De regenboogwereld van onze politici

Screenshot_27

(Door onze Britse correspondent: Ben Heavem)

Verscheidene delen van Engeland staan onder water, sommige stukken al sinds december. Meer en meer mensen verliezen hun huis, hun bezittingen en mensen die jarenlang  een zaak hebben opgebouwd, zien al hun werk onder modder en smerig water verdwijnen. Gelukkig, nadat zij weken niks van zich heeft laten horen, zorgt het zonnetje van Westminster nu voor een regenboog.

Cameron belooft 10 miljoen hele Britse ponden aan de bedrijven. Nee, natuurlijk niet per bedrijf, dit is het totale bedrag voor de ondernemingen. Alle partijen in Engeland komen nu bij elkaar en Ed Miliband, de baas van de Labour partij, biedt nog meer hulp. Hij heeft de situatie aangegrepen om te waarschuwen dat wij als land al slaapwandelend op weg zijn naar een nationale veiligheidscrisis.

Je hoort hem niet over terrorisme, over mensen van een bepaalde religie die super intolerant zijn en graag anderen de strot afsnijden. Nee, ‘global warming’ is (weer) de ‘Nationale veiligheidscrisis’.

Natuurlijk valt het niet te ontkennen dat er de afgelopen maanden bakken regen zijn gevallen, dat er veel stormen zijn geweest, maar wat je als Nederlander moet begrijpen is dat Engeland geen traditie heeft van vechten tegen het water. Men heeft hier niet het gezond verstand dat men dijken moet bouwen, het land droog moet malen en kanalen en rivieren moet uitdiepen.

De ‘environment agency’ heeft hier haar geld uitgegeven aan natuurreservaten voor vogels, aan lesgeven in ‘global warming’ en, misschien ook vanwege de seksuele voorkeur van de grote baas,  “Pride’’ kreeg flink wat geld.

Allemaal goede doelen hoor ik u zeggen en dat zijn ze natuurlijk ook, maar als er geen geld wordt uitgegeven aan het dreggen van rivieren dan moeten er misschien wat vragen gesteld worden?

Even terug naar de 10 miljoen van Cameron: Engeland besteedt per jaar 8 MILJARD pond aan buitenlandse hulp. Hiervan gaat 280 miljoen naar India, omdat er zoveel armoede is. India geeft zelf 45 miljoen pond uit aan buitenlandse hulp en heeft net vol trots een eigen raket de ruimte ingestuurd. De armoede in dat land bestaat, omdat het klassensysteem die toestaat.

Pakistan kent ook armoede. Het krijgt 450 miljoen per jaar; dankzij dit geld worden de rijken in Pakistan steeds rijker en verandert er weinig voor de armen.

Columbia krijgt 15 miljoen om ‘gassen’ van hun vee tegen te gaan. Niets is teveel in de strijd tegen ‘global warming’.

Nederland kan trots zijn op hun expertise op het gebied van vechten tegen het water. Maar ook in Den Haag mag de regering graag de geldkraan open zetten en die lekker lang laten stromen voor buitenlandse hulp. Zelf zijn we blijkbaar in alle situaties te rijk om in aanmerking te komen voor  voldoende hulp.

Het wordt langzamerhand duidelijk dat de burgers in Nederland en Engeland moeten betalen voor de elitaire waanideeën van onze regeringen. Dat moet afgelopen zijn.

Bron:
www.telegraph.co.uk

Door: Ben Heavem
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", hersenspoeling, klimaat, Krankzinnigheid, Multiculti, Naïviteit, Ontwikkelingshulp, Overheid, politici. Bookmark de permalink .

4 reacties op De regenboogwereld van onze politici

 1. lucky9 zegt:

  Definitief. Cyaankali voor de islamoflele en eurofiele rotzakken! Géén genade! NOOIT!
  Crepeer islam O fascistische taalunie! Langzame wurging is een verkleinwoord voor uw lot.

  Like

 2. theo zegt:

  Hoe dat de mensen nog in Global Warming intrappen is voor mij een raadsel. Er bestaan meer als voldoende anti-rapporten die het aantonen. Is gewoon een geldklopperij. O.a. Nipcc
  Anderzijds hoe denk je dat Cameron de verkiezingen zal doorkomen, zonder kleerscheuren? Ik denk van niet. Nog een struikelsteen uit de weg voor de Brexit.
  En inderdaad zouden de Westerse landen beter de “ontwikkelingshulp” gebruiken voor hun eigen 4de wereld. Maar ja, dat staat niet zo netjes. Kunnen ze geen negertjes gaan bezoeken.

  Like

  • Wachteres zegt:

   UKIP kan hier goed garen mee spinnen, als ze slim zijn @Theo.

   Effectief inspelen op:de milieu-excuses van de ministers, terwijl de problemen overduidelijk met verwaarlozing van de rivieren te maken hebben.

   Duizenden mensen moeten uit hun huis, daar zullen ze de regering niet dankbaar voor zijn. Zoiets kan breed uitgemeten worden.

   Ben heeft gelijk, het wordt tijd dat we onze regeringen duidelijk maken dat ‘eigen volk eerst komt’.

   Maar ja, je geld weggeven aan ‘verweggistan’ geeft blijkbaar een goed gevoel. En dan hoef je je niet eens druk te maken of het wel goed terecht komt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s