EU betaalt kopgeld voor Roemeense straathonden

Screenshot_18

De EU stimuleert de liquidatie van straathonden in Roemenië met tot € 250,- per hond. De dieren worden of ter plekke gedood of in een asiel ondergebracht. Daar wordt doelbewust met ze gefokt om zodoende het geld uit Brussel te laten stromen.

Met € 250,- per hond stimuleert de EU de liquidatie van Roemeense straathonden. Maar het geld komt bij corrupte politici terecht, die de honden laten doden. Veel honden worden ook in dierenasiels ondergebracht om voor nakomelingen te zorgen. Het geld uit Brussel moet blijven stromen.

“Het pijnigen van de honden en de moorden zijn vreselijk”, citeert de “Freie Presse” de dierenbeschermer Silvio Schütz. Het allerergste is echter dat er geld uit Brussel, “en daarmee ook ons belastinggeld” voor deze massamoorden gebruikt wordt en dat men gewoon de andere kant op kijkt.

In september werd in Roemenië een wet aangenomen, volgens welke de burgers een kopgeld voor het doden van straathonden krijgen. “Er heeft zich een echte industrie gevormd, de private hondenmeppers verdienen inmiddels miljoenen euro´s”, zegt Schütz.

In november reden Schütz en twee andere dierenbeschermers naar de Zuid-Roemeense stad Calaresi. Daar deelden ze hondenvoer uit, dekens, medicijnen, verband, wormkuren en hondenhokken. Het meeste werd geschonken door dierenartsen, bedrijven en privépersonen uit Elsterberg en de omringende regio.

Een petitie eist het einde van de EU-subsidies voor de dierenbescherming in Roemenië, waar ze blijkbaar misbruikt worden. De Roemeense gemeenten zouden € 250,- voor de “liquidatie van de hond” krijgen. Daarvan zou de hondenmepper € 50,- per hond krijgen, de rest zou bij de corrupte politici in de gemeenten terechtkomen.

De Roemeense lokale politici zouden er op grond van de EU-subsidiepolitiek veel belang bij hebben dat de dieren zich constant vermenigvuldigen, opdat de geldstroom niet opdroogt, aldus de petitie. Het EU-geld dient rechtstreeks naar erkende organisaties van dierenbescherming toe te gaan, die de dieren echt redden.

In het voorjaar wil de Elsterberger dierenbeschermer Schütz opnieuw naar Roemenië rijden. Bovendien wil hij met gelijkgezinden uit Duitsland een vereniging oprichten. Om plaatselijk beter te kunnen helpen, zou men in Calaresi een grondstuk kunnen kopen om de honden onder te brengen.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Roemenië, Rotzakken. Bookmark de permalink .

36 reacties op EU betaalt kopgeld voor Roemeense straathonden

 1. Tistochwat zegt:

  Getver, elke keer als ik denk dat het niet erger kan, lees ik weer nieuwe smeerlapperij over die eu-demonen. Waar je al geen geld mee kunt ‘verdienen’… http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/knuppel.gif

  Like

 2. bobzelf zegt:

  IK GEEF MINIMAAL 5000 EURO VOOR DE KOP VAN BAROSO , VON ROMPUY , HRRRRR SCHULTZ , LELLEBEL ASCHTON , MEVR. PAARDENKOP VIVIAN , RUTTE PECHTHOLD , DE 3 MALLOTEN VAN DE PORTEMONNAIE V.D. ANDER !!
  ZO , DAT IS ME WEL WAT WAARD !!!
  IN IEDER GEVAL ZAL ER BUITEN BRUSSEL NIEMAND EEN TRAAN LATEN , DENK IK MAAR ZO !!
  EERDER EEN FEESIE !!!!!!!!!!
  DE REST KAN GEWOON OP HET MALIEVELD !!!

  Like

  • Steven zegt:

   don’t worry binnenkort worden ze allen gelyncht door bevolkingen en ik zal met plezier meedoen…. die EU staat toch op ontploffen

   Like

  • Rita Thung zegt:

   Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat ons belastinggeld wordt gebruikt voor het doden van honden op de meest gruwelijke manier?
   Wie o wie is hiervoor verantwoordelijk? Namen graag!!!!

   Like

   • de hele ep brussel vanj voor de verkiezingen

    Like

   • Alwine zegt:

    Het geld dat de EU stuurt, is voor het sterilliseren bedoeld, maar de corrupte overheid doet er dus wat anders mee.
    Aangezien alle overheden corrupt blijken te zijn, ook de Nederlandse, word het dus tijd dat de mensen zelf maar de touwtjes in handen gaan nemen.
    Ik heb vaak de Partij v.d. Dieren met berichten en foto’s bestookt, kreeg toen als antwoord, dat ze meeer zetels in het EU parlement moesten hebben, om meer macht uit te kunnen oefenen, wel dat hebben ze nu, en ze zitten goed op het pluche!!

    Like

 3. janfreak zegt:

  Het lijkt me dat je met dode dieren lastig kunt fokken. Overigens zijn er opvangcentra in Roemenië voor zwerfdieren waar de honden gevaccineerd en gecastreerd worden en er vervolgens een baasje voor ze gezocht wordt. Ik heb ook zo’n hond en ben er dolgelukkig mee.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En in die opvangcentra worden ze verder wèl redelijk goed behandeld?
   Ik hoop het maar, want voor zover ik weet lopen ook de Roemenen niet over van dierenliefde.

   Like

   • Best Lief zegt:

    In sommige asiels wel, maar niet echt in de PS. ( public shelters of wel gemeente asiels)

    Like

   • Alwine zegt:

    Theresa Geissler, er zijn enkele particuliere asiels, ik zeg, enkele, waar de dieren wel goed worden behandeld, Maar in de meeste is het net zo verschrikkelijk als in de gemeente asiels. Het probleem is, dat veel van die lui zo goed kunnen praten en slijmbakken, foto’s tonen die vaak niet eens van henzelf zijn, dat men er vrolijk van op vakantie gaat. Ik wil 1 naam noemen, ROLDA, gerund door DANA COSTIN, van het bedrijf Archelor Mittal in Galati, waar zij ook haar asiel heeft, ontvangt dit mens al 250.000 euro per jaar. Ze heeft in vele landen organisaties, die donatie na donatie vragen, en ook krijgen. Ze plaatst zelfs vakantie foto’s als ze in het buitenland is, en dan denk ik, mensen willen gewoon belazerd worden.

    Like

  • Alwine zegt:

   Ik heb ook een invalide hond uit Roemenie, en ben er ook dol gelukkig mee.
   Ik ken heel veel mensen daar, die dieren redden, maar ook daaronder zijn meer dan 90 % alleen maar bezig om rijk te worden over de ruggen van de dieren heen. Of er speciaal mee gefokt word in de asielen dat denk ik zo niet, wel smijt men mannetjes en vrouwtjes gezamelijk in de hokken. Veel dieren worden op dit m
   oment na 2 weken afgemaakt, vergiftigd, de kop ingeslagen, en soms gaan ze ook nog levend de oven in.

   Like

   • alwina zo is het.
    Het zal de hoogste tijd worden dat er namen bekend worden .
    Maar het is de vraag of mensen er iets mee doen? ze willen in de zeik genomen worden
    Honden verkopen is voor velen eigen belang,
    Huizen bouwen als kastelen en nog geloven mensen het niet.
    De vertaling van hond is geld
    Allemaal zielige honden tonen en kassa.
    De foute asiels niets meer geven, ja en de honden dan

    Like

  • er worden massaal honden gedood.
   en ze fokken met de honden voor geld.
   geen hond is veilig en de dood is zeer pijnlijk ,bizar zolang brussel geld geeft gaat het door

   Like

 4. Jean zegt:

  Het wordt dag op dag gekker en idioter met die EUmisdaadorganisatie. Wordt het niet hoogtijd een einde te maken aan dat wangedrocht?
  25 mei is het aan ons.
  In Vlaanderen mknijpen ze hem allemaal voor de sterke stijging van de NVA, heerlijk dat te mogen meemaken, het is nu te hopen dat NVA het karakter toont samen te werken met het VB vanaf 26 mei want dat is de enige positieve toekomst voor Vlaanderen, dat veel moslims hartritmestoornissen gaan krijgen is niet ons probleem. 🙂 🙂 🙂

  Like

  • Benesha zegt:

   Ik vrees dan Jean dat de enige partij waar je voor kunt stemmen het VB is want de rest, ook de NVA , is Eurofiel of Euro gedogend. Ik vrees een beetje dat NVA ons en beetje zand in de ogen strooit. Veel zware gevleugelde woorden maar als het er op aankomt? Veel mensen willen op het VB stemmen maar wegens het cordon sanitaire kiezen ze voor NVA, niet wetende dat de NVA niks aan massaimmigratie gaat doen, niks aan Big Brother EUSSR, de werkende bevolking alleen maar wil verarmen. Ik ben absoluut geen fascist maar VB is de enige partij in Vlaanderen waar je als EU criticus bij terechtkunt.

   Like

  • Maria zegt:

   Jean droom verder, Elio II is een feit dankzij NVA, je vergeet dat er enkel 3 miljoen werkende mensen die 8 miljoen onderhouden dans la Begique, maak de rekensom… en niemand zal met NVA willen regeren, en die Belg bleef en zal laf blijven zwijgen, ben je soms vergeten dat het de NVA was die de 30000 werkvergunningen gaf aan Roemenen en Bulgaren enkel die NVA wat ze moet plezier deden en zoals de trado partijen de eigen bevolking verraadde… en NVA zal NOOIT met VB werken zij geilen op samenwerking CDNV waar CDNV met plezier NVA zal verraden… wat is het geheugen toch kort van die Belg? Vergeten hoe NVA kartel opblies met CDNV, die nemen hun wraak daar nog voor… domste zet ooit van BDW was openlijk de oorlog aan PS verklaren waar alle trado’s oor knielen en samen in de loge zitten…. spijtig maar het is nu eenmaal de waarheid… en wij op posten hier en op FB zijn in een veel te zware minderheid, denk jij nu echt dat leefloners op NVA gaan stemmen???? wake up please

   Like

 5. Alwine zegt:

  Een EU delegatie is pas geleden naar Roemenie geweest, spreken hun bezorgdheid uit, maar er gebeurt verder niets, dit gaat al jaren zo. Het afmaken van de honden gebeurt op een vreselijke manier, zal jullie de details besparen.
  Wat die dierenbeschermer wil, slaat nergens op.
  Roemenie krijgt geld om de dieren te laten castreren en steriliseren, dat is ook de enigste oplossing
  voor dit grote probleem, maar de straathonden zijn een grote bron van inkomsten, voor de hondenmaffia.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  OP EENS GEEFT HET MEER HONDEN ALS INWONERS !
  RA; RA HOE KAN DAT ! GELD VAN EEN ANDER KAN DAT !
  LEGAAL STELEN MET HULP VAN DE EU DEALERS !

  Like

 7. Henk der Niederländer zegt:

  In het voorjaar wil de Elsterberger dierenbeschermer Schütz opnieuw naar Roemenië rijden. Bovendien wil hij met gelijkgezinden uit Duitsland een vereniging oprichten. Om plaatselijk beter te kunnen helpen, zou men in Calaresi een grondstuk kunnen kopen om de honden onder te brengen.

  Even wakker worden mensen.
  Als die gasten naar Roemenië gaan om een vereniging op te richten zie Ik het al zitten dat beide heren dus ook aan de Europese subsidietiet gaan hangen en zichzelf van een rijkelijk salaris gaan voorzien.

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Godsamme, en ik maar geld over maken naar stichting de viervoeters voor castratie en sterilisatie van die straat honden. druppel op een gloeiende plaat dus.

  Like

  • Best Lief zegt:

   Elk beetje helpt!!! het helpt iig die dieren die daadwerkelijk gecastreerd of gesteriliseerd worden en de nakomelingen die enorm veel leed bespaard wordt.

   Like

  • Annemiek Wienke zegt:

   Slechts enkele honden die zijn gesteriliseerd voorkomen in een paar jaar een geboortegolf aan puppy’s, die ook weer gauw pups krijgen. De honden die zo niet worden geboren, worden ook NIET vermoord. Dat is de enige troost die ik in het hele verhaal kan vinden. Als je het schema hieronder ziet, kun je zien dat jouw bijdrage nou juist niet een druppel is op een gloeiende plaat. En gelukkig worden er in Roemenie, ook door Roemeense dierenvrienden en -artsen nog steeds sterilisatieprojecten georganiseerd.

   Like

   • Alwine zegt:

    RAR is van Nancy Janes, ze woont in Amerika, een vrouw waar ik enorm veel bewondering voor heb, en veel mee praat.. Ze helpt trouwens in meer landen, en werkt met een vast team van dokters. alles word betaald uit donaties.

    Like

 9. lucky9 zegt:

  Ik betaal kopgeld voor elke uitgeschakelde EU- apparatsjik van de hogere boven ons verheven soort. Centjes moet je verdienen!

  Like

 10. blauwoogje zegt:

  Ik weet toevallig iemand die morgen weer terug komt met geredde honden. Uit romenie ik help zelf ook en hoop de volgende keer mee te kunnen. Dan zie ik zelf waar mijn hond vandaan komt want die en nog broertjes en zusjes en moeder zijn gered door die vrouw

  Like

 11. Hier word ik nu echt niet goed van hè…………..

  Like

 12. Het is toch niet te geloven dit..Wat een smerig corrupte bende ..Zo veel mensen werken zig uit de naad om die arme Dieren in dat soort landen te helpen ..Maar dat gore volk daar word nog ,,beloond,, om de Dieren te vangen en gruwelijk te mishandelen..Het is daar ,,dweilen met open kraan ,,Maar de stumpers hebben ons nodig ,wij zijn hun stem …..

  Like

 13. N.gooszen zegt:

  Weer 1 gevonden waar we aan kunnen werken zoals positie tekenen

  Like

 14. Corrie zegt:

  Wat een schoften zullen we dit ook met hun doen. Schandalig

  Like

 15. Steijl zegt:

  Je wordt hier toch echt zo beroerd van. De EU moet hier toch op aangesproken kunnen worden.
  Walgelijke rotlui.

  Like

 16. w.lugten zegt:

  Wat een stel smerige dieven zijn het toch bij de EU laten ze maar geld besteden om die hersenloze idioten daar weg te krijgen

  Like

 17. frieda lisens zegt:

  En Roemenie heeft al zo een slechte reputatie wat dieren betreft, en dan gaat Europa er nog een schepje bovenop doen. SCHANDE; En we zijn machteloos

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Tijdens WO II hebben talloze Roemenen de Duitsers geholpen om miljoenen Russische en Roemeense joden uit te roeien omdat het antisemitisme daar nog veel sterker was dan in Duitsland!

   Like

 18. Viviane zegt:

  Hier word ik kotsmisselijk van, en dat kan daar allemaal maar ongestraft.https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1240843756065684&id=100004202133831

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s