Meer hulp voor illegalen Amsterdam

Screenshot_16

AMSTERDAM – De gemeente Amsterdam trekt 1,7 miljoen euro per jaar uit om opvangplekken voor vreemdelingen te kunnen uitbreiden en mede financieren. Er komt daarnaast een dagelijks spreekuur bij een ‘vreemdelingenloket’

Dat schrijft burgemeester Eberhard van der Laan, meldt Het Parool. GroenLinks kwam met het voorstel voor een ‘proactief Amsterdams vreemdelingenbeleid’.

Lees verder>>>
(h/t Ron)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Meer hulp voor illegalen Amsterdam

 1. Driek zegt:

  Er komt een vreemdelingenloket, die man is toch werkelijk helemaal van de pot gerukt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is-ie! En, nog sterker, óók op andere vlakken:
   Die zelfde van der Laan presteerde het om het afgelopen jaar, rond de “Inhuldiging” de omwonenden van de Nieuwe Kerk te verzoeken, op die dag in verband met veiligheidsmaatregelen HUN WONING TE VERLATEN!
   Mijnheer gaat zogezegd enerzijds op de bres voor de nep-oranjes en anderzijds voor de illegalen en alles wat daartussen ligt, bijvoorbeeld de gemiddelde autochtoon, wordt daarvoor opzij geschoven en/of kan verrekken!
   Het wordt tijd, dat er tegen dat sujet een motie van wantrouwen wordt ingediend, anders zitten ze in Amsterdam, helaas, aan hem vast tot zijn pensioen. Immers: Geen gekozen burgemeesters in deze schijn-democratie.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Jawel hoor, je kon erop wachten! Islamamsterdam, het Mekka aan de Amstel, gaat weer voor SINTERKLAAS spelen, in navolging van de RODE BOJAREN van de EUSSR. En wie mag dat weer betalen, juist de doorsnee burger wordt weer in zijn/haar beurs gepakt. Dit land, zal en moet kapot, van de progressieven en de politiek correcten. De Partij van de Arabieren, met deze nitwit van der Laan, zijn volkomen losgezongen van de realiteit! Kotsmisselijk word ik ervan! Arm Nederland, quo vadis?

  Like

 3. Jan zegt:

  Niemand is illegaal. Wij zijn allen wereldburger.

  Like

  • Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

   Geef mij dan meteen maar de sleutel van je huis.

   Like

  • Marijke zegt:

   Ja, ja, Jan, dat is mooi gezegd. Maar dan zou iedere wereldburger wel zijn eigen broek moeten kunnen ophouden. Nu er mensen zijn die aangewezen zijn op de voedsel- en/of kledingbank, in de problemen komen omdat ze hun verplichte zorgkosten niet meer kunnen betalen, niet de nodige zorg aanvragen omdat ze het eigen risico niet meer kunnen betalen maar tegelijkertijd wèl moeten meebetalen, zodat de illegalen wel 3x per dag te eten hebben en wèl de nodige zorg krijgen is er toch iets scheef naar mijn idee. Zouden wij dat in andere landen ook allemaal krijgen, omdat we wereldburgers zijn?

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Het zou een goede zaak zijn als burgemeesters gestraft werden als tegen het beleid van de regering handelen.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Het ‘vreemdelingenloket’ moet gerund gaan worden door vluchtelingenorganisaties.

  Vluchtelingen organisaties bemannen het vreemdelingenloket?

  M.a.w. het vluchtelingenprobleem is over 50 jaar nog niet opgelost.

  De eerste stap in het oplossen van het vluchtelingenprobleem is niet de grenzen sluiten maar per direct de subsidie kraan dicht draaien voor elke n.g.o. die denkt zich te moeten bemoeien met vermeende vluchtelingen. Want juist daar en alleen daar zit de rot.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Ik betaal niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s