De Duitse stad Essen plant 14 nieuwe asielzoekerscentra

Screenshot_22

De Duitse stad Essen heeft op dit moment 13 asielzoekerscentra. Bijna alle stadsdelen worden getroffen door de “rijkdom” van de veelzijdige culturen. Je zou haast denken dat dit genoeg welkomstcultuur is en als het aan veel burgers van Essen ligt zou dat ook zo zijn. Maar het gaat er niet om wat de bevolking wil en daarom moeten er nog meer centra komen om aan de immigratie-tsunami tegemoet te komen. De stad plant 14 nieuwe onderkomens.

De stad weet dat een verdubbeling van de onderkomens en het constant toenemende aantal asielzoekers voor “plaatselijke onrust” zal zorgen. Daar wil burgemeester Reinhard Paß (SPD) “informatiewerk” tegenover zetten om de “sociale vrede te bewaren”.

Enkele maanden geleden zei de chef van de afdeling sociale zaken, Peter Renzel, nog:

“Als we niet handelend optreden, komen er ieder jaar tot 150 asielzoekers meer.” En: “De wintervluchtelingen zijn gewoon niet diegenen, die thuis onder erbarmelijke toestanden leven.” Daarvan is de afdelingschef sociale zaken na een bezoek aan de Balkan overtuigd.

Er wordt nu duidelijk gehandeld, alleen de verkeerde kant uit.

De “WAZ” bericht:

Vrijdag maakt Renzel 14 standplaatsen bekend, waarop binnen afzienbare tijd nieuwe grote vluchtelingenhuizen of containerparken ontstaan. Geflankeerd door burgemeester Reinhard Paß en de afdelingschef bouwzaken, Simone Raskob, die uitlegt waarom op de langere termijn nieuwbouw goedkoper is dan containers (en gekochte containers nog altijd goedkoper dan gehuurde).

Vorig jaar vonden er massale protesten plaats toen de Walter-Pleitgen-Schule in Frintrop een provisorisch onderkomen werd. Destijds probeerden rechts-extreme groepen gebruik te maken van de opgefokte stemming. De stad reageerde met burgerbijeenkomsten en de belofte om bij de verdeling van nieuwe onderkomens rekening te houden met de sociale balans. (…) Op de vraag hoe men de burgers achter zich wil krijgen, antwoordde Renzel dat dit een gezamenlijke plicht van de politiek en het bestuur is. En tegen rechtse populisten moet men absoluut duidelijk zijn.

Het “asielzoeker welkomstpakket” zal met ongeveer 40 miljoen euro te boek staan. Als je daarbij bedenkt dat de stad Essen een berg schulden van meer dan 3,2 miljard euro heeft opgestapeld en dat iedere inwoner van Essen daardoor buiten zijn schuld om een schuld heeft van ongeveer € 5.700,-, dan kan men zich dit toch gemakkelijk veroorloven.

Screenshot_23

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op De Duitse stad Essen plant 14 nieuwe asielzoekerscentra

 1. Sjaak zegt:

  Wie Duitsland werkelijk erover denkt !

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Knetter, en ook wel knettergek, is deze RODE BURGEMEESTER met zijn aanhang. Het is verdorie in heel Europa hetzelfde, overal zijn het de RODEN/SOCIALISTEN die het voortouw nemen om de eigen bevolking te schofferen, en op te zadelen met alle gelukzoekers der wereld. En de politiek-correcte partijen lenen zich ook hiertoe. Dit gaat niet goed komen, als de Europese bevolking volkomen uitgeperst en berooid is, dan hou ik mijn hart vast. Oproer en burgeroorlog daar gaan we naar toe. En de rode eussr zag dat het goed was!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Raar maar waar

  Like

 4. bigljohn zegt:

  In vroeger tijden vermoordden die Duitse Nazi schoften miljoenen onschuldigen in de concentratiekampen, en anno vandaag de dag word het grootste import tuig van de richel gekoesterd als ware het goud. Laat die moffen maar uitkijken dat ze op een goed dag zelf niet in de concentratiekampen belanden ! Want de geschiedenis heeft zich kennelijk al voor 180 graden omgedraaid !

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Kunnen al die vluchtelingen/asielzoekers/zielige figuren niet beter eens gaan zorgen dat ze orde op zaken stellen in hun EIGEN landen?
  Het loopt hier ook de spuigaten uit: een piepklein, reeds overbevolkt landje, waarin de rooie ‘elite’ de hele wereld wil huisvesten op onze kosten!
  En kennelijk helpt het geen ene mallemoer, want er moet steeds meer volk binnengehaald worden.
  Hetzelfde geldt voor die ‘ontwikkelingshulp’; men schiet er niets mee op want er komen steeds meer ‘hongerlijders’ die we dan óók weer moeten onderhouden…

  Like

 6. Sjaak zegt:

  De oude bejaarden eruit !
  De asylanten erin !

  Like

 7. wouteenhoorn zegt:

  Er komen er nog meer want het minimumloon is pas verhoogd. Nog meer geld naar huis om later een huis te kopen in hun geboortestreek.

  Like

 8. Jean zegt:

  Wij Nederlanders en Vlamingen zullen er snel mee te maken krijgen helaas niet op een prettige manier. Verwittig jullie familie maar goed zodat ze de vrouwen binnen houden want niemand is nog veilig op straat en zelfs al niet meer in huis.
  De politie ligt te verkondigen wat je allemaal kunt/moet doen om het tuig buiten te houden maar het tuig van het grondgebied houden daar hoor je niets over, “tegen de wil van die EU misdadigers”, wel, die EU misdaadorganisatie kan mij de pot op, ik stem er voor 100% TEGEN op 25 mei want ik wil een toekomst voor mijn kinderen en kleinkinderen zodat ze veilig kunnen leven in een land met welvaart en leefbaarheid, iets onbestaande met die EU misdadige bende zakkenvullers.

  Like

 9. Pingback: Essen: Gruga-zwembad moet badgasten tegen migranten beschermen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s