

  Like

  • tjonge zegt:

   nogmaals, wat voor trukendozen de roverheid ook zal bedenken zoals het goud dan ook te gaan belasten (na de 10% heffing) oid,
   hoe gaat de roverheid voorkomen dat alle banken ploffen want je moet wel heel dom zijn om nog 1 cent op de bank te laten staan als die roverheid denkt 10% te gaan confisceren ?

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Hi Oud Marinier vergeet een ding niet: niemand is te vertrouwen zeker de overheid die blijkt door de jaren heen onbetrouwbaar.
   Voor de overheid heeft het motto ‘Semper Fidelis’ geen enkele betekenis, zij zijn de schaamte al lang voorbij.
   Nederland en zoveel andere landen zijn FAILLIET, alleen wordt de schijn op gehouden dat het allemaal goed gaat ook de langdurige Euro-crisis waar nog steeds geen echt oplossing voor gevonden is.
   Ook de lethargie waarmee de elitaire volksvertegenwoordigers naar de langzame vernietiging van autochtoon en soeverein Nederland kijken, als of het een straatroof is, waarbij de omstanders niet durven in te grijpen.
   Ben het volledig met jouw redenatie eens wat betreft het spaargeld om te zetten in goud of zilver zal ook een mission impossible blijken om dat de overheid heel erg creatief is met het bedenken van extra te heffen belastingen.
   Door dat de overheidsdiensten zoals de AIVD en MIVD over hoge technologische middelen beschikken weten zij tot op de Euro-cent nauwkeurig wat je bezit is.
   Ook zijn zij op de hoogte waar jij je bevindt in Nederland middels je smartphone, internetverbinding.
   Het is een peulenschil want de overheid is lang voorbij het stadium van het boek ”1984″ wat een van de boeken van de Britse schrijver George Orwell is, waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een totalitair bewind.
   Zelfs de bekende methodes die in het voormalige Oost Duitsland door de stasi werden gehanteerd zal nu een kinderspel blijken te zijn.
   De Burgers van Europa en Nederland zouden er goed aan te doen om hun meningen over de normen en waarden die vijf a zes decennia terug golden te moeten herijken. Want alles is langzaam anders geworden dank zij boer zoekt vrouw, het NON journaal, DWDD.
   Ook het Oranje-fascisme (Sotsji) wat een nagemaakt nationalistisch gevoel te weeg moet brengen bij de geïnteresseerde kijker en nog meer snode programma’s die avond aan avond als sluipend gif door de strotten van de kijkers wordt geduwd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s