De “Spaanse” familie die in Duitsland door een gerechtelijk vonnis Hartz IV kreeg

Screenshot_33

De “Spaanse” familie die in Duitsland Hartz IV kreeg

Onlangs hebben we bericht over het vonnis van de rechtbank voor arbeidszaken in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. Maar wie had gedacht dat de “Spaanse” familie eigenlijk een hoofddoek droeg en niet uit Spanje, maar uit het Allahu Akbar-land naar ons toe kwam? Alleen hun persoonsbewijs is Spaans, de taal spreken ze nauwelijks.

In een kort geding stond de rechtbank voor sociale zaken Dortmund een Spaanse immigrantenfamilie Hartz IV toe. Het arbeidsbureau had de aanvraag geweigerd – hoewel het EU-recht gelijke behandeling eist. Maar waarom kwam de familie überhaupt naar Duitsland? Focus-Online heeft met de vader gesproken.

In een kort geding stond de rechtbank voor sociale zaken Dortmund een Spaanse immigrantenfamilie Hartz IV toe. Het Spaanse stel, dat met zijn vier kinderen sinds juli 2013 in Iserloh in het Sauerland woont, krijgt met onmiddellijke ingang en met terugwerkende kracht € 1.033,- Hartz IV per maand. Tot nu toe moest de familie zich redden van de kinderbijslag en bijbaantjes.

Het arbeidsbureau Märkischer Kreis had de aanvraag van de familie op Hartz IV afgewezen. De reden: EU-buitenlanders die zich alleen maar in Duitsland ophouden om een baan te zoeken, kunnen volgens de Duitse wetgeving geen aanspraak maken op uitkeringen. Vanwege “aanzienlijke twijfels” betreffende de verenigbaarheid van het recht met het recht van de Europese Unie heeft de sociale rechtbank Dortmund de beslissing van het arbeidsbureau nu eerst nietig verklaard.

Focus

Zonder de foto, die in de andere berichten werd weggelaten, zou de lezer geen kans hebben de leugen te ontdekken.

Wat een ellendige anti-Duitse journalisten! Natuurlijk: Een echte Spanjaard zou naar huis teruggaan, naar zijn familie, als hij in nood verkeert. Maar de moslimmigranten gaan niet naar huis, want daar wil men alleen het geld hebben dat zij hier vandaan naar hun landen sturen. Zij zelf zijn daar ongewenst.

Deze soort journalistiek is echt om te kotsen!

En dan beweren de moslims ook nog eer te hebben. Ze stelen het staatsburgerschap van andere volkeren en verloochenen hun eigen volk. Het zijn ellendige identiteitsdieven, anders niets!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, Duitsland, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

23 reacties op De “Spaanse” familie die in Duitsland door een gerechtelijk vonnis Hartz IV kreeg

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, daar heb je het: Hun persoonsbewijs is Spaans, dús is die familie officieel Spaans, wat je er verder ook van mag denken.
  Zelf heb ik er mijn bedenkingen bij, maar enfin…….
  Hoe lang hebben die lui bijvoorbeeld in Spanje gewoond? En waarom gingen ze nu opeens wéér verkassen?
  Is dat allemaal terdege uitgezocht?
  Mocht dat formeel allemaal in orde zijn, dan heeft Spanje kennelijk nog géén goed functionerend inburgeringsbeleid ontwikkeld. Maar nogmaals, misschien zijn ze er daarvoor wel te kort geweest.
  Al zou je het af en toe niet aan ze afzien, in mazen in het net vinden zijn ze bedreven; de tààl spreken ze net, maar hun rèchten kennen ze!

  Like

  • lucky9 zegt:

   Theresa,
   Het heeft me ook jaren gekost om te beseffen wat de motivatie van zulke moslims is.

   Het begrip migratie is voor nomaden totaal iets anders dan voor sedentaire bevolkingen. Een moslim migreert niet alleen omdat hij alles wat hij heeft kunnen roven van kafirs geroofd heeft en dus noodzakelijkerwijze nieuwe plaatsen moet opzoeken waar zijn verdorrend wangedrag nog niet bekend is, maar bovendien is de migratie voor hem en haar een heilige en dus nobele plicht.
   De Hijra van de profeet nabootsen en de kafirs onderwerpen en benadelen is de religieuze en waanzinnig fanatieke drijfveer van deze onderontwikkelde islamitische nomaden.

   Het vergt voor ons misschien veel verbeeldingskracht maar naar hun eigen mening is hun gedrag niet alleen modaal en normaal maar bovendien ethisch hoogstaand.
   Hun gedrag is immers volledig conform met de imperialistische ideologie die de islam is.
   Principieel is er tussen deze nomaden en de jihadisten die hoofden afhakken of vliegtuigen kapen geen enkel verschil in motivatie. Ze zijn er allemaal van overtuigd de wil van Allah uit te voeren. Natuurlijk zal de islamitische clerus en dus elke imam en mollah dit met geveinsde verontwaardiging ontkennen (takiyya), maar het is wel de bittere en (enige) echte realiteit.

   Dit is de reden waarom de islam zo gevaarlijk is. De islam sluipt, palmt in en onderwerpt of migreert verder. De naïeve westerse goedmens beseft het verschil niet omdat hij/zij zichzelf ten onrechte superieur acht. Het multicul-gevoel is een illusie gekoesterd door nietsnutten en aangestuurd door provocateurs.
   Wanneer afrikanen elkaar uitmoorden in Rwanda, Soedan, Somalië of Lybië bij voorbeeld, zijn ze even enkele maanden verontwaardigd om nadien terug te vervallen in hun idiote cognitieve dissonantie. Als de slachting gebeurt in het Midden Oosten zelf, zoals in Egypte, Syrië, Irak of Libanon ontbreekt zelfs de luttele tijd van (geveinsde?) verontwaardiging maar wordt de eigen cultuur en invloed verantwoordelijk geacht. De linkse “weg met ons”-indoctrinatie heeft zijn verwoestend werk gedaan in de hersenpan van de onderontwikkelde westerse goedmens.
   De cirkel is rond alleen onderontwikkelden kunnen het falen van hun eigen hersenen niet bevatten. Bovendien wordt door geïnduceerde rationalisatie de feiten ook nog eens geweld aangedaan.
   Zo is het bij voorbeeld “bon ton” om de Kopten in Egypte af te schilderen als rijk, daar waar de moslims arm zouden zijn. De realiteit is natuurlijk helemaal anders. Er zijn inderdaad rijke kopten maar ook rijke moslims in Egypte. Het enige verschil is dat kopten moeten leven onder islamitische terreur en het omgekeerde geenszins het geval is.

   De vuile rol die hierin gespeeld wordt door de MSM (bvb de VRT) tart elke verbeelding.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Helemaal mee eens lucky9 goed atrikel. Stap nooit opzij voor een duidelijk herkenbare moslim, tenzij je de confrontatie niet aan durft (fysiek of mentaal) kijk hun recht in de ogen tot dat zij als eerste de ogen neerslaan. Laat het moslimtuig nooit weten wat je aan het doen bent, laat het er op lijken dat je iets anders aan het doen bent, verberg wat je echt doet en voelt, wees bewust van jezelf en leer van je slechte ervaringen met dit islamitische nomaden schorem.

    Like

  • fleckie zegt:

   De IMAMS maken hun wel “WEGWIJS”.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Theresa Geissler Dat is in ons nederland ook zo het sociaal stelsel word kapot gemaakt door deze gasten waar de Duitse en de Nederlandse bevolking voor heeft gewerkt zij weten beter de weg dan de eigen bewoners van het land om het geld te krijgen. Alleen hun persoonsbewijs is Spaans, wat bedoelen we hier mee dat kan een rijbewijs of een paspoort zijn of een ID kaart wij hebben ook een Duitse ID kaart en een Duitse Rijbewijs die is omgezet uit het Nederlands naar het Duitse, maar dat houd in dat ik nog geen Duitser Bent.

   Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  je vraagt je af door WIE die lui ‘geïnformeerd worden om al deze wegen te bewandelen zodat zij weten hóe overal aan geld te komen…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Scarlatti Bombatti: 22.43. uur, op 14/2. Ik heb wel een vermoeden Scarlatti. Vooruit, ik denk aan de zieligheidsindustrie, de totaal rode advocatuur, de rode kerk en uiteraard de goedmensen.

   Like

 3. Jaantje zegt:

  Ha Hoop dat men nu begrijpt hoe het zit,
  Dit is hier ook schering en inslag we gaan de wereld over als criminelen en werkelozen rovers enz dankzij het tweede paspoort van dit soort mensen/nomaden.

  Like

 4. Jade zegt:

  Duidelijk bedrog, daarom vonnis nietig verklaren
  en alsnog uitzetten naar land van herkomst.
  Althans zo zou het moeten zijn….

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Zapateiro heeft in het begin van zijn periode ongeveer 800.000 noord-afrikanen gelegalisserd.
  Dus er staat zo hier en daar nog wat te wachten.

  Like

 6. jans zegt:

  Geluk zoekers zijn het, waarschijnlijk zonder opleiding, dus best wel kansloos. Ze zijn voor hun kroost naar een betere wereld vertrokken. Het feit dat ze islamieten zijn zal niet helpen bij het vinden van een baan en het volgen van een opleiding.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Tsia wij worden met openen ogen belazerd; maar overal in Europa hoor eerlijk zamen delen toch?

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Heeft met artikel”Els Borst niet overleden aan vreemde luchtjes op de trap”, te maken.

  Zouden ze dat NU echt niet gelijk hebben geweten, OF mocht men het niet weten????????????
  //////////
  Volgens een hulpverlener die maandagavond het stoffelijk overschot van de 81-jarige heeft gezien, was de minister van Staat ZWAAR toegetakeld.
  x.x.x.x.x.x.x.x.x.x.
  Els Borst komt gruwelijk aan einde
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22302468/__Els_Borst_toegetakeld__.html

  Like

 9. Sjaak zegt:

  ZO WORD DOOR EEN TROYANISCH MOSLIMSYSTEM
  DE EUROPESE SOZIAALKAS MET BEHULP VAN DE
  SMERIGE LINKS/GROENE KERK LEGAAL LEEG GEROOFT !
  EN DIE GELIJKE LINKS/GROENE VARKENSKOPPEN INTERESEERT
  HET EEN BARST WANNEER hier ALLES NAAR DE KLOTE GAAT !
  ZIJ ! STAAN NIET AAN BIJ DE VOEDSELBANK DIE VAN DAG TOT
  DAG DAN LANGER WORD !
  DANK HUN VEEL TE HOGE SALARISSEN EN HUN RIANTE
  WACHTGELD LAPPEN ZE ALLE BELANGEN VAN DE MENSEN
  DIE HUN BETALEN; AAN HUN LAARS ! De NOG belastingbetaler !

  Like

 10. Jean zegt:

  Het eerste wat in heel Europa moet verboden wordenis dubbele nationaliteit, of men is Nederlander of Turk, of Marokkaan of Zwitser maar NOOIT beide.
  Allee leeglopers werk aan de winkel.
  Bye the way, men kan eerst een andere nationalteit aanvragen als men voor 100%geintegreerd is en dus voor zichzelf en zijn familie kan zorgen en geen strafblad bezit, als men een andere nationaliteit krijgt wordt de vorige ingeleverd. Hebben sommigen het daar moeilijk mee zoals de marokkanen dan kunnen ze uiteraard NOOIT een andere krijgen. 🙂 🙂 🙂

  Like

 11. Yvonne zegt:

  Alvorens dit op te kunnen lossen zullen we eerst hen die vergelijkbaar zijn met nsb,ers,het land uit moeten knuppelen.Aangezien het er teveel en veelal op hoge posten,zijn.Van hoog tot laag:alles likt de islam.Je wordt beroerd van zoveel “hulpvaardigheid”!In heel mijn geislamiseerde wijk[als bonus een moskee om de hoek!]is er geen een van hen die werkt;wel allemaal grote dure auto,s en 2 a 3 keer peer jaar een aantal weken naar hun huis in Turkije;meerdere uitkeringen per huishouden!Als ik bij de gemeente aanklop:tja,u zit ver onder het minium,maar wij kunnen niets voor u doen!!!!Grrrrrrr!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s