ANP-nieuws: laffe lakeien bukken weer diep voor Oranjes

Screenshot_2

ANP – Koning Willem-Alexander rekent erop dat hij met zijn gezin en familie de traditionele skivakantie in het Oostenrijkse Lech in alle rust kan doorbrengen. Dat betekent zonder fotografen achter elke skilift en geen camerateams bij de skiklassen van de prinsesjes. Daarvoor is wel een concessie nodig in de vorm van een strak geregeld fotomoment maandagmorgen. Dan poseren de Oranjes even voor de 80 fotografen en cameramensen, die daarna volgens afspraak netjes uit Lech vertrekken zodat de Koninklijke vakantie echt kan beginnen.

Deze fotografen en cameramensen zijn inderdaad zo dociel dat ze op commando van de Oranjes bereid zijn dodelijk saaie geregisseerde kitschplaatjes te schieten die echt niemand wil zien, behalve mensen die ook een schilderij van een huilend zigeunerjongetje thuis aan de muur hebben hangen.

Lees verder>>>
(h/t Peter Selie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Koningshuis, mainstream-media. Bookmark de permalink .

31 reacties op ANP-nieuws: laffe lakeien bukken weer diep voor Oranjes

 1. Monalisa zegt:

  De man weet niet wat werken is hij heeft net een vac achter zijn rug Sotsji

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ach, what’s in a name! Het Algemeen Nederlands ( HANOI) PROPAGANDABUREAU! En maar likken naar een stel ongekozen heerser, die door NIEMAND gekozen zijn, maar door toeval uit een bepaald geboortekanaal ter wereld kwam, en daar het RECHT meent te hebben ” de baas”, te zijn over deze PROVINCIE/NEDRIGLAND van Brussel! Ik heb er NIETS mee, helemaal NIETS!

  Like

  • Republikein zegt:

   Tom, deze lieden komen niet uit een kanaal, zij zijn gehaald via de weg van de keizer.
   Ze hebben daarom ook geen enkele affiniteit met jou en mij.

   Like

  • Lucie zegt:

   Juliana kwam uit het geboortekanaal van de echtgenote van een keuterboertje.
   Wilhelmina had na meerdere miskramen een geestelijk en lichamelijk kind gebaard.
   Deze kon natuurlijk nooit op de troon,in het dorp was een vrouw ook bevallen, een meisje.
   Het kind werd omgeruild voor de gehandicapte van Wilhelmina(zij was al geen oranje telg meer).Zo kwam het meisje in het paleis,”en we noemen haar Juliana”,
   Dus alles zit al jarenlang illegaal op de troon en incasseren veel geld wat hun niet toekomt,maar daar hebben ze lak aan.
   http://www.jacobusderoma.blogspot.nl

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Lucie zegt:
    17 februari 2014 om 16:10
    Dus alles zit al jarenlang illegaal op de troon en incasseren veel geld wat hun niet toekomt………….

    Ik ben het helemaal met u eens. Het zijn gewoon ordinaire zakkenvullers.
    ——————————————————————————————————————-
    Acteur Torenstra rechtstreekse afstammeling Willem van Oranje’

    Door Historiek
    zaterdag 16 februari 2013
    Verstuur
    Afdrukken

    meer

    [Willem van Oranje] Willem van Oranje

    Acteur Waldemar Torenstra blijkt een nazaat te zijn van Willem van Oranje. Dat is aan het licht gekomen tijdens de NTR-serie Verborgen Verleden, waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiewortels. Dat meldden verschillende media vrijdag.

    Medewerkers van het programma trokken de stamboom van de acteur na en ontdekten dat diens grootmoeder van adel is. Zijn overgrootvader blijkt opperkamerheer van koningin Wilhelmina te zijn geweest.

    En volgens het programma is Torenstra zelf een rechtstreekse afstammeling van Willem van Oranje, de zogenaamde Vader des Vaderlands.

    De acteur is onder meer bekend van rollen in films als Ja zuster, nee zuster, Zomerhitte en De gelukkige huisvrouw. Zijn partner, Sophie Hilbrand, deed een jaar geleden ook mee aan Verborgen Verleden. Hierdoor raakte Torenstra ook nieuwsgierigheid naar zijn familiegeschiedenis. De NTR schrijft:

    Tijdens zijn zoektocht in binnen- en buitenland stuit hij op zoveel ongelooflijke verhalen dat er een complete tv-serie van gemaakt had kunnen worden. Zijn voorouders blijken in verschillende perioden een zeer belangrijke rol gespeeld te hebben in de Nederlandse geschiedenis

    http://historiek.net/acteur-torenstra-rechtstreekse-afstammeling-willem-van-oranje/20929/

    Like

 3. Cathja zegt:

  Zitten wij eigenlijk nog wel te wachten op deze ‘verplichte’ fotomomenten? Daar is toch niks spontaans meer aan en het is in feite iedere keer weer hetzelfde. Van mij mogen ze dit soort dingen schrappen. Verder vind ik dat de Oranjes niet zo krampachtig moeten reageren als ze camera’s zien. Ze moeten niet vergeten dat ze door ons onderhouden worden, want zelf betalen ze geen cent belasting! Als je onderhouden wordt door het volk, wil het volk daar ook iets voor terug. Loopt het de spuigaten uit met de journalisten, dan pas is een protest op zijn plaats. Maar op voorhand al dicteren wat er wel en niet mag is me al lange tijd een doorn in het oog.
  In Argentinië houden ze echt niet zoveel rekening met de eisen van de Oranjes hoor. Daar fotograferen ze er lustig op los.

  Like

 4. Omastar10 zegt:

  Ze hollen van het ene feest naar het andere .
  Hij zal geen eelt op zijn vingers krijgen van het werken.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  In werkelijkheid gaat direkt na het vertrekken van de pers
  het milliardär onderonsje met konsperative theetafeltrefs
  verder ! De links/groene klompendragers hebben weer
  een paar foto’s meer voor hun links mainstreamkrantje !
  Maar ja de Stroganovs hebben het voorbeeld gegeven
  hoe je de plank mis kan slaan ! Eveneens Marie Antionette
  is zo koploos geweest ! Guiliotine laat groeten !

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Ik kijk nooit naar dat soort foto,s. Interesseert me geen zier. Dat er wel mensen zijn die naar zulke geld-verspilling kijken, moeten zij weten. Die houden alles in stand. Ben trouwens sinds: 8 januari 2012, +_ 15.30 G.M.T., Republikein.

  Like

 7. meneertje zegt:

  Wie bedoelt men toch met die Oranjes?
  Zijn dat de leden van het Huis De Ranitz?
  Inderdaad is een buitenechtelijk kind van ene De Ranitz ooit door Willem III (“de gorilla”) geadopteerd.
  Mientje, of zoiets, heette ze.
  Maar dat heeft toch niets met oranje te maken?

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Ach ja, ach ja, die ‘foto-momentjes…..’Die waren in WA z’n jeugd nog wel wat uitgebreider! Hij heeft zelf ooit beweerd van niet, en dat hij zijn kinderen uit de publiciteit hield zoals zijn ouders dat met hem en zijn broers ook altijd deden, maar óf hij lijdt aan ernstig geheugenverlies, óf hij kletst willens en wetens uit zijn nek: Geen vakantie in Lech of in Porto Ercole zonder uitgebreide reportages met ‘de prinsjes’, vooral in de damesbladen. Plús alle tussendoortjes: “Opening van Jachthaven daar-en-daar in de Groene Draeck; de prinsjes vervelen zich een aap….” en dergelijke prietpraat. Was ook niet voor niets, natuurlijk: We willen het nog wel eens vergeten, maar door bepaalde groepen werd er toen kritischer naar het koningshuis gekeken dan nu en Bea was verre van populair! Dus lieten ze bij elke gelegenheid de kinderen maar zien, die geregisseerd ‘kattenkwaad’ uithaalden en ‘zo gewoon’ waren.’ Dat hielp: Dan was het klootjesvolk meteen weer helemaal vertederd.
  Al was Bea feitelijk nóg zo’n mevrouw Neus-in-de-wind, ze was zich tenminste nog bewust van de verplichtingen die het nep-oranje-lidmaatschap met zich meebracht. Vandaar natuurlijk die uitgebreide foto-sessies. Dat besef mist WA ten ene male: Hij zou het liefste een jet-set leven leiden, omringd door de groten der aarde; hij koopt in alle uithoeken van de wereld vakantie-huizen alsof de familie er nog niet genoeg heeft, terwijl een steeds groter deel van zijn volk naar de Voedselbank kan en denkt er te zijn door maar een paar keer per jaar joviaal met ‘het volk’ mee te hossen op sportevenementen en dergelijke. Dan verbeeldt hij zich, ‘het meer zo te doen als zijn grootmoeder deed.’ Hoewel wat aan de andere kant ook weer wonderwel klopt, want Gekke Juul wou ook graag ‘ een gewone mevrouw’ zijn zonder voor ook maar een meter te beseffen, wat dat inhield. Ze willen het, maar hebben echt geen idee. Enfin…..Het volgende ogenblik wil hij dan weer als een jet-setter ongestoord genieten van het goede des levens en worden de koninklijke verplichtingen maar lastig. Vandaar, dat de foto-momentjes tot een absoluut minimum worden ingekrompen en dat de camera-mensen de kans lopen dat hun apparatuur hen uit handen wordt geslagen, al dan niet door ‘ZM’ himself als ze ook maar één seconde over de afgesproken tijd, oftewel de ‘privacy-grens’ heen gaan. Tja, je hebt het voor het zeggen met je 50 miljard en je titel of je hebt het niet,
  Ik zou zeggen, noem je niet langer Koning, donder lekker op naar Argentinië of Mozambique en gà dat jet-setleventje leven. Maakt niets uit zolang wij er maar niets meer mee te maken hebben en jou en de salsa-teef niet langer ‘het gepaste respect’ hoeven betonen. Iedereen gelukkig, niks geen pijn meer.
  Dan hoeven je dochters meteen geen seconde meer te poseren, want niemand is er nog in geïnteresseerd. Ergens ben ik wel blij dat je ze nú al zo uit de publiciteit houdt, weet je: Hoe minder ik van die wurmen te zien krijg, hoe liever het me is…..
  Duvel toch op met je nep-oranje-kapsones, je 50 miljard en je poppenkast….”Màjesteit!”

  Like

  • Driek zegt:

   Theresa schrijft: “Duvel toch op met je nep-oranje-kapsones, je 50 miljard en je poppenkast”. Hoe fijnzinnig verwoordt je mijn gedachten over dat vreselijke koningshuis. Het zijn walgelijke schaamteloze lieden die zich van het ene vakantieparadijs naar het andere spoeden, hun volkomen nutteloze leventje is één groot feest. En het is mij nog altijd een raadsel dat er mensen zijn die dat zooitje lanterfanters toejuichen. Ik vind het zo langzamerhand tijd worden dat die griezels ophoepelen naar Argentinië of een ander ver verwijderd land.

   Like

  • Jean zegt:

   Theresa,
   Ik heb een beter voorstel, laten we dat middeleeuwse gedoe in zijn geheel uit Nederland, België, Luxemburg, Spanje, Noorwegen, Zweden en G.B. naar de Centraal Afrikaanse Republiek sturen,daar kunnen ze parderen en is veel publiek aanwezig, althans voorlopig nog….

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tja, als we dààr kans toe zouden zien…….

    Like

   • A. Niesink zegt:

    Waarom die mensen in afrika opzadelen met dat zootje. Die zijn al genoeg door hen geplunderd. Laten we liever de boel gelijk zelf opruimen en de guillotine weer voor de dag halen.

    Like

 9. Tistochwat zegt:

  Die door en door bedorven/verdorven en verwende, op ons parasiterende familie meent nog eisen te mogen stellen ook! En dát terwijl ze het juist moeten hebben van die kwijlende aanbidders die zo graag plaatjes en filmpjes van de ‘royals’ willen zien.
  Straks zien we weer allerlei reporters die een vertederd glimlachje om hun lipjes toveren terwijl zij liefhebbend spreken over die schaamteloze patsers.
  Bah, wat een oerstom volk, die ‘oranje’-kontenkruipers!

  “een schilderij van een huilend zigeunerjongetje thuis aan de muur hebben hangen”
  Ja, deze ‘kunstwerken’ zijn erg beroemd:

  Like

 10. Jean zegt:

  Ik snap niet dat er nog één ziel rondloopt die interesse heeft in deze middeleeuwse kakafonie?
  Mensen het kost miljoenen en de toegevoegde waarde is zero, nul, noppes, het zootje is 365 dagen per jaar op vakantie en de burgers mogen de rekeningen betalen.
  Laten we die waardeloze clubjes op een onbewoond eiland dumpen en er nooit meer over spreken want het is degoutant en decadent, we leven toch in de 21ste eeuw!
  De groene idioten willen graag 200 jaar teruggaan in de tijd op voorwaarde dat zij wel kunnen blijven parasiteren!
  Misschien met alle chinezen maar niet met den deze. Het zootje kan de rug op.

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  Het Oranjegevoel zit achter de ellebogen. Het gaat er om zo dicht mogelijk bij het centrum van de macht te geraken: bij de koning. In 1781 publiceerde de Overijsselse Baron van der Capellen tot den Pol een manifest ‘Aan het volk van Nederland’. ‘O, landgenoten!’ schreef hij, ‘Onze dierbare Oranjevorsten, hoe fraai zij zich door vleiers en loontrekkers ook laten afschilderen, zijn vorsten, net als alle andere vorsten te wereld. Zij krijgen dezelfde verdorven hoofse opvoeding; zij zuigen van hun jeugd af aan dezelfde sentimenten in, dezelfde hoogmoed, trots, heerszucht, dezelfde begeerte om zich boven alles te verheffen.’

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11204/Meindert-Fennema/article/detail/3462249/2013/06/21/Fred-de-Graaf-is-slechts-een-van-de-vele-vleiers-in-de-omgeving-van-de-Oranjes.dhtml

  Like

  • Monalisa zegt:

   peterselie1 even iets anders ik heb het over Tom de Graaf dat is toch de man van D66 die tegen het koningshuis was en nu wel de eed heeft afgelegd in de Nieuwekerk voor de Koning, kun je nagaan wat die D66 voor overlopers het zijn.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Dat zijn zij allemaal Monalisa, voor een politicus geldt maar een ding zijn invloedssfeer vergroten, de macht veiligstellen tegenover de concurentie, en naar buiten toe charismatisch over komen.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat was dan een Baron, die zich, hoewel zelf tot de adel behorend, met beide benen op de grond bleef staan en zich niet liet aansteken door ‘hermelijnkoorts.’
   Kijk, dààr kan ik nu respect voor opbrengen.

   Like

   • Jean zegt:

    Theresa,
    U weet toch wat dat wil zeggen, ADEL?
    Anus Deppen En Likken.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee, Jean, die kende ik nog niet.
    Neemt trouwens niet weg, dat -al is het verschijnsel schaars- zelfs iemand van adel de kans heeft om met recht EDEL genoemd te worden. Het is maar net hoe hij zijn persoonlijkheid ontwikkelt in verhouding tot zijn positie.
    Deze Baron LIJKT mij op grond van zijn geschrift iemand geweest te zijn, die zich niet tot snobisme liet verleiden in dienst van de troon.
    Temeer daar dat een tamelijk zeldzaam verschijnsel was, valt dat te prijzen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 17 februari 2014 om 22:33

    Beste Theresa, voor mij is iemand pas ‘edel’ als hij een groot hart heeft en zijn rijkdom aanwendt om goed te doen aan mensen die het nodig hebben en zeker ook aan dieren!
    Die onbeschofte ‘oranjes’, die nepfamilie, die luie jetsetters, bezitten zo’n slordige 50 miljard maar denk maar niet dat ze daar ook maar één cent van kunnen missen voor een ander, voor bijv. een hardwerkende alleenstaande moeder die haar kinderen nooit eens iets leuks kan geven. Of voor beklagenswaardige kooivogeltjes in dierenwinkels e.d.
    Bah, waarom zou iemand het recht mogen hebben om zó ontzettend veel te bezitten… Zo’n vermogen maak je toch in geen duizend normale levens op?!?

    Kijk eens hoeveel de ‘oranjes’ van dieren houden? Dit schreef iemand ooit onder één van mijn artikeltjes:

    “In mijn rijke tijd was ik de trotse eigenaar van twee sportpaarden. Mooie imposante zwarte dieren waarmee ik om de beurt graag tussen Scheveningen en Den Haag rustig vroeg in de ochtend over het strand galoppeerde. Prachtig met de opkomende zon in de rug en de glinsterende branding. Een goed gebruik van fatsoen is dat als je tegemoetkomend paarden ziet aankomen je over gaat in draf en stap om de paarden en de mogelijk minder bedreven ruiters en amazones niet in gevaar te brengen. Maar niet de Koninklijke Meute… Die rammen gewoon door als of ze je niet gezien hebben. Wat wil je ook?! Een burger te paard en nog wel op of zo een chique paard. Deze ene keer was het anders ! In de verte zag ik een groep ruiters stilstaan waarvan er een was afgestegen. Het was opnieuw de Koninklijke Meute en de lakei die was afgestegen, moest dat doen omdat zijn veel te dikke paard bloed hoestte en er bloed uit zijn neus kwam. Typisch geval van dampigheid hetgeen een aandoening is bij paarden met een slechte conditie die overnomen worden. Op zich een schandalige situatie. Maar toen ik aanbood om te helpen, gingen Trix en Alex er als een speer vandoor de lakei achterlatend met het hulpbehoevend paard. Toen ik zag dat de kerel gewapend was en een defensieve houding aannam, ben ik maar doorgereden en heb met mijn mobieltje 112 gebeld. Dus ook op dit gebied: Schaamteloze hufters die zich gedragen als voetvolk van het meest minderwaardige soort… Vele jaren later toen ik als ridder te voet met mijn bleke lijf voor het eerst op het strand lag om een kleurtje te krijgen, zag ik ze weer aankomen. Trix, ook al weer wat ouder, schrok toen ze mij plotseling los zag komen van het even zo witte zand. Ze moet de angst doorgegeven hebben aan haar paard (een grote witte appelschimmel) want die ging er nu ook als een gek vandoor. Had niet veel gescheeld of Hare Dikkigheid had met haar bolle r##t in het water gelegen. Jessusss wat had ik dat graag mee willen maken!”

    Enfin, laat ik er maar over ophouden…
    Het klootjesvolk wil en kan tóch niet overtuigd worden van de smeerlapperij en de harteloosheid van die ‘royals’.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tistochwat, 11.48u. Daaraan kun je dus precies zien, hoe ‘hoogstaand’ de meeste vorsten zich opstellen, inclusief de nep-oranjes.
   Iets, wat die 18de Eeuwse baron maar al te scherp doorhad.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Beatrix intimideert Nederlandse familie ( film)

   Zelden of nooit hebben de burgers de mogelijkheid om te zien welk waar gezicht zich achter het masker van onze ex vorstin verbergt, Door het bekijken van de door ons in dit artikel gepubliceerde film wordt hier een definitief einde aan gemaakt. . Uit de scene van de documentaire “De dwaze zoon” van filmmaker Matte Mourik, waarin hij en zijn familieleden verklaren, dat hun vader rechtstreeks door het secretariaat van de koningin werd gebeld met de opdracht zijn onderzoek naar de rol van de vader van Maxima, Jorge Zorreguieta onmiddellijk te beëindigen, gevolgd door talloze telefoontjes van Nederlandse ” fanatieke monarchisten” geeft een onthutsend schrikbarend beeld over de macht die de oranjes menen te kunnen uitoefenen op de gewone Nederlandse burger. Overigens voor de lezers die de gangen van de oranjes al langer volgen niets nieuws want het is misschien in deze interessant om nog even te verwijzen naar de privè geheime dienst die de vader van Beatrix, prins Bernhard er op na hield.

   http://www.geennieuws.com/2014/02/beatrix-intimideert-nederlandse-familie-film/

   Like

 12. felix zegt:

  Onze koningin die even een grapje uithaalt bij de vermoeide koning…

  Like

 13. Henk der Niederländer zegt:

  Inderdaad Republikein een gotspe duw dat tuig gewoon in een sociale woning een geef ze een uitkering van sociale dienst dan zijn we miljoenen goedkoper uit.
  Voor mij zijn het gewoon uitvreters te vergelijken met onze koeltoerverrrijkers
  Hang dat tuig gewoon aan de hoogste galg dan zijn we er vanaf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s