Stemt allen PvdA

Screenshot_3

Ode aan de meest veelzijdige, talentrijke en ondernemende partij ter wereld 

De PvdA van Lodewijk Asscher is een nieuw realistische partij, die zijn zorg omtrent arbeidsimmigratie laat blijken en daarmee een serieuze poging doet de resterende arbeidersklasse terug te laten vliegen naar het sociaaldemocratische nest. De PvdA van Ad Melkert is een hyperactieve denktank, die druk bezig is nóg meer rapporten uit te spuwen met tig keer het woord ‘banenmotor’ erin, zodat de resterende arbeidersklasse juist nóg verder van de PvdA vervreemdt. De PvdA van Diederik Samsom is een door webcare gedomineerde partij, die er prat op gaat bij elk probleem dat getwitterd of gepost wordt binnen tien minuten een door Diederik geautoriseerde en wetenschappelijk doortimmerde oplossing te retourneren.

De PvdA van Hans Spekman is een aan precies genoeg zuurstofgebrek lijdend klaslokaal, waar partijsoldaten zodanig verkrampt naar adem moeten happen dat ze, tot genoegen van Spekman, niet langer de kracht meer hebben om hun handjes naar subsidiepotten uit te steken.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Stemt allen PvdA

 1. Monalisa zegt:

  Veel te kort dit lijstje,wij weten genoeg daar over.

  Like

 2. Jean zegt:

  Soms moet een mens zijn grenzen verleggen, alhoewel ik voor 100% tegen eender welke vorm van geweld ben;
  Een vuurpeloton is nog te netjes voor dergelijk goor rood en groen vuil.
  Die D66 adders mogen er naast gaan staan.

  Like

 3. De lijst is inderdaad aan de korte kant. De Partij van de Allochtonen heeft veel meer vernuft in huis om zaken scheef voor te stellen of radicaal te laten mislukken. Het is niet zo moeilijk om de prullenbbak helemaal om te keren. Je zult versteld staan hoeveel omhoog gevallen minkukels er dan nog uit de rotzooi te voorschijn kruipen.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Afgelopen zaterdag op het PvdA congres was weer een schoolvoorbeeld van leugenachtige consensus die de sfeer bepaalde. De andere partijen de schuld in de schoenen te doen steken door wat zij zelf verziekt hebben, en telkens komen zij er mee weg deze verrotte socialisten.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    PvdA geeft anderen de schuld van falen PvdA-beleid

    Vlak voor de verkiezingen neemt de PvdA ineens afstand van D66 en de VVD. U weet wel: de partijen waar het mee regeert.

    Wie naar Pieter Hilhorst, Diederik Samsom en Hans Spekman luistert, zou denken dat de PvdA oppositie voert. De drie sociaal-democratische voormannen vallen de partijen waar hun PvdA toch echt mee samenwerkt keihard af en geven anderen de schuld van de problemen die zij hebben veroorzaakt.

    Zo haalde Spekman op het PvdA-congres in Breda op zaterdag uit naar D66 en de VVD. Waar de PVV onderscheid zou maken tussen burgers op grond van hun afkomst, verweet hij de liberalen onderscheid te maken op basis van hun postcode en portemonnee. “D66 wil de helft van de sociale woningbouw in Amsterdam afschaffen!” klaagde Spekman. Daarmee zou de kloof tussen arm en rijk nog breder worden.

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/02/pvda-geeft-anderen-de-schuld-van-falen-pvda-beleid

    Like

  • meneertje zegt:

   Het begint er op te lijken dat Asscher de nieuwe Messias gaat worden die de aanstaande verkiezingen voor de P.v.d.A. moet redden. Elke keer weer tovert deze partij nog juist op tijd zo’n nieuwe heiland te voorschijn.
   Cohen, Samsom en voorafgaand aan Cohen die man “met het mooie kontje”; ik kan even niet op zijn naam komen (mijn leeftijd!).

   Kort na de verkiezingen valt de Messias door de mand, maar dat doet er dan niet meer toe; de verkiezingswinst is precies op tijd binnen gehaald en dat de peilingen voor de P.v.d.A. al kort daarna desastreus beginnen te dalen, is niet zo erg: de zetels tellen, ook als ze door bedrog zijn verkregen. En men vertrouwt er op dat men bij de volgende gelegenheid wel weer een nieuwe redder des vaderlands te voorschijn zal kunnen toveren.

   En nu is het de vraag of het Nederlandse kiezersvolk zich opnieuw door die langzamerhand vergrijsde truc laat paaien. Je zou denken: zo stom zijn ze niet vier keer achter elkaar, maar ik vrees dat je dan te optimistisch bent. Er zijn genoeg halve zolen in Nederland voorradig die eindeloos in dezelfde truc trappen. En dat zou deze keer de Asscher-truc kunnen zijn.

   Ik ga niet uitzoeken wat er allemaal aan Asscher mankeert. Ik wil slechts herhalen wat ik ruim een jaar geleden op amsterdampost heb geschreven. Ik heb toen aangetoond dat Asscher een vrijwel niet te evenaren leugenaar is.

   Wat was ook weer het geval? In januari 2013 gingen de pensioenen fors omlaag. In mijn geval met ongeveer 5 %. Daarover werd de nog verse minister Asscher op de tv om rekenschap gevraagd.
   Hij verklaarde met zijn gewone, brave burgermanslachje, zonder verder een spier te vertrekken, dat de verlaging van de pensioenen geheel werd veroorzaakt door een korting door de pensioenfondsen en in geen enkel opzicht door een belastingmaatregel.

   Dat was voor 100 % gelogen. De pensioenfondsen hadden nog niets afgetrokken; de verlaging kwam geheel en al door een belastingmaatregel (al heette het anders: iets met verandering van belastingschijven, maar het kwam zonder meer op een belastingverhoging voor gepensioneerden neer).

   Wat mij toen het meest verbaasde was de brutaliteit waarmee Asscher loog. Men zou binnen weinig tijd zijn leugen kunnen vaststellen en dat heeft hij ongetwijfeld geweten. maar dat deed er niet toe voor hem: hij moest zich even redden na een lastige vraag en hij deed dat door glashard te liegen. En hij had er ongetwijfeld op gerekend dat het volk het wel weer snel zou vergeten.

   Niet alleen de leugen op zichzelf maar nog sterker de grenzeloze brutaliteit deed mij met absolute zekerheid weten: deze man kun je nooit of te nimmer vertrouwen.
   Als hij één keer zo totaal kan liegen, kan hij het vaker en doet hij het ook zeker vaker.
   Ik wist genoeg en heb verder de carrière van deze man niet meer gevolgd. Dat was niet nodig, want mijn oordeel stond vast.

   Ik ben echter wel nieuwsgierig of de P.v.d.A. de grenzeloze brutaliteit heeft om deze grenzeloze leugenaar als nieuwe heiland te gaan propageren.

   Like

   • meneertje zegt:

    De naam schoot mij te binnen. Wouter Bos natuurlijk. Ook niet zo’n beste. Maar toch niet zo erg als Lodewijk Asscher.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ meneertje: 14.46. uur. Deze Asscher, deze gore leugenaar, is het voorbeeld van de PvdA kliek, net als hun vrindjes, de moslims hebben ze LIEGEN tot hun grootste kunst verheven!

    Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Bedoelen ze met banenmotor soms de baantjesmachine voor hun eigen mislukte volgelingen?
  Wegstemmen die huichelaars.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Wie is de echte leider van deze partij?
  De klas van schooier Spekman heeft geen 10 minuten gesprekken, één richtingsverkeer in een doodlopende straat.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Weg met de PvdA fullus.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Op naar de nul zetels, voor de Partij van de A-socialen!

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Vele idioten blijven eeuwig die PvdA maar aan zijn broek hangen. In een grijs verleden al. Ooit was er een TV uitzending in 1972 (verkiezingen) met een debat tussen PvdA’er Joop den Uyl en VVD’er Hans Wiegel. Dit was dus in een tijd dat VVD nog een beetje op de originele VVD leek. Op een gegeven moment zei Hans Wiegel; Hier worden de mensen opgevoed in de politiek van de illusie, Sinterklaas bestaat zei, daar zit ie achter de tafel. En hij wees naar Joop den Uyl. http://nos.nl/video/3352-wiegel-sinterklaas-bestaat.html

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 16.22. uur, op 17/2. Die uitzending zal ik nooit vergeten John. Daarna begon de neergang van Nedrigland pas goed, door de waanzin van Den Uyl, dat alle “gastarbeiders”, hier mochten blijven.

   Like

 9. Theodoor zegt:

  De Partij van de Aftakeling zit nu zo’n beetje op het aantal zetels waar ze volgens de peilingen recht op hebben.
  Dat aantal zal niet veel lager meer worden of de moslims moeten al afhaken en dan blijven alleen nog maar over die aan de staatszuigfles slurpen en natuurlijk de mensen die door middel van hun PvdA-lidmaatschap aan een baan geholpen zijn. Denk aan deze laatste groep maar aan veel burgemeesters, de NGO’s en oa de Publieke Omroep.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  17 februari 2014 om 18:31

  Kijk maar eens naar de ogen van Asscher, dan weet je genoeg!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s