Nigeria: Meer dan 100 doden bij bloedbad op christenen

Screenshot_9

Het afslachten van christenen in Nigeria gaat gewoon door. Bij een aanval hebben leden van de islamitische sekte Boko Haram in het noordoosten van het land meer dan 100 christenen vermoord. Onder de slachtoffers zijn ook vrouwen en kinderen. Bovendien is er sprake van vele gewonden. Volgens een ooggetuige werden de christenen door meer dan 200 gewapende mannen in militaire uniformen aangevallen. Honderden mensen zijn het dorp ontvlucht:

AFP bericht:

Volgens de plaatselijke senator Ali Ndume vermoordden de vermoedelijke leden van de groepering Boko Haram 106 mensen. De aanval vond zaterdagavond plaats in het overwegend door christenen bewoonde dorp Izghe in de deelstaat Borno, waar al honderden burgers uit angst voor aanvallen gevlucht waren. Volgens hem zouden er bij de aanval 106 mensen, waaronder een oude vrouw, zijn gedood, zei Ndume zondag tegen het persbureau AFP. “Iedere dag vonden er meer aanvallen plaats en ze werden steeds brutaler.” Een woordvoerder van het leger in de deelstaat Borno, Mohammed dole, bevestigde de aanval. (…)

Een boer uit het dorp vertelde dat hij ternauwernood was ontsnapt aan het bloedbad. Hij was over het hek van zijn huis geklommen en 40 minuten lang op zijn buik verder gekropen. De gewapende mannen waren van huis naar huis gegaan om mensen te vinden die zich verstopt hadden. “De aanvallers kwamen tegen 21.30 uur in zes vrachtwagens, enkele van hen op motoren”, vertelde de man. “Ze droegen militaire uniformen. Ze bevalen de mannen zich op een bepaalde plek te verzamelen. Daar zijn ze ermee begonnen hen te vermoorden.”

Eind januari nog hadden meer dan 50 gewapende mannen in het noorden van het land een dorp bestormd, meer dan 300 huizen in brand gestoken en minstens 52 mensen vermoord (zie hier).

Heeft een islamitische official in Duitsland (Nederland!?) zulke christenvervolgingen ooit veroordeeld? Hebben er ooit demonstraties van moslims in Duitsland (Nederland!?) plaatsgevonden tegen deze  toestanden? Hebben moslims in Duitsland (Nederland!?) zich ooit voor deze bloedbaden verontschuldigd bij de christenen in Duitsland (Nederland!?)? Nee? Maar Duitsland (Nederland!?) is er van overtuigd: Islam betekent vrede. Arme idioten!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Nigeria, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nigeria: Meer dan 100 doden bij bloedbad op christenen

 1. janfreak zegt:

  Dat is toch ook de bedoeling van de islam, ieder die een ander of geen geloof aanhangt moet dood, dat is de wil van Allah. Wij zijn gewend wetten naar de geest toe te passen, zij doen het naar de letter. Dat is dus ons voorland.

  Like

 2. Jean zegt:

  Heeft al iemand die Argentijn gehoord? Of die meelopers met die rode mutsjes? Ik in elk geval niet…
  Niet dat ik mij zou opwerpen voor eender welke sekte maar dergelijke barbaarse praktijken moeten stoppen, de grootste slachtoffers zijn steeds de vrouwen en kinderen.
  Wat ik ook niet snap is het volgende: Er gaan miljarden euro’s naar Afrika en dagelijks komen duizenden Afrikaners naar hier??? Waar zitten die miljarden? Op welke rekeningen???
  Hier lopen jongeren (althans toch onze westerse jongeren) met een boekentas over straat maar ginder lopen ze met een machinegeweer en/of manchette rond waar het bloed vanaf druipt.

  ALLE oorlogen en ALLE ellende vind steeds zijn oorsprong in religie wat alweer maar eens het bewijs is dat “religie & monarchie zijn de grootste vijanden van DEMOCRATIE”, hoogtijd dat we gaan ingrijpen tegen deze middeleeuwse achterlijke folklore die overgebleven is van toen mensen nog geloofden in sprookjes.

  Like

 3. John Wolf zegt:

  Hallo Human Rights Watch ?? hallo iemand thuis ?!! oh neen de slachtoffers zijn geen moslims ,oef !Van de EU maffia ook geen kritiek ,oorverdovend stil daar ,wegens het tellen van hun misdadig exuberante weddes

  Like

 4. Ach denken en zeggen de moslims; “Boko Haram heeft gewoon wraak genomen op die moordlustige christenen” en veroordelen Boko Haram niet. En ze denken en zeggen; “Die zogenaamde moordpartijen op christenen zijn gewoon een mediastunt van de christenen om onze geliefde broeders en zusters in een kwaad daglicht te stellen, dood moeten ze allemaal met hun vele vette leugens! Dat is de wil van Allah!”

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Zijn ze er ècht van overtuigd? Je kunt misschien beter zeggen, dat ze hardnekkig wéigeren, de feiten te zien. -Tenslotte versprak de pers zich eerder ook al met dat ‘hoopgevend.’
  Wat intussen trouwens wel zonneklaar geworden is: De Islam, gepraktiseerd door zwart Afrika is absoluut het summum van verschrikking!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En waar zijn nu de Kamervragen van CDA,CU en de SGP? En waar zijn de protesten van de RK kerk, de Protestantse Kerken Nederland en de Wereldraad van Kerken? Iemand? ……..DOODSE STILTE! Gloeiende nog an toe, VERRADERS zijn het ALLEMAAL!

  Like

 7. Tempelier. zegt:

  Amnesty kom er maar in, kijk etnische zuivering schande waar is u verontwaardiging nu ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s