De radicale linkse feminazi Germaine Greer verdedigt vrouwenbesnijdenis in de moslimwereld

Screenshot_42

Dat radicaal links totaal de weg kwijt is, is nu toch zo langzamerhand wel bekend. Maar het weet  toch steeds weer nieuwe dieptepunten te bereiken, zelfs als je dacht dat de waanzin niet erger kon. Lees (en huiver) het volgende artikel over een nieuw boek van de waanzinnige Germaine Greer, de radicale “feministe” die het waagt de barbaarse gewoonte van vrouwelijke besnijdenis te verdedigen. Deze feministe vindt het prima vrouwelijke geslachtsdelen te verminken.

In haar recente werk “The Whole Woman” (NB: vraagje aan Germaine: hoe kun je jezelf nog “whole” noemen als je clitoris is weggesneden? Vert.) argumenteert ze dat pogingen deze praktijk uit te bannen “een aanval op de culturele identiteit” zijn. Ze voegt toe: “Wat voor de een versiering is, is voor een ander verminking.”

Britse parlementsleden zijn de aanval gestart op de feministische schrijfster Germaine Greer vanwege haar verdediging van vrouwelijke besnijdenis ofwel vrouwelijke genitale verminking. De “Commons International Development Select Committee” heeft haar opmerkingen over vrouwelijke genitale verminking –gepraktiseerd in delen van Afrika, Azië en het Midden-Oosten, alsmede bij moslims in het Westen –zowel “simplistisch als beledigend” genoemd.

Screenshot_37

De WHO (World Health Organisation) heeft in 1994 een resolutie aangenomen en organisaties als “Womankind Worldwide” zijn van mening dat deze praktijken tegen de UNICEF  Rechten voor het Kind ingaan. Greer vindt dat vrouwen het recht zouden moeten hebben om de genitale verminking te ondergaan als het een vorm van “zelfdecoratie” betreft en stelde de volgende vraag: “Als een punkster uit Ohio het recht heeft haar genitaliën te laten opereren, waarom heeft een Somalische vrouw dan niet hetzelfde recht?”

Screenshot_38

Maar in een rapport dat werd gepubliceerd op de “Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen” werd Greer beschuldigd van een “misplaatst gevoel van culturele heiligheid”.

De parlementsleden citeerden de WHO, die heeft geschat dat wereldwijd tussen 85 en 115 miljoen vrouwen enige vorm van vrouwelijke genitale verminking hebben ondergaan en dat dit de risico’s verdubbelt op sterven tijdens bevalling, alsmede een 3 tot 4 keer grotere kans op doodgeboorte van de baby. Het rapport stelt verder dat Greer voorbij gaat aan het doel van vrouwelijke genitale verminking en aan het gebrek aan keuzevrijheid bij jonge meisjes op wie deze wordt toegepast.

Screenshot_39

“Het gelijkstellen van clitoridectomie bij een achtjarig meisje met de vrijwillige body-piercing bij een Amerikaanse teenager is absurd. Cultuur kan niet langer worden gebruikt als excuus om vrouwenrechten te negeren”, concludeerden de parlementariërs.

De operaties worden vaak onder niet-steriele omstandigheden verricht, soms met behulp van keukenmesjes of stukken glas, waardoor het overlijdensrisico als gevolg van infecties hoog is. Organisaties als Womankind Worldwide streven naar een verbod, waarbij de traditionele besnijders hulp krijgen om op een andere manier hun brood te verdienen.


Bron:
www.barenakedislam.com

Vertaald uit het Engels door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Feministes, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Mensenrechten, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

34 reacties op De radicale linkse feminazi Germaine Greer verdedigt vrouwenbesnijdenis in de moslimwereld

 1. Deze psychopaat doet me altijd denken aan Anja Meulenbelt.
  Ga hier eens kijken: http://bit.ly/1hkD0az: daar staat haar uitspraak dat als de “patriarchale structuren” eenmaal onderuit zijn gehaald, dat dan automatisch de vrije (!) marxistische maatschappij ontstaat.
  Nou, met krankzinnige wijven als Greer zou het matriarchaat nog eventjes wreder heersen dan het patriarchaat ooit gedaan heeft.
  Trouwens: het schijnt inderdaad zo te zijn dat de besneden moeders en grootmoeders er het felste op staan dat hun dochters en kleindochters dezelfde pijn van de besnijdenis ondergaan.
  Overigens: ik kon die foto niet vinden waarop Greer op haar rug ligt, benen zó hoog opgetrokken dat ze met haar kin op haar eigen onbesneden kut ligt.
  Wat wás ze trots op haar klit!
  De foto stond trouwens begin jaren 1970 in een marxistisch tijdschrift.
  Ik bekeek de megaprent in de “revolutionaire” boekhandel “De Oude Mol” in Nijmegen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het wordt tijd dat ze haar ook eens te grazen nemen. Een verminking, opgelegd door de radicale islam, vindt ze misschien zelfs acceptabel. Ik zou graag willen weten wat ze na deze verminking van deze ‘versiering’ vindt!
  Stom wijf!!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ja en dan dichtnaaien met touw en een aantal moslimmannen er overheen om de boel los te krijgen.

   Wat een gedrochten …… zulke wijven ……

   Ten eerste doen die vrouwen/kinderen dat niet zelf, aan hen wordt niets gevraagd.

   Wat weet een kind van zes jaar trouwens.

   Stomme, achterlijke walgelijke linkse trut!

   Kijk, ik ga Martien achterna, ik begrijp hem helemaal!!!!

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ik word echt HONDSBEROERD van deze WAANZINNIGE van de RODE KERK.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Heeft gekke Germaine Greer zelf inmiddels ook al een ‘naaidoos’?
  Dergelijke idiote w**ven zouden eens een flinke beurt moeten krijgen van een groot geschapen olifant!

  *oeps wat zeg ik nou?*

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Het mens is stapelkrankzinnig! Hoe kan er nou sprake zijn van vrijwilligheid als in de praktijk volwassenen deze beslissing nemen voor meisjes tussen de 6 en 8 jaar?! ZIJ doet maar gemakshalve of het net zo gaat als bij ons: Dat een jonge vrouw op een gegeven moment besluit, dat ze dit wil en dús…..Ze gaat totaal voorbij aan het feit, dat vrouwen, oud of jong, binnen de Islam helemaal geen zelfbeschikkingsrecht kènnen, dat dit wordt bepaald door de groep en dat de groep dergelijke ingrepen er het liefst zo jong mogelijk doordrukt. Maar het is wel duidelijk: Greer heeft meer respect voor cultuur dan voor vrouwenrechten. Nou, dan kan ze maar het beste formeel afstand doen van het Feminisme, want dat heeft ze dan tóch verkwanseld…..aan de cultuur. Cultuur en traditie hebben door de eeuwen heen bijna altijd haaks gestaan op de rechten van de vrouw, dat zou zij toch moeten weten…….
  Oh, zeg, daar schiet me wat te binnen: Wie schreef er ook weer decennia geleden het roemruchte boek: “De vrouw als eunuch?” Juíst……!
  En nu, in plaats van de overdrachtelijke eunuchen die zij zo hekelde, van vrouwen féitelijke eunuchen willen maken! Hoe is het Godsmogelijk!
  Bovendien staat ze waarschijnlijk niet eens alleen: Ik acht bijvoorbeeld soortgenoten als het Molenpaard Meulenbelt eveneens in staat tot het koesteren van zulke absurde meningen.

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   Onbekend te sterven na eens te zijn bejubeld is niet te verteren voor die madam. Wat doe je dan? : je bedenkt een stevige provocatie en bingo, de reaguurders zetten je vanzelf weer op de kaart.
   Ongelooflijk dat iedereen daar intrapt.
   Zulke madammen moeten juist doodgezwegen worden; zou veel effectiever zijn geweest.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Mag zijn, maar ze publiceert het toch maar!
    Wat moet je dan doen? Blijven zwijgen als verdomde Louis?
    Dan heeft ZIJ de stem en JIJ zwijgt. Bij het halfzachte Al-Anon geven ze de partners van alcoholisten dezelfde raad: Dreig niet, scheld niet, geef geen antwoord enzovoort…..Nee, laat over je heen lopen, zullen we zeggen!
    Iedereen, die iets tegen dergelijke enormiteiten in te brengen heeft, mag dat gewoon doen, anders wordt het meteen al eenrichtingsverkeer!

    Like

 6. Vederso zegt:

  Goed Ekster dat je dit hebt vertaald. Hoe gruwelijk dit ook is.

  Like

 7. win zegt:

  twee woorden: diep-idioot!

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Dit bejubelde en aanbeden symbool van de ultra linkse vrouwen BEVRIJDINGSBEWEGING (ja,ja..) verkeert duidelijk al op de grens van seniliteit, maar één ding MOET er beslist alsnog gebeuren: zij moet UITVOERIG besneden worden.
  Zij heeft recht op de culturele verrijking die zij in bescherming neemt.
  Chirurgen opstellen in rijen van vier, graag.

  Like

 9. trebor2110 zegt:

  ze is niet erg actief op FB
  https://www.facebook.com/germaine.greer.7
  Maar een leuk berichtje sturen kan altijd .

  Like

 10. Dr.Kwast zegt:

  Ik begrijp hier iets niet. Hier zijn mannen bezig die het fijn vinden om in een hol te kruipen die geen waarde meer heeft. Met recht steek je leuter in een molshoop, want daar zit ook een gat in. Met recht broedmachine, met recht verdwijn truc onder het zwart. het zwart symboliseert de dood. Dat lichaam is niet meer voor beleving vatbaar. Daarom heeft een schaap de voor keur dat leeft nog voor hen.

  Like

 11. Eline. zegt:

  Ik zie een foto van een kinderlijfje en daarboven een hand die een scheermesje vasthoudt en mijn bloed kookt !

  Like

 12. Lis zegt:

  Wat mij zo verbaast, is dat er een link wordt gelegd tussen culturele gebruiken die totaal van elkaar verschillen. Maar waarvan ook de gevolgen totaal anders zijn. Stel dat ouders het normaal vinden om hun dochter van 6 jaar oud te piercen of te laten tatoeëren. Zo’n kind krijgt ook te maken met pijn, maar een piercing kan ze laten dichtgroeien, een tatoeage kan ze laten weg laseren of anders bedekken. Maar een besnijdenis is lichamelijk en psychisch zo heftig met extreme gevolgen op seksueel gebied, het krijgen van kinderen, de psyche…. Wat een monsterlijke vergelijking.
  Ik ben het volkomen eens met Cathja en Wachteres; dit ‘wijf’ zou ter plekke met een bot scheermes behandeld moeten worden.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Lis zegt:
   15 februari 2014 om 14:50
   ………….dit ‘wijf’ zou ter plekke met een bot scheermes behandeld moeten worden………………

   Bot en roestig.

   Like

 13. Lucie zegt:

  Ik gun dan wijf nu ter plekke een onverdoofde verminking in d’r genitale.
  Dat ze net zo mag lijden als dat kleine meisje wat daar op die smerige grond ligt.

  Like

 14. Marijke zegt:

  Dit mens moet dit zelf ook maar ondergaan dan, dan kan ze uit ervaring spreken (het gestoorde wijf).

  Like

 15. luckybee zegt:

  Laten wij alle feministen ook maar besnijden, dan zijn wij van hun bemoeienissen af.

  Like

 16. Pingback: Kutwijf Germaine Greer | E.J. Bron

 17. Tom Hendrix zegt:

  Al deze zgn. feministen, zijn VERRADERS geworden van de zaken waarvoor ze in de ’60 er en ’70 er jaren pal stonden. Ze maken onderdeel uit van zowel de RODEN, en de politiek correcte kaste!
  Waardeloos volk!

  Like

 18. Tempelier. zegt:

  Stuur Germaine maar even langs dan kan ze s ‘nachts even horen wat deze versiering , voor geluid maakt als ze een beurt krijgt. sorry beetje kort door de bocht maar de werkelijkheid. wat een … onmens.

  Like

 19. lucky9 zegt:


  Hoe linkse argumentatie vernietigen in 30 seconden.
  “Kent U linkse mensen die bij de val van de muur in Berlijn naar het Oosten gevlucht zijn?”
  Toegepast op Greer:
  “Kent U linkse feministes die tijdens hun vakantie in Dubai van de gelegenheid profiteren om hun clitoris te laten wegsnijden?”
  De typering van Martien Pennings is correct: Greer is een misdadige psychopate.

  Like

 20. Republikein zegt:

  Makkelijke maaltijd! Sex is eten.Restant in de kliko.

  Like

 21. vanhetgoor zegt:

  Het is een bekend fenomeen. In Stockholm was eens een bankroof die uitmondde in een lange gijzeling, na afloop bleken de gegijzelden een sympathie te hebben gekregen voor de gijzelnemers. Dat heet het Stockholm-syndroom. De eigen gevoelens die men als slachtoffer heeft, de gevoelens van angst en wraak etc. daar schaamt men zich voor en men wil dat van zich actief tegen afzetten door tegenovergestelde gevoelens te accepteren.

  Het is ook een bekend gegeven dan mensen aan het eind van hun leven, als zij hun hele leven lang in een keurslijf hebben gezeten uit de band willen springen en vervallen tot bandeloosheid. Een dominee die naar de hoeren gaat. Een sociaal werkster die de kas plundert en gaat gokken en zuipen.

  Al deze ‘afwijkingen’ zijn eenvoudig te verklaren. Niet het hele maatschappij leeft als in een slingerbeweging. De emoties hebben dat ook. Als men lange tijd één richting op gewerkt heeft dan laat men plots de boog los, er komt ontspanning en men zwiept terug de andere kant op.

  Daarom gaat Germaine Greer nu heulen met de vijand van de beschaving. De reden is omdat zij een te lange tijd zich te extreem heeft opgesteld voor de noodzakelijke emancipatie! Maar overdreven, tot in het absurde. Vrouwen en mannen zijn gelijkwaardig, maar niet gelijk. Als iemand bezig is met overcompensatie en het doordrukken van extreme maatregelen dan doet men niet alleen de werkelijkheid onrecht aan, maar ook de eigen ziel. Germaine Greer is een beetje doorgedraafd, en nu is er de slingerbeweging die haar moet terugbrengen naar de werkelijkheid, maar helaas weer doorgeschoten de verkeerde kant op. Eerder zagen we dit bij een andere ex-feministe, Anja Meulenbelt die vroeger de rechten van de vrouwen trachtte te verbeteren, maar in de nadagen van haar leven verviel tot een tragisch schepsel dat zich in een onderdanige rol manoeuvreerde in een sado-masochitische relatie met een getrouwde Palestijn. Kortom de ultieme vrouwenhaat.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Toch beweren beiden in alle ernst noch steeds “Feministe” te zijn, Mijnheer van het Goor.
   Wat U zegt over de ‘slingerbeweging’ is een tamelijk bekend verschijnsel, maar het absurde aan deze schepsels is, dat ze díe betiteling niet wensen los te laten.

   Like

 22. Pingback: Germaine Greer – Transvestigate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s