Islamofobie-fobie: Unicef verdonkeremaant halal clitoris slachten

Screenshot_11

(Door: Franciscus van Anconia)

Islam of cultuur? Zomaar een berichtje in de Volkskrant van vorige week: ‘Vrouwenbesnijdenis komt wereldwijd veel vaker voor. Genitale verminking van meisjes en vrouwen komt wereldwijd veel vaker voor dan blijkt uit de cijfers van Unicef. Volgens de VN-data is besnijdenis voornamelijk een Afrikaans probleem, maar rapportages van onderzoekers uit een reeks landen buiten Afrika geven een ander beeld: ook tientallen miljoenen meisjes en vrouwen in het Midden-Oosten en Azië zijn besneden’. Tegenover de Volkskrant geeft Unicef toe dat dit neerkomt op onderrapportage. Als de achtergehouden cijfers worden meegenomen is meisjesbesnijdenis niet langer een voornamelijk Afrikaans probleem. In de Volkskrant wordt e.e.a. als volgt samengevat: ‘Ook de mantra dat ‘besnijdenis niets met de islam te maken heeft’ komt in een ander licht te staan. De gevallen van genitale verminking die buiten de VN-data vallen betreffen vrijwel alleen moslims’.

Op de echtgenote van Adolf Pechtold, de man die de moslims cultuurverrijkers noemt, is dus ook een besnijdenis uitgevoerd. Kan niet anders. In Afrika loopt besnijdenis door alle religies heen. Volgens Wikipedia is de oorsprong van dit barbaarse gebruik duister, maar stamt de traditie vermoedelijk uit de Soedan ten tijde van het Faraonische Egypte. Wie een verband met de islam legde, werd tot dusver dan ook meteen om de oren geslagen met het feit dat meisjesbesnijdenis niets met religie te maken heeft, maar op culturele gronden wordt uitgevoerd. Nu blijkt dus dat men ook in Indonesië op grote schaal aan halal clitoris slachten doet en dat voorstanders van besnijden zich mede op de islam beroepen. De islam heeft de barbaarse praktijk niet bedacht, maar het heeft er veel van weg dat het massale meisjes martelen door syncretisme deel is gaan uitmaken van de religie van de vrede. Dat meisjesbesnijdenissen veel wijder verbreid zijn in islamitische landen werd 10 jaar geleden bij toeval ontdekt door Wadi, een Duits-Koerdische organisatie die vaststelde dat onder de Koerden in Noord-Irak op grote schaal aan het besnijden van meisjes wordt gedaan. Na alarm te hebben geslagen, stuitte men op een muur van onwil en onbegrip. In de Volkskrant licht directeur Thomas von der Osten-Sacken e.e.a. toe: “Er was een lobby onder internationale FGM-bestrijders die wilde dat het een ‘Afrikaans probleem’ zou blijven”, zegt hij. Angst voor ‘islamofobie’ speelde volgens hem een rol.

Screenshot_12

Islamofobie-fobie

Het is triest te moeten vaststellen dat het bestrijden van een barbaars gebruik op verzet stuit vanwege islamofobie-fobie. Pardon, hoor ik u zeggen, wat is islamofobie-fobie dan wel? Wel, van islamofobie hebt u vast weleens gehoord. Het heeft te maken met kritiek op de islam en als goed opgevoede Nederlander weet u ook dat het niet hoort. Wie wil weten waar de term vandaan komt, kan ik aanraden het artikel Islamofobie, een strijdterm en het vervolg daarop van Frans Groenendijk te lezen. Interessant is de rol van de OIC, de Organisatie van de Islamitische Samenwerking, die islamofobie als strijdterm gebruikt om kritiek op de islam buiten de orde te plaatsen. Dat men hier in is geslaagd, hebben we te danken aan de multiculturalisten in het Westen. Belast met White Liberal Guilt, een diep geworteld besef van schuld aan slavenhandel, kolonialisme, Apartheid en rassenscheiding die als een soort erfzonde voor altijd aan westerlingen blijft kleven, heeft onze culturele elite het idee omarmd dat alle culturen in wezen gelijk zijn en dat een andere cultuur uitsluitend op basis van de normen van die cultuur mag worden beoordeeld (cultuurrelativisme). Het gevolg is dat er een islamofobie-fobie is ontstaan: een ziekelijke angst om voor racist te worden uitgemaakt, als men kritiek levert op de islam. Daarom negeert men liever het halal clitoris slachten in moslimlanden en betogen feministen dat we niet aan islam bashen moeten doen.

Screenshot_13

Wet van het abjecte Westen vs. de wet van de onderdrukte minderheden

In 1995 werd bij de Arbeiderspers een boek van Bart Croughs uitgebracht, In de naam van de vrouw, de homo en de allochtoon, waarin hij zijn licht liet schijnen over deze kwestie: ‘Een voorbeeld is vrouwenbesnijdenis: vrouwen contra moslims. ‘Wat moeten we hier nu van vinden?’, dachten Koot en Bie hardop. Ze wisten het niet direct: iets wat deze zedenprekers niet vaak overkomt. Uiteindelijk kozen ze, en de rest van Nederland met hen, voor de vrouwen (2e wet) en tegen ‘niet-westers’ (1e wet). De 2e wet woog in dit geval dus zwaarder dan de 1e wet. Is dat altijd het geval? In dat geval zou er een 3e wet te formuleren zijn: ‘Bij een conflict tussen de wet van het abjecte Westen en de wet van de onderdrukte minderheden laat de progressieve intellectueel zich leiden door de wet van de onderdrukte minderheden’. Alle overgebleven problemen zouden dan voor eens en voor al zijn opgelost.

Ik geloof niet dat het zo eenvoudig ligt. In het geval van vrouwenbesnijdenis denk ik dat het feit dat er ‘verlichte’, ‘bevrijde’ moslimvrouwen waren (Nawal El Saadawi bijvoorbeeld) die ook tegen vrouwenbesnijdenis ageerden, een belangrijke rol speelde. De keus tegen vrouwenbesnijdenis ligt dan voor de hand. Was dit niet het geval geweest, maar waren er daarentegen reacties gekomen van Nederlandse feministes die het ook wel nuttig vonden om hun dochters met het mes kennis te laten maken – bijvoorbeeld om ze te bevrijden van de geslachtsdrift die ze altijd weer in de armen van hun onderdrukkers werpt – dan was de uitslag waarschijnlijk heel anders uitgevallen’. Inmiddels is de situatie omgekeerd: de Wet van het Abjecte Westen heeft voorrang op de Wet van de onderdrukte minderheden. Bij een conflict tussen de Wet van het abjecte Westen en de Wet van de onderdrukte minderheden laat de progressieve intellectueel zich leiden door de Wet van het Abjecte Westen. Dat hebben de OIC en de multiculti’s toch maar mooi voor elkaar kregen. We kunnen in plaats daarvan natuurlijk ook kiezen voor de soevereiniteit van het individu.

Screenshot_16========

Screenshot_14Van onze ‘verlichte’ politiek-correcte politieke Übermenschen in de Tweede Kamer is op dit terrein NIETS te verwachten. Daarom is het uitermate belangrijk dat er een nieuwe wind gaat waaien. In mei 2014 krijgen we de kans om een stap in de goede richting te zetten. Stem massaal op de PVV van onze hoogblonde GEERT WILDERS. Hij is niet bang om de beschreven islamfobie-fobie aan de kaak te stellen. Hij deed in de Tweede Kamer (helaas tevergeefs) al jaren niet anders. Er wordt in mei gekozen voor het Europees Parlement maar de uitslag daarvan zal – naar stellig verwacht wordt – van grote betekenis zijn voor de Nederlandse politieke verhoudingen. Dus, u weet wat u te doen staat!

( met nawoord van Th. M. van Baarle )

Door:
Franciscus van Anconia

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Mensenrechten, Midden-Oosten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Islamofobie-fobie: Unicef verdonkeremaant halal clitoris slachten

 1. Theresa Geissler zegt:

  “……waren er daarentegen reacties binnengekomen van Nederlandse Feministes, die……enzovoort.” Daar zou je toch al helemààl niet aan moeten denken.
  Maar dit lezende ging me nog een licht op: Denken Feministes als Greer, Meulenbelt en meer van dat fraais soms zo gemakkelijk over de Islam, hoofddoeken en zelfs genitale verminking, OMDAT ZE ZELF GEEN DOCHTERS HEBBEN?
  Kijk, wat henzelf betreft hebben zij hun eigen lot in de hand, tenminste, dat prenten ze zichzelf in. Het is tamelijk gemakkelijk om, heel verlicht, voor allerlei dingen te pleiten waarvan ze overtuigd zijn, dat ze er persoonlijk niet voor hoeven kiezen. Maar wat, als je bijvoorbeeld een dochter zou hebben, die om welke reden dan ook de Islam zou aannemen en vervolgens wel tot zulke stappen zou overgaan…..Of voor hààr kinderen zou gaan beslissen……?
  Ja, verdomd: Hoe meer ik er over nadenk, hoe waarschijnlijker het me lijkt, dat zulke mallotige wijven nog weer anders tegen dit soort zaken zouden aankijken, als ze maar dóchters hadden gehad.
  Want dààrin, geloof ik, verschillen die westerse moslim-knuffelaars tóch nog wel van èchte moslima’s.
  Alleen: Ze hèbben dus geen dochter en kunnen daardoor gemakkelijker weg blijven kijken van de realiteit.

  Like

  • Marijke zegt:

   Theresa, ook al heb je zelf geen dochters, dan nòg kun je meisjes dit soort barbaarse wreedheden niet toewensen. Ze hebben gewoon een draadje los; de sadisten!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    IS ook zo. Maar in hun plaats, al zou ik nog zo lief en begrijpend willen zijn naar de moslims toe, zou ik aan het denken gezet worden als ik zelf een dochter gehad zou hebben.
    Geef toe, dat het ontbreken daarvan één mogelijkheid minder is om nog eens tot bezinning te komen. Niet dat het alles zegt, daar heb je gelijk in, maar tóch…..

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  In Mei wordt het voor mij de PVV!

  Like

 3. fleckie zegt:

  Is de echtgenote van ADOLF. PECHTOLD OOK EEN “MOSLIMA” soms ? dat verklaart dan HEEL VEEL?
  OMA

  Like

 4. Jan III Sobieski zegt:

  Vind Asha ten Broeke vast niet belangrijk. De blokker folder wel, want die is vrouw onvriendelijk.

  Like

 5. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  Hier een voorbeeld (zie link)

  Like

 6. Hè, lekker geschreven stuk!
  En we leren er ook nog wat van!
  “Bij een conflict tussen de Wet van het abjecte Westen en de Wet van de onderdrukte minderheden laat de progressieve intellectueel zich leiden door de Wet van het Abjecte Westen. Dat hebben de OIC en de multiculti’s toch maar mooi voor elkaar kregen. We kunnen in plaats daarvan natuurlijk ook kiezen voor de soevereiniteit van het individu.”
  Applaus!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Iemand die een vrouwen besnijdenis zijn onder gegaan kunnen zo lang als ze leven geen Hemel op aarde meer beleven, haar toegang naar Eden is beschadigd.

  Like

 8. lucky9 zegt:

  In mijn vivisectie van de islam schreef ik een stuk over de vrouw onder de sharia met een onderdeel gewijd aan genitale verminking. Moslims en de apologeten van de islam liegen systematisch als het over de ware aard van de sharia gaat.
  Omdat ik meen dat dit een bredere bekendheid moet krijgen herneem ik deze paragraaf hier:
  GENITALE VERMINKING VAN VROUWEN, VROUWENBESNIJDENIS
  Het is te betreuren dat de term besnijdenis wordt toegepast op zowel het verwijderen van de mannelijke voorhuid als op de verwijdering van de clitoris van de vrouw… Er is geen enkele vergelijking mogelijk!
  [ Bukhari 7,72 ” 779 ] Mohammed zei:”Vijf praktijken zijn de kenmerken van de oude profeten: besnijdenis, het scheren van het schaamhaar, het kort snijden van de snorren, het knippen van de nagels en het ontharen van de haren van de oksels “.
  Deze hadith verwijst naar de besnijdenis van de vrouwelijke genitaliën. Het neemt aan dat zowel de man als de vrouw besneden worden.
  [ Muslim 003,0684 ] [ … ] Abu Musa zei toen: “Wanneer is een bad verplicht?” Aisha antwoordde: “U heeft het aan de juiste persoon gevraagd. Mohammed heeft gezegd dat een bad verplicht is wanneer een man wordt omsloten door een vrouw en hun besneden genitaliën elkaar raken.”

  Besnijdenis is een onderdeel van de shariawetgeving. Hier is de bedrieglijke vertaling:
  E4.3 Besnijdenis is verplicht voor zowel mannen als vrouwen. Voor mannen bestaat uit het verwijderen van de voorhuid van de penis, en voor vrouwen, het verwijderen van de voorhuid van de clitoris ( niet de clitoris zelf , zoals sommigen ten onrechte beweren).
  Maar wat de Arabische tekst werkelijk zegt is:
  E4.3 “Besnijdenis is verplicht (voor elke man en vrouw) door het afsnijden van het stukje huid op de eikel van de penis van de man, maar de besnijdenis van de vrouw gebeurt door het uitsnijden van de clitoris (dit wordt Hufaad genoemd). ”
  De misleidende vertaling verduistert de shariawetgeving. Dit bedrog heet taqiyya, een vorm van heilige misleiding.
  Bij de slag van Badr, hebben we een verwijzing naar de gewoonte van het verwijderen van de clitoris:
  1564 Hamza zei: ‘ Kom hier, jij zoon van een vrouwelijke besnijder. ‘ Nu was zijn moeder Umm Anmar, een vrouwen besnijdster (iemand die meisjes besneed) in Mekka. Toen sloeg Hamza hem en doodde hem.
  Hoe achterlijk, debiel, crimineel en misdadig kan je zijn?
  Het volledige stuk vindt men hier: http://nageltjes.be/wp/?p=9387

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  Het zal vast in het verleden wel een of andere stamcultus zijn geweest , voordat de Islam bestond. Maar het martelen, onderdrukken van vrouwen binnen de Islam is nu eenmaal een feit. waarschijnlijk kwamen deze gebruiken goed uit voor moslimmannen en heeft men dit omarmd als een goed Islamitische gebruik. Ongeschreven (niet in de koran) gedragscodes.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Als men het boek; ” WEG UIT DE ISLAM/ GETUIGENISSEN VAN AFVALLIGEN”, van IBN WARRAQ heeft gelezen, kan men enkel nog KOTSEN van de NAZI IDEOLOGIE ISLAM! Ik ben doodmoe van dat volk, en de verraders in de politiek, die deze zandpiloten massaal hebben toegelaten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s