Jacht op onze ouderen

Erik60

(Door: Erik60)

Alle media hebben het steeds over de dood van Els Borst. De dame in kwestie is gewelddadig aan haar eind gekomen.  Zij werd afgelopen maandag in haar garage gevonden. Ze lag in een grote plas bloed. Het D66-icoon was 81 jaar. De politiek is verbijsterd en de politie heeft er prioriteit aan gegeven. Zij gaat met man en macht achter de dader of daders aan. Niks mis mee. Het is te hopen dat ze de moordenaar of moordenaars snel vinden. Maar toch geeft dit alles me een zure smaak in de mond. Waarom? Wel, het ruikt hier sterk naar klassenjustitie.

De laatste jaren zijn onze bejaarden vogelvrij. Zij zijn meer dan regelmatig het doelwit van zware criminelen die geweld niet schuwen. Deze lafaards hebben in onze bejaarden een gemakkelijk slachtoffer gevonden. Die oudere mensen kunnen zich niet meer verdedigen en daarom zijn zij een potentieel doelwit. Het brutale geweld tegen onze bejaarden heeft de kop opgestoken toen de grenzen werden geopend voor allerlei gelukzoekers uit Oost-Europa. Ja, ik noem het beestje bij de naam. En steeds heeft de linkse politiek zijn hoofd weggedraaid en gedaan of er niks aan de hand was. Nu er een oud D66-politica het zoveelste dodelijke slachtoffer is geworden, is de politiek verbijsterd. Geen enkel middel wordt nu geschuwd om de dader of daders te vinden. De hulp van het volk wordt nu al ingeroepen. Omdat het om een oud-politicus gaat wil de politie niet wachten op een nieuwe uitzending van opsporing verzocht. Nu worden alle pistes doorlopen en bevestigt de politie dat er in de villabuurt waar Els Borst woonde regelmatig inbraken plaatsvonden. Ze sluit daarom een uit de hand gelopen inbraak niet uit. Indien dit waar is, dan zal het dezelfde bende zijn die daar zijn werkterrein heeft. Er zijn bovendien genoeg rondreizende bendes die steeds dezelfde plaatsen bezoeken om in te breken. En ik geloof niet in toeval. Dit is allemaal uitgedokterd door gewiekste criminelen die ouderen observeren en op het gepaste moment toeslaan.

Screenshot_21

Ik vind het heel erg dat dit gebeurd is met deze dame. Maar het is te hopen dat de ogen van onze politici nu opengaan en zij de criminaliteit eens echt gaan aanpakken. Want de partij waar Els Borst lid van was, ligt mee aan de basis van het open grenzenbeleid. Steeds ontkende D66 dat de criminaliteit door het wanbeleid van links kwam. Te soft zijn voor die schoften werkt als een rode lap bij een stier. En dan hebben we nog die D66-rechters met hun onnozele kinderachtige straffen die van dit land een waar paradijs voor criminelen gemaakt hebben. Bovendien is met het open grenzenbeleid het hoe dan ook voor de politie dweilen met de kraan open. Deze gewetenloze criminelen slaan snel toe en vluchten met hun buit de grens over naar hun thuisland. Als ze al gepakt worden en de rechters kunnen hen niet met moord associëren, dan krijgen ze een kleine straf in een hotelcomplex genaamd: de Nederlandse gevangenis.

Dit is toch allemaal te gek voor woorden. De jacht op deze laffe criminelen die onze ouderen overvallen en de rest zoveel angst aanjagen dat ze ’s avonds niet meer buiten durven komen, zou al heel lang prioriteit moeten hebben. Mensen die heel hun leven gewroet en gewerkt hebben, zouden zonder schrik van hun welverdiende oude dag moeten kunnen genieten. Indien de politiek niet zo links was en eens zou afstappen van het slappe wanbeleid tegenover vreemdelingen, dan zouden er al niet zo veel doden gevallen zijn. Het is erg om dit te zeggen, maar het is goed dat dit ook eens in hun achtertuin gebeurt. De leden van de D66-fractie in de kamer zaten er gisteren verslagen bij toen ze vernamen dat hun partijgenote en Minister van Staat Els Borst door geweld om het leven was gekomen. Alexander Pechold en zijn elite beseffen nu dat zij ook niet gespaard zullen blijven. Deze criminelen geven er geen reet om of het om een politicus gaat of een gewone burger. Alleen zal de politie zich veel kariger opstellen en alles uit de kast halen als het om een politicus gaat.

Doch ik vrees ervoor dat de vogel of vogels allang gevlogen zijn. Zij zullen zich nu wel een tijdje koest houden, want de dood van Els borst was wereldnieuws. De politie heeft bovendien al veel van die criminele bendes in kaart gebracht. Ik zou er niet raar van opkijken dat een dezer dagen de daders gelokaliseerd zijn. Dan is het nog een kwestie van tijd voor ze opgepakt worden. Zo snel kan het gaan als het om een belangrijk iemand gaat. Gaat het om ons, dan zal het niet zo snel gaan vrees ik.  Deze schoften mogen nooit meer vrijkomen. En als het vreemdelingen zijn, laat ze hun straf dan maar uitzitten in het land van herkomst. Kost ons niks en zij zien elke dag af. Een gepaste straf voor zulke beesten.  Al wie aan onze oudjes of onze kinderen komt, kan niet hard genoeg gestraft worden.

Screenshot_20

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Elite, Justitie, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Nederland. Bookmark de permalink .

38 reacties op Jacht op onze ouderen

 1. Drs.P. zegt:

  Jammer voor Els, maar hopelijk wordt de elite nu meer getroffen door de golven crimi’s die ons land overspoelen en gaat er eindelijk iets gebeuren. Dus W@ilders stemmen als enige alternatief om grenzen dicht te krijgen.

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  NU kan er WEL aandacht aan besteed worden hè nu een BEKENDE NEDERLANDER het SLACHTOFFER IS GEWORDEN VAN ‘tot nader bericht DADERS’ maar er zijn tàlloze gegadigden die hiervoor in aanmerking komen!
  Mensen ben EXTRA alert!
  Doe je auto portier op slot, stap niet eerder uit dan dat je je garage poort hebt gesloten àchter je!
  Zorg er voor dat je NIET ALLEEN bent, HOE STOER je ook nog denkt te zijn godverdegodver!!

  Like

 3. Anneke zegt:

  Wat ben ‘k eigenlijk ‘blij’ dat m’n hoogbejaarde moeder veilig is, in haar ‘hutje’ op de Utrechtse Heuvelrug..Ze kan in d’r uppie de deur niet meer uit….als gevolg van fikse dementie. “Hmmm; zie nu pas ‘het voordeel’ van haar lot”.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is waar: Els Borst léék op alle fronten bevoorrecht: Nog redelijk zelfstandig, riant gehuisvest……Maar juist daardoor wèl een voor de hand liggende prooi.
   Hoe het ook zij, over uw moeder wordt op dit moment althans gewààkt.
   Alles heeft zijn voor- en zijn nadelen.

   Like

 4. scubaleonard zegt:

  Ik kan alleen maar hopen dat de rechercheurs die op de zaak zitten ze zich laten leiden door feiten. Niets maar dan ook niets over het hoofd zien. En zich niet laten opjagen door een stel malloten in de top die zonodig moeten scoren.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Het is triest dat er een oud politica aan te pas moet komen om de ogen te openen van de politieke elite. Maar liever zo dan ééntje van het volk die hard gewerkt heeft.

  Like

  • Harry zegt:

   Heb eerlijk gezegd nog weinig gemerkt van dat wakker schrikken , Theodoor !
   Voorlopig zal het wel onder de categorie “toevallig incidentje” opgeborgen worden .
   Lijkt me niet onlogisch dat ze ( de linkse politici ) het jammer vinden dat het nu net een van hén treft , dat had nou nét niet gemoeten , vette pech .
   Je zou ze haast toewensen dat de volgende 5 slachtoffers ook politici zijn .
   Buitengewoon triest voor mevrouw Borst overigens . Ze was zeker niet onsympathiek .
   Jammer dat ze bij die landverradersclub zat .

   Like

 6. Azraël zegt:

  Tja, die Pechtold zag er zeer verslagen uit van de week.
  Zo zie je hem niet vaak. En dat terwijl er haast wekelijks zulke berichten in de krant staan.
  Gisteren dacht ik nog dat het misschien kwam door ‘besef’. Het besef dat zulke dingen ook (oud)politici kunnen overkomen. Het besef dat zij niet onaantastbaar blijken te zijn.
  Nu denk ik wat anders (natuurlijk erg menselijk); het is gewoon verdriet. Het moeten missen van een medemens.
  Maar het zal vast geen verandering teweeg brengen.

  Like

 7. Hoe triest ook, ik ben het helemaal met Erik eens! Vroeg of laat moeten onze “open grenzen” voorstanders met hun neus op de keiharde feiten worden gedrukt. Als de daders worden gepakt, dan hoop ik dat de straf een precedent wordt voor de toekomstige straffen in plaats van die idiote “plantsoendienst straffen!”!

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Erik60 juist verwoord, precies zoals ik het ook ervaar. Jammer dat die zure smaak wel blijft hangen.

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Een trieste maar realistische constatering!

  Like

 10. Jean zegt:

  Worden we niet belogen, bedrogen en bestolen door de politieke misdadigers en dan in hoofdzaak door die EU misdadigers dan worden we bestolen, verkracht of vermoord door vreemdelingengespuis.
  In Vlaanderen had Peeters pech van ongewenst bezoek en hadden 2 minderjarige meisjes pech dat ze afgesproken hadden met Albanezen en werden ze verkracht door het gespuis. VTM kreeg het niet over de lippen dat het alweer vreemd gespuis was!
  Op het nieuws was er enorm veel aandacht voor de wraakacties van christenen op moslims, dat er miljoenen slachtoffers gevallen zijn onder islamititisch barbaars geweld is niet belangrijk om het in beeld te brengen, is koeltoer meneer.
  Op 25 mei zullen we duidelijk maken hoe wij er over denken, linkse rode en groene ratten het zal niet in jullie voordeel uitvallen en de blauwe geschelpten idem dito. Begin al maar naar ander werk uit te kijken.
  Één zaak is overduidelijk: religie en monarchie zijn de grootste vijanden van DEMOCRATIE.

  Like

  • fleckie zegt:

   Op kerstavond thuiskomend,omstreeks 17,30u, liepen er 2? Nogal niet zo gunstig uitziende ” gekleurden” rond,dat kon ik horen doordat ze naar elkaar riepen.doordat bijna IEDEREEN glorieus zijn kerstboom wou laten zien, : door de gordijnen NIET dicht te doen!! hadden de kerels VRIJ INZICHT in de ” WELSTAND” van de bewoners!!! (trouwens er zijn NOG ALTIJD ONNOZELAARS, die hun gordijnen NIET “dichtdoen”‘avonds!!!!

   Like

 11. harrynl007 zegt:

  Zij werd afgelopen maandag in haar garage gevonden. Ze lag in een grote plas bloed.

  Wel vreemd dat forensische experts dat niet vermelden. (Telegraaf 14-02 18:31)
  Als er een noodlottig ongeluk gebeurt, wordt bijna altijd wel een plek gevonden met weefsel, haren of bloed. Hoewel er in de garage van Borst is gezocht met speciale lampen, werd er geen spoor gevonden.

  Evengoed een juist artikel hoe Nederland met onze ouderen en criminaliteit omgaat.

  Like

 12. fleckie zegt:

  Vandaag een verkiezingsposter . van. D66 gezien o.a.stond erop “VOORUIT”(men had er waarschijnlijk vergeten? er bij. te vermelden,? ,,,”NAAR. DE. VERDOMMENIS”

  Like

 13. hans zegt:

  Als Els Borst Eva Braun had geheten en laatst genoemde was 81 geworden, was het dan ook erg? Even een Godwin! 40 jaar lang heeft deze bevolking moeten lijden onder een politiek marxistisch beleid wat ronduit crimineel is en men expliciet gemakkelijk financieel economisch en sociologisch volksverraad zou kunnen noemen, maar nu is die oude tang opeens zielig omdat haar iets is overkomen wat onze gewone ouderlingen en burgers al decennia lang overkomt tot op de dag van vandaag. Nee hoor, absoluut geen medelijden, zelfs niet in het geringste. Wat mij betreft de hele rij!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ hans: 22.02. uur. Ondanks dat een moord onmenselijk is, wie het ook raakt, ben i9k het wel met U eens. Als een gewone burger, bestolen, verkracht of vermoord wordt, bekreunt de politiek en de politie zich er amper om, maar nu het een politica betreft, worden er ellenlange verhalen aan opgehangen. Het zijn juist POLITICI die ons de onaangepaste moslims, door “de strot”, hebben geduwd, en als lakeien het EUSSR gedrocht dienen. Uiteraard is het verschrikkelijk dat een mens is vermoord, maar dat geldt net zo goed voor een gewone burger!

   Like

  • Driek zegt:

   @Hans, het klinkt erg hard, maar eigenlijk heb je gelijk.

   Like

 14. Lucie zegt:

  Allemaal stemmen in mei,op de PVV,de enige partij die opkomt voor de Nederlander!!!

  Like

  • Peter Buitelaar zegt:

   Zo is dat Lucie! Geert Wilders is de enige die weerwoord geeft op alle misstanden die 30 jaar linkse ellende in Nederland veroorzaakt heeft.

   Like

 15. peterselie1 zegt:

  Bedankt Erik60 voor je interessante artikelen!

  Dat Borst in een plas bloed gevonden is, dat kan ik niet verifiëren in de media maar het maakt niet uit. De reserche en het NFI zijn toch niet scheutig met bewijsmateriaal of eventuele dadersporen om aan het publiek te tonen, waarna nog verder gerechercheerd dient worden.
  Het algemene vermoeden gaat er na uit dat Borst op een gewelddadige manier aan haar einde is gekomen. Verschillende media opperen al een soort van daderprofiel, net zoals jij redeneerde dat Borst het slachtoffer is geworden van Oost-Europese georganiseerde bendes.
  Nu wil ik ook een hypothetisch daderprofiel opstellen:
  De dader(s) hadden de gangen van borst al een poosje na gegaan en opgemerkt hadden dat huize Borst goed beveiligd was.
  Borst kwam thuis na dat zij op het D666 congres een bezoek had gebracht.
  De dader(s) wachten haar op in de garage, waar zij eerder op de avond natuurlijk de deur geforceerd hadden. De bedoeling van de dader(s) was natuurlijk Borst met geweld dreigen om de alarminstallatie af te zetten zodat zij rustig hun gang konden gaan om alle waarde volle dingen incluis geld mee te nemen.
  Natuurlijk was Borst niet gauw van haar arrogante stuk te brengen want zij had al eerder voor hete vuren gestaan in haar carrière.
  Enfin dat liep natuurlijk op een absolute deceptie voor de dader(s) uit. De Oost-Europese misdadigers schuwen niet om geweld te plegen ook ouderen zijn niet gevrijwaard van geweld wat tegen hun wordt aangewend bij criminele handelingen. En vermoorden haar op een of andere manier, want Borst had hun gezichten in haar geheugen geprent als die niet met skimaskers bedekt waren.
  In ieder geval staan zij op de beelden van de beveiligingscamera’s als zij zo stom zijn geweest om die niet uit te schaken.
  Zo dan wordt het een hele toer om de dader(s) op te sporen als zij niets los laten over deze mislukte gijzeling en moord. Dan worden zij nooit gevonden en heeft de nationale politie het na kijken dank zij het gevoerde regeringsbeleid onder leiding van het dynamische duo Opstelten & Teeven die het jachtseizoen 2014 op de ouderen eerder dan afgesproken geopend hadden.

  Like

 16. Het doet me deugd steeds meer nieuwe namen op het blog te zien. De kracht van het internet is zich aan het bewijzen. We moeten doen wat we kunnen om onze commentaar-kring zo groot mogelijk te maken.
  Dat is ook goed voor de politieke resultaten in Mei. De PVV moet zo sterk mogelijk uit de bus komen. Dat kan als wij er voor zorgen dat het op de juiste wijze in de (stem-)bus komt.

  Like

 17. Fred zegt:

  Heel erg wat Els Borst is overkomen.
  Sterkte voor de nabestaanden.
  Maar de ogen van onze politici en de D66 rechters zullen hiermee niet geopend worden ben ik bang.
  Daarvoor zullen er nog meer elite-slachtoffers moeten vallen door geweld.
  Dan pas, misschien, zullen hun oogjes een klein beetje opengaan.
  Te triest voor woorden maar het is niet anders.

  Like

  • Lucie zegt:

   Ik vind het vooral erg voor al die ouderen die al slachtoffer geweest zijn of nog zullen worden.
   Daar is geen horde politie opgezet om de dader(s) te vinden.

   Like

 18. Avidia zegt:

  Ik vind het erg voor mevrouw Borst, maar het kan mij ook overkomen, ik heb maatregelen getroffen, ik heb er alles aan gedaan om mijzelf en mijn dieren te beschermen, maar je weet nooit.
  Zoals in een eerdere reactie werd vermeld, omdat het nu over een bekend persoon gaat, worden er ineens ogen geopend, pffff. Wat moeten wij allemaal verzinnen om buiten gevaar te blijven????
  Toen ik jong was, en dat is nog niet zo lang terug, waren bij ons de deuren gewoon open, in ons gezin kon iedereen op hun tijd thuis komen. Wij hadden een grote winkel en die werd s’nachts door de veiligheidsdienst gecontroleerd, die beveiliger wist dat de achterdeur van het woonhuis altijd open bleef, dus hij hoefde geen alarm te slaan, wat een verschil met nu, ik word er ziek van.

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  Beste Erik60
  er zit meer achter de berovingen van onze bejaarden. In 010 zijn de meeste daders nog steeds Finnen. Die vanuit hun cultuur en opvoeding hebben meegekregen dat autochtonen geplunderd mogen worden. Het is puur racisme, maar dat mag je niet zeggen en niet denken, want alleen blanke tokkies kunnen fout zijn.
  Niettemin is het aantal overvallen op bejaarde moslims nul. En kunnen bejaarde moslims nog altijd vluchten naar hun eigen land, wat autochtonen natuurlijk onmogelijk kunnen.
  Intussen wil de oude politiek dat bejaarden niet open doen. Uitsluitend mensen binnen laten op afspraak en zeker niet de avondklok negeren. En niet in het openbaar vervoer komen. En geen geld pinnen. Alles behalve de daders pakken en de grenzen sluiten.
  Het is diep triest, aan de andere kant hebben zovelen, die ons land weer hebben opgebouwd, nooit de moeite genomen ons land te behouden voor hun kinderen en kleinkinderen. Velen stemmen nu nog PvdA en de rest van de oude politiek. Ook dat is triest.

  Like

 20. Pingback: In de brievenbus | Golfbrekers

 21. vdwalle zegt:

  iid klasse justitie,
  overkomt het mijn moeder dan staan ze niet klaar met een heel team om dagen te zoeken.
  Treurig.

  Like

 22. Aalt zegt:

  Kennis van mij ook overvallen enige jaren geleden. Politie heeft wel enig werk gedaan maar is nooit opgelost. Vrouw zit met groot trauma en durft absoluut ’s avonds de deur niet meer uit en houdt overdag de deur op slot totdat ze door het spionnetje kan zien wie voor haar deur staat. Te gek voor woorden.

  Like

 23. Derek Sanders zegt:

  D66 is toch echt een rechtse partij – verder mag vamn mij neederland uit europa stappen – grenzen dicht

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   “D66 is toch echt een rechtse partij”…. tsja, dan houdt echt alles op 😦

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Derek Sanders 17.04u. Interessante stellingname……Waarin zit ‘m dan dat ‘rechtse,’ als ik vragen mag?
   Een elite-beweging is het ongetwijfeld, maar dàn één zonder kraak of smaak.
   Trouwens, partijen met louter oog voor de multikul en zonder interesse voor de belangen van de eigen bevolking kan ik onmogelijk rechts noemen.
   Maar goed, als U het kunt toelichten, gaat Uw gang…….

   Like

  • Harry zegt:

   Hoe links moet je zijn om D66 rechts te noemen ?

   Like

  • Lucie zegt:

   Jij wil uit de EU stappen?
   Dan moet je vooral op D66 stemmen,dit is de meest eurofiele partij van alle partijen.
   Met D66 aan het roer, gaan we zeker naar de bliksem.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s