Bidden voor een aardbeving: Radicale islamieten wensen Olympische atleten de dood

Screenshot_32

Een militante radicaalislamitische groepering heeft haar aanhangers ertoe opgroepen te bidden voor een aardbeving in Sotsji tijdens de Olympische Winterspelen. Daarmee moeten alle moslims worden gewroken die daar in het kader van de strijd tegen de “Russische ongelovigen” stierven.

De Olympische Winterspelen in Sotsji hebben op dit moment met een nieuw soort bedreiging te maken. Door middel van gebed willen militante moslims nu onheil brengen over de wedstrijden en hun deelnemers. Een aardbeving dient hen schrik aan te jagen.

Spelen van de atheïsten en de heidenen

“Iedereen die in staat is deze brief te lezen, dient de Almachtige te smeken het land in Sotsji door een aardbeving te verwoesten”, staat er in de maandag op internet opgedoken oproep. Dit zouden Spelen van atheïsten en heidenen zijn. Deze “varkens” zouden zo arrogant zijn dat zij de Spelen houden op de grond waarop onze voorouders hun bloed vergoten hebben om de islam en de moslims te verdedigen.

Voor Poetin, die een oorlog in Tsjetsjenië en geprobeerd heeft de separatisten in de Kaukasus te beteugelen, zijn de Olympische Spelen het prestigeproject van het land. Enkele wedstrijden worden echter gehouden op het grondgebied dat het thuisland van de Tsjerkessen was, totdat zij in de 19e eeuw werden verdreven. Voormensen zoals de Tsjetsjeense topterrorist Doku Umarov staat dat gelijk aan een “satanische dans” op de graven van de moslims. Hij riep vorige zomer al op tot aanslagen op de Olympische Spelen (meer hier). Rusland´s staatsvijand nr. 1 nam via een videoboodschap het woord en appelleerde aan zijn aanhangers om de manifestatie “met alle middelen die Allah toestaat” te verhinderen.

Binnenlandse veiligheidsdienst observeert aanhangers van het Emiraat Kaukasus

“We weten dat op het gebeente van onze voorouders, op het gebeente van vele, vele moslims die stierven en op ons gebied langs de Zwarte Zee begraven werden, nu de Olympische Spelen gepland worden. Wij, als moedjahedien, moeten met alle middelen verhinderen dat dit gebeurt”, citeerde de Turkse krant “Hürriyet” “Rusland´s Bin Laden” in juli 2013, die sinds de eerste Tsjetsjenië-oorlog in 1994 tot de meest gezochte personen van het land behoort. Ongeveer 200 personen, die behoren tot zijn Emiraat Kaukasus, worden ook in Duitsland geobserveerd. Men zegt dat de organisatie ook contact heeft met Al Qaida.

In de nieuwe oproep wordt nu gezegd:

“Wij weten hoe de Russische ongelovigen – zij, die wij al eeuwenlang in de Kaukasus bestrijden – arrogant werden en besloten de satanische spelletjes op de grond van de medestrijders, die de islam gebracht hebben, te houden. Moge Allah de ongelovigen in Sotsji de laatste aardbeving in hun leven geven.”

Ingoesjetië ligt ongeveer 650 kilometer van Sotsji verwijderd.

Bron:
www.deutsch-tuerkische-nachrichten.de 

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Rusland. Bookmark de permalink .

23 reacties op Bidden voor een aardbeving: Radicale islamieten wensen Olympische atleten de dood

 1. De culturele verrijkers wensen ons de dood. Of het nou door een aardbeving, kogel, bom of mes is. Of net als mevrouw Borst is overkomen. Wij moeten bloeden. Dat ziet hun Allah (Satan) graag. Dat weten wij!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, oproepen tot gebed voor een aardbeving…… ’t Kon erger; in het verleden hebben ze wl eens tot concretere dingen opgeroepen.
  Ik vermoed bijvoorbeeld ook, dat het Poetin wórst zal zijn: Die heeft nu eens compleet schijt aan alles wat Islam is. Je kunt véél van hem zeggen, maar dàt doet-ie goed!
  Als het maar bij bidden blijft, mogen we niet klagen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Wel een verschil met het Katholieke geloof. U zult zich mischien ook nog wel herinneren dat je vroeger tijdens de “eredienst” op zondag ook nog voor je vijanden moest bidden. Verder vind ik altijd die foto,s met die kerels die met hun “culo” omhoog liggen bepaald onappetijtelijk.

   Like

   • Ik ben christen en later Jehovah’s Getuige geworden en daar heb ik ook weer mee gekapt. Ik moest ook voor mijn vijanden bidden. Dat heb ik gedaan. Ik heb ze grondig vervloekt. En zo’n vervloeking duurt eeuwig. Dagelijks zegen en vervloek ik mensen. De één zegen ik en de ander vervloek ik. Dat doe ik mijn hele leven al. En daar blijf ik ook mee door gaan. Ik voel me als een hele grote vriend van de Allerhoogste. Dus…

    Like

 3. En wij zouden net zo hardnekkig moeten zijn in ons streven om de islam in Nederland (om te beginnen) het predikaat RELIGIE te ontnemen.
  De aanhangers van deze wrede, nietsontzienende, politieke IDEOLOGIE moeten het recht ontzegd worden om hun duivelse rituelen verbonden aan deze sekte uit te oefenen. Dat houdt in sluiting van alle moskeeën en een verbod om hoofddoeken en/of boerka’s in de openbare ruimte te dragen.
  Evenals MEIN KAMPF moet het handboek van de moslims, DE KORAN op de lijst van verboden lectuur geplaatst worden. Geschriften, die voorschrijven om andere mensen te doden of op zijn minst lichamelijk kwaad te doen, kunnen per definitie niet getolereerd worden.
  Het is een schande dat reeds vele jaren deze verderfelijke lectuur, die onmiskenbaar geheel in strijd is met onze grondwet en andere wettelijke bepalingen, vrijelijk in Nederland voorhanden kan en mag zijn en er zelfs uit gepraktiseerd mag worden.
  Waar blijven de Nederlandse rechtsgeleerden die hier een gerechtelijke procedure voor opstarten om te eisen dat deze haatverspreidende boeken, die oproepen tot moord en doodslag uit ons midden worden verwijderd. .

  Like

 4. Jade zegt:

  Zolang ze hun stinkende reet in de lucht steken,
  halen ze tenminste geen rottigheid uit.

  Like

 5. Vederso zegt:

  via Blazing Cat Fur;

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Ze krijgen steeds meer praatjes en worden steeds agressiever die Moslims. Het is werkelijk een wonder dat er op de olympische spelen nog geen grote aanslagen gepleegd zijn. Vroeger kenden wij in Afrika het verschijnsel koppensnellers. Een ander soort koppensnellers (Moslims) bevinden zich reeds massaal onder ons. Volgens sommige berichten zouden er in Nederland alleen al 2 miljoen Moslims zijn, en volgens andere kanalen zouden het er al iets meer zijn. Een op de acht Nederlanders is dus een Moslim, en hun aantal stijgt door allerlei factoren explosief. Vergeleken met die 10.000 gastarbeiders uit de jaren zestig, in 50 jaar een 200 voud. Het hoeft geen betoog dat ons eind nakende is, want deze explosieve aanwas der Moslimbevolking zal ons zeer binnenkort zwaar gaan opbreken.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Gelukkig kan die allah daar niet voor zorgen.
  Ze kunnen beter bidden om die in hun moslimgebieden te voorkomen maar dat lijkt hun niet te interesseren.en ook niet te lukken.

  Like

 8. Fred zegt:

  Ja, je bent gek of totaal van het padje.
  Malloten.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Nou, als ik die foto van die kont-omhoog-zitters zo eens bekijk, kan men aardig wat zware onwelriekende bevingen verwachten.
  Heeft die middelste moslim (2e van links) niet een iets te kort rokje aan?
  Z’n string (‘reetveter’) is nl. te zien en dat kan allah natuurlijk niet goedkeuren.

  Like

 10. wouteenhoorn zegt:

  Ga een paar hotemetoten naartoe sturen. Trouwens ik dacht dat ze van het koningspaar hielden.

  Like

 11. Jean zegt:

  Die foto geeft duidelijk aan dat er hier sprake is van een kegelspel. Ik droom van een strike!

  Like

 12. Frank de Vries zegt:

  We leven (zo langzamerhand pijnlijk bewezen) in een Europa (en het lijkt wel in de hele westerse wereld!) in een zelfde historisch vooral politiek/maatschappelijke dwaas naïeve socialistisch/Christelijke droomwereld van “alle mensen zijn hetzelfde” en “alle mensen moeten het zelfde krijgen”.
  Dat het normale mens(dier) tot het kuddedier behoord, waarin het oer principe van: “Het sterkste mannetje met daardoor de grootste aantal welwillende vrouwtjes” zo lang mogelijk met persoonsgebonden intimidatie en geweld zijn machtspositie zo lang mogelijk probeert te handhaven tussen al die andere soortgelijke machtsbeluste concurrenten!
  Nee? Dan bent U OOK nog steeds net zo dom en naïef gebleven als al die Nederlanders en Europeanen in de dertiger jaren van de vorige eeuw bij de opkomst in Duitsland van de Nazi’s met Adolf Hitler en zijn (privé) instructieboek “Mein Kampf”.
  Ofschoon er genoeg literatuur is over de daaruit voortgekomen gruwelijke genocide wereldoorlog van 40-45 blijkt dit de laatste kwart eeuw geen indruk meer te maken op de huidige generatie politici en burgers.
  De overal terroristisch moordende opkomst van de (anti-alles) Islam, die in alle opzichten dezelfde structuur, uitgeroepen door een zichzelf benoemde “Profeet” en “Führer” Mohammed compleet met zijn identieke aan Hitlers “Mein Kampf” instructieboek de Koran nu geheel volgens zijn opdracht (“als moslims 10% van de gastbevolking uitmaken”) met hun (Halal) slachtpraktijken OP ALLE NIET-MOSLIMS moeten beginnen!
  En geen gevestigd WESTERS politicus, die iets NEGATIEFS hierover wil zeggen.
  In tegendeel!
  Ook hierachter zit het zelfde oerbeginsel als bij “het sterkste mannetje van de (ZIJN) kudde!
  Vooral politici, religiemachthebbers en locale dictators passen al eeuwen dit egocentrische principe toe! OVERAL!

  Van de “Nationale Socialisten” als Den Uyl tot Obama (gesteund door hun z.g. Socialistisch/Christelijk door hen doelbewust onwetend gehouden kiezers), blijven deze egoïsten ons wijsmaken, dat HUN ingevoerde Multiculturele waanidee met het blijvend z.g. politiek-correct volhouden van “Moslims zijn vredelievend” IN “HUN aan ons opgedrongen VERENIGD EUROPA” (dat politiek leugenachtig en inmiddels in tegendeel bewezen!) “ons allen” welvaart en welzijn zou brengen!
  (Zelfs onze riool putdeksels zijn hier niet meer veilig! Voor 8 euro Europese schrootwaarde vallen onze onschuldige fietsers dood! ).
  Evt. daders krijgen hier een taakstrafje en houden gewoon hun (Staats)gevangenisuitkering!

  Elke dictator eist aan zijn (gedwongen) volgelingen kadaver-discipline en slaafse loyaliteit.
  (Lees hierboven het kudde leider imago en (VB) de nieuwe Alpha Leeuw, die eerst alle welpen van zijn voorganger vermoord en kort daarna alle leeuwinnen bereid vindt om door hem opnieuw gedekt te willen worden! …. Ja, jammer dames, machtige mannen en/of miljonairs hebben nooit gebrek aan vrouwelijk schoon om zich heen!….. Ja, ook voor hen een oerdrift in het zoeken naar de beste genen in hun kinderen!)

  Wat wil ik WEER zeggen.
  Mensen meten zich altijd onderling. Wie is de beste? (Zie wedstrijden!)
  Dus… altijd een natuurlijke rivaliteit!
  Dus … altijd “baasje spelen”. (Mannen en vrouwen doen dit op hun geëigende manier! OVERAL!).
  Dus … daardoor overal gedragsregels! Die afgedwongen moeten worden middels EIGEN HISTORISCH GEGROEIDE EN LOCAAL GEWENSTE WETTEN en VOORAL GEVOELIGE SANCTIES BIJ HET NIET OPVOLGEN ERVAN!

  Indien buitenlanders bij ONS willen komen wonen, werken en leven, DAN MOETEN ZIJ ZICH AAN ONZE CULTUUR (eigentijdse normen en waarden onvoorwaardelijk aanpassen en er naar leven!).
  DAT LIJKT NORMAAL (voor ons als burgers, die dat OOK MOETEN DOEN!)
  DAT IS NIET NORMAAL VOOR (ONZE) HAAGSE POLITICI, die na gekozen te zijn op hun verkiezingsbeloften, OP ALLE PUNTEN KIEZERSVERAAD PLEGEN ….. om maar in het pluche te blijven zitten ….. TOT ze “een nieuw baantje in Brussel hebben gekregen door hun vriendjes” (WEER OP ONZE KOSTEN!) .

  Kortom, weg met de huidige leugenaars en uitzuigers in politiek Den Haag en hun massaal gekweekte meelopers en mee-verdieners!
  Een partij is van begin af aan anti-Islam en anti-Brussel gebleven.
  De PVV. (dit ten koste van eigen veiligheid, persoonlijke vrijheid en NB vrije mening!)
  DIT WIL POLITIEK DEN HAAG EN BRUSSEL!
  De Islam kan daardoor gewoon verder gaan met zijn (Koran verplichte) terrorisme “hier” en in de wereld!
  Als ook hier de Islam politiek macht krijgt (ze maken de meeste kinderen van alle westerlingen, omdat WIJ moeten werken!) dan zijn ONZE VOC-ELITE EN POLITICI ALS EERSTE HET LAND UIT GEVLUCHT ….. WEER OP ONZE KOSTEN! (Herinner U mei 1940 !!!) .

  Ik hoop nog tien jaar op een vrij leven in dit land en in de westerse landen, maar dan moet wel NU de Islam uit Europa worden verwijderd, de VN ontmanteld, de straffen t.a.v. criminaliteit jegens andermans (onschuldig) leven en bestaan VELE MALEN STRENGER EN CONSEQUENTER en permanent internationaal uitleverbaar.
  Elke vorm van doelbewust sociaal/maatschappelijk misbruik (im- en materieel) dient gevoelig bestraft en terug te vorderen moeten zijn. (kale kip? Dan dwangarbeid!).

  Binnenkomende buitenlanders dienen hier (economisch nuttig) te werken voor hun (sociale) loon/uitkering. Bij toelating hoort een bewijs van hier bruikbare (vak)bekwaamheid!
  Ook allen, die denken via zwangerschap of “plotseling optredend geestelijk/lichamenlijk gebrek” werkeloos te mogen blijven!

  Elke vorm van hier (bewuste) onaangepast gedrag, dient bestraft te worden met ontneming van het Nederlands paspoort en uitzetting.
  Ben ik nu gek?
  Of alleen alle kiezers op PvdA/CDA/VVD/ SG/ SGP/ PvdD/D66/etc. want ik weet geen andere Nederlandse partij, die de PVV steunt!
  IK STEUN DE PVV. (Er is geen andere keuze meer voor ons Nederlanders!) .
  En…. ik geloof geen enkele andere Haagse politicus meer in zijn verkiezingsbeloften!
  DAT IS BEWEZEN!

  Like

  • Een moslim uit het buitenland kan hier in Nederland steeds nieuwe vrouwen met kinderen laten overkomen die zich hier in Nederland kunnen vestigen. En Marokkaan was acht keer getrouwd in zijn leven en zeven keer gescheiden. En al die vrouwen kwamen uit het buitenland naar Nederland om zich hier te vestigen. Zo groeit de moslimpopulatie als kool. Hij leeft waarschijnlijk met een paar vrouwen samen. Want zijn islamitische huwelijken eindigen nooit. Tja…

   Like

 13. Luchtpint zegt:

  Het zou me niks verbazen trouwens als imams in Britse moskeeën ook al massaal hebben zitten preken dat de overstromingen ginder de straf van Allah zijn. Het zou de eerste keer niet zijn, denk ik.

  Verdacht stil is het daarover, misschien ontploft dat “bommetje” binnen een paar dagen nog ?

  Like

 14. Tempelier. zegt:

  Wellicht kunnen ze met zijn allen heel hard op de grond stampen voor die aardbeving. ( dat is net zo onnozel dus ) gniffel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s